Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 798
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Basia
link | zgłoś
2022-01-18
*.204.87.*
Jak można angażować w się w promocje skoro trudno otrzymać nagrodę: książkę,zabawkę itp.???????????? Zawsze brak, choć w terminie. Produkty Jak w każdym sklepie, trzeba czytać etykiety.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2022-01-17
*.146.102.*
Bardzo długi czas oczekiwania do kasy. Ok 45minut biedronka Łęczyca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
k36
link | zgłoś
2022-01-08
*:ccc7:9b6a:*
uwielbiam MIRINDE , Zawsze kupowalem ja w biedronce w Warszawawie na ul. Dolnej i zawsze byla dobra ale ostatnio niestety dwa razy kupilem i malo sie nie pozygalem BYLA OPBRZYDLIWA za pierwszym razem smierdziala lekami za drugim razem byla gorzka i obrzydlia w piciu i obie maly ta sama date przydatn [rozwiń/zwiń]
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2022-01-05
*:ed73:3f5d:*
Pomniejszone opakowania,które niby są tańsze chociaż wcale tak nie jest.. I TAK JEST Z WIEKSZOSCIA PRODUKTOW....Żałosne, ludzie włączcie myślenie ,bo tam wcale tanio nie jest...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2022-01-05
*.33.233.*
Nowo otwarta Biedronka w Czapurach to jakiś dramat. Głównie chodzi o podejście obsługi i kierownika do klienta. Klient stoi w kolejce 15 minut bo kasjerka nie ogarnia co się wokół niej dzieje a jak już przychodzi w końcu moja kolej okazuje się że nie mogę kupić tego po co przyszłam bo jest jakiś błą [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa i kierownictwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-12-24
*.33.224.*
z wielu powodów polubiłem Biedronkę i od wielu lat tam robię większosc zakupów w Zielonej Górze,ostatnio zrobiono remont,który trwał aż 3 miesiące,jest dużo gorzej niż pierwotnie,jakiś idiota tak bezmyślnie poukładał towary,że z tej samej grupy towarów są bezmyśnie porozrzucane po całym sklepie,trud [rozwiń/zwiń]
bezsensownie ułożone towary,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-12-16
*.248.152.*
Odp do boguslawy ***NIJ SIE W LEB STARUCHU *** !! CZYTAJ *** STARA REGULAMIN!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguslawa
link | zgłoś
2021-12-16
*.11.212.*
Biedronka to oszuści! Zbierałam naklejki żeby odebrać zabawkę dla wnuka. Zebrałam ponad 100 ale oczywiście zabawek za naklejki już nie było. Te które zostały dawali za kolejne wydane pieniądze, minimum 99zł! Ja już nie mam zamiaru nabrać się na ich oszustwa i będę ostrzegała wszystkich przed oszukań [rozwiń/zwiń]
sklep w pobliżu
oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andy
link | zgłoś
2021-12-15
*.69.12.*
15.12.2021 godz. 12:22. Uwaga,Biedronka, Stara Cegielnia- oszukują na mandarynkach. W gazetce jest oferta. Mandarynka luz upust 61%. Cena pierwotna 8.99 zł po odjęciu upustu 5.4839 zł cena powinna 3.5061 zł. Sklep liczy przy kasie cenę 5.48 zł. Oszustwo Biedronki to prawie 2 zł na kilkgramie. To nie [rozwiń/zwiń]
Częste pomyłki wpisujących ceny do systemu. Nieprzestrzeganie wymigów ppoż. Niemiła obsługa - sporadycznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2021-12-14
*.42.14.*
Kupiłem śledzie rolmopsy 2 słoiki. Po otwarciu i spróbowaniu od razu wylądowały do kosza na śmieci. To nie był smak śledzia tylko spalonej gumy czy tam plastiku
Dziwny smak i zapach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie