Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 891
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
magda
link | zgłoś
2022-10-04
*.173.150.*
Dlaczego Biedronka okrada swoich klientów? 4 września robiłam zakupy, przy kasie terminal podwójnie odrzucił moją kartę z powodu rzekomego braku środków. Wiem doskonale ile miałam na koncie, dlatego po powrocie do domu sprawdziłam konto, okazało się że dwa razy została pobrana kwota za zakupy, ban [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2022-10-04
*.128.24.*
Biedronka Mościska k/W-wy godz 14.00 jedna kasa 1, kasjer 20 i brudna taśma w piachu nie została wyczyszczona, tylko przewinięta, obsługa mizerna ani dzień dobry, ani do widzenia, ani pocał......
towar
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2022-10-03
*.147.12.*
Bardzo nie.przyjemna pani kasjerka opryskliwa wulgarna zła cenówka na kiełbasie a pani kierownik nie chce zrobić zwrotu bo to towar z lodówki biedronka zabrze na ul Bytomskiej
Brak
Duże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-09-29
*.28.220.*
W dniu dzisiejszym w Biedronce w Mogielnicy koło godziny 16 zostałam zlekceważona przez Panią obsułującą na stoisku mięsnym. Poprosiłam o ukrojenie 10 plasterków sera żółtego, a Pani stwierdziła, że jest godzina 16 i ona musi się odbić. Opuściła stanowisko pracy nie czekając na zmienniczkę. Czekałam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-09-29
*.24.195.*
Biedronka Warszawa ul Uniejowska 4 bardzo przyjazny sklep dla mnie na szczególne uznanie zasługuje Pani kierownik Sylwia pracownik pani Magda oraz pracownik pan Grzegorz są pracownikami miłymi,kompetentni oraz życzliwi dyrekcji składam gratulacje za taki dobór pracowników.
Szacunek dla klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-09-19
*:bad1:144f:*
W dniu dzisiejszym odwiedziłam Biedronkę w Gdańsku na ulicy Paderewskiego. Mają Państwo bardzo miłą obsługę szczególnie Pana Artura pragnę pochwalić za jego cierpliwość i życzliwość.
miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-09-18
*.182.243.*
Chciałam bardzo pochwalić sklep nr 2933 w Konstantynowie Łódzkim. Mieszkam w Łodzi ale trafiłam tu i jakie było moje zdziwienie, że Biedronka może być tak świetnie zaopatrzona. Kasjerka przemiła. Gorąco polecam tę Biedronką.
szeroki wybór towarów, uprzejmy personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2022-09-17
*.239.222.*
Kupiłam mąkę tortową w Biedronce w Krakowie przy ul. Glogera, otworzyłam torebkę a w środku pełno czarnych, malutkich robaczków. Nie kupujcie tej mąki bo to są w każdej torebce, ja kupiłam 2 kg. Zrobiłam zdjęcia to dam na fb aby ostrzec kupujących. To jest obrzydliwe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdi
link | zgłoś
2022-09-04
*.254.251.*
Witam, jak co roku w Legnicy, wszystkie Biedronki oferują w promocji w cenie 4.99 za kilogram. Jak co roku brzoskwinie nie nadają się do konsumpcji, są twarde, po rozkrojeniu brązowe plamy w miąższu, nie dojrzewają, po dwóch dniach sama pleśń. Podejrzewam że w czasie transportu do Polski są przemra [rozwiń/zwiń]
W miarę solidna firma
Naciąganie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-08-26
*.206.244.*
Biedronka Gdańsk ul.Jana Pawła.Jestem pod wrażeniem personelu a sklepy,ale na medal zasługuje kierownik sklepu Pani Angelina.Dawno nie spotkałam tak profesjonalnej osoby,i uczciwej w wykonywaniu swoich obowiązków.Dziękuje za pomoc w odzyskaniu karty płatniczej.Jestescie najlepszą placówką w Trójmieś [rozwiń/zwiń]
Uczciwość,profesjonalizm,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-08-23
*.147.76.*
biedronka gdynia ul.kopernika- cały czas puste półki, braki dosłownie wszystkiego, zaczynajac od czekolady po jabłka .jedyny tak fatalny sklep w gdyni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-08-20
*.173.105.*
Sklep Biedronka to najsłabiej zaopatrzony sklep w Tarnowie.
Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-08-16
*.240.139.*
W Biedronce na Kościuszki w Łańcucie pracują ludzie beznadziejni za 10 bułek i 2 zastrugaczki człowieka posądza za kradzież i zaraz wzywają policję za które pani chciała zapłacić poprostu tej pali podarły się reklamówki i razem z bułkami wsadziła zastrugaczki i inne zakupy pozbierała i wyszła i ochr [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lenna
link | zgłoś
2022-08-12
*.173.121.*
Z Biedronki nie jestem zadowolona co do przyborów szkolnych kupilam wczoraj markery artystyczne z alkoholem 30 szt za 39.99 cena dobra lecz to co w środku zobaczyłam po kupnie to hit , połowa markerów jest poprotu pęknięta i wysuszona przez co nie rysują nie mam niestety paragonu a nie mogłam otworz [rozwiń/zwiń]
Kilka markerow jest świetnych
Połowa markerów nie rysuje i ma uszkodzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BigMike
link | zgłoś
2022-08-04
*:f12d:edee:*
Banda oszustów. Jabłka Szampion w promocji, a nikt tych jabłek od miesiąca nie widział w Biedronkach. Zrobili promocję, na coś, czego nawet nie mieli w magazynach. Papier toaletowy 10 rolek był po 12,99, a teraz w promocji jest po 14,99. Cukier podrożał o około 100%. To, że ludzie go wykupują, nie j [rozwiń/zwiń]
Brak
Zepsuty towar, najniższej jakości. Fikcyjne promocje na towar, którego nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ADMIN
link | zgłoś
2022-08-04
*.204.32.*
Niech Kaczyński robi tam zakupy i niech powie narodowi co go okradli za co kupić węgiel na zimę. Zasrany PIS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-07-28
*.214.3.*
Sieć Biedronka upada!!!!puste półki !!! I nie piszę o braku cukru!!!podstawowych artykułów w każdym asortymencie Brak!!!ludzi obsługujących też brak bo pozwalniali. Dosyć zakupów w tym miernym dyskoncie. Wracamy do polskich rodzimych małych osiedlowych sklepów!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2022-07-28
*.172.233.*
Bierdonka, ul. Slowackiego w Kole. Obsluga sklepu bardzo nieprzyjemna, poprosilam o pomoc przy kasie samoobslugowej, na co uzyskalam odpowiedz, ze mam czytac ze zrozumieniem wszystko co sie tam wyswietla. Pani wygladala i zachowywala sie jakby byla oburzona tym, ze mam jakis problem, byla wymiosla. [rozwiń/zwiń]
dobry towar
koszmarna obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2022-07-23
*:24a0:6c74:*
Garnizon biedronka Gdańsk. Pracuje zawsze przemiła i uśmiechnięta pani Róża. Gdy się stoi w kolejce potrafi również porozmawiać nie unika rozmów jak co poniektórzy. Są i też którzy pracują tam z mina nie tęga. Ale w tym przypadku pani Róża jest zupełnie inną osobą! Super obsługa!
Uśmiechnieta, rozmowna
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzys
link | zgłoś
2022-07-23
*.105.250.*
JEDNO WIELKIE KRETACTWO I CHAMSKA OBSŁUGA. Maj 2022 oferują wafelki dar w cenie 1,19zł za sztukę. Przez cała promocje nie dostają sklepy w Legnicy, ani jednej sztuki. Reklamuje BOK odpowiada dosłownie głupoty. Ja pisze że sklepy nie dostają towaru, a BOK odpowiada ze sklepy maja towar, ale się skoń [rozwiń/zwiń]
Brud w sklepie, bałagan z cenówkami, Nieuchwytni - kierownik sklepu i Najjaśniejszy REGIONALNY
AROGANCJA, brak myślenia ze strony pracowników, lekceważenie. Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-07-22
*:b92f:aecb:*
Kasy samoobsługowe miały odciążyć pracowników, a w efekcie spotykam coraz więcej niezadowolonych klientów. Kasy się zawieszają, produkty mają inne wagi przez co pracownik musi zatwierdzać, ale jeszcze żeby pracownik był tam cały czas to by było pół biedy. Często po kilka minut czeka się aż ktoś łask [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLG
link | zgłoś
2022-07-22
*:787d:3e37:*
Opinia negatywna !!! Kasy samoobsługowe odsłoniły prawdę o produktach sprzedawanych w Biedronce. Niemalże, co drugi produkt nie trzyma wagi. Dotyczy pakowanych owoców, warzyw, kwiatów, ale także pieczywa. Po prostu w sprzedaży są stare i źle przechowywane - wysuszone produkty. Gdy dodamy do tego [rozwiń/zwiń]
blisko
koszmarna obsługa , stare produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2022-07-21
*.224.217.*
Biedronka przy ulicy lubelskiej w Kozienicach to istna tragedia. Walające sie kartony na podłodze wyciekająca woda z lodówek na podłogę kierowniczka która nie wie jaka promocja jest na produkty trzymając gazetkę w reku-absurd np produkt za ok 7 pln w promocji a przy kasie 12pln. w gazetce oczywiście [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2022-07-19
*.182.189.*
W sklepie "Biedronka" w Siedlcach przy ul. Młynarskiej pracuje p. Edyta. Wspaniała, uprzejma, uczynna, pozytywna. Więcej takich pracowników!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucynka
link | zgłoś
2022-07-09
*:7341:be70:*
Byłam dzisiaj 09.07.w biedronce na ul.Zwyciezcow w Warszawie. Od pewnego czasu mają naprawdę bardzo super sprzedawcę na dziale mięso wędliny p.Mariusza,dzisiaj p.Mariusza nie było. Szkoda.
Miły sprzedawca
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-07-05
*.20.66.*
W dniu dzisiejszym robiłem zakupy w sklepie Biedronki w Miłosławiu. Zazwyczaj co 3 tygodnie kupuję te same produkty. Na liście zakupowej 10 produktów zabrakło 3, tj cukru, sody oczyszczonej, serka mascarpone /małe opakowania/
niedostateczne zaopatrzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-07-03
*.218.226.*
A właśnie guzik prawda sklep nie jest od rozmieniania pieniądzy jak to wszyscy przychodza do biedronki i rozmieniają gotówkę, drobne pieniądze jest mieć w interesie klienta mieć a nie pracownika sklepu, a pozatym jak się komuś nie podoba sklep biedronka to po co do niego łazi, są inne sklepy. A klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-06-25
*.172.237.*
Moje zdziwienie dzisiejszych zakupów a były na sumę 136.46 zł podałem kasjerce 200.00zł, na co oświadczyła, iż nie posiada drobnych i oświadczyła że mi nie wyda,ponadto iż do biedronki muszę przychodzić z wyliczonymi pieniędzmi. Skandal nie miła obsługa arogancja buta bo to po stronie sklepu leży [rozwiń/zwiń]
Pięć kas 2 otwarte
Niemiła obsługa i arogacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2022-06-18
*.239.58.*
Biedronka wrocław popowicka najgorsza obsluga brak otwartych kas niemila obsluga dlugie kolejki nie polecam
brak zalet !!!
wszystko co mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-06-17
*.173.32.*
Biedronka w Bielsku-Białej przy ul. Pięciu Stawów. Zastanawia mnie dlaczego od dłuższego czasu występują braki towarów. To jakaś masakra. Człowiek chce zakupy zrobić a tu ciągle czegoś nie ma. A to kompletnie brak jajek a to frytek. Nawet ze ***taśmą jest problem.Lodówki i półki puste. O co chodzi?
Brak towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwa
link | zgłoś
2022-06-17
*.235.178.*
Dzien dobry chcialabym sie podzielic info na temat biedronki Bialobrzegi .Tamtejsza Pani kierownik moim zdaniem nienadaje sie do pracy na tym stanowisku nieszanuje ludzi zleca zadania pracownikom zadania ktore nie sa zawarte w umowie.mobbinguje nalezy ja jak najszybciej zwolnic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Benia
link | zgłoś
2022-06-10
*.199.172.*
Chciałabym wyrazić opinię na temat personelu zarządzającego sklepu Biedronka 1694 ul.Żeromskiego11 Krapkowice 47-300 .W dniu dzisiejszym około godziny 18 robiłam swoje zakupy i natknełam się na bardzo nie miłą atmosfera ,która dotyczyła przełożonego w jaki sposób odzywał się do swojej pracownicy [rozwiń/zwiń]
Dobra lokalizacja sklepu
Brak cen na towarach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2022-06-08
*.43.65.*
Sklep w ŁODZI UL. WODN to jakaś kpina po remoncie brak asortymentu przemysłowego. Braki w podstawowych artykułach spożywczych to norma towar nie po wykładany. Towaru w promocji BRAK puste półki. A kierownik zadowolony. Kiedyś rano był tłum ludzi a teraz... Szkoda gadać
W 50% miła obsluga
Brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2022-06-08
*.36.63.*
Nie wiem co się stało z zaopatrzeniem w sklepie biedronka w Łodzi ul. Przędzalniana półki puste asortyment ubogi towar tak wyłożony że trzeba stracić pół godziny żeby cokolwiek znaleźć a wszystko zmieniło się po remoncie. Musicie brać pod uwagę że w tej okolicy przybyło wielu braci z Ukrainy. Dziś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2022-05-31
*.173.49.*
Bardzo oszukują, inna cena w czytniku i inna przy kasie,, czasem zwykły laik się nie zorientuje o co im chodzi w promocji. Uważaj w Biedronce nie zwrócisz towaru jak w innym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2022-05-28
*.36.96.*
Siemianowice Śląskie ul. Fiznera. Brak towarów promovyjnych,beak aktualnych cen,, pieczywo nieświeże wypiekane chyba tylko rano,brak obsługi przy kasach,chamskie pan ochroniarz, zamiast zająć się swoją robotą zwraca uwagę klientom żeby odnosili koszyki zakupowe pod wejście główne.
mały ruch
Wszystkiego trzeba szukać, taki chaos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-05-27
*.248.169.*
Biedronka B6618.ul.Mechaniczna. Radwanice Dnia 27.05.22 Na staniwisku mięsnym super obsluga pani mila i doradzila na kasie nr 1 kasjer nr 14 (z paragonu) jest pani super bardzo mila i zawsze pomocna. Bardzo lubie taka obsluge az milo przyjsc do takiego marketu.
Bardzo czysto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angel
link | zgłoś
2022-05-26
*.173.56.*
Biedronka na baranowce w Rzeszowie to jakas pomylka. Waskie przejscia do kas,kolejka, zamiast obslugiwac to rozmowy prowadza z klijentka az dodatku musieli dwie sprzedawczynie obslugiwac jedna osobe. Skandal aby tak traktowac klijentow .ludzie powinni zostawiac zakupu na miejscu gdzie stoja i wyjs [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-05-26
*.151.42.*
Byłam dzisiaj w sklepie nr 2069 , ul.Zywiecka Bielsko-Biała, jestem któryś raz z kolei rozczarowana .Bałagan, towar z warzywami nie wyłożony, wszystko stoi na paletach, klienci muszą sami wygrzebywać z palet to czego potrzebują, na półkach pusto.Ciekawi mnie tylko jak to jest , że w Biedronce na ul. [rozwiń/zwiń]
Bałagan, brak towaru, brak cen, zle ceny przy towarze, nie miła obsługa,towar z warzywami i owocami na paletach nie rozłożony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teodorek
link | zgłoś
2022-05-23
*.216.33.*
Gdańsk-Brzeźno ul. Gdańska 21.Byłem dzisiaj w sklepie i chciałem kupić olej wyborny za 7,13 zł nie było!!! Pani z obsługi powiedziała mi, że mają magazyn zapchany i nie wiadomo kiedy dostarczą? Chciałem kupić radio kuchenne za 99 zł i nie było!!! Chciałem kupić schab pakowany próżniowo i znowu nie b [rozwiń/zwiń]
Brak towaru i głośna muzyka!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miSka
link | zgłoś
2022-05-22
*.215.181.*
Kierownik w Staszów ul. Jana Pawła II. Osoba całkowicie pozbawiona empatii, pracownicy muszą zażywać środki antydepresyjne aby wytrzymać atmosferę w pracy. Zwolnienie pracownikami wieloletniego to dla tej pani tyle co splunąć ????????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-05-17
*:46:4a2a:*
Sklep w legionowie ulica reymonta. Totalna porazka od 10 miesiecy a ostatnie dni to totalna katastrofa. Od piatku przychodze codziennie i nie mam szans na kupienie makaronu, jajek 10szt, wody gazowanej zywiec. O pieczywie po 16tej nie wspomne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Necia
link | zgłoś
2022-05-13
*.95.144.*
Kupienie paluszek Dada5 dla dziecka w biedronce w Pisarzowicach graniczy z cudem.Porazka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2022-05-12
*.88.177.*
Na stronie www biedronki od 13 kwietnia nie działa jedna zakładka "w tym tygodniu". Jak skończy się ładować to od razu zaczyna od początku i nie moźna sprawdzić aktualnej oferty. Dzwoniłem juź kilka razy na infolinię i zawsze jest ta sama odpowiedz, źe ich informatycy za kilka godzin uporają się z p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-05-12
*.0.67.*
Kasy samoobsługowe porażka. Wystarczy kilka lekkich przedmiotów i już trzeba czekać na obsługę. Zamiast przyspieszyć to zliczanie trwa o wiele dłużej. A wystarczyło by wprowadzić do kasy poprawki na lekkie towary i po kłopocie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2022-05-09
*.204.0.*
Ludzie uważajcie na promocję w tej całej biedronce. Czytajcie treść promocji dokładnie i sprawdzajcie to 3 razy zanim dokonacie zakupu. To wielcy przez duże W oszuści. Reklamację można później składać do Pana Boga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remigiusz
link | zgłoś
2022-05-05
*.95.53.*
Zakupy dziś w biedronce paleta z jogurtami, stojąca obok lodówek. Jakaś młoda dziewczyna rozkłada paletki z jogurtami tymi dużymi w kubku. Biorę do ręki 2 szt. Pieczone jabłko - spogladam na datę a tam 04.05.22. Taki towar po terminie zdarza się w sklepach że gdzieś zostało niezauważone. Ale bez [rozwiń/zwiń]
Brak
Dość często spotykane rażące błędy związane ze świeżością różnych produktów spoż.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2022-05-05
*.167.34.*
Kupiłam opakowanie szpinaku. Otworzyłam aby zmielić w blenderze i napotknęłam liście młodego osetu. Jest to niedopuszczalne.
Niepełnowartościowy produkt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marti1317
link | zgłoś
2022-05-05
*.173.153.*
Dzisiejsza sytuacja w biedronce w Mińsku na Dąbrówki.Kolejka na cały sklep,kilka razy proszę o otwarcie kasy nie reaguje.Przy kasach samoobsługowych nikogo nie ma a Pani nie może kasy otworzyć .Dla mnie to chore to się dzieje.Straciliscie klientow czyli całą moja rodzine.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Juli
link | zgłoś
2022-05-05
*.1.246.*
Kupiła moja mama pomidorki koktajlowe i były spleśniałe a dopiero kupiła je wczoraj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2022-04-26
*.0.78.*
Codziennie robię zakupy w Biedronce i są nie aktualnie ceny na bułkach i inne przy kasie i już 3 razy mnie oszukano i już więcej nie będę robić zakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2022-04-26
*.235.183.*
W dniu 15.03.2022 kupiłam roletę wadę odkryłam w domu miała pęknięty ogranicznik nawet nie otworzyłam opakowania następnego dnia reklamowałam produkt, nie było mowy o wymianie na dobry tylko i wyłącznie reklamacja czekać 30 dni BOK się z Panią skontaktuje odpowiedziała kierowniczka biedronki nr 4227 [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji, załatwienie reklamacji to koszmar,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2022-04-23
*.173.232.*
Co innego jest na półce, co innego w opisie produktu. Oszukują na każdym kroku.
Czasem cena
Inna cena na półce, inna przy kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MariMari
link | zgłoś
2022-04-21
*:95aa:e90:*
Po odejściu od kasy natychmiast czytajcie paragony!!! Mogą się zdarzać niespodzianki, tak jak mnie dzisiaj w Biedronce w Galerii Młociny w Warszawie. Kupiłam 1 butelkę wina różowego półsłodkiego Carillon - a na paragonie: 2 butelki i cena policzona za dwie butelki!!! Zgłosiłam to telefonicznie w BO [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2022-04-21
*.154.56.*
Sklep w Bodzentynie obsługa beznadziejna i arogandzka nie proponuje zakupów w tym oddziale
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiciu
link | zgłoś
2022-04-15
*.30.32.*
Nie polecam dań typu pierogi, po dzisiejszym spożywaniu już więcej nie zjem dań do odgrzania a mianowicie w pierogu była kępka włosów tak jak by szczura. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-04-15
*.33.224.*
Uwielbiam marcheweczki Vital. No niestety ostatnio rozczarowała się. W kilku sklepach zakupiłem te frykasy Ale były już kwaśne mimo, że termin przydatności był jeszcze aktualny. Proszę zwrócić uwagę na tą jakość produktu
Są fantastyczne
Nikt nie sprawdza, czy są świeże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czarodziej z Sosnowca
link | zgłoś
2022-04-12
*.254.177.*
macie *** bagiety czosnkowe
słodki ,czosnkowy smak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-04-07
*.235.112.*
Zakupiłam w dniu 16.03.22 4 szt.rolet okiennych.Dwie z nich chciałam zwrocić, bo nie pasowały. Sklep w Warszawie przy ul.Bokserskiej odmowił w dniu 7.04.22 przyjęcia zwrotu, ponieważ minąl regulaminowy 14-dniowy okres na zwroty. Nie mogłam tego dokonac wcześniej, poniewaz zachorowałam na cowid, a je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2022-04-07
*.158.111.*
Kupiliśmy mleka dla dziecka bebiko 3 i w obu opakowaniach są śmieci resztki jakiejś wluczki i kawałki czarnej folii albo gumy to jest jakaś masakra dla małych dzieci takie coś robic. Ale wszystkie produkty dla tej sieci są robione z resztek sprzątają stoły i robią produkty dla biedronki. Ale żeby dl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iw
link | zgłoś
2022-04-06
*.182.144.*
W Biedronce w Piotrkowie Trybunalskim przy belzackiej notoryczny brak produktów w promocji, dziś brak było serka presidentpo 6,45. Tylko cena. Żenada. Bułki po 0,33 gr stare jak świat. Tylko nadają się na bułkę tartą lub do kosza. Coś strasznego!!!!
Brak dostępność towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jano
link | zgłoś
2022-04-05
*.248.153.*
BiedronkaJaworzynska 257notorycznie niedziałające czytniki kontrolne cen oraz gazetki reklamowe zawsze 2 do 3 dni po dacie rozpoczęcia sprzedaży wczoraj dekodery zamiast 69,90 cena 89,90 na zwrócona uwagę całe 10 sztuk schowane do magazynu dzisiaj po pytaniu o nie informacja sprzedane po cenie 89,90 [rozwiń/zwiń]
Opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona22
link | zgłoś
2022-04-02
*.190.213.*
Pani kierownik ze sklepu Biedronka w Płocku przy ulicy Czwartakow ma aroganckie zachowanie wobec klienta oszukuje klienta i rzuca towarem gdy płaci się przy kasie Jest to niedopuszczalne takie zachowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-03-31
*.173.141.*
Chciałabym pogratulować spokoju i opanowania Paniom pracującym w Biedronce w Rypinie przy ulicy Mławskiej, to z jaka Klientka spotkały się przy kasie i to jaka ta Pani była trudnym Klientem to tylko świadczy o profesjonalizmie i wysokim poświęceniu w dbaniu o swoja pracę. Gratuluję i życzę tylko nor [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-03-26
*.254.224.*
Witam . Szczerze nie polecam jajek MOJA KURKA . Drugi raz trafiłem na zepsute-zbuki . Nie jest to odosobniony przypadek . W tym roku to już kolejny raz . Sklep w Kutnie jak i cały dyskont nadszarpnął okrutnie moje konsumenckie ego . Na szczęście są jeszcze inne sklepy w których można kupić świeże pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Graza
link | zgłoś
2022-03-24
*:5b2:db89:*
Proszę zaprzestać idiotycznego pomysłu . Żeby kupić karkówkę na kartę biedronki muszę zrobić zakupy za określoną przez sklep kwotę. Przecież mięso nie jest za darmo. Prędzej zniszczy się w chłodni niż klienci wykupią . Wygląda bardzo nieapetycznie. Po to mam kartę żeby być stałym kupującym. I jeszcz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2022-03-19
*.42.0.*
Witam. Moja opinia dotyczy kas samoobsługowych. Porażka. Pani z kasy normalnej co minutę musi dochodzić i pomagać. Mimo iż ma obsługiwać swoich klientów. Proszę zatrudnić osobę dodatkowo do kas samoobsługowych . Obsługa klienta na kasie normalnej trwa parę razy szybciej. Szacunek dla pań pracujących [rozwiń/zwiń]
Obsługa
Wykorzystywanie pracowników na maxa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miriam
link | zgłoś
2022-03-19
*.254.145.*
Biedronka w Starej Birczy powiat Przemyski. Kasjerki z łaską obsługują klientów. Widać brak szkolen w kierunku obsługi gdzie klient jest najważniejszy. Kasy samoobsługowe stoja bez potrzeby, jak jest jakis problem trzeba czekać 10 minut az ktos podejdzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2022-03-19
*.0.33.*
W Szczytnej(dolnośląskie) otwiera się kasę dla 1 klienta (znajomego kasjerki zapewne) bo po co pan ma stać w kolejce. Inni klienci już nie mogą stanąć przy tej kasie. Równi i równiejsi jak widać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2022-03-12
*.255.237.*
Ostatnio robiłam zakupy w Biedronce w Łęcznej, papier toaletowy na półce była cena 11,99 przy kasie okazało się że kosztuje 12,99 na moją uwagę że powinnam zapłacić tyle ile jest wyceniony na półce, wezwana pani kierownik z nerwami " no chyba pani żartuje ", zresztą nie pierwszy raz taka sytuacja mi [rozwiń/zwiń]
Blisko domu
Bałagan z cenami65990
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-03-12
*.254.169.*
Lubiłam chodzić do biedronki ale trzeci raz po tej samej akcji mam dosyć. Już nigdy do niej nie wrócę. W moim mieście są 4 biedronki. Dziś postanowiłam udać się po filet z kurczaka, ponieważ miał być w korzystnej cenie. Obskoczyłam autem wszystkie sklepy i w żadnym nawet 1 paczki fileta. Dodam, że j [rozwiń/zwiń]
Brak towarów reklamowanych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-03-09
*:8d91:5715:*
Muszę przyznać,że Biedronka bardzo mnie zaskoczyła.Swego czasu można było dostać książkę kucharska przy zakupach,ale niestety w żadnym sklepie ich nie było.Napisałem o tym do nich,ale nie wierzyłem w pozytywny skutek.No a tu wczoraj puka doręczyciel i wręcza mi książkę.Brawo Biedronka,słowo dotrzyma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-03-08
*:6fd1:f856:*
Sklep 1750 na Milczańskiej w Szczecinie, Dzień Kobiet, około 19-tej: beszczelna i opryskliwa kasjerka (kasjer nr 18, kasa 2)!!!
Brak
W opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzony
link | zgłoś
2022-03-08
*.234.249.*
Kupiona dziś roszponka okazała się porażką. Za to co zobaczyłam w środku - a jak się w domu okazało w opakowaniu wewnątrz folii - jakiś płynna subsyancja czytłuszcz plus zgniłe liście, wieksza polowa opakowania do wyrzucenia,pieniądz w błoto, 100% razy bardziej polecam choćby lidla niż "świerzoznaw [rozwiń/zwiń]
Chyba tylko mrożone frytki
Polityka sieci biedronka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luki
link | zgłoś
2022-02-26
*.151.136.*
Biedronka oszukuje ludzi jak może, triki znane nie od dzis jak jedno maslo jest w promocji to drugie 2xdrozsze i tak z kazdym produktem uwazajcie co bierzecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2022-02-24
*.151.42.*
w dniu 23.02.22 w sklepie Biedronka ul. Michejdy w Katowicach nabyłam kwiatek doniczkowy firmy Tomaszewski Sp. z o.o. Zaraz po wyjściu za sklepu w dziennym świetle zauważyłam chore, pogryzione listki,więc od razu zawróciłam chcąc oddać roślinę. Kierownik sklepu odmówił, powołując się na przepisy. Bo [rozwiń/zwiń]
brak mozliwości reklamacji kwiatków oferowanych ze szkodnikami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2022-02-23
*.173.72.*
Za to że musiałam zapłacić karę 150zł, za 6 minut parkowania przed biedronką, już nigdy ja i maja rodzina nie zrobimy zakupów w biedronce. Biedronka chyba współpracuje z jakąś mafią i złodziejami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2022-02-23
*.146.103.*
Czekolada walentynkowa z firmy Magnetic była w środku po rozpakowaniu umazana czekolada, tzn. pazłotko było umazane czekoladą. Niestety nie chciało się już nikomu spożywać tej czekolady
Produkty nie są pakowane w higieniczny sposób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2022-02-20
*.0.65.*
Omijam szerokim łukiem jeden z najdroższych sklepów, według rankingów w roku 2022 wypada prawie najgorzej, nie polecam przepłacać
Drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2022-02-17
*.160.156.*
W Policach na ul. Przyjaźni, robiłam zakupy na kwotę 137 PLN. JKobieta stojąca za mną odbiła swoją kartę biedronki na moim rachunku. Pani Kasjerka stwierdziła, że jej,, to nie obchodzi i to nie jej wina i sprawa,, Nie dziwię się, że wiekszość twierdzi, że to najgorsza Biedronka :(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iabr
link | zgłoś
2022-02-16
*.31.128.*
W dniu 11 bm. robiłem zakupy w Sklepie nr 1441 przy ul. Meissnera 22 w Kielcach i otrzymałem voucher. Zgodnie z treścią vouchera na zakupy w dniu 14 bm. "przysługuje" rabat w wysokości vouchera rozłożony proporcjonalnie na wszystkie zakupione produkty. Gdy voucher w dniu 14 bm.został przez kasjerkę [rozwiń/zwiń]
żadnych poza bliską lokalizacją od zamieszkania
zachęty do zakupów - to wprowadzanie w błędne myślenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T.Sz
link | zgłoś
2022-02-09
*.33.241.*
Biedronka np Poznan os Dobieskiego kpiny sobie robi z tymi cenami po obnizeniu vat jedt.jeszcze drozej jak oezed no chleb przed.kosztowal 2.19 zl po obnizce cat 2.37 kolejno.jablka polskie jeden dzie zdheli do 1.49 za kg a teraz juz 3.40 Niech ktis to kontroluje bo to oszustwo co chca to robia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2022-02-07
*:a911:8557:*
Obsługa przy kasie w biedronce na ul.Dereniowej przez Ukrainkę arogancka,poniżej obowiązujących norm , zamiast obsługować, rozmawiała z druga kasjęrka. Proszę o wyciągnięcie konsekwencji słuzbowych. Najlepiej jak by nie siedziła na kasie, bo się do tego nie nadaje
nie miła i arogancka
niechlujna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klient
link | zgłoś
2022-02-03
*.204.35.*
Byłam dzisiaj w Biedronce w Warszawie. Wzięłam dwie surówki z tej samej półki a po wydrukowaniu paragonu się okazało że to nie są te same surówki i nie objęły ich pro mi ocja Wezwałam kierownika do zwrotu i zwrot został mi odmówiony z uwagi na brak ciągłości chłodzenia. Inny klient odłożył towar a [rozwiń/zwiń]
Brak
Bród i smród, nie miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-02-02
*.199.77.*
Szczerze przez 1,5-2 tygodni biedronka robiła podwyżki na wszystkim, a teraz przy obniżce VAT nic się nie zmieniło nawet jest drożej jak było. Mało się jeszcze chwała w reklamach jak to obniżyli VAT na niby 3000 produktów. Niech najpierw do swoich kłamstwa dorzuca, ze cały czas podnosili ceny nawet [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomi
link | zgłoś
2022-02-02
*.0.77.*
Byłem dziś 02.02.2020 i jaja sobie zrobili z obniżeniem dość że podnosili w tamtym tygodniu to nic się nie zmieniło 99% Jak często robiłem zakupy w Biedronce po dzisiejszym dniu postanowiłem zakończyć i będę robił w Lidlu słyszałem Jak i Przeglądałem ulotkę i widzę że tam zmiany nastąpiły
Były
Krętactwo z obniżeniem o VAT
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Markiza
link | zgłoś
2022-02-02
*.173.248.*
Byłam dzisiaj w Biedronce tj. 02.02.2022r.Teraz np.ser żółty jest droższy bez VAT niż był z v! atem, popodwyższali wcześniej ceny żeby robić konsumentów w balona!!! Ostatni raz kupowałam u oszustów!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2022-02-01
*.106.35.*
Bylem dzisiaj tj01.02.2022 czyli pierwszy dzien bez Vat na zakupach. I szok!!!! Art oznaczone ze bez Vat poszły do góry. Przecież to jest istny wał.a jeszcze reklamy ze jest taniej. ŻENADA I OSZUŚCI.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2022-01-31
*.230.6.*
Byłam wczoraj w sklepie w Laziskach Górnych, ul. Dworcowa 38. Kasa nr 2, Kasjer 10, o godzinie 12.47. Chciałam bardzo pochwalić kasjerkę Panią Adriannę. Jedyna osoba, której się po prostu chce. Miła i uprzejma dla klientów, doskonale zna się na aktualnych promocjach i potrafi doradzić klientom najle [rozwiń/zwiń]
Ceny, denerwujące promocje typu drugi minus 50% czy wcześniejsze akcje z wouchera i dwudniowymi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agata
link | zgłoś
2022-01-25
*:b6c8:1c5:*
Byłam dziś na zakupach i omal mnie szlag nie trafił jak zobaczyła o ile podnieśli ceny.Banda złodziei,bo od lutego ma być zerowa wat na zywność to teraz popodnosili ceny.Cała zywność poszła wgórę ale jak już byłam przy kasie to poprostu myślała że wybuchmę,ale przecież kasjerka niczemu nie jest winn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gonia
link | zgłoś
2022-01-25
*.68.228.*
Oszuści nawet reklamacji nie przyjmują
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2022-01-22
*:3b00:db79:*
Biedronka robi klientów w balona. Rabaty są przedstawiane tak oszukać. Z premedytacją nie widać że są uwarunkowane. Dwie pary okularów by nie pomogły To nie jest fer ceny i tak są zabójcze jak na nasze zarobki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-19
*.89.115.*
To jest oszustwo jest promocja Książka gratis za zakupy. Sklep oczywiście ma furtkę pisząc oferta dostępna do wyczerpania zapasów ilość ograniczona itd. Mnóstwo osób znowu zostało oszukanych tak jak było z maskotkami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2022-01-18
*.204.87.*
Jak można angażować w się w promocje skoro trudno otrzymać nagrodę: książkę,zabawkę itp.???????????? Zawsze brak, choć w terminie. Produkty Jak w każdym sklepie, trzeba czytać etykiety.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2022-01-17
*.146.102.*
Bardzo długi czas oczekiwania do kasy. Ok 45minut biedronka Łęczyca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
k36
link | zgłoś
2022-01-08
*:ccc7:9b6a:*
uwielbiam MIRINDE , Zawsze kupowalem ja w biedronce w Warszawawie na ul. Dolnej i zawsze byla dobra ale ostatnio niestety dwa razy kupilem i malo sie nie pozygalem BYLA OPBRZYDLIWA za pierwszym razem smierdziala lekami za drugim razem byla gorzka i obrzydlia w piciu i obie maly ta sama date przydatn [rozwiń/zwiń]
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-01-05
*:ed73:3f5d:*
Pomniejszone opakowania,które niby są tańsze chociaż wcale tak nie jest.. I TAK JEST Z WIEKSZOSCIA PRODUKTOW....Żałosne, ludzie włączcie myślenie ,bo tam wcale tanio nie jest...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-01-05
*.33.233.*
Nowo otwarta Biedronka w Czapurach to jakiś dramat. Głównie chodzi o podejście obsługi i kierownika do klienta. Klient stoi w kolejce 15 minut bo kasjerka nie ogarnia co się wokół niej dzieje a jak już przychodzi w końcu moja kolej okazuje się że nie mogę kupić tego po co przyszłam bo jest jakiś błą [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa i kierownictwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-12-24
*.33.224.*
z wielu powodów polubiłem Biedronkę i od wielu lat tam robię większosc zakupów w Zielonej Górze,ostatnio zrobiono remont,który trwał aż 3 miesiące,jest dużo gorzej niż pierwotnie,jakiś idiota tak bezmyślnie poukładał towary,że z tej samej grupy towarów są bezmyśnie porozrzucane po całym sklepie,trud [rozwiń/zwiń]
bezsensownie ułożone towary,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-12-16
*.248.152.*
Odp do boguslawy ***NIJ SIE W LEB STARUCHU *** !! CZYTAJ *** STARA REGULAMIN!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguslawa
link | zgłoś
2021-12-16
*.11.212.*
Biedronka to oszuści! Zbierałam naklejki żeby odebrać zabawkę dla wnuka. Zebrałam ponad 100 ale oczywiście zabawek za naklejki już nie było. Te które zostały dawali za kolejne wydane pieniądze, minimum 99zł! Ja już nie mam zamiaru nabrać się na ich oszustwa i będę ostrzegała wszystkich przed oszukań [rozwiń/zwiń]
sklep w pobliżu
oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andy
link | zgłoś
2021-12-15
*.69.12.*
15.12.2021 godz. 12:22. Uwaga,Biedronka, Stara Cegielnia- oszukują na mandarynkach. W gazetce jest oferta. Mandarynka luz upust 61%. Cena pierwotna 8.99 zł po odjęciu upustu 5.4839 zł cena powinna 3.5061 zł. Sklep liczy przy kasie cenę 5.48 zł. Oszustwo Biedronki to prawie 2 zł na kilkgramie. To nie [rozwiń/zwiń]
Częste pomyłki wpisujących ceny do systemu. Nieprzestrzeganie wymigów ppoż. Niemiła obsługa - sporadycznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2021-12-14
*.42.14.*
Kupiłem śledzie rolmopsy 2 słoiki. Po otwarciu i spróbowaniu od razu wylądowały do kosza na śmieci. To nie był smak śledzia tylko spalonej gumy czy tam plastiku
Dziwny smak i zapach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa12801
link | zgłoś
2021-12-11
*:4a14:7f88:*
Biedronka w Białej Piskiej to oszuści. Zakup szynki promocja do 12grudnia 2021 limit 4kg cena 8.99zł/kg (regularna 15.99zł) Kupione o godzinie 18.02 opakowania 1.602kg oraz 1.316kg. Rabat naliczony 1.44zł oraz 1.18zł Po zorientowaniu się i powrocie do sklepu po 30 minutach słyszę super łganie i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-12-10
*:f2cb:74df:*
Biedronka w Kedzierzynie-Koźlu Al. Jana Pawła II po generalnym remoncie miała porządek jedynie przez pierwsze tygodnie.W tej chwili aby cokolwiek znalesc trzeba sie nabiegac i to bez skutku.Te same towary sa w 3 roznych miejscach. Na polce z rajstopami sa napoje konsnerwy i zapachy do WC. ogolny bał [rozwiń/zwiń]
Ogoly bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2021-12-07
*.136.7.*
witam *** moja pizza z kurczakiem nie miala prawie w ogule kurczaka i jestem *** oburzony bo za tacene moglem miec 1,5kg chleba i 200g sera edamskiego z tesco value
da sie w***ic
malo bialka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Viktor
link | zgłoś
2021-12-05
*.230.157.*
Biedronka w kalwarii zebrzydowskiej ul. Krakowaska 18a sklep numer 6019 pozostawia wiele do życzenia. W sklepie chaos, brud, palety pozostawiane byle jak na przejściach nieda się nawet przejść już nie mówiąc o przejechaniu z wózkiem na zakupy. Ceny na towary są pochwane lub tak zamaskowane że nie j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-04
*.205.41.*
Dzisiaj te śmierdzące udka już po 2,99 za darmo bym nie wzięła. Jak tak można truć ludzi? Kupiłam orzechy macademia po prawie 12 zł za 100 gram, i też. Zjelczale, śmierdzą w poniedzialek oddam i pozegnam się z biedronką bo strach cokolwiek kupić. Myślę, że towar biorą u jakichś gorszych i tańszych d [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
Niskiej jakości towar, często do wyrzucenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek 3901
link | zgłoś
2021-12-04
*.204.17.*
Mieszkam w Korszach, to jest miejscowość z ponad 4-ma tyś. mieszkańców. W dniach 3, 4 i 5.12.21r, Biedronka szumnie reklamuje piwo Hopfe, a mianowicie przy kupnie 9 sztuk, 9 otrzymamy gratis. Jakież było moje zaskoczenie, gdy w piątek i w sobotę nie mogłem go nabyć, a na moje pytanie - kierowniczka [rozwiń/zwiń]
Nie widzę
W małych miejscowościach klienci są gorzej traktowani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-03
*.205.41.*
Pies zjadł tylko nie wiem czy się nie zatruje, ja nie mogłam smród okropny, pierwszy raz coś takiego kupiłam i to normę ze zepsute, to śmierdzące nie wiadomo skąd sprowadzone z jakiej fermy, czym karmione, że tak śmierdzą. I wcale nie w niskiej cenie bo po 6.8 zł za kilogram!!!nigdy nie kupię już ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-03
*.205.41.*
Kupiłam wczoraj cwiattki z kurczaka pakowane w wac. Po upieczeniu okazało się że śmierdzą okropnie ???? nie wiadomo czym, coś okropnego!!!! Skąd bierzecie takie gówno bo chyba tym to śmierdziało, nie da się jeść. Widzę że ta sieć, nie dość że droga to jeszcze towar macie jak z taniejjatki ????????
Wybrakowany i niepełnowartościowy towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-12-03
*:d385:1a9d:*
Przygotowanie sklepu do akcji, ktorą sami nakręcają -żenujące! Zawiedzione dzieci wiecznym brakiem Słodziaków. Pisałam do nich 3 razy wskazując konkretne sklepy w Małopolsce gdzie brak maskotek. Najpierw mi napisali ze mają dużo i dostarczają na bieżąco, potem przyznali się ze małych nie ma ale duży [rozwiń/zwiń]
Lekcaweżenie wniosków, prośb klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ziuta
link | zgłoś
2021-12-03
*.101.25.*
Podzielam opinie poprzedników odnośnie maskotek za naklejki. W Gliwicach już w październiku nie mogłam odebrać upatrzonej przez moje dziecko, co gorsza nie było dostaw od tamtej pory swojaków zagrożonych. Naciąganie,to chyba znak rozpoznawczy tego dyskontu. Zamierzam odesłać im moje naklejki, może k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krynia
link | zgłoś
2021-12-02
*.71.204.*
Fasola biała-łuskana 700G w siatce-zgniła i mokra. Namoczona!!!Do wyrzucenia,Cena 10,00PLN/kg. Producent:Eko-Rados,Radzowice 40. Towar źle skasowany na niekorzyść klienta 30,00 PLN. Rozbój w biały dzień.
Brak
Sprzedaż towarów szkodliwych dla zdrowia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2021-12-01
*.173.153.*
W biedronce zostały nam skradzione naklejki 80 sztuk. Chcieliśmy je wymienić na pluszaka, została złożona reklamacja, przyszła i nic nie mieli, potem złożyłem druga, I w drugiej odpowiedź była że sami zgubiliśmy. Brak słów, nie chcą się przyznać że nam ukradli , tylko zwalają winę na nas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-11-30
*:5e98:7129:*
Węgierska Górka brak swojaków jedno wielkie oszustwo. M dwoje dzieci i dwa albumy a maskotek jak nie było tak nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-11-29
*.22.0.*
Codziennie jeżdżę do trzech biedronek jak zwykl nie ma ani płatków ani perfumy codziennie przyjeżdżam do Biedronki pytam się pracowników czy jest perfum Dominik rupiński oni mówią nie słyszałeś mnie o czymś takim albo płatki team x była dziś dostawa i nie ma nic
Nigdy nic nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-27
*.148.79.*
Jak zwykle odebranie maskotki za zebrane naklejki jest niemożliwe. 24.11 w ani jednej Biedronce ( Zgierz i okolice) nie było możliwości odebrania pluszaka. To jest już druga taka sytuacja, kiedy po zakończeniu wydawania naklejek za zakupy,nie można zamienić ich na maskotke. Jedno wielkie oszustwo, r [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STANISŁAW
link | zgłoś
2021-11-26
*.125.148.*
Moja opinia ogólnie pozytywna
Ogólnie towar poukładany na swoim miejscu
Często zdarza się że ziemniaki w sprzedaży są zielone lub mają parcha. Takie ziemniaki są szkodliwe dla zdrowia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J>J
link | zgłoś
2021-11-26
*.231.188.*
Podzielam opinie poprzedników, Towar wygląda jak... brak właściwych cen przy towarze, naklejki to jedna wielka ściema, coś dla naiwnych. Ale no cóż w Polsce trzeba się wykazać przed zagranicznym szefostwem, liczą się cyferki a nie Klient. Komuna w zarządzie to i dół nie lepszy.
Brak
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JJ
link | zgłoś
2021-11-24
*.204.48.*
Sprawa dotyczy niezwykle reklamowanej akcji - naklejki, maskotka swojak!!! Nie zdążyłam odebrać maskotki, gdyż jak się okazało trzeba było to zrobić w ostatnim dniu odbioru naklejek. Oczywiście, oficjalnie, tzn. Zgodnie z regulaminem, maskotka jest do odbioru do 1.12.2021 r. Niestety, po zamknięcie [rozwiń/zwiń]
Brak
J. W.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleks
link | zgłoś
2021-11-24
*.29.91.*
Sklepy biedronka proponują zbieranie punktów w zamian za nagrody. Jedna wielka ściema.Dzisiaj z dzieckiem odwiedziłam 6 sklepów BIEDRONKA w Łodzi i w żadnym, żadnym nie ma ani jednej maskotki z Gangu Swojaków żeby odebrać za zebrane punkty. Termin do odebrania jest tylko do 1 grudnia. Dziecko się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2021-11-24
*.10.46.*
To jedna z najmniej szanujacych sie sie I sklepow. Towar niepoukladany w jakimkolwiek porzadku logicznym, smiedzace proszki I srodki czystosci obok artukolow sporzywczych, brak informacji dotyczacych zwrotow towaru, Co powinno byc udostepnione, dla klientow, zwlaszcza starszych osób,duzymi literami [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2021-11-23
*.60.146.*
Robiłam dzisiaj zakupy w jednej z Biedronek w Tucholi i myślę, żę była to moja ostatnia wizyta w tym sklepie.W sytuacji, gdy jedna z Klientek zwróciła uwagę Modym Ludziom, że nie mają maseczek i została przez nich okrzyczana jeden z Pracowników poparł tych Młodych Ludzi,i po reakcji mojej i innych K [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2021-11-23
*.11.37.*
Bardzo przyjazny sklep miła obsługa kasjerek przemiła kasjerka p.Irena ,kasy samoobsługowe, nowość ale pomocne przy małych zakupach .Wszystko świeże polecam KAMIEŃ POMORSKI ULICA DŁUGOSZA
czysty zadbany sklep pomocny personel
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2021-11-19
*:a9cb:a4e8:*
Biedronka Węgierska Górka: od tygodni nie ma swojaków wszędzie reklamy, mam 3 albumy z naklejkami a nie ma na co wymienić. Tylko dzieci się denerwują. Jedno wielkie oszustwo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-11-19
*.248.221.*
Ceny na polce nie zgadzaja sue z cenami przy kasie kefur 1l.pisze 1.90 a orzy kasie 2.89 balagan z cenami.i terminy jeden dwa dni kuoilem twarog a byl 1 dzien do konca teminu i takzauwazymyieloma artykulami nawet po terminie sie zdarzy jsk nie zauwazymy. Biedronka to ribi bagminnie ceny nizgodne ns [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2021-11-18
*.0.82.*
To moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Voucher na maslo w cenie 42 zł za 6 kostek, których nie mogę zwrócić! Bo nie.. PRAWA KONSUMENTA ŻADNE. NIGDY JUŻ DO TEGO SKLEPU NIE ZAJRZE NAWET PO PAPIER
Haha
Posanie ma łym druczkiem. Wprowadzanie z błąd klienta oraz proponowanie śmiesznych voucherów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2021-11-18
*.254.170.*
Robię często zakupy przez firmę/aplikację Glovo i powiedzieli mi że to wy pakujecie zakupy a oni tylko odbierają więc powiedzcie mi po jaką cholerę rozdzielacie małe produkty/zakupy na 10 siatek?!!!!! Pogięło kogoś tam?! Do jednej pizzy z lodówki doliczacie niepotrzebnie siatkę do mrożonek za ponad [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
Za dużo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-11-10
*.146.194.*
Jak co roku zostałam zrobiona w konia,od 2 tyg nie mogę odebrać maskotki bo oczywiście w normalnym rzeczywistym tempie uzbierania maskotek człowiek nie wygra z kasjerka mi pobierającymi maskotki i naklejki. Na allegro pełno ofert kupna(kto to sprzedaje?) A normalnemu człowiekowi powiedzą że się wypr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-11-08
*.173.97.*
Robiłam dzisiaj zakupy w Biedronce w Tychach. Pani kasjerka przy tuszy Wioletta zaatakowała mnie jak dziecko w podstawówce, że ostatnio wyjechałam do koperty plastikowym wózkiem. Zaczęła po mnie wrzeszczeć przy innych klientach. Mimo że ja miałam na to zgodę ochroniarza jako osoba niepełnosprawna z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2021-11-07
*.2.39.*
Nie polecam Biedry w Obornikach na Czarnkowskiej A zwłaszcza jednej kasjerki ,która nie potrafi obsługiwać seniorów. Pozbawiona szacunku do osób schorowanych obrażona na cały świat,że musiała przyjść do pracy w Niedzielę już nie wspomnę,że z leczeniem to też u niej na bakier siedzi za ta kasą na bur [rozwiń/zwiń]
Brak
WIELE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-11-05
*.173.31.*
ponownie byłem w biedronce na Wańkowicza 7 w olsztynie, większość z pracujących tam pań porusza sie między klientami bez masek na twarzach są na szyjach , gdzieś a ściślej w D. muszą widać mieć przepisy pana matusza M. ...., a co z klientami - jeśli pozarażają ludzi , a jest monitorinng co ich nagry [rozwiń/zwiń]
BRAK
BARDZO DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-11-05
*.173.31.*
Sklep BIEDRONKA w Olsztynie ul. Wańkowicza 7 , DZIŚ WYRWANO MI Z KOSZYCZKA TOWAR -4SZT ZNICZY ZABRAŁA NIE CHCĄ MI SPRZEDAĆ - TOWARU - ŻE NIBY JAKIEŚ GDZIEŚ COOŚ NAPISANE ...FAKT PRZY POWTÓRNEJ WIZYCIE KIEROWNICZKA POKAZAŁA MI TEN NAPIS ... 2 M NAD ZIEMIA - OD STRONY SUFITU WIDOCZNY DOBRZE - BIERONKĄ [rozwiń/zwiń]
BRAK
BARDZO DUŻO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość645
link | zgłoś
2021-11-03
*.47.135.*
Polska czekolada jest niedobra, bo jest kwaśna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sonia
link | zgłoś
2021-11-03
*:82ab:21c0:*
Od dwóch miesięcy nie mogę kupić mleka dla dziecka Hipp Bio Combiotic 2 w Biedronce w Drobinie . Za każdym razem gdy jest ono w gazetce promocyjnej czy też w normalnej cenie , półki są puste . Kierownictwo sklepu twierdzi że zamawia ale im nie przywożą w związku z tym musze jechać do innej biedronki [rozwiń/zwiń]
Brak
Często brak towaru promocyjnego na półkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirka
link | zgłoś
2021-10-30
*.221.130.*
Jestem oburzona postawą pracowników Biedronki w Poznaniu przy ulicy Piaśnickiej. Pracownicy nie przestrzegają żadnych obostrzeń epidemicznych. Chodzą bez maseczek lub z maseczkami opuszczonymi na brodę. Na poczynioną uwagę reagują agresją i szykanują klienta. Ochroniarz, Leśny Dziadek, stoi przy wej [rozwiń/zwiń]
Na dzień dzisiejszy zalet brak
chamstwo personelu, brak profesjonalizmu, lekceważenie klientów, stwarzanie sytuacji zagrażających zdrowiu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-10-30
*.172.237.*
Wkurza mnie to żeby piwo kupić choć niewiele taniej to musisz kupić albo 2x6 albo więcej.A najniższa cena piwa to 2.49 oprócz kustosza.Za taką cenę to kupie w alkapone,biedronka jest droga a w Lidlu są dobre promocje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Neomi
link | zgłoś
2021-10-30
*.172.237.*
A widzieliście ile trzeba tym razem zebrać naklejek żeby dostać maskotkę.Wystarczy przeliczyć ile pieniędzy wydaliśmy na tą maskotkę(nie warta tych pieniędzy).Za te pieniądze można by kupić dziecku odjazdowa zabawkę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2021-10-29
*.0.53.*
Dzisiaj w biedronce przy ul.krokusowej 1 w Łodzi robiąc zakupy miedzy 18 a 19 godzina a raczej płacąc za nie juz stojąca Pani a raczej wyżej postawiona chyba kierowniczka byla na tyle bezczelna ze stojąc z ochrona komentowała jak klienci się zachowują jak bydło zero kultury to jest osobą która repre [rozwiń/zwiń]
Brak
Kierownictwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rajmund
link | zgłoś
2021-10-28
*.105.177.*
Nie bierzcie naklejek bo to jest pułapka żeby nie można było zwrócić towaru. Mimo zapewnień przy kasie o możliwości zwrotu towaru,na drugi dzień odmowa bo wziął pan naklejki. Chciałem oddać im te naklejki razy 5 ale nic z tego. Obiecanki cacanki. Na szczęście w okolicy są lidle,Kaufland, Carrefo [rozwiń/zwiń]
Rajmund z Warszawy
Bałagan cenowy i nabijanie klienta w butelkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grazia
link | zgłoś
2021-10-27
*.177.70.*
w BIEDRONCE na inowłockiej w Opocznie kasjerka nie zna jabłek , nabiła mi pomidory po 7,99 zamiast jabłek po 1,49,oszukała mnie na 13zł.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adolf
link | zgłoś
2021-10-27
*.173.249.*
Biedronka w Lubawce ; chciałbym poinformować dyrekcję ,że obsługa pań przy kasie nie reaguje na prośby o odblokowanie kas samoobsługowych a po zwróceniu uwagi z prośbą o podejście do kasy samoobsługowej ,zostałem zignorowany . Po kolejnej próbie podejścia do kasy ,pani podniesionym głosem stwierdzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2021-10-27
*:c09:e930:*
Promocje w gazetkach nie jasne, po to by nabrać naiwnych, zwrotów nie przyjmują! Obsługa Polska kompetentna, miła, życzliwa ale pod presją pracodawcy! Dlaczego? Obsługa pozostała "nie ponimaju" i mją w d...e klienta! Biedronka schodzi na dno, nie jest już. atrakcyjna cenowo! NIE POLECAM!!!
brak
naciąganie na rzekome promocje, kultura obsługi jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ
link | zgłoś
2021-10-24
*.159.136.*
BIEDRONKA TARNOW UL. CZEROWONA CHCIALEM SOBIE DZIS WYSLAC LIST POLECONY BARDZO WAZNY LIST ZANACZAM PRZECIEZ JEST PUNKT POCZTOWY PRAWDA A TU PANI OCZY JAK PIEC ZLOTYCH I NIEWIE CO JA MOWIE DO NIEJ POSZLA GDZIES DLUGOOOOOO JEJ NIE BYLO I PRZYCHDZI W KONCU I WYMYSLILA COS GENIALNEGO ZE JEJ SYSTEM NIE [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.A.W
link | zgłoś
2021-10-22
*.172.238.*
Czekałam 5 minut przy kasie samoobsługowej na pracownika , który mógłby zeskanować swoją plakietkę po wyświetleniu się błędu. Moje prośby , żeby inni pracownicy zawołali panią obsługującą te kasy spotkały się z obojętnością , a nawet odniosłam wrażenie , że jestem za coś karana , albo jeżeli już tu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rys
link | zgłoś
2021-10-21
*.190.63.*
sklep biedronka w gdyni przy skrzyzowaniu uk legionow z ul kopernika. wielki balagan z cenowkami albo ich brak albo sa obok i osoba[klient[ bez okularownie zobaczy ajuz tym bardziej drobny maczek.nie wiem xczy zmienily sie przepisy ale rozpuszczone wlosy ekspedientki [ ponizej ramion to juz troche p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2021-10-15
*.151.46.*
Sklepy Biedronka nie chcą przyjmować zwrotów towarów wymagających przechowywania w niskiej temperaturze. Po odejściu od kasy chciałam/łem dokonać zamiany produktu lub zwrotu po odejściu od kasy. Pracownik twierdził ze jest przerywany ciąg chłodniczy i nie dokonano zamiany towaru. Chciałem/łam zwr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rk
link | zgłoś
2021-10-15
*.29.255.*
Wprowadzono durne naklejki i jak się okazuje to klient powinien znać regulamin i przy zakupie nie brać naklejek bo nie dokona zwrotu towaru jeżeli nie pasuje. Sprzedawca nie musi informować o takim fakcie. Zwrócić naklejek nie można bo naklejki zostały zarejestrowane na karcie biedronki, [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-10-14
*.164.147.*
Biedronka jako sieć popsuła się,kupony to glupi pomysł. Nie mogę kupić masła na kartę w promocji ,nie robire zakupów, pracuje i nie mogę się uzależniać i pamiętać,że mam durne kupony do zrealizowania. Odchodzę jako klient.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DD
link | zgłoś
2021-10-13
*.7.250.*
Byłam dziś na zakupach, Pani na kasie myślała ze chyba trafiła na głupią osobę, która nie ogarnia niczego. Chciałam zapłacić kartą a Pani mi powiedziała że przy kasie nie zapłacę kartą tylko gotówką. Tłumacząc że terminale nie działają.. Skoro nie działa to jakim cudem działa kasa samoobsługowa. Po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renata
link | zgłoś
2021-10-13
*.191.103.*
Witam Robiłam dziś zakupy w Biedronka Radom Słowackiego62. kasa 2 kasjer 18 o 12.58 obsługa TRAGICZNA. Pani w ogóle nie uzywa zwrotów grzecznościowych. Nie odpowiada nawet na powitanie/pożegnanie klienta, dziękuję to już w ogóle za dużo wymagam. Na dodatek na pożegnanie rzuciła dosłownie mi paragon [rozwiń/zwiń]
W DOBRYM MIEJSCU/DOBRY ASORTYMENT/PRZYSTĘPNE CENY
KULTURA OSOBISTA PERSONELU- TRAGICZNA OBSŁUGA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawka
link | zgłoś
2021-10-11
*.192.65.*
Biedronka w Gdansku ul.Grunwaldzka odmowila mi sprzedazy dzisiaj o godzinie 10.20.Nie mieli wydac z 200 zl.Nie bylam jedynym klientem,ktory odszedl z kwitkiem.Kasjerka poszla na zaplecze i niczego nie zalatwila,obok jest bank gdzie mozna wymienic pieniadze.Zwolnila bym kierownika,nie zalezy mu na kl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domi
link | zgłoś
2021-10-06
*.147.2.*
Jeżeli, chodzi o obsługę to masakra . Kierownik nie informuje pracowników o promocjach. Na ulicy Półłanki Rybitwy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-10-03
*:9ee:6039:*
Tak pomocnego i miłego kasjera jakim jest Pan Mariusz z biedronka przy Zwycięzców w Warszawie, to każda biedronka powinna zazdrościć 2.10 2021. Pan Mariusz naprawdę bardzo uprzejmy kasjer, nawet jak są kolejki, to i tak staje zawsze do Pana Mariusza.
Kasjer Mariusz
Za mało personelu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRYSTYNA
link | zgłoś
2021-09-28
*.30.97.*
Witam! Chciałabym podziękować w swoim i w imieniu wielu innych klientów, którym przydarzyła się przykra sytuacja ,jaką jest zgubienie pieniędzy, porfel ,dokumentów etc. etc. Podziękowania należą się całemu Personelowi ząbkowickiej BIEDRONKI na Osiedlu Słonecznym,a w szczególności Panu Michałowi Wro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seweryn
link | zgłoś
2021-09-27
*:dd07:309a:*
Presja na polepszenie zeszłorocznych wyników firmy odbija się już na obsłudze. Mała liczba czynnych kas, nawet w godzinach szczytu. Kasy bezobsługowe, fajnie, ale jak coś trzeba zatwierdzić (piwo) albo waga zacznie szaleć, to czasami nie można się doprosić o podejście pracownika. Szybciej skasowałby [rozwiń/zwiń]
zawsze blisko, na tym koniec zalet
różne oszustwa na cenach, kasy samoobsługowe bez dedykowanego pracownika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biedronka Suwałki ul. Wojska Polskiego
link | zgłoś
2021-09-25
*.9.252.*
Dnia 25.09.2021 kierownik zmiany Katarzyna odmówiła mi sprzedaży zakupów (robiłam paczkę osobom potrzebującym). Powodem było to, że w kieszeni kurtki posiadałam swojego pieska rasy Chihuahua. Wezwano na miejsce policję i straż miejską. Ochroniarz naruszał moją nietykalność cielesną. Sprawę kieruję w [rozwiń/zwiń]
Brak
Naruszenie nietykalności, znieważenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENTKA
link | zgłoś
2021-09-25
*.9.244.*
Dnia 25.09.2021 kierownik zmiany Katarzyna odmówiła mi sprzedaży zakupów (robiłam paczkę osobom potrzebującym). Powodem było to, że w kieszeni kurtki posiadałam swojego pieska rasy Chihuahua. Wezwano na miejsce policję i straż miejską. Ochroniarz naruszał moją nietykalność cielesną. Sprawę kieruję w [rozwiń/zwiń]
Same wady
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzislaw
link | zgłoś
2021-09-21
*.0.76.*
Poczta w biedronce to jakieś nieporozumienie trzeba czekać aż obsługa wszystkich klijentowbzeby wydali paczkę. Czekałem 40min az łaskawie kierowniczka podeszła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-09-20
*:ee3d:8e8d:*
Ceny na półkach inne niź w kasie. Mroźna duźo przepłacić przy zakupach większych. Trzeba się bardzo pilnować.
Chaos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2021-09-20
*:1e56:c5e7:*
Dlaczego niema mies pakowanych megapaku XXI we wszystkich biedronkach tylko sa dostepne bez lady miesnejnp.ćwiartek i jeszcze limity dotego .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-09-14
*.248.164.*
Że sklepów ogólnie jestem zadowolona. Z obslugi różnie, ale miałam wiele pozytywnych zdarzeń. Nie ma co narzekać. Jest za mało obsługi. Nie ma kogo o coś spytać. Znikło wiele dobrych rzeczy. Chciałam spytać dlaczego nigdzie nie mogę kupić saszetek, które moja kotka uwielbia #Kitt kremowa przekąska 7 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-09-13
*:20ad:86ac:*
Dziękuję za pracę po 20 w Soboty to uratowało mnie przed brakiem spożywki na Niedzielę-dzień wypoczynku.Również chcę pochwalić rewelacyjną Czekoladę 'Magnetic' zwłaszcza Biała bez cukru z wiórkami i Migdałami R.E.W.E.L.A.C.J.A Pozatym fajna też była ta bakaliowa z napisem 'Profesorska'wsam raz na d [rozwiń/zwiń]
M.A.G.N.E.T.I.C
Brak półek promocyjnych z wyraźnymi cenami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-09-12
*.173.114.*
BIEDRONKO te wasze nowe chusteczki Dada to totalna porażka weźcie wróćcie do starej wersji bo te nowe nie nadają się do niczego!!!!!! Chcesz wyciągnąć jedna chusteczkę to wyciągasz pół opakowania i ten sposób złożenia to masakra trzeba sobie ja samemu rozłożyć żeby móc użyć co za beznadziejna zmiana [rozwiń/zwiń]
Zapach nie da się wyciągnąć suche
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-09-08
*.190.8.*
Chodzi mi o kasy samoobslugowe- czemu jest problem aby pracownik podszedl i zatwierdził czy to alkohol czy to wycofany produkt, cokolwiek pracownicy przechodza obok patrzą i nie widzą? że jest czerwone światło?!?przechodzą obok sprzątają a klient czeka, ale do kasy samoobsługowej nie podejdą. Masakr [rozwiń/zwiń]
Zaleta- brak kolejek do kasy asco
Wada- brak pracownika nadzorującego kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
David
link | zgłoś
2021-09-02
*.146.99.*
Kupiłem w promocji 15 sztuk produktu (słodycze), żeby uzyskać rabat trzeba było kupić 3 szt. (nie piszę konkretnie jakich, bo ma to drugorzędne znaczenie). Zapłaciłem gotówką, dostałem paragon. Coś mi się nie zgadzało z ceną. Żeby jednak nie blokować czasu kolejnym osobom przy kasie stanąłem z boku, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAPUGA
link | zgłoś
2021-09-02
*.248.216.*
KUPUJE SPORADYCZNIE ZAKUPY W TEJ SIECI SPRAWDZILAM CENE NA POLCE NA CZYTNIKU A PO DOJSCIU DO KASY CENA BYLA ZUPELNIE INNANA WSZYSTKICH URZADZENIACH.SKANDAL TOTALNIE.
ZERO
MNUSTWO NIEDOGODNIEN
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-08-26
*.248.220.*
Najgłupsze promocje na masło. Wouchery i ograniczenia trzy albo cztery kostki z kartą. W innych sklepach masło 3.33 zł bez ograniczeń, kart i woucherow. Zrobiłam zakupy i co...jutro mam lecieć z woucherem? Bo jak nie to promocja mmasła to nie promocja. Co to ma być... Nie polubię Biedronki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-08-26
*.88.145.*
Byłam dziś w Biedronce.Przeczytałam na reklamie przed sklepem, że dziś w Biedronce jest promocja na kurczaka z kartą moja biedronka,kupiłam i po raz pierwszy nie sprawdziłam czy promocja się naliczyła.Jakie było moje zdziwienie gdy wezwana Pani powiedziała mi,że wyszłam ze sklepu więc reklamacji mi [rozwiń/zwiń]
Jedynie Pani Ewa i mała blondynka to przyjemne sprzedawczynie
brak kontroli nad cenami, brak towaru szczególnie w poniedziałek rano i wypychanie nieświeżego towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jogan
link | zgłoś
2021-08-24
*.24.251.*
opinia dotyczy funkcjonowania placówki przy Grochowskiej 338/340, W-wa. Niestety, nie jest pochlebna. W sklepie panuje zamęt, chaos, brud i dezinformacja. Personel jest niekompetentny i agresywny. Klient to coś zbędnego w sklepie. Arogancja połączona z irytacja i szykanowaniem klientów. Jedynie kasy [rozwiń/zwiń]
brak
opisane w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emil
link | zgłoś
2021-08-24
*.254.177.*
Sklep w Katowicach na ulicy Zielonogórskiej 1 (przy PKP) W tym sklepie jest bardzo brudno. Zgniłe warzywa wymieszane są z normalnymi. Z plastikowych pojemników z pomidorami cieknie woda. Cytryny mają pleśń. Wśród lodów jest taki bałagan że znalezienie ceny na te które chce się kupić to cud. Jak p [rozwiń/zwiń]
brak
Wszechobecny brud
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-08-24
*.164.147.*
Czuję się bardzo rozczarowana tz.woucherami skandal!!! Jestem stałą klien.obydwoje z mezem mamy karty biedronki,zakupy robimy na zmianę są to duże kwoty fo 200zljeszczenigdy mię zdarzyło mi się skorzystać z tz wouchera. Bo np,mam woucher,a kartę ma ma, pani już wczytała moją i nic się da zrobić. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2021-08-23
*:2a:526b:*
Jestem niezadowolona z obsługi z biedronce w Marcinowicach,weszliśmy o 21:30 na zakupy pani Honorata zaczęła się rzucać "wypad z tąd bo już zamykamy gdzie biedronka czynna do 22:00, bułek nie pozwoliła wziąść bo"juz spisane" Na kase przyszła z łaską, rzucała pieniędzmi bo ona nie ma wydać ze klient [rozwiń/zwiń]
Niemiła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józefa
link | zgłoś
2021-08-22
*.173.42.*
Jeżeli chcesz być oszukany na 100zł to zapraszam do Krakowa do biedronki os na Stoku kasjerka weźmie 100 po czym twierdzi ze nie ma wydać pyta o drobne dajesz kwotę ale nie otrzymałeś owej 100wracając sprawdzasz paragon no kurcze abite 100 zapłaciłam 40.23gr wydano59.77 ale ja nie otrzymałem ani res [rozwiń/zwiń]
Zero
Pomimo krótkiego czasu kasjerka twierdzi ze mnie nie obsługiwala
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-08-19
*.147.101.*
jestem bardzo niezadowolona z obsługi w sklepie bieronka przy ul. 11-go Listopada w Słupsku, towary przecenione, są ukrywane a z przodu pod ceną są podkładane drogie produkty. Gdy zwróciłam uwagę, przedstawiciel sklepu / tak zwany zmianowy tak się przedstawił/, powiedział mi że powinnam sobie poszuk [rozwiń/zwiń]
moim zdaniem brak
niegrzeczna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aggemonka
link | zgłoś
2021-08-17
*.190.225.*
Dzisiaj po zakupach podszedł do mnie jakiś pan, mówi kontrola paragonu, poczułam sie jak złodziej. Od lat robie zakupy przy Ul. Mińskiej i zamawiam na Glovo . Nawet nic nie sprawdził z paragonem, dla mnie upokorzenie i potraktowanie jak złodzieja !
brak
upokorzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eryka
link | zgłoś
2021-08-13
*:9fe7:708f:*
Dla mnie to cala.lipa karty Biedrinki i słynne vouchery .juz wyjasniam dlaczego ,albo informuja mnie przy kasie ze nie moge skożystac z promocji lub vouchera bojuz w danym dniu byla karta uzyta (a to niemozliwe ) a jezeli już dojdzie do tego ze otrzymam to slynne 15zł.na voucher to skolei przy nast [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Rano jeszcze.nie wywiezli towaru a po poludniu juz nie ma (promocyjnych)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-08-09
*.235.146.*
biedronka przy ulicy dubois we wrocławiu to jedna wielka pomyłka.Sklep jest nie dotowarowany ,o ktorej godzinie pójdziesz straszą puste półki i stojące obok palety z towarem.BRUDNO i gołym okiem widać że personel nie radzi sobie.
chroniczny brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
urszula
link | zgłoś
2021-08-06
*.5.242.*
Co raz raz gorzej.Wczoraj kupilam jagodzianki bez jagod. O zgrozo nie mialy w sobie zadnego nadzienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Campanulla
link | zgłoś
2021-08-05
*.238.66.*
Najgorszy sklep jaki znam. Wzięłam parówki miały być w promocji. Po otrzymaniu paragonu, okazało się że nie odliczyli rabatu. Jeszcze w sklepie poprosiłam o wymianę na promocyjne parówki. Wędlin nie przyjmują zwrotów. Jeszcze nie wyszłam że sklepu. Stałam za kasą i sprawdzałam paragon. Nieważne. Nie [rozwiń/zwiń]
Ciasno, ceny promocyjne przy innych produktach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-08-05
*.23.244.*
Znowu ZOSTAŁEM OSZUKANY PRZEZ BIEDRONKĘ wczoraj wydałem ponad 160,- na zakupy i otrzymałem wołczer na 15,- .w dniu dzisiejszym zrobiłem zakupy za ponad 60,- przy kasie poinformowano mnie że wołczer jest nieważny ponieważ zakupy mają przekraczać 99,- nie jest ważne że wydałem ponad 220,- , dlatego ni [rozwiń/zwiń]
BRAK JAKICHKOLWIEK ZALET
NABIJANIE KLIENTÓW W BUTELKĘ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zła Klaudia
link | zgłoś
2021-07-31
*.141.240.*
***owa bita śmietana *** wam w dupę.
*** wam nie ma żadnych
***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
*** cię to obchodzi
link | zgłoś
2021-07-30
*.9.90.*
***owy sklep nie polecam szlem na prostej drodze i się wy***em a kasjerka się śmiała że mnie to to jej zęba wy***em szkoda baby ale nie polecam tego sklepu *** 60 jak ***
Reklamacja Wy***go zęba
Krzywa podłoga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-07-24
*.7.4.*
jeżeli ktoś lubi być zrównany z błotem polecam zakupy w Biedronce w Strzelcach Opolskich przy ul. Gogolińskiej, moja Mama przeprosiła dwa razy Pana przy kasie samoobsługowej, który urządził sobie pogawędkę z Panią przy kasie samoobsługowej, żeby mogła przejść, kolejny raz poprosiła o możliwość przej [rozwiń/zwiń]
żadnych
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-07-24
*.109.128.*
Uwaga! W Biedronce nie ma zwrotu towaru, nawet tuż po zapłaceniu w kasie. Po zapłaceniu i otrzymaniu paragonu zauważyłem, że cena towaru jest inna niż na półce. Nie zauważyłem, że cena dotyczy towaru, który jest obok. Bezpośrednio po zapłaceniu chciałem zrezygnować z zakupu, ale pani powiedziała mi, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
inka
link | zgłoś
2021-07-22
*.23.249.*
dziś, 22 lipiec kupiłam borówkę amerykańska,cena atrakcyjna, w domu przekonałam się, ze towar w połowie popsuty, tylko z lenistwa, nie odniosłam zakupu do sklepu, ale ostrzegam, a takie praktyki powinny być karane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2021-07-22
*:3ccd:91f8:*
Bardzo niekompetentni pracownicy, nie mogłam oddać produktu zaraz po zakupie będąc przy kasie.Nie miła kierowniczka. Nie polecam! Biedronka Zamość ul.Lwowska
Brak
Zła obsługa, nie miła kierowniczka, niewiedza pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysio
link | zgłoś
2021-07-19
*:4c12:523d:*
zapomniałem najważniejszego, nie wiem czy ktoś czyta te bzdety, ale napisałem przecież po to, żeby Ta Pani miała lżej pod górkę, a nie napisałem kto i kiedy. To była Biedra w Warszawie, na Solidarności, przy Ibisie, zmiana 19 lipca 2021, około 13-tej. Premia, awans, i darmowy karton musztardy w bonu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysio
link | zgłoś
2021-07-19
*:4c12:523d:*
kupuję w B od lat i wiadomo, jak jest. Nie ma co wydziwiać. Ale dziś się zdziwiłem, i o tym poniżej. Nie wziąłem okularów, nie doczytałem, źle spojrzałem, skutek taki że kupiłem 3 wina o których sądziłem, że zapłacę 30 zł, a pani w kasie chciała 49 zł. Ukrainka, oczywiście (bez związku). Bardzo spra [rozwiń/zwiń]
miła, pomocna, uprzejma Pani kierownik
wiadomo, ale to jest w pakiecie, więc nie ma co wydziwiać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Peter
link | zgłoś
2021-07-19
*.37.195.*
W każdym sklepie Biedronki oferuje się kartę klienta Moją Biedronka , rejestracja przez telefon ? Karta wkrótce będzie aktywowana - bzdura i oszustwo. Rejestracja przez smartfona Niemożliwa ciągle jakieś pracę. Nabijanie klientów w Butelkę , delikatnie mówiąc.Klijeci pytanie przezemnie potwierdzaj [rozwiń/zwiń]
Towar jest świeży
Klient jest tylko klientem i tak kupi, nie jest traktowany jak klient.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-07-17
*.172.232.*
Dzień dobry. Ja mam tylko pytanie do Najwyższych ranga. Gdzie jest szacunek i oszczędność żywności , skoro trzeba kupić kilka bądź kilkanaście produktów. w Biedronce trzeba hurtem a nie taniej.
Zachowanie obsługi jakby byli tam zesłani za karę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jestem mężczyzną mam 50 lat
link | zgłoś
2021-07-13
*.0.63.*
Dzień dobry . Jestem na urlopie w Gdańsku i wczoraj robiłem zakupy w biedronce przy ulicy Rajskiej. W sklepie panuje ponura atmosfera , chłopiec do którego kasjerka zwracają się panie kierownik jest chyba chory albo nie normalny. Być może jest sadystą . Wydzierał się przy klientach na kasjerke że m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-07-12
*.60.20.*
Chciałam zrobić zakupy przy ul. Dworcowej 5B w Legnicy, wzięłam rzeczy za ok 30zł a pani przy kasie mi oznajmiła że nie ma jak wydać ze stówy (dodam ze widziałam że pani miała jak wydać bo otworzyła kase przy mnie) . Wszystko by można było zrozumieć gdyby nie to ze Pani mówiła do mnie jakby była zm [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-07-06
*.173.137.*
Biedronka Michałowice. Promocja 2+1 na słodkie przekąski Wedla. Niestety towaru nie da się kupić. Brak kodów na kasach samoobsługowych, a w tradycyjnych też nie znają. Żenujące, bo towar leży na półkach. Podobne sytuacje miały już miejsce wcześniej, kiedy trzeba było poczekać, aż obsługa znajdzie ko [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetencji w zarządzaniu sklepem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renia
link | zgłoś
2021-07-03
*:61:fbdf:*
Dziękuję kierownictwu Biedronki w Radomiu na ul.Źółkiewskiego za profesjonalną obsługę klienta indywidualnego, po raz kolejny pracownicy tej Biedronki wykazali się profesjonalizmem ????????, dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pab_1970
link | zgłoś
2021-07-02
*.47.2.*
Jeśli chcecie Państwo zobaczyć, jak się olewa klientów... zapraszam do Biedronki przy ul. Ostródzkiej 114 w Warszawie. Nie jestem stałym klientem, ale w są w Biedronce dwie dwie rzeczy, które powodują, że dość regularnie robię zakupy - jabłka ligol, przyzwoitej jakości i kalibrze, oraz lody karmel s [rozwiń/zwiń]
Ceny - NIE, jakość obsługi NIE,
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2021-07-02
*.64.61.*
*** gazetka xd zróbcie nową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2021-07-01
*:a99d:c64b:*
W sklepie Warszawa, Nowy Świat 68 dzisiaj ok. 17 spotkałam się z bardzo nieuprzejmą i niekompetentną obsługą. Kasjer pomimo kilkakrotnych próśb nie raczył podejść do kasy samoobsługowej z pomocą bo stwierdził że on jest na kasie do obsługi a nie do zatwierdzania czy pomocy!!! Biedronka nie jest już [rozwiń/zwiń]
brak
chamstwo, lenistwo, arogancja, niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roch Kozanecki
link | zgłoś
2021-06-30
*.0.1.*
Byłem dzisiaj w Koszalinie na ul. Morskiej w biedronce na zakupach.To jest jedna wielka katastrofa. Parę lat temu był to sklep że moja kuzynka, która mieszka na kolejowej specjalne przyjeżdżala robić tu zakupy. Tak jak w zeszłym roku tak w tej chwili jest tyko brud, brak towaru. Wolę jechać do biedr [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie