Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Biedronka Suwałki ul. Wojska Polskiego
link | zgłoś
2021-09-25
*.9.252.*
Dnia 25.09.2021 kierownik zmiany Katarzyna odmówiła mi sprzedaży zakupów (robiłam paczkę osobom potrzebującym). Powodem było to, że w kieszeni kurtki posiadałam swojego pieska rasy Chihuahua. Wezwano na miejsce policję i straż miejską. Ochroniarz naruszał moją nietykalność cielesną. Sprawę kieruję w [rozwiń/zwiń]
Brak
Naruszenie nietykalności, znieważenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENTKA
link | zgłoś
2021-09-25
*.9.244.*
Dnia 25.09.2021 kierownik zmiany Katarzyna odmówiła mi sprzedaży zakupów (robiłam paczkę osobom potrzebującym). Powodem było to, że w kieszeni kurtki posiadałam swojego pieska rasy Chihuahua. Wezwano na miejsce policję i straż miejską. Ochroniarz naruszał moją nietykalność cielesną. Sprawę kieruję w [rozwiń/zwiń]
Same wady
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzislaw
link | zgłoś
2021-09-21
*.0.76.*
Poczta w biedronce to jakieś nieporozumienie trzeba czekać aż obsługa wszystkich klijentowbzeby wydali paczkę. Czekałem 40min az łaskawie kierowniczka podeszła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2021-09-20
*:ee3d:8e8d:*
Ceny na półkach inne niź w kasie. Mroźna duźo przepłacić przy zakupach większych. Trzeba się bardzo pilnować.
Chaos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2021-09-20
*:1e56:c5e7:*
Dlaczego niema mies pakowanych megapaku XXI we wszystkich biedronkach tylko sa dostepne bez lady miesnejnp.ćwiartek i jeszcze limity dotego .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2021-09-14
*.248.164.*
Że sklepów ogólnie jestem zadowolona. Z obslugi różnie, ale miałam wiele pozytywnych zdarzeń. Nie ma co narzekać. Jest za mało obsługi. Nie ma kogo o coś spytać. Znikło wiele dobrych rzeczy. Chciałam spytać dlaczego nigdzie nie mogę kupić saszetek, które moja kotka uwielbia #Kitt kremowa przekąska 7 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2021-09-13
*:20ad:86ac:*
Dziękuję za pracę po 20 w Soboty to uratowało mnie przed brakiem spożywki na Niedzielę-dzień wypoczynku.Również chcę pochwalić rewelacyjną Czekoladę 'Magnetic' zwłaszcza Biała bez cukru z wiórkami i Migdałami R.E.W.E.L.A.C.J.A Pozatym fajna też była ta bakaliowa z napisem 'Profesorska'wsam raz na d [rozwiń/zwiń]
M.A.G.N.E.T.I.C
Brak półek promocyjnych z wyraźnymi cenami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-09-12
*.173.114.*
BIEDRONKO te wasze nowe chusteczki Dada to totalna porażka weźcie wróćcie do starej wersji bo te nowe nie nadają się do niczego!!!!!! Chcesz wyciągnąć jedna chusteczkę to wyciągasz pół opakowania i ten sposób złożenia to masakra trzeba sobie ja samemu rozłożyć żeby móc użyć co za beznadziejna zmiana [rozwiń/zwiń]
Zapach nie da się wyciągnąć suche
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-09-08
*.190.8.*
Chodzi mi o kasy samoobslugowe- czemu jest problem aby pracownik podszedl i zatwierdził czy to alkohol czy to wycofany produkt, cokolwiek pracownicy przechodza obok patrzą i nie widzą? że jest czerwone światło?!?przechodzą obok sprzątają a klient czeka, ale do kasy samoobsługowej nie podejdą. Masakr [rozwiń/zwiń]
Zaleta- brak kolejek do kasy asco
Wada- brak pracownika nadzorującego kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
David
link | zgłoś
2021-09-02
*.146.99.*
Kupiłem w promocji 15 sztuk produktu (słodycze), żeby uzyskać rabat trzeba było kupić 3 szt. (nie piszę konkretnie jakich, bo ma to drugorzędne znaczenie). Zapłaciłem gotówką, dostałem paragon. Coś mi się nie zgadzało z ceną. Żeby jednak nie blokować czasu kolejnym osobom przy kasie stanąłem z boku, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie