Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sabina Kampa
link | zgłoś
2020-04-20
*:55:30a0:*
W dniu 20.04.2020 zakupiłam makowic ktury nie nadaje się do apożycia do gury na moakowcu była pleśń i makowiec nie nadaje się do spożycia.Nie polecam makowca z Biedronki w Chruścicach.????
Makowiec i kasierki nie miłe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maras
link | zgłoś
2020-04-18
*.30.26.*
Kiedyś lubiłem tam kupować teraz mijam te sklepy szerokim łukiem kolejki nie są wielkie ale co z tego jak i tak można tam stać godzinami aż pani kasjerka łaskawie otworzy drzwi mamy pandemie ale Kaufland jest lepiej ogarnięty ????????????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-04-18
*.42.176.*
Dzień dobry, chciałabym państwu zwrócić uwagę na zachowanie pana ochroniarza, który pracował w Biedronce w Słupsku ul. Koszalińska 18.04.2020 o godz 16. Pan ochroniarz był bardzo niegrzeczny w stosunku do klientów znajdujących się przed sklepem. Miał do nich pretensje, że w sklepie jest za dużo l [rozwiń/zwiń]
miła obsługa i dostępność towarów
OCHRONIARZ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-04-17
*.146.32.*
Sklep przy ul Zemborzyckiej w Lublinie,17/04/2020 ok. godz 14.Dwie rownolegle kolejki zbiegajace sie do jednej czynnej kasy.W kazdej ok 15-20 osob.Zablokowane przejscia miedzy regalami-brak dostepu do towarow ,utudnienia w poruszaniu sie po sklepie zgodnie z zaleceniami o istnieniu pandemii odleglo [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak miejsca na wymienienie wszystkich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2020-04-16
*.146.230.*
W Olecku w biedronce przy ulicy wojska polskiego 18 jest klika ekspedientek towary które maja byc wystawione na promocję to wynosza przez zaplecze podjezdzaja prywatne samochody i laduja w do bagaznika obsluga bardzo nie mila a wrecz jak za PRLu.Cen nie ma na wielu produktach a jak sie o cos zapytać [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-04-15
*.146.99.*
Witam państwa może nie jest to sprawa życia i śmierci ale się zdenerwowałam.W sobotę kupiłam 2 mango w Biedronce, kosztowało 19 zł za kilogram. Obydwa owoce są zgniłe od środka, skórka jest w nienaruszonym stanie. Biedronko rozumiem że macie roboty po pachy przez obecną sytuację, ale to jest rozbój [rozwiń/zwiń]
Zgniłe w środku za wysoką cenę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goria
link | zgłoś
2020-04-14
*.237.167.*
W dniu dzisiejszym koło godz 19.00 robiłam z siedmioletnia córką zakupy w Biedronce przy ul. Obrońców Helu w Wejherowie. Tuż przy wejściu podbiegła do nas jedna z pracownic podniesionym głosem żądając , by moja córka również wzięła wózek, gdyż takie są przepisy, byłam zdumiona, ponieważ o takim pr [rozwiń/zwiń]
świeże warzywa i owoce
skandaliczne zachowanie pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
An
link | zgłoś
2020-04-14
*.147.97.*
Bydgoszcz, ul. Grunwaldzka 37. Właściwie zawsze jak tam robię zakupy ceny nie zgadzają się z tymi, które są w kasie. W kasie oczywiście są wyższe. Dziś jak zwykle zwróciłam uwagę, że ceny się nie zgadzają ekspedientka powiedziała, że dopiero zmienia ceny - była godz.14. Więcej zakupów w Biedronce n [rozwiń/zwiń]
Ceny, które się nie zgadzają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość
link | zgłoś
2020-04-12
*.30.26.*
Proponuję wprowadzić następujący podział produktów, bo kontrola jakości w ogóle nie działa a wiele firm np. Sokołów i instytucji państwowych od wielu lat zachowuje się jak zwykli przestępcy. Produkty: 1. smaczne 2. dobre 3. niejadalne 4. trujące
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość
link | zgłoś
2020-04-12
*.30.26.*
Kiełbasa biała surowa jest niejadalna. To są same odpadki we flaku. Tylko opakowanie ładne. Wszystko wyrzuciłem.
Ładne opakowanie
Towar nie nadaje się do spożycia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie