Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1067
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
alina
link | zgłoś
2024-02-25
*.147.96.*
gazetki chronia jak złoto,poki nie wybije 6-nie pokaza! co za dno!!!!!co za duren wprowadził taka polityke, mnostwo negatywnych opinii na ten temat!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2024-02-24
*.28.41.*
Dzień dobry Biedronka oszukuje na walentynki była promocja Białce Tatrzańskiej przy zakupie za 149 zł 12 pączków za darmo ja zrobiłem zakupy za 178 zł a za pączki musałem zapłacić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2024-02-22
*:7e70:a885:*
Wielka zmiana na ladzie mięso wędliny w Warszawie na ul Podskarbinskiej 4 zatrudnili naprawdę odpowiedniego człowieka na ten dział. Pan Mariusz naprawdę umie zadbać nie tylko o to aby toawar był ładnie równo i z głową ułożony, ale jeszcze te jego bardzo miłe rozmowy z klientem, co pozwala zapominać [rozwiń/zwiń]
Uśmiech, i elokwencja
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2024-02-16
*.146.237.*
Biedronka Galeria Mlociny ,to całkowita porażka. Cena na czekolada Wedel nie aktualna. Obsługa na lądzie wogule hamska. Nipodali mnie produkt który sobie życzyła i jeszcze po hamsku odezwałaś Pani. W końcu beż zakupów wracam do domu. Nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2024-02-10
*.239.57.*
W sobotę 10 lutego o godzinie 18 kasjerka bardzo nie miła, pyskowala do klientów, że nie ma czym wydawać. Kierowniczka zmiany siedziała 2 kasy obok i mowila, że mamy mieć wyliczone pieniądze do płacenia- zniechęcając klientów do zakupow. Czy w biedronce na Brochowie we Wrocławiu, nie ma sejfu żeby w [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateo 21
link | zgłoś
2024-02-08
*:10d7:6b1:*
Biedronka w Wołominie przy ul Prądzyńskiego to najgorszy syf że wszystkich biedronek Obsługa chamska. Klientów traktuje się tam jak intruzów. Zwłaszcza starsza baba, krótkie blond włosy próbuje udowodnić swoją rację na siłę. Obgaduje do innych klientów, wyśmiewa ich. Ceny notorycznie się nie [rozwiń/zwiń]
BRAK
Chamstwo, niezgodność cen lub ich brak, bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biedronka
link | zgłoś
2024-02-03
*.173.206.*
Polska to jest mój kraj , nie będzie w nim rządzić chamska ukraińska obsługa niech tak obsługują na Ukrainie swoich ziomków nie po to jesteśmy w EU żeby cofać się do ich standardów . Jeszcze trochę a oni tu będą rządzić i wyrżną nas tak jak na Wołyniu . Biedronka chwali się że daje ukraincom pracę t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leszek
link | zgłoś
2024-02-02
*.173.200.*
Na półce leżą konserwy , które mają mieć promocję na 2 sztuki przy zakupie. Gdy za nie zapłaciłem dopiero w domu dowiedziałem się z paragonu , że kupiłem 2 inne chociaż na pierwszy rzut oka były takie same no i nie dostałem zniżki .Jest to stary numer pracowników aby wykupywać towar po normalnych ce [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Nie wykonują pracownicy swoich obowiązków prawidłowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2024-02-01
*.204.101.*
Może i niskie ceny , ale i tak zdecydowanie wolę zapłacić te kilka zł więcej i iść do Lidla, przynajmniej jest porządek i obsługa na sklepie. Jak mam iść do Biedronki to już mnie ściska w środku jeden wielki bałagan na sklepie a znaleźć obsługę graniczy z cudem
Blisko
Bałagan wszędzie porozstawiane palety ciężko przejść z wózkiem między alejkami, i wiele innych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaa
link | zgłoś
2024-01-21
*.147.101.*
w kazdym sklepie mam gazetke z duzym wyprzedzeniem ,tylko nie w biedronce! dopiero po otwarciu sklepu racza wstawic nowa oferte. dno! lenie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cago
link | zgłoś
2024-01-20
*:f330:c72b:*
Obsługa była bardzo niemiła pani zaczęła mi dotykać telefon i nagle zaczęła nie wiem merdać coś i mi coś mówić NWM o co z nią chodziło ale ogólnie sklep niefajny bo obsługa bardzo średnio no lokalni był ładny ale też średnie miejsce no i 2/10 maksymalnie mógłbym dać ale daje 1 2 1
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2024-01-17
*:1708:d3cc:*
gnijące owoce na tzw promocji i stare, suche mufinki na przecenie (notabene z Wedla) z czymś białym w środku !
miła obsługa
tworzą "promocje" zamiast wyrzucić stary towar do kosza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2024-01-16
*.170.124.*
Jestem klientem Biedronki w Mierzynie-zachodniopomorskie od kilkunastu lat, wspaniała obsługa, zawsze dostępny towar. Personel uwija się niesamowicie- bardzo pomocny. Szczególnie Pani Izabela i pan Damian- ludzie, których poziom empatii przekracza zdecydowanie przyjęte normy- niesamowicie przyjaźni [rozwiń/zwiń]
obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2024-01-15
*.230.166.*
W sklepie w Kałuszynie nigdy nie ma towaru na półkach do godziny 8 ponieważ można przechodzić tylko wokół powystawianych na sklepie ofoliowanych palet. Natomiast około godziny 17 już stoją tylko puste półki i pudełka. Czy w tym sklepie nie ma żadnego zarządzającego? po coż on jest otwierany skoro t [rozwiń/zwiń]
brak
bałagan, brak torbek, brudno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
E
link | zgłoś
2024-01-12
*.33.248.*
Ogólnie sieć sklepów Biedronka to jedne wielkie naciągactwo,a mianowicie do niedawna też nie byłam tego świadoma,ale ostatnio zaczęłam pilnować paragonów i zwracać większą uwagę na pewne rzeczy.Dzisiaj potwierdziły się mojego podejrzenia odnośnie gazeta promocyjnych ich promocji, a konkretnie chodzi [rozwiń/zwiń]
Brak dostępnych produktów na półkach sklepowych w czasie trwania ich promocji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazka
link | zgłoś
2024-01-10
*.238.85.*
Biedronka Al. Krakowska 291 Uwaga proszę uważać Pani w Kasie Oksana kolejny raz nieprawidłowo nalicza towary (zawyża, nie wydaje pełnych reszty) być może omyłkowo. Proszę sprawdzać paragony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2024-01-10
*.38.225.*
BIEDRONKA ,KASJERZY CHYBA NIE ROBIĄ TEGO Z WŁASNEJ WOLI ,BO ROBIĄC WIĘKSZE ZAKUPY OSTATNIO ZA PÓŻNO ZWRÓCIŁAM UWAGE BO W DOMU SPRAWDZAM PARAGON I NA KWIATKOWSKIEGO I NA UL. REJTANA JEST DOLICZANE O 1 SZT WIĘCEJ .PRZY NASTĘPNYCH ZAKUPACH BĘDĘ STAC PRZY KASIE DO TEJ PORY AŻ SPRAWDZE ILOSCI BO TJ. WY [rozwiń/zwiń]
CENY
ZŁODZIEJSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz manek101
link | zgłoś
2023-12-22
*.173.57.*
W Biedronce w Chrzanowie na ulicy świętokrzyskiej jest najgorsza biedronka bo towary są nieświeże śmierdzą jak większości mięso a obsługa jest najgorsza bo kłuje ta mają za nic nawet nie mają wydać pieniędzy a ochrona to tylko jest z kopalni co to się nie powinna nazywać ochrona nawet kradną przy ni [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Bardzo duzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja 33
link | zgłoś
2023-12-21
*.222.230.*
najgorsza obsługa Zabrze Paderewskiego , kobieta z obsługi warczy na klientów i obraża , uważając -dosłownie -,,cytuję,, nie jestem od tego , żeby ciagle chodzić i pomagać na samoobsługowej , niech się najpierw naucza a potem kasuja,, bezczelna i chamska ( mała czarna krótko ostrzyżona) hrabinii bie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CHWASZCZYNO01
link | zgłoś
2023-12-20
*.47.231.*
Biedronka w Chwaszczynie to istny raj do okradania klientów. Kasjerzy albo oszukują na promocji lub dobijają kilka razy na kasę tych samych produktów tak aby przy zakupie na kwotę 120 zł około 10zl było ekstra dla kasjera. Średnio w tygodniu robię zakupy 4 razy i ani razu nie było tak,że produk [rozwiń/zwiń]
Sklep jest blisko miejsca zamieszkania
Kasjerzy notorycznie okradają na kasie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2023-12-20
*.147.109.*
załatwienie w bok -dramat, zgubiłem fakturę z dnia 30 listopada. Dzwoniłem do bok w dniu 4.12 z prośba o pilne przesłanie duplikatu, bowiem chciałem się rozliczyć z tego dokumentu. dziś mamy 20.12- w dalszym ciągu nie otrzymałem dokumentów, pomimo 7 krotnych próśb telefonicznych. W bok tylko słyszę, [rozwiń/zwiń]
0
10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zalamana
link | zgłoś
2023-12-15
*:4c:7e1c:*
Biedronka Kartuzy ul. Dworcowa w jednym skrócie dramat wszędzie stoi towar nie ma jak przejechać wózkiem złe nabity paragon inna cena na sklepie inna na paragonie . Godzina 11 brak chleba jak również innych wypieków , jeszcze kilka słów o obsłudze Panie potrafią wrzucić klientowi uwagę że oglonda to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misia
link | zgłoś
2023-12-08
*.255.185.*
Na kasę w Bielsku-Białej oś Karpackie,nabijany jest towar, który nie został przeze mnie zakupiony. Kupiłam 1 cytrynę i 1 limonkę,a potem zostało mi naliczone 0,5kg cytryn dodatkowo,których nie kupowałam. Niestety zorientowałam się dopiero po przyjściu do domu i odczytaniu na spokojnie paragonu. Pani [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodziej
link | zgłoś
2023-12-08
*.6.156.*
"Biedronka" przy Janowskiej w Białej Podl. 8.12.2023 - kasy obstawione badziewiem, którego nikt nie chce i nie ma gdzie siatki spakować! Producent kas przewidział tam miejsce dla dwóch klientów się pakujących, firma je zredukowała do 0,5 osoby... stojące najwyżej (i chyba najcięższe z towarzystwa) p [rozwiń/zwiń]
dużo rozmaitego towaru w jednym miejscu, niektóry tani!
sfrustrowani pracownicy, skomplikowane promocje - często celowo wprowadzające w błąd, długie kolejki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2023-12-05
*.164.203.*
Chciałam oddać sweter bo był za mały to nie oddano mi pieniędzy tylko Voucher na zakupy i bezczelnie mi ta kierowniczka odpowiedziała na do widzenia żeby przymierzać w sklepie . Arogancja i bezczelność .. Nie interesuje mnie ten sklep to oszuści i złodzieje Zmuszają w ten sposób to robieni zakupów. [rozwiń/zwiń]
złodzieje i oszuści. Bezczelni kierownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2023-11-30
*.30.73.*
Szanujące klienta (i siebie)sieciówki już z kilkudniowym wyprzedzeniem podają informacje o promocjach a w Biedronce nawet w dniu obowiązywania promocji informacji brak. Tak jest od kilku tygodni nawet dzisiaj(30.11.)kilka godzin po otwarciu sklepów gazetki promocyjne w internecie niedostępne. Może j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-11-27
*.204.100.*
Dzisiaj w Biedronce w Sulęcinie zastępca kierownika sklepu,kobieta,chciała zatrzymać siła przestępcę. Wezwała ochronę i groziła kliencie policją. A o co chodzi. Matka z dzieckiem około dwuletnim robiła zakupy, tasakiem wielkie na cały tydzień. W wózku sklepowym siedziało dziecko i w pewnym momencie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-11-24
*:7d3e:3345:*
Wejście do sklepu Biedronki na Grochowskiej 338/340, to akt prawdziwej desperacji. Jest chyba najgorszą placówką sieci Biedronki. Bałagan i brud, nieaktualne ceny i obsługa mocno zirytowana obecnością klientów. Pracownicy tej placówki, nie tylko są sarkastyczni, złośliwi i źle poinformowani, ale na [rozwiń/zwiń]
brak
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-11-18
*.24.14.*
W dniu 18.11.2023 robiłam zakupy w biedronce przy ul. Powstańców Śląskich 9 w Warszawie. Byłam przy kasie samoobsługowej, jeden produkt nie wbił się i wymagało to przyjścia pracownika. Pani na kasie Ukrainka podeszła zskasowala i ja ponownie chciałam wbic produkt ale sytuacja się powtórzyła. Poprosi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam 71
link | zgłoś
2023-11-11
*:4c:f614:*
Ogółem za mało personelu za lada w mięsnym. Panie na jednej krajalnicy kroją wędliny i sery, bo krajalnica z serów już jest umyta przygotowana na następny dzień mimo że godzina dopiero 19.00. Bez zmiany rękawiczek mieli mięso a później kroi sery i wędliny w między czasie poprawiając sobie włosy wszy [rozwiń/zwiń]
Higiena lady miesnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ffffffffff
link | zgłoś
2023-11-07
*.22.7.*
co za *** wymyślił to trzepanie telefonem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2023-10-26
*.40.177.*
Otorz ostatnio robiąc zakupy w sklepie który znajduje się na ulicy Sikorskiego w Suwałkach obsługa sklepu była chamska,bardzo nie miła i nawet nie chciała udziec żadnej informacji na temat produktów. Personel który wykładał towar w sposób niebezpieczny dla klienta prowadził rozmowy między sobą omawi [rozwiń/zwiń]
Brak
Zły personel brak organizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2023-10-25
*.147.68.*
Biedronka jest na etapie miniaturyzacji...oprócz wielu pomniejszonych artykułów teraz przyszedł czas na zupki błyskawiczne, proponuję zmniejszyć reklamówki, koszyki i ZMNIEJSZYĆ BUDYNKI...W końcu niech ten ograniczony baran, który to wymyślił wpadnie może na taki pomysł. Dziwię się, że nikt na to ni [rozwiń/zwiń]
Brak
Miniaturyzacja, oszukiwanie ludzi, w każdej , w której byłem bałagan,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojciech
link | zgłoś
2023-10-21
*.147.76.*
Biedronka w Złociencu to tragedia.Napis ze 2 retinole to 50% znizki a przy kasie ,ze nie.Zawołana kierowniczka sprawdza,że napis zresztą odręczny i nabazgrany dotyczy nivei.Zadnych przeprosin tylko chamska odzywka,kasjerka taka sama.To wszystko diś 21.10 g.ok12.Z tymi znizkami to chyba celowa robota [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszustwo chamstwo i tłok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-10-20
*:6941:8b44:*
BIEDRONKA we Wrześni przy ulicy Przemysłowej. NIE POLECAM!!! Przestrzegam przed ogromnymi kolejkami. Dzisiaj (20.10.2023) staliśmy w kolejce 25 min., klientów 18 szt. Jedna kasjerka w obsłudze, dodatkową robotę miała - bieganie z pomocą klientom na samoobsłudze. Pomimo wielokrotnego wywoływania do o [rozwiń/zwiń]
Dobre zaopatrzenie, porzadek w sklepie.
GIGANTYCZNE KOLEJKI NON STOP!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2023-10-14
*:704d:e1b:*
Od niedawna mają nowego Pana Mariusza dziale mięso wędliny (PODSKARBINSKA 4.WARSZAWA) Konkretny rzetelny Pan bardzo dobrze znający się na produktach,i ich składach,świetny sprzedawca,oczekiwać w kolejce, żeby być obsłużonym przez Tego Pana rekompensuje czas oczekiwania. Gratuluję doboru ŚWIETNEGO p [rozwiń/zwiń]
Uśmiechnięty, cierpliwy
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta Dawidowska
link | zgłoś
2023-10-11
*.30.81.*
Dot. Biedronka Wejherowo ul. Przemysłowa. W sklepie są zatrudnione bardzo miłe i kompetentne Panie na uwagę zasługuje osoba Pani Oktawii. Jest ona bardzo pomocna; gdy prosiłam o pokierowanie do regału z danym produktem to mimo weielu obowiązków, postanowiła mnie zaprowadzić i odszukać produkt. Z ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2023-10-09
*.146.125.*
Obsluga kasjerska - dramat. Kolejka na pol sklepu, kasjer proszony o otwarcie kolejnej kasy udaje ze nie slyszy. Dno!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa.s.
link | zgłoś
2023-10-02
*.147.64.*
Sieć sklepów " Biedronka" stosuje bardzo nieprawidłowe upusty, ponieważ wyraźnie podają ceny przy posiadaniu wyłącznie karty Biedronka, a ceny faktyczne są w rogu i napisane bardzo małymi literkami.Czyli w ogóle nie liczą się z klientami noszącymi okulary.Przy składaniu telefonicznej reklamacji czyt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slakow1973
link | zgłoś
2023-10-01
*.11.154.*
dotyczy zakupów 30.09.23 - sklep w Plewiskach sieć świadomie wprowadza w błąd eksponując niższą cenę przy zakupie wielu sztuk, dopisując że jest rabat przy drugiej sztuce np 50% Podana cena jest już z rabatem. Na paragonie okazuje się ze np dezodorant ma bardzo wysoką cenę a dopiero zakup dwóch s [rozwiń/zwiń]
brak
nieuczciwść
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eryka
link | zgłoś
2023-09-30
*.54.82.*
Promocje ,promocje .a jak mamy z nich korzystac skoro towaru na sklepie brak .Ale to nie nowosc .nikogo to nie interesuje bo skoro nie ma . Teragedia .pytam wiec po co te promocje? Sklep w Wolczynie woj .opolskie . Pozdrawiam szefostwo .
Nie ma
Palety wszedzie ,brak dostepu na polki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek0612
link | zgłoś
2023-09-29
*.173.26.*
Biedronka Inowrocław ul. Błażka Około 20, 2 kasy czynne, przy każdej po około 10 osób , nagle jedna się zamyka nie zważając na to że do zamykanej kasy stoi jeszcze kilka osób, to co iść do kasy obok i odstać jeszcze raz? Ostatni raz byłem w tej Biedronce,
brak
personel byle jaki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaś
link | zgłoś
2023-09-26
*.101.31.*
Niestety zrobili promocję roshen konfetti i okazało się że przeterminowane osad na słodyczach. I to ma być promocja. Nie polecam. Niestety nie wziąłem pragonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2023-09-25
*.146.110.*
Po raz kolejny zostałem oszukany przez firmę biedronka. Zrobiłem zakupy w biedronce przy ul Kusocińskiego, kupiłem masło, ktore miało być w promocji a w domu strzela ma paragon i masło nie odliczyli rabatu.. *** oszukujecie ludzi że Hey. Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kiki
link | zgłoś
2023-09-25
*.204.97.*
Skoro praca w Biedronce jest taka wspaniała to dlaczego prawie nikt nie chce tam pracować? Szastają ludzmi na lewo i prawo. Siedz na kasie wykładaj towar leć na magazyn.. a wszystko to w tym samym czsie prawie. Kolejki się robią jak z "tąd do Katowic" . Nigdy nie będę pracowała w takim sklepie. Wyzy [rozwiń/zwiń]
Nie ma .
Obarczanie personelu wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beti70
link | zgłoś
2023-09-25
*.252.226.*
Biedronka spada na psy, chciwość nie zna granic.Kupowałam winogrona cena 6,99kg z aplikacją 4,99 kg miałam wagę 1,005kg i cena już była 6,99kg ,a nie promocyjna!!! Skandal o jedną kulkę przeważył kilogram.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cichy
link | zgłoś
2023-09-23
*.248.179.*
Próbując wziąć mięso z zamrażarki poczułem potężny smród zepsutego mięsa. Jak zwróciłem uwagę jednej Pani że taka sytuacja ma miejsce usłyszałem w odpowiedzi że mam tu cytuję " krańcuj bajere ". Szok !!!
Obsługa na zerowym poziomie , zepsute artykuły spożywcze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baba3
link | zgłoś
2023-09-17
*.60.13.*
Wszystkich sflustrowanych klientów zapraszam do pracy w supermarkecie nie tylko typu Biedronka. Większość rzeczy, które są problematyczne nie wynika ze złej woli pracowników szeregowych. Takie mamy z góry narzucone "standardy" i to nie my wymyślamy np. banany za złotówkę ale przy zakupie za kwotę np [rozwiń/zwiń]
Nie mam nic do skomentowanie
Praca jest ciężka i brak zrozumienia ze strony klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ag
link | zgłoś
2023-09-14
*.31.79.*
Biedronka w Somiance oferuje zapleśniały chleb krojony pszenny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-09-11
*.125.254.*
Uwaga na Biedronkę w Siedlcach przy ul. Rynkowej!!! Kosmetyki na regałach nie są szczelnie opakowane.Klientów, którzy taki produkt wezmą do ręki personel oskarża o uszkodzenie towaru i wymusza zapłaty. Bywa, że rewidują klientów pomawiając niesłusznie o kradzież. Nie polecamy tego sklepu!!!
zalet brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2023-09-10
*.176.245.*
Wczoraj wielka promocja w Biedronce 1+1 gratis kawa tchibo 200gram przy zakupie 2 kaw dwie gratis max na kartę i co z tego jak o godzinie po 6:00 w sklepie na Zabrzańskiej 72 Bytom zero Kawy puste opakowania po rozmowie z pracownikiem sklepu która śmiejąc się prosto twarz powiada Panie przyszło dwóc [rozwiń/zwiń]
żadnych
Wszsytko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2023-09-07
*.147.72.*
Sklep Biedronka centrum Ustronia Morskiego, nieznane promocje na artykuły w tym dniu t. j 06.09.23 winogrona białe, banany itd. Na zwrócenie uwagi byłem wręcz zbesztany przez niezwykle arogancką i pyskatą kierowniczkę sklepu, czasy głębokiego PRLu, nigdy tam nie wejdę ponownie takiego upokorzenia n [rozwiń/zwiń]
Żadndne
Arogancka.,nieuprzejma obsługa.., klient jest tu wrogiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kriss
link | zgłoś
2023-08-30
*.146.118.*
Witam dziś zrobiłem zakupy w biedronce na Kusocińskiego. Po raz kolejny kupiłem produkt który okazał się być zepsuty, spleśniały. Nie polecam tego sklepu bo jakośc artykułów O/W jest beznadziejna. Nikt tego nie sprawdza nie pilnuje jakości, dramat. Odchodzę od biedronki Inne sklepy mają świeże produ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kewals
link | zgłoś
2023-08-29
*.115.44.*
W dniu 29.08.2023, zrobiłem codzienne zakupy, około 80 zł. Przy kasie po podliczeniu artykułów, chciałem zapłacić gotówką. Kasjerka odpowiedziała, że ona nie wyda mi reszty, co najwyżej mogę zapłacić kartą. Chwilę wcześniej klientka płaciła banknotem 000 złotowym, dodatkowo kasjerka miała w kasie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lolo
link | zgłoś
2023-08-28
*.146.108.*
Dzisiaj w Biedronce Ikea Łódż, kupiłam banany. Cena była 2, 99 za kg, olbrzymimi literami napisane: PROMOCJA. Jak kupiłam, okazało że skosztują 6, 99 zł za kg. Bo, żeby kupić je w promocji należało zrobić zakupy za prawie 200 zł. !!!!. Trzykrotnie wchodziłam do sklepu, żeby przeczytać, gdzie to by [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lwica
link | zgłoś
2023-08-26
*.43.55.*
UWAGA NA Wołów ostatnio chleb z biedronki na drugi dzień ZACZYNA PLEŚNIEĆ i to nie pierwszy raz i tak jest już od jakiegoś czasu!!!!!!!!!! nie dopieczony w środku GLINA
brak dozoru na pieczywo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-08-24
*:292b:9948:*
Obsluga Biedronki w Zabrzu Biskupicach bardzo niemila. Celowe oszukiwanie klientow,dotyczace cen i ilosci zakupionych produktow.Po zwroceniu uwagi kasjerce brak zrozumienia.Po wezwaniu kierowniczki sklepu i goracej dyskusji spotkala nas nowa niemila niespodzianka, kirowniczka byla niemila,agresywna, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-08-24
*.18.213.*
Kwiatowa w Tczewie spadła na psy, od około 2 miesięcy coś się tam dzieje niedobrego, koniec, miarka się przebrała, czas zacząć nabijać kasę konkurencji,
były, teraz nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala
link | zgłoś
2023-08-20
*.147.108.*
wykluczaja ludzi,lepszy i gorszy sort,masz aplikacje-kupisz taniej,juz karta nie wystarcza!zaraz nie zrobi sie normalnych zakupów, tylko trzeba bedzie miec kupony,aplikacje,karty i kto wie co jeszcze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tinia
link | zgłoś
2023-08-20
*.6.73.*
Najgorszy sklep w Polsce, oszukują na każdym kroku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2023-08-18
*.151.35.*
Dzisiaj w biedronce w Czarnem miałam sytuację że źle nabiłam towar na kasie samoobsługowej. Poprosiłam o zwrot towaru i nabicie go poprawnie. Kierownik był na tyle nieuprzejmy że nawet nie raczył do mnie wyjść tylko posłużył się pracownikiem,który przekazał że zwrot jest niemożliwy.Z tego co mi wiad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-08-18
*.173.162.*
Nie mam nic do Ukraińców, ale Pani blondynka na stoisku mięsnym w Łodzi na ulicy Dąbrowskiego to chyba jakiś nie śmieszny żart. Byłam świadkiem potraktowania przez nią starszej osoby i oczy mi wyszły z orbit. Zastanówcie się kogo zatrudniacie bo naprawdę wstyd...
Przestronny sklep
Pani na stoisku mięsnym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2023-08-12
*.171.96.*
Nie polecam oszuści i nic więcej zwracajcie uwagę przy kasie czy rabaty się naliczyły bo po zakończonym paragonie nie robią zwrotów na niektóre artykuły nawet nie odchodząc od kasy brut smród i ubóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2023-08-10
*.0.43.*
Od 2022 roku reklamuje podkaszarke elektr.i ciągle otrzymuje dalej ten bubel,4.07 zgłosiłam do bok biedronka,,nadano numer i nic,20.07 nadano mi kolejny nr.zgloszenia i dalej,nie mam odpowiedzi z działu reklamacji.Tak traktują klientów i rozpatrywanie spraw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2023-08-10
*.4.60.*
W ostatnim czasie została u nas w Twardogórze wyremontowana Biedronka. Wszyscy myśleli, że w końcu będzie pożądek. No ale niestety. Znowu jest masakra. Pełno paler uniemożliwia dostęp do towaru i przemieszczenia się wózkiem. A do tego byłam dzisiaj świadkiem jak jedna z pracownic karygodnie odnosiła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2023-08-08
*.173.131.*
Mieszkam w Czarnej białostockiej i tu w Biedronce robiłem zakupy,robiłem do momentu zauważonej sytuacji jak kierowniczka sklepu odnosi się do pracowników.Wulgaryzmy jakich używała nie przystojna kobiecie ,a tym bardziej kadrze nadzorczej nad pracownikami.Sam wygląd tej pani odstrasza, nie mówiąc o s [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Brak kultury u kierownictwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józek
link | zgłoś
2023-08-08
*.175.109.*
Łopatka mielona 500 g od Zakrzewskich.Po lekkim podgrzaniu na patelni z dwóch paczek czyli z 1kg wytrąciło się 246 g obrzydliwej wody.Czyli 1/4 wagi to woda i ta promocja to oszustwo bo zamiast za 15,98 za kg wychodzi po 21,30 zł Biedronka w Węgierskiej Górce Notorycznie kantuja klientów W wielu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-08-07
*.61.164.*
Zostałam wprowadzona w błąd z ceną w tzw. promocji. Po zapłaceniu okazało się, że promocja jest na 1 sztukę towaru, a ja wzięłam 2 sztuki. Gdy chciałam zwrócić, pani powiedziała, że nie może przyjąć, bo taka polityka sklepu. Kierowniczka to potwierdziła. Napis, że promocja dotyczy jednej sztuki, ma [rozwiń/zwiń]
zaleta ta, że są jeszcze inne sklepy:)
notorycznie celowo oszukują na promocjach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2023-08-04
*.205.214.*
kasjerki oszukują w Biedronce w Śliwicach
nie ma
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hermenegilda
link | zgłoś
2023-08-04
*.0.35.*
W dn 04.08.2023 byłam w Biedronce Kutno ul.Jana Pawła II i nic nie kupiłam. W Cerfour obok zaczepił mnie ochroniarz i powiedział, że mam. się wrócić do Biedronki i zapłacić za towar. Skandal! Gdy poprosiłam o nazwisko kasjerki, która oskarżyła mnie o kradzież celem złożenia pozwu na policję, ochron [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doda13
link | zgłoś
2023-08-03
*.173.157.*
W Biedronce w dniu 3.08.2023 to porażka. Borówka 6.99 coś koło tego a Kalisza 8.99 i inne produkty ceny promocja jest tylko pytanie dokładnie czytać pilnować paragony ... Dzisiaj przez chore zakupu straciłem 40 zł a pewny spraw bym nie kupił promocja..... Biedronka schodzi na psy... Brak czytelnych [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2023-07-31
*.248.174.*
Brak szacunku do klienta, kasjerka boi się odezwać w momencie zagrożenia. Zostałam zaatakowana przez jakiegoś żula z piwem bo nie chciałam go wpuścić w kolejkę (jestem w wysoko widocznej ciazy ) a kasjerka nie odezwała się ani słowem. Odradzam zakupy w Biedronce w lesznie na ul. POZNANSKIEJ 3. Bo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Egral
link | zgłoś
2023-07-28
*.0.23.*
Sklep z każdymi zakupami traci na wartości. Kasa samoobslugowa bez funkcji wpisania ilości. Masakra. Zamiast na manipulowaniu promocjami sklep powinien pomyśleć o ułatwieniu zakupów klienowi. Kolejka do kasy więcej zajmuje czasu jak same zakupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2023-07-20
*.199.10.*
Biedronka oszukuje klientów podając nieprawidłowe ceny produktów. I robi bardzo cwanie i perfidnie bo robi to pozornie legalnie (prawnie nie można jej tego zarzucić )
Brak
Złodziejstwo, oszukiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2023-07-16
*.173.204.*
Cztery kasy jedna kasjerka brak kultury obsługi klienta Kępice pomorskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leon
link | zgłoś
2023-07-16
*.173.155.*
Jestem klientem sklepu Biedronka B1857 ul.Sikorskiego Gdynia; 15 lipca w godzinach porannych stojąc w kolejce do kasy samoobsługowej spotkałem się z przemiłą obsługą Pani asystentki, która pomoga mi w obsłudze, była pełna cierpliwości i spokoju, pomimo wielu klientów, a w tym jednego głupka, który n [rozwiń/zwiń]
Kulturalna i profesjonalna obsługa
1 kasa otwarta z taśmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-07-05
*.14.115.*
Moim zdaniem brak jest produktów bezglutenowych. Jakiś czas temu była pizza ale niestety od dłuższego czasu nawet jednej w Szpetalu Górnym. Albo tak szybko schodzi albo za mało na sklep. Chciałaby też prosić aby zastanowić się nad wprowadzeniem marki Schar. To produkty bezglutenowe, które na pewno [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2023-07-01
*.73.19.*
Zakupiłem w jednej z biedronek ekspres do kawy DELTA Q. Od samego początku nie działał jak powinien. Po przygotowaniu 3 kaw przestał działać zupełnie. Nie spełniał mleka, kawa zamiast do szklanki przelewała się do pojemnika na kapsułki. Po 5 dniach udałem się do sklepu gdzie go zakupiłem. Wypełniony [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2023-07-01
*.56.105.*
Dzisiaj miały być brzoskwinie po 4,89 zł/kg. Nie było, nie dowieźli, już się skończyły takie były informacje od pracowników. Uważajcie na ceny, inne ceny na półkach inne na paragonie, sprawdzajcie ceny na paragonie. Mnie powiedziano że to może klienci zamienili ceny na półkach. Ja robię zdjęcia [rozwiń/zwiń]
nie ma
błędne ceny na półkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2023-06-30
*:1cda:99cd:*
Oszukali nas na temat ceny sera za 100 gram było 1.99 czyli za 600gramow kupionego sera nie wyszło na pewno 25 zł pracownica sądziła że to wina kupującego jednak na pewno nie. SERDECZNIE NIE POZDRAWIAM
Nie ma
Oszukisci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przem
link | zgłoś
2023-06-29
*:8e81:704c:*
Dziś kupiłem herbatę Earl Grey Strong. To jakiś szajs!!! Nie ma smaku, jak sama woda, to nie herbata ale jakiejś śmieci z dna. Ostrzegam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
qaz
link | zgłoś
2023-06-27
*.175.109.*
Notorycznie oszukują,wprowadzają w błąd,szczególnie na promocjach.celowo daja promocję na jeden artykuł a takie same tylko o innych smakach nie są na promocji ale trudno się w tym zorientować i w efekcie promocja tylko na część.Małymi literami że promocja tylko przez np dwa dni przy kupnie conajmnie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-06-27
*.205.207.*
SKANER CEN w aplikacji to porażka. Brak ceny przy towarze w sklepie X więc skanuję cenę telefonem: Lody 900ml - 9,99. Podczas skanowania ceny przy kasie 13,55. Pytanie obsługi o powód: cena w aplikacji dotyczy sklepu Y. Ale ja jestem tu i teraz. Kod kreskowy skanuję w tym sklepie i tu zamierzam kupi [rozwiń/zwiń]
Sklep w pobliżu
Kanty na cenach, promocjach, braki towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-06-25
*.29.105.*
W dniu dzisiejszym byłam ostatni raz na zakupach w Biedronce na Gojawiczyńskiej w Łodzi,tyle razy machnęłam ręką kiedy ceny się nie zgadzały ale dzisiaj powiedziałam dość.W promocji lody 1+1 gratis wielkimi wołami napisane po czym okazuje się że promocja dotyczy 6 szt na kate prawie niewidocznym dru [rozwiń/zwiń]
Brak
Ogromna ilość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2023-06-22
*.151.100.*
Biedronka ul Zabrzańska w Bytomiu . obsługa Klient beznadziejna , czy firma szkoli swoich pracowników z standardów obsługi klienta po dzisiejszych zakupach stwierdziłam że nie , pani na kasie siedzi za karę ,i nie potrafi pracować z klientami zamiast godnie reprezentować firmę to zniechęca klientów [rozwiń/zwiń]
brak
Nie miła obsługa , bark artykułów promocyjnych , brak cen BAŁAGAN !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2023-06-19
*.206.243.*
Jestem klientem Biedronek w wielu regionach Polski, ale sklep w Sosnowcu przy ulicy Narutowicza bije rekordy dziadostwa. Wygląnda jak po wybuchu bomby w ruskim okopie.Mieszkam obok i niestety muszę tam kupować, ale staram się jak najrzadziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2023-06-13
*.248.153.*
Panie w Biedronce w Kowarach są bardzo pomocne i miłe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sigi
link | zgłoś
2023-06-05
*.33.224.*
Biedronka w Świerzawie to tragedia. Towar z promocji niedostępny już rano lub w ilościach takich , że nie można skorzystać ( np promocja 5+5 a na półce tylko 6 szt. )Półki puste, pieczywo po południu to tylko jakieś resztki bez wyboru Brak cen przy towarach. Przejścia zastawione paletami. Asortymen [rozwiń/zwiń]
Brak
Za mało miejsca aby wymienić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2023-05-31
*.26.150.*
Biedronka w Fałkowie to tragedia. Bałagan na półkach, nie wiadomo gdzie co jest, palety na srodku ze przejść nie idzie a kierowniczka zmiany 3 razy wjechała mi w alejke i to w ciągu 3 min ta sama paleta. Chyba złośliwość ludzka. Chciałam kupic kwiatki i trawy ale jak zobaczyłam jak mają sucho i że u [rozwiń/zwiń]
Bałagan na sklepie, palety w przejściach na srodku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bibi
link | zgłoś
2023-05-29
*.173.140.*
Oszustwo. Brak w godzinach już popołudniowych towaru w procji z gazetki obowiązującej w dniu 29.05.2023r. Zwykłe oszystwo. Wcześniej też miałam takie zdarzenie. Zgłosiłam na infolinię Biedronki. Zostałam zlekceważona. Oszustwo.
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-05-26
*.252.9.*
Towar o nazwie kielbaski zawijane "czas na grill " psują się w tempie oberka, niejedną paczkę wyrzuciłam. Ostatnio zakupiłam je 24 maja, 26 maja kielbaski zmieniły kolor i śmierdziały. A termin ważności do spożycia na opakowaniu to 30 maja. Coś tu chyba nie tak.
Produkt szybko się psuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2023-05-26
*.0.48.*
Trzy razy kupiłam mięso w biedronce jeden smród Wczoraj kupiłam ostani raz podudzia z kurczaka nie chce mi się tam już jechać ale to jest tragedia.
Żadnych zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Siwy
link | zgłoś
2023-05-25
*.0.35.*
Po co wy w ogóle chodzicie do biedronki jak nic wam nie pasuje zmieńcie sklep.Wystarczy trochę pomyśleć by stwierdzić że w każdej Biedronce jest za mało personelu a pracy od groma normy tak wywindowane żeby ich nie wyrobić zapraszam każdego z was niech idzie popracować do biedronki to się przekona j [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa
Kierowniczki rejonowe chamskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient Krakow
link | zgłoś
2023-05-24
*:c8bf:6c1f:*
AMICA Chips, Panatina gusto pomidorino. Bardzo proszę o umieszczenie na stałe produktu w biedronkach. Najlepsze chipsy jakie jadłam- wykupione błyskawicznie. Zadowoleni klienci czekają na więcej:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ter.
link | zgłoś
2023-05-24
*.146.248.*
Wczoraj kupiłam 2 paczki lodów w Biedronce przy Przybyszewskiego/ Brzozowa w Łodzi. Lody Big Milk duże opakowania po 18, 99 zeta , Drugie opakowanie miało być za 1 zł. Wczoraj jak wróciłam do domu zauważyłam, że policzono mi lody bez promocji. Dzisiaj poszłam wyjaśnić sprawę i oczywiście okazało się [rozwiń/zwiń]
brak
chamstwo w stosunku do klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2023-05-24
*.254.198.*
W tym sklepie chyba nic się nie zmieni, NIEZGODOŚĆ CEN PRODUKTU NA LADACH W STOSUNKU DO REALNEJ CENY JEST JAK ZWYKLE NIEZGODNA, to jest permanentne okłamywanie klientów i taka postawa uwłacza Europejskim standardom. Wolę Niemieckiego Lidla, tam przynajmniej uczciwość jest zachowana.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-05-15
*.54.82.*
Na miejscu dla wózków powinni postawić Helikoptery aby swobodnie przemieszczać się i dotrzeć do potrzebnego towaru . O co mi chodzi ? O to że brak miejsc ,towar na paletach stoi dosłownie wszędzie . Biedronka w Wołczynie ,Opolskie . Tragedia dochodzi jeszcze brak cen lub niepoprawne promocje nie wc [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Mnustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-05-09
*.173.233.*
Dzisiaj chciałam kupić piwo garage ,który miałam w ofercie,że mogę go wykorzystać za zakupy po niższej cenie.Okazuje się,że nie ma tego na pólce!!?? Ani jednej butelki! Byłam za rana bo tak jadę do pracy ok 7 mej To co wykupili? A co z tymi ,którzy robią zakupy po południu?tylko ściągają ludzi,żeby [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biedronka Niemce koło lublina
link | zgłoś
2023-05-06
*:3f0:29c2:*
Dzisiaj 06 05 2023 chciałem wykorzystać bon 10zl aktywowany po podsumowaniuzak upów usłyszałem 177zł do zapłacenia powiedziałem że mam kartę biedronka +kupon 10 zł do wykorzystania pani zeskanowała kartę i kupon no i mówi 177zł do zapłacenia pytam gdzie to pisze na paragonie ona to że nie wie no i t [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Dużo trzeba pisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nata
link | zgłoś
2023-05-02
*.248.68.*
Przeterminowany towar na półkach, konkretnie parówki, nieświeże zwiędłe warzywa i kwiaty również odstraszają klienta przy samym wejściu, zakupiony na dziale mięsnym kurczak zafoliowany następnego dnia śmierdział niesamowicie, niestety już nie nadawał się do spożycia. Kierownictwo sklepu chyba nie za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kotek
link | zgłoś
2023-04-30
*.37.2.*
Jest przynajmniej tanio. :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2023-04-29
*:3073:4471:*
Kupiłem brykiet drzewny w promocji za 2 szt. po 6,99 (bez promocji 13,99). Wziąłem 4 sztuki i po zapłaceniu w kasie samoobsługowej zobaczyłem że 2 sztuki są bez promocji. Chciałem oddać te 2 sztuki ale w sklepie w Nysie przy ul. B. Prusa, najpierw kazali mi czekać na kierowniczkę (trwało to około 20 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majer
link | zgłoś
2023-04-28
*.205.132.*
Jeżeli chodzi o podejście biedronki do klienta to biedronka potrafi wyciągnąć każda złotówkę z kieszeni klienta. Dziś piersi z kurczaka są w promocji 17.99,jeżeli chce kupić 1kg piersi w promocji to muszę zrobić zakupy za 29zl,a więc nic nie zaoszczędzę,więcej wydam na ich pseudo promocje. To jest [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malgorzata
link | zgłoś
2023-04-27
*.173.5.*
kasy samoobslugowe ludzie czesto potrzebuja pomocy nie umieja obslugiwac kasjerka musi odchodzic od kasy zeby pomoc dlugo trzeba czekac w kolejce uwazam ze wogule nie potrzebnie je wstawiali albo za malo jest obslugi w sklepie obnizki cen sa spisane drobnymi literami klopoty z rozczytaniem przy kasi [rozwiń/zwiń]
niezauwazalne
cala lista
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2023-04-25
*:5f1:6bad:*
Małe literki mówiące o promocyjnych cenach ,Jakie zdziwienie przy kasie jak się płaci więcej .firma miniaturowymi literkami opisuje że obowiązuje limit.Swinstwem można to nazwać ,często starsi ludzie nie widzą tych literek. Dlaczego nie można drukować większych cenöwek
Zadne
Uwagi mnustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mati0823
link | zgłoś
2023-04-25
*.239.56.*
Firma nie poważna, wszędzie zgniłe warzywa, pudełka nie sprzątane, nie mówią już o zapachu z zamrażarek. Nie wiem czy to przypadek czy wszędzie tak ale uwaga na market we wrocławiu wroclawia
Cena
smród, bród
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2023-04-24
*.0.123.*
kupiłem dwie Warki w butelce jedna butelka była lekko zakurzona nie zwróciłem na to uwagi w domu próbuję ją wypić smak podły a na butelce termin 25.03.2023 -uważajcie co kupujecie w tym sklepie ja już więcej tam nie wrócę nie wiem czy to instrukcja z góry czy kierownictwo sklepu że do piwa z dobrym [rozwiń/zwiń]
teraz brak zalet
teraz źle oceniam całość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STEFAN
link | zgłoś
2023-04-07
*.74.51.*
zamawiany artykul dostaje sie niezgodny z zamowieniem przyklad zamowiem make pszenna otrzymalem zytnia,kamyczki archaidowe 300g dostaje 250g a place za 300g skladajac reklamacje wyswtetla sie twoj czat sie skonczyl czyli biedronka niechce brac odpowtedzialnosci za oszukiwanie klientow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2023-04-06
*.10.207.*
NIE KUPUJCIE śledzi a la Matjas firmy Marinero! Śmierdzą gównem. Po otwarciu zasmrodziły mi całą kuchnię. Masakra! Zakupione wczoraj w Biedronce na Ursynowie przy KENie
Zapsute, śmierdzące
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-04-06
*.2.8.*
Niewiele sobie robi Biedronka z negatywnych opinii, a interes się kręci.Oby coraz więcej klientów przejrzało na oczy i odchodziło do innych sieci, gdzie szanuje się klienta, np. Lidl.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
finio
link | zgłoś
2023-04-06
*.96.42.*
Węgliniec.06,04,23 godzina 6,30 rano. trzeci dzień wisi kartka,,terminal płatniczy przy kasie nr 1 nieczynny. Prosimy płacić gotówką. Na moje pytanie ,że w związku z tym ,pani kasjerka nie mogłaby przejść do innej kasy, bo z informacji wynika ,że tylko w tej kasie terminal nieczynny. usłyszałem niez [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2023-04-05
*:27d1:29eb:*
Sieć sklepów Biedronka można opisać krótko: bałagan, brud, arogancki personel, praktyki stosowane w tej sieci ukierunkowane na naciąganie klienta na kupno artykułów przez zle oznaczenia, inne ceny na półce a inne przy kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rena
link | zgłoś
2023-04-05
*.218.219.*
w Augustowie kolejki w Biedronkach na pół sklepu, jedna kasjerka się nie wyrabia, kasę chcą zgarnąć a nie ma komu obslużyć klienta. Wszsystko nastawione jest na zarobek, niedługo nie będzie wcale obsługi tylko "roboty". Gdy idę dok sklepu i mam cały kosz zakupów nie idę do kasy samoobslugowej bo du [rozwiń/zwiń]
długie kolejki, często produkty są porozrzucane w różnych miejscach tak aby klient chodził i szukał i przy okazji zostawil więcej kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BoKa
link | zgłoś
2023-04-04
*.0.61.*
Problem w Biedronce z uznaniem reklamacji sprzętu AGD (dekoder tv)który zepsuł się po kilku miesiącach działania. Po tygodniu oddzwonili że łaskawie mogą naprawić pomimo że wnioskowałam o zwrot gotówki ponieważ i tak muszę kupić drugi aby na święta nie zostać bez tv.Terminy sieci: 14 dni na odpowied [rozwiń/zwiń]
Duża ilość sklepów
Towary kiepskiej jakości i problem z ich reklamacją gdy zepsują się, często brak towarów promocyjnych już na początku promocji....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafal
link | zgłoś
2023-04-04
*.225.90.*
kolejne Świąteczne nabijanie klientów w gazetce 30.03-5.04 jest Kaczka świeża bez podrobów 11.99/kg ale już na gazetkach sklepowych po 13.99/kg na półce dostępna tyko po 17,99/kg
brak
mistrzowie manipulacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lula
link | zgłoś
2023-03-30
*.23.41.*
Po skasowaniu zakupów obowiązkowo należy stanąć obok kasy i sprawdzić pasek wydany przez kasjerkę. Wielokrotnie reklamowałam kwotę pobraną z karty kredytowej.Kasjerka zamiast na mandarynki kliknęła na pomarańcze, które były w wyższej cenie.Podczas zareklamowania, tłumaczyła że są tak duże i myślała [rozwiń/zwiń]
wydłużone godziny otwarcia sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2023-03-30
*.136.226.*
Kupiłem piersi z kurczaka totalny syf cała rodzina zatruła się pomimo że porcja została otwarta i przyrzadzona zaraz po zakupie. Nigdy więcej tego typu produktów nie zakupie. Radom Biedronka przy ul. Grzecznarowskiego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szarti
link | zgłoś
2023-03-29
*.204.13.*
Daremny sklep tylko kombinują jak zrobić w ciula klienta
Promocje tak.robione aby tylko nabrać klienta i do tego.lada mięsna jak za komuny obsługa przy tym.stoisku to horror w szczególności jak jeden klient kupuje po dwa plasterki każdej wędliny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2023-03-27
*.204.32.*
Zgłosiłam reklamację oraz zgłoszenie. Na produkt kupiony w Biedronce żelazko firmy tefal. Oddałam w 14 dniu po zakupie. Żelazko jest dla mnie źle. To że dostałam odmowę ,nie rozumiem dlaczego chciałam je oddać ale niestety nie uznano mojej reklamacji. Proś,e sprawdzić w jakim czasie dostałam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2023-03-26
*.173.139.*
Biedronka to firma, która okłamuje klientów, zatrudnia ochronę, która często jest wulgarna i agresywna wobec młodych ludzi - klientów. Odradzam wszystkim rodzicom i młodym ludziom poniżej 26 roku życia korzystanie z tego sklepu, gdyż wasze dzieci mogą spodziewać się traktowania jak złodzieje, będą w [rozwiń/zwiń]
Ceny
Obsługa, kłamstwa, chamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona
link | zgłoś
2023-03-23
*.205.140.*
Biedronki coraz gorsze ze wszystkim maja problem reklamacji nie zwracają, na sklepach syf brud i ubóstwo, większość towarów wyłożona bez cen bądź z nieaktualnymi. Mnóstwo rzeczy po terminie wszystko trzeba sprawdzać. Obsługa katastrofa Szczecin Krasińskiego kierowniczka (gruba , pryszczata) nie miła [rozwiń/zwiń]
Nie ma żadnych
Mnóstwo : kolejki, nie miła obsługa, brak cen, towar przeterminowany, brud i bałagan na sklepachi i wielki problem z reklamacjami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matka Polka
link | zgłoś
2023-03-22
*.173.20.*
Pomyłka przy zakupie pampersów (rozmiar) , paragon był minęło może 30 min od zakupu chciałam zamienić mając paragon jako dowód zakupu ale nie można zamienić :/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiecejrozumu
link | zgłoś
2023-03-20
*.173.233.*
Jakość obsługi coraz gorsza, kolejki do kas zarówno samoobsługowych, jak i tradycyjnych coraz dłuższe. Trudno uzyskać informację - brak pracowników. Zalegające na całej powierzchni sklepu palety z towarem do wyłożenia, co bardzo utrudnia poruszanie się po sklepie.
Różnorodne artykuły
Jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2023-03-18
*:55:e34f:*
Brak ziemniaków! Tak tak w Biedronce w sobotę nie ma z i e m n i a k ó w !!! Ale tajskie czy meksykańskie z owocami morza bez problemu. Nawet na zadupiu ostatnim na świecie są ziemniaki. Brawo logistyka. Dno....Biała Podlaska.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim
link | zgłoś
2023-03-17
*:b481:bf39:*
Nie można się doprosić o obsługe, ponieważ prscownice plotkują z klientami zamiast kasować. Pozdrawiam.
Brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2023-03-16
*.146.124.*
stanowicie zespol zlodziejaszkow Chipsy z papryka sa z50 % obnizka , a lezace pod tym pudlem chpisy takie same ale z cebulka wydawalo sie ze tez z obnizka na rachunku juz nie bylo 50% obnizki ylem w biedronce ostatni raz zmienia na lidla lub dino Andrzej
brak
traktujecue ludzi jak idiotow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darud78
link | zgłoś
2023-03-16
*.51.160.*
Sklep w Ostrowcu Świętokrzyskim ul.Bałtowska 249. Jest codziennie otwierany z opóźnieniem. Powinien być otwarty od 6.00 a panie zaczynają otwierać po godzinie 6. Jest to ngminne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2023-03-15
*.187.250.*
Ryby śmierdzą!!! Są zawsze nieświeże. Ostatni raz kupiłam rybę w Biedronce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2023-03-09
*.0.126.*
Biedronka w Dobrym Mieście. Brak produktów, ceny przy kasie wyższe niż przy produkcie. A najlepsze są wózki. Dzisiaj tak się zdenerwowałam że zostawiłam załadowany wózek na środku sklepu. Tym czymś nie da się przewozić produktów! Kończę z robieniem zakupów w biedronkach!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2023-02-25
*:980c:6b25:*
Skoro market Biedronka w Koronowie przy ul. Jana Pawła II prowadzi sprzedaż promocyjną płynu do prania Kłębuszek to niech zamieszczą przy produkcie przynajmniej informację , że muszą być dwa opakowania w tym samym kolorze i nie można mixować , ponieważ miałem już po raz drugi przypadek , że wybrałem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata Ciesińska
link | zgłoś
2023-02-22
*.204.45.*
Uwaga!!! Biedronka przy ul. Sienkiewicza sprzedaje towar przeterminowany . W dniu dzisiejszym kupił mój mąż surówkę z pora data 20. 02 .2023 a dziś 22 .02.23 . Bądźcie ostrożni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m.g
link | zgłoś
2023-02-16
*.11.192.*
Zamawia się produkty w biedronka online w promocji. Kurier przywozi rozerwana paczkę a oni zwracają kasę i możesz zamówić sobie od nowa ale drożej bo nie ma już promocji. Wina konsumenta że wysyłają porwane paczki :) nie polecam.
brak
wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2023-02-15
*.151.43.*
Ja nie wiem czy to jest domena tego sklepu, ale w każdej biedronce w jakiej byłem (na terenie całego kraju) jest wieczny nieporządek. Palety z produktami między regałami, tak że nieraz trzeba się nieźle gimnastykować aby dostać się do danego produktu lub ominąć drugą osobę, produkty nie leżące na sw [rozwiń/zwiń]
Czasami fajne promocje
Wieczny bałagan, ceny momentami większe niż u konkurencji (jeszcze te pare lat temu biedra była najtańszym marketem), brak osoby obsługującej kasy samoobsługowe, produkty lubią nie być ułożone na swoim miejscu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2023-02-15
*.156.71.*
Rewelacyjna załoga w Biedronce w Pile przy Al. Poznańskiej! Po raz kolejny spotykam się z bardzo wysoką kulturą obsługi klienta. Uczynni, kulturalni służący pomocą i informacją! Jestem przeciwnikiem dyskontów zwracam szczególną uwagę na niedociągnięcia, ale też z przyjemnością dzielę się opinią pode [rozwiń/zwiń]
Wysoki poziom obsługi klienta!
jak na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2023-02-15
*.0.74.*
Pani Karolina w biedronce w Krakowie na ulicy beskidzkiej 30 d była bardzo nie uprzejma siedząc na kasie…. Żenada jak by była za karę ..// do klienta wczejaniej powiedziała ze woli być „tam” kobieto ogarnij się …… przyszłaś do pracy czy do marudzenia ze płatność niw przeszła bo się terminar przywie [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2023-02-14
*:ea40:be52:*
Nie polecam robienia zakupow w Biedronce na Krawiecka 3a. Robilam zakupy urodzinowe i chcialam skorzystac z promocji na alkohole 'Kup 2 zaplac mniej'. Przy duzej ilosci gosci mogloby sie to naprawde oplacac. Stalam przed zaklejonym od gory do dolu w zielonych cenowkach zwracajacych uwage na promoc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodziej
link | zgłoś
2023-02-10
*.5.110.*
Biedronka w Białej Podl. Brzeska 27, zwana "pod Rywalem" (póki całkowicie nie osiągnie poziomu :pod psem"!) - niby pod D.H. Rywal, ale schody tam dawno straciły przydomek "ruchome", obsługa zaś nigdy go nie nabyła! W dniu dzisiejszym (10.02.2022 r.) ok. południa kolejka sięgnęła połowy alejki. "Młod [rozwiń/zwiń]
Duża powierzchnia, niezły punkt na mapie miasta...
Olewanie klienta przez obsługę, brak reakcji na komunikat ""pracownik proszony na linię kas!" - nagminny brak reakcji, naprawdę nagminny... to chyba jak i na te uszkodzone schody nieruchome. Poborca z nich czynsz zdziera? To, chyba, należałoby go ścigać bez żadnej litości... :-(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jonasz
link | zgłoś
2023-02-06
*:13:6fc4:*
Biała Podlaska ul. Sidorska. Zdębiałem. Powierzchnia jak hangar dla samolotów ale soli nie uświadczysz. To nawet w stanie wojennym ten produkt był dostępny. Katastrofa! Kolejny sklep na ulicy Wyszyńskiego... Przyjęcie towaru czyli rzuć granat w mrowisko. Nie dostaniesz się nawet do lodówki po wyszuk [rozwiń/zwiń]
Blisko
Chaos i nagminne braki asortymentu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cat
link | zgłoś
2023-01-28
*.197.226.*
Dziś kupiłam ziemniaki eko za 5 zł za kg. Wszystkie są zielone i zawierają trującą solaninę. Lepiej kupić te za 1.50. Biedronka może się chlubić niskimi cenami i najgorszej jakości produktami. Jeśli ktoś jest swiadomy tego co spożywa wie o czym piszę...
Tanio
Niskiej jakości produkty z ogromem chemii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-01-19
*:1c03:4e55:*
Biedronka w Przejazdowie- tylko w tej spotkałam sie z chamskim traktowaniem, opryskliwa pani nie chciala mi pomóc na samoobsługowej kasie, ponadto "rzucała się "do mnie jak zwróciłam jej uwagę, usłyszałam że mam nie robić tu robić zakupów.Niezadowolony klient to hejt polecam aby kierownictwo przyjrz [rozwiń/zwiń]
Brak
Słaba obsługa - chamska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-01-14
*.238.41.*
Dzisiaj Grudziądz osiedle Strzemięncin - zrobiłem zakupy szukam jak najtaniej po 4o latach pracy 1,8 tys do ręki kazda złotówka wazna Panie chyba widza co sie dzieje wokół nie żyjemy w Monako Wzrok nie tem zobaczyłem cenę 1,99 zł na baton TWIX przy kasie okazało się 2,99 od razu poprosiłem panią że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Budzyniak
link | zgłoś
2023-01-13
*:2:36df:*
Coś okropnego, te ich promocje powinny być prawnie zakazane (podobnie Lidl).Robią z klientów idiotów.Balagan,nieporządek poprosi średniowiecze hiszpańskie.Omijajcie to coś daleko. Tylko nie mamy wyboru Biedronka albo taki sam Lidl. IP VIII
Zadnych
Średniowiecze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariola
link | zgłoś
2023-01-02
*.238.67.*
dlaczego kiełbasa podwawelska kraina wędlina była bardzo dobra a teraz gównem, dajecie sam tłuszcz czyli podwawelskie gówno za prawie 22zł kasy nieczynne ludzi do pracy nie ma a mnie to gówno obchodzi jestem klientką i nie chcę czekać w kolejce 20 min.weźcie się ku..a w końcu za robotę cały ten *** [rozwiń/zwiń]
żadne
od obsługi do jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2022-12-28
*.173.198.*
W pierogach z firmy Nasze Smaki był pająk bądź kleszcz! Masakra!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adiwie
link | zgłoś
2022-12-23
*.36.216.*
ciągłe zamieszanie przy kasach. Raz otwarte za chwilę zamknięte. porażka.
totalne olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2022-12-10
*.160.184.*
Strasznie słabe w shakeomacie jest to że może wypaść ci przykładowo olejek do włosów, jestem chłopcem i chyba wielu mężczyzn zgodzi się z tym faktem że jest to bez sensu , który mężczyzna używa olejków do włosów, bądź przy trafieniu olejków z shakeomatow powie sobie że "zajebsicie idę po olejek" wed [rozwiń/zwiń]
Brak
W ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mietek
link | zgłoś
2022-12-05
*:4b:a707:*
Nie chodzić nie kupować niech zdechną i będzie spokój z jedną ku..a zagraniczna.
Kupujcie dalej durnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-12-04
*:ad1e:1d9e:*
W piątek byłam na zakupach w biedronce w Boguszowie gorcach gdzie zakupiłam tam ciasto gdy je kroiłam w cieście znalazły się gumki recepturki bardzo to było nie smaczne wiec proszę zgłosić piekarni od której jest zamawiane by uważały bo to nie tylko takie rzeczy trafiają się w biedronkach pozdr
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-12-03
*.30.104.*
Pani z biedronki na Brochowie Wrocław: jest Pani najlepsza ! Dziękuję Pani za uprzejmość ! 21:00- wpadasz do biedronki po 14 gidzinach pracy : a tu : nie ma tego czego szukasz, towar na magazynie. Po zapytaniu czy jest to czego potrzebuje Pani z uśmiechem znalazła to czego potrzebowałam .. jej no j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MichuMax
link | zgłoś
2022-12-01
*.95.192.*
Skandal co się dzieje w Biedronce w Kościanie na ul. Kaźmierczaka. Kolejka na pół sklepu. Pani na kasie dzwoni po pomoc. Niestety nikt nie nadciąga z pomocą. Na dodatek pani która kasuje co chwilę wstaje i spieszy z pomocą klientom na kasach samoobsługowych. I to już jest przegięcie ,ta pani obsługu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ryszard
link | zgłoś
2022-11-21
*.91.13.*
Do poprzedniej opini o zakupie worków na śmiecie -zakupu dokonałem we Włocławku ul. Wieniecka 42
brak
nieskończoność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ryszard
link | zgłoś
2022-11-21
*.91.13.*
Kupiłem worki na śmiecie 35 litrowe 15 sztuk w paczce , miały być w promocji przy zakupie dwóch opakowań. Na paragonie wybiły worki 35 litrów 10 sztuk w paczce bez promocji . Na opakowaniu pisze wyraźnie 35 litrów 15 sztuk . Zauważyłem że zostałem oszukany w mieszkaniu . Przestańcie KANTOWAĆ klientó [rozwiń/zwiń]
brak
nieskończoność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
deco
link | zgłoś
2022-11-16
*.246.66.*
mam wrażenia ze tam pracują kolaboranci właściciela lub debile. Przekręty z cenami i mydleniem oczu kupującym na porządku dziennym. Środa 16.11. środa godzinny popołudniowe SKLEP BIEDRONKA ŁANCUT ul. Kościuszki 19. Obok totalnego bałaganu w rozłożeniu towarów po sklepie. bo od 3 m-cy nie wiadomo [rozwiń/zwiń]
brak
oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy
link | zgłoś
2022-11-12
*.29.79.*
Fatalna organizacja pracy, ciągłe kolejki
Brak
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2022-11-09
*.71.107.*
Mam aplikację Moja Biedronka, jest w niej funkcja wytrząsania ofert jednodniowych "Tylko dla Ciebie". W praktyce słabo to działa, już trzeci raz z rzędu o godzinie 10 rano tych artykułów już nie ma albo wcale nie było. Uważam, że jest tylko przynęta do ściągania klientów do sklepu. Na reklamacje w a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stali klienci biedronki
link | zgłoś
2022-11-06
*.248.208.*
Ostatnio kupiłam mięso mielone z łopatki i jak zwykle zrobiłam spaghetti. W tzw. mięsie był sam łój. Mielone nie nandawały się do spożycia. Gorszego mielonego nie jadłam, nawet kot i pies nie chcieli tego jeść.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2022-11-04
*:c948:e96f:*
Kupilem jablka mialy byc kortlandy .a okazalo sie .ze sa idarety .ktorych bym za darmo nie chciał ,Oszuści!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-10-27
*.75.38.*
Sklep Biedronka przy ul. Karczunkowska 139 Warszaw, sklep po generalnym remoncie jednak nie długo można było się cieszyć świeżością i miłą obsługą. Pani na kasie nie wzruszona kolejką sięgającą do połowy sklepu ucina sobie pogawętkę z obsługiwanym właśnie klientem. Kierownik sklepu wyraźnie zdenerwo [rozwiń/zwiń]
brak
niemiły personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2022-10-26
*:6367:fd18:*
Fajny sklep i lada mięso wędliny miła obsługa w wykonaniu pana Mariusza Gość zna się na tym co robi. Zwycięzców w Warszawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malgorzata
link | zgłoś
2022-10-25
*.173.5.*
kasjerki sa opryskliwe glupie komentarze padaja nie czuje sie tam komfortowo nabuwowali sklepow a obslugiwac nie ma kto kasjerka biega od kasy szczegolnie do tej samoobslugowej a tu trzeba stac i czekac az w koncu wroci i obsluzy
opryskliwosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2022-10-21
*.0.57.*
Pani Halina w Biedronce w Poznaniu na ul. Kazimierza Wielkiego była bardzo miła. Świetna kobieta. Sprawia że człowiek czuje się jak w domu. Świetna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grazyna
link | zgłoś
2022-10-20
*.73.1.*
W Biedronce na Startowej W Gdańsku na ladzie z mięsem pracują opryskliwe kobiety , "warczą" na klienta, są nieuprzejme, zawsze odnoszę wrażenie, że im przeszkadzam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tytus
link | zgłoś
2022-10-16
*.36.11.*
Komunikaty o czytelniach w niedziele sa do d... Bylem w 2 biedrach i obie byly zamkniere. Oszustwo i zlodziejstwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-10-09
*.60.229.*
biedronka powinna zmienić szyld na ZŁODZIEJSTWO I OSZUSTWO !!! 05.10.2022r. robiłam zakupy. W ladzie chłodniczej z drobiem znalazłam #MINI FILET Z PIERSI INDYKA# - 600g i cenę na czerwonej cenówce/ a więc - promocja / 19,99. Przy kasie okazało się, że biedronka sprzedaje mięso na sztuki - bo cena by [rozwiń/zwiń]
stwarzanie pozorów -
oszukiwanie, naciąganie, wypychanie towaru którego trudno się pozbyć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2022-10-04
*.173.150.*
Dlaczego Biedronka okrada swoich klientów? 4 września robiłam zakupy, przy kasie terminal podwójnie odrzucił moją kartę z powodu rzekomego braku środków. Wiem doskonale ile miałam na koncie, dlatego po powrocie do domu sprawdziłam konto, okazało się że dwa razy została pobrana kwota za zakupy, ban [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2022-10-04
*.128.24.*
Biedronka Mościska k/W-wy godz 14.00 jedna kasa 1, kasjer 20 i brudna taśma w piachu nie została wyczyszczona, tylko przewinięta, obsługa mizerna ani dzień dobry, ani do widzenia, ani pocał......
towar
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2022-10-03
*.147.12.*
Bardzo nie.przyjemna pani kasjerka opryskliwa wulgarna zła cenówka na kiełbasie a pani kierownik nie chce zrobić zwrotu bo to towar z lodówki biedronka zabrze na ul Bytomskiej
Brak
Duże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-09-29
*.28.220.*
W dniu dzisiejszym w Biedronce w Mogielnicy koło godziny 16 zostałam zlekceważona przez Panią obsułującą na stoisku mięsnym. Poprosiłam o ukrojenie 10 plasterków sera żółtego, a Pani stwierdziła, że jest godzina 16 i ona musi się odbić. Opuściła stanowisko pracy nie czekając na zmienniczkę. Czekałam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-09-29
*.24.195.*
Biedronka Warszawa ul Uniejowska 4 bardzo przyjazny sklep dla mnie na szczególne uznanie zasługuje Pani kierownik Sylwia pracownik pani Magda oraz pracownik pan Grzegorz są pracownikami miłymi,kompetentni oraz życzliwi dyrekcji składam gratulacje za taki dobór pracowników.
Szacunek dla klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-09-19
*:bad1:144f:*
W dniu dzisiejszym odwiedziłam Biedronkę w Gdańsku na ulicy Paderewskiego. Mają Państwo bardzo miłą obsługę szczególnie Pana Artura pragnę pochwalić za jego cierpliwość i życzliwość.
miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-09-18
*.182.243.*
Chciałam bardzo pochwalić sklep nr 2933 w Konstantynowie Łódzkim. Mieszkam w Łodzi ale trafiłam tu i jakie było moje zdziwienie, że Biedronka może być tak świetnie zaopatrzona. Kasjerka przemiła. Gorąco polecam tę Biedronką.
szeroki wybór towarów, uprzejmy personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2022-09-17
*.239.222.*
Kupiłam mąkę tortową w Biedronce w Krakowie przy ul. Glogera, otworzyłam torebkę a w środku pełno czarnych, malutkich robaczków. Nie kupujcie tej mąki bo to są w każdej torebce, ja kupiłam 2 kg. Zrobiłam zdjęcia to dam na fb aby ostrzec kupujących. To jest obrzydliwe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdi
link | zgłoś
2022-09-04
*.254.251.*
Witam, jak co roku w Legnicy, wszystkie Biedronki oferują w promocji w cenie 4.99 za kilogram. Jak co roku brzoskwinie nie nadają się do konsumpcji, są twarde, po rozkrojeniu brązowe plamy w miąższu, nie dojrzewają, po dwóch dniach sama pleśń. Podejrzewam że w czasie transportu do Polski są przemra [rozwiń/zwiń]
W miarę solidna firma
Naciąganie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-08-26
*.206.244.*
Biedronka Gdańsk ul.Jana Pawła.Jestem pod wrażeniem personelu a sklepy,ale na medal zasługuje kierownik sklepu Pani Angelina.Dawno nie spotkałam tak profesjonalnej osoby,i uczciwej w wykonywaniu swoich obowiązków.Dziękuje za pomoc w odzyskaniu karty płatniczej.Jestescie najlepszą placówką w Trójmieś [rozwiń/zwiń]
Uczciwość,profesjonalizm,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-08-23
*.147.76.*
biedronka gdynia ul.kopernika- cały czas puste półki, braki dosłownie wszystkiego, zaczynajac od czekolady po jabłka .jedyny tak fatalny sklep w gdyni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-08-20
*.173.105.*
Sklep Biedronka to najsłabiej zaopatrzony sklep w Tarnowie.
Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-08-16
*.240.139.*
W Biedronce na Kościuszki w Łańcucie pracują ludzie beznadziejni za 10 bułek i 2 zastrugaczki człowieka posądza za kradzież i zaraz wzywają policję za które pani chciała zapłacić poprostu tej pali podarły się reklamówki i razem z bułkami wsadziła zastrugaczki i inne zakupy pozbierała i wyszła i ochr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lenna
link | zgłoś
2022-08-12
*.173.121.*
Z Biedronki nie jestem zadowolona co do przyborów szkolnych kupilam wczoraj markery artystyczne z alkoholem 30 szt za 39.99 cena dobra lecz to co w środku zobaczyłam po kupnie to hit , połowa markerów jest poprotu pęknięta i wysuszona przez co nie rysują nie mam niestety paragonu a nie mogłam otworz [rozwiń/zwiń]
Kilka markerow jest świetnych
Połowa markerów nie rysuje i ma uszkodzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BigMike
link | zgłoś
2022-08-04
*:f12d:edee:*
Banda oszustów. Jabłka Szampion w promocji, a nikt tych jabłek od miesiąca nie widział w Biedronkach. Zrobili promocję, na coś, czego nawet nie mieli w magazynach. Papier toaletowy 10 rolek był po 12,99, a teraz w promocji jest po 14,99. Cukier podrożał o około 100%. To, że ludzie go wykupują, nie j [rozwiń/zwiń]
Brak
Zepsuty towar, najniższej jakości. Fikcyjne promocje na towar, którego nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ADMIN
link | zgłoś
2022-08-04
*.204.32.*
Niech Kaczyński robi tam zakupy i niech powie narodowi co go okradli za co kupić węgiel na zimę. Zasrany PIS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-07-28
*.214.3.*
Sieć Biedronka upada!!!!puste półki !!! I nie piszę o braku cukru!!!podstawowych artykułów w każdym asortymencie Brak!!!ludzi obsługujących też brak bo pozwalniali. Dosyć zakupów w tym miernym dyskoncie. Wracamy do polskich rodzimych małych osiedlowych sklepów!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2022-07-28
*.172.233.*
Bierdonka, ul. Slowackiego w Kole. Obsluga sklepu bardzo nieprzyjemna, poprosilam o pomoc przy kasie samoobslugowej, na co uzyskalam odpowiedz, ze mam czytac ze zrozumieniem wszystko co sie tam wyswietla. Pani wygladala i zachowywala sie jakby byla oburzona tym, ze mam jakis problem, byla wymiosla. [rozwiń/zwiń]
dobry towar
koszmarna obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-07-23
*:24a0:6c74:*
Garnizon biedronka Gdańsk. Pracuje zawsze przemiła i uśmiechnięta pani Róża. Gdy się stoi w kolejce potrafi również porozmawiać nie unika rozmów jak co poniektórzy. Są i też którzy pracują tam z mina nie tęga. Ale w tym przypadku pani Róża jest zupełnie inną osobą! Super obsługa!
Uśmiechnieta, rozmowna
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzys
link | zgłoś
2022-07-23
*.105.250.*
JEDNO WIELKIE KRETACTWO I CHAMSKA OBSŁUGA. Maj 2022 oferują wafelki dar w cenie 1,19zł za sztukę. Przez cała promocje nie dostają sklepy w Legnicy, ani jednej sztuki. Reklamuje BOK odpowiada dosłownie głupoty. Ja pisze że sklepy nie dostają towaru, a BOK odpowiada ze sklepy maja towar, ale się skoń [rozwiń/zwiń]
Brud w sklepie, bałagan z cenówkami, Nieuchwytni - kierownik sklepu i Najjaśniejszy REGIONALNY
AROGANCJA, brak myślenia ze strony pracowników, lekceważenie. Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-07-22
*:b92f:aecb:*
Kasy samoobsługowe miały odciążyć pracowników, a w efekcie spotykam coraz więcej niezadowolonych klientów. Kasy się zawieszają, produkty mają inne wagi przez co pracownik musi zatwierdzać, ale jeszcze żeby pracownik był tam cały czas to by było pół biedy. Często po kilka minut czeka się aż ktoś łask [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLG
link | zgłoś
2022-07-22
*:787d:3e37:*
Opinia negatywna !!! Kasy samoobsługowe odsłoniły prawdę o produktach sprzedawanych w Biedronce. Niemalże, co drugi produkt nie trzyma wagi. Dotyczy pakowanych owoców, warzyw, kwiatów, ale także pieczywa. Po prostu w sprzedaży są stare i źle przechowywane - wysuszone produkty. Gdy dodamy do tego [rozwiń/zwiń]
blisko
koszmarna obsługa , stare produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2022-07-21
*.224.217.*
Biedronka przy ulicy lubelskiej w Kozienicach to istna tragedia. Walające sie kartony na podłodze wyciekająca woda z lodówek na podłogę kierowniczka która nie wie jaka promocja jest na produkty trzymając gazetkę w reku-absurd np produkt za ok 7 pln w promocji a przy kasie 12pln. w gazetce oczywiście [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2022-07-19
*.182.189.*
W sklepie "Biedronka" w Siedlcach przy ul. Młynarskiej pracuje p. Edyta. Wspaniała, uprzejma, uczynna, pozytywna. Więcej takich pracowników!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucynka
link | zgłoś
2022-07-09
*:7341:be70:*
Byłam dzisiaj 09.07.w biedronce na ul.Zwyciezcow w Warszawie. Od pewnego czasu mają naprawdę bardzo super sprzedawcę na dziale mięso wędliny p.Mariusza,dzisiaj p.Mariusza nie było. Szkoda.
Miły sprzedawca
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-07-05
*.20.66.*
W dniu dzisiejszym robiłem zakupy w sklepie Biedronki w Miłosławiu. Zazwyczaj co 3 tygodnie kupuję te same produkty. Na liście zakupowej 10 produktów zabrakło 3, tj cukru, sody oczyszczonej, serka mascarpone /małe opakowania/
niedostateczne zaopatrzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-07-03
*.218.226.*
A właśnie guzik prawda sklep nie jest od rozmieniania pieniądzy jak to wszyscy przychodza do biedronki i rozmieniają gotówkę, drobne pieniądze jest mieć w interesie klienta mieć a nie pracownika sklepu, a pozatym jak się komuś nie podoba sklep biedronka to po co do niego łazi, są inne sklepy. A klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-06-25
*.172.237.*
Moje zdziwienie dzisiejszych zakupów a były na sumę 136.46 zł podałem kasjerce 200.00zł, na co oświadczyła, iż nie posiada drobnych i oświadczyła że mi nie wyda,ponadto iż do biedronki muszę przychodzić z wyliczonymi pieniędzmi. Skandal nie miła obsługa arogancja buta bo to po stronie sklepu leży [rozwiń/zwiń]
Pięć kas 2 otwarte
Niemiła obsługa i arogacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2022-06-18
*.239.58.*
Biedronka wrocław popowicka najgorsza obsluga brak otwartych kas niemila obsluga dlugie kolejki nie polecam
brak zalet !!!
wszystko co mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-06-17
*.173.32.*
Biedronka w Bielsku-Białej przy ul. Pięciu Stawów. Zastanawia mnie dlaczego od dłuższego czasu występują braki towarów. To jakaś masakra. Człowiek chce zakupy zrobić a tu ciągle czegoś nie ma. A to kompletnie brak jajek a to frytek. Nawet ze ***taśmą jest problem.Lodówki i półki puste. O co chodzi?
Brak towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwa
link | zgłoś
2022-06-17
*.235.178.*
Dzien dobry chcialabym sie podzielic info na temat biedronki Bialobrzegi .Tamtejsza Pani kierownik moim zdaniem nienadaje sie do pracy na tym stanowisku nieszanuje ludzi zleca zadania pracownikom zadania ktore nie sa zawarte w umowie.mobbinguje nalezy ja jak najszybciej zwolnic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Benia
link | zgłoś
2022-06-10
*.199.172.*
Chciałabym wyrazić opinię na temat personelu zarządzającego sklepu Biedronka 1694 ul.Żeromskiego11 Krapkowice 47-300 .W dniu dzisiejszym około godziny 18 robiłam swoje zakupy i natknełam się na bardzo nie miłą atmosfera ,która dotyczyła przełożonego w jaki sposób odzywał się do swojej pracownicy [rozwiń/zwiń]
Dobra lokalizacja sklepu
Brak cen na towarach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2022-06-08
*.43.65.*
Sklep w ŁODZI UL. WODN to jakaś kpina po remoncie brak asortymentu przemysłowego. Braki w podstawowych artykułach spożywczych to norma towar nie po wykładany. Towaru w promocji BRAK puste półki. A kierownik zadowolony. Kiedyś rano był tłum ludzi a teraz... Szkoda gadać
W 50% miła obsluga
Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2022-06-08
*.36.63.*
Nie wiem co się stało z zaopatrzeniem w sklepie biedronka w Łodzi ul. Przędzalniana półki puste asortyment ubogi towar tak wyłożony że trzeba stracić pół godziny żeby cokolwiek znaleźć a wszystko zmieniło się po remoncie. Musicie brać pod uwagę że w tej okolicy przybyło wielu braci z Ukrainy. Dziś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2022-05-31
*.173.49.*
Bardzo oszukują, inna cena w czytniku i inna przy kasie,, czasem zwykły laik się nie zorientuje o co im chodzi w promocji. Uważaj w Biedronce nie zwrócisz towaru jak w innym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2022-05-28
*.36.96.*
Siemianowice Śląskie ul. Fiznera. Brak towarów promovyjnych,beak aktualnych cen,, pieczywo nieświeże wypiekane chyba tylko rano,brak obsługi przy kasach,chamskie pan ochroniarz, zamiast zająć się swoją robotą zwraca uwagę klientom żeby odnosili koszyki zakupowe pod wejście główne.
mały ruch
Wszystkiego trzeba szukać, taki chaos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie