Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 707
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2021-07-24
*.7.4.*
jeżeli ktoś lubi być zrównany z błotem polecam zakupy w Biedronce w Strzelcach Opolskich przy ul. Gogolińskiej, moja Mama przeprosiła dwa razy Pana przy kasie samoobsługowej, który urządził sobie pogawędkę z Panią przy kasie samoobsługowej, żeby mogła przejść, kolejny raz poprosiła o możliwość przej [rozwiń/zwiń]
żadnych
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-07-24
*.109.128.*
Uwaga! W Biedronce nie ma zwrotu towaru, nawet tuż po zapłaceniu w kasie. Po zapłaceniu i otrzymaniu paragonu zauważyłem, że cena towaru jest inna niż na półce. Nie zauważyłem, że cena dotyczy towaru, który jest obok. Bezpośrednio po zapłaceniu chciałem zrezygnować z zakupu, ale pani powiedziała mi, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
inka
link | zgłoś
2021-07-22
*.23.249.*
dziś, 22 lipiec kupiłam borówkę amerykańska,cena atrakcyjna, w domu przekonałam się, ze towar w połowie popsuty, tylko z lenistwa, nie odniosłam zakupu do sklepu, ale ostrzegam, a takie praktyki powinny być karane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2021-07-22
*:3ccd:91f8:*
Bardzo niekompetentni pracownicy, nie mogłam oddać produktu zaraz po zakupie będąc przy kasie.Nie miła kierowniczka. Nie polecam! Biedronka Zamość ul.Lwowska
Brak
Zła obsługa, nie miła kierowniczka, niewiedza pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysio
link | zgłoś
2021-07-19
*:4c12:523d:*
zapomniałem najważniejszego, nie wiem czy ktoś czyta te bzdety, ale napisałem przecież po to, żeby Ta Pani miała lżej pod górkę, a nie napisałem kto i kiedy. To była Biedra w Warszawie, na Solidarności, przy Ibisie, zmiana 19 lipca 2021, około 13-tej. Premia, awans, i darmowy karton musztardy w bonu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysio
link | zgłoś
2021-07-19
*:4c12:523d:*
kupuję w B od lat i wiadomo, jak jest. Nie ma co wydziwiać. Ale dziś się zdziwiłem, i o tym poniżej. Nie wziąłem okularów, nie doczytałem, źle spojrzałem, skutek taki że kupiłem 3 wina o których sądziłem, że zapłacę 30 zł, a pani w kasie chciała 49 zł. Ukrainka, oczywiście (bez związku). Bardzo spra [rozwiń/zwiń]
miła, pomocna, uprzejma Pani kierownik
wiadomo, ale to jest w pakiecie, więc nie ma co wydziwiać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Peter
link | zgłoś
2021-07-19
*.37.195.*
W każdym sklepie Biedronki oferuje się kartę klienta Moją Biedronka , rejestracja przez telefon ? Karta wkrótce będzie aktywowana - bzdura i oszustwo. Rejestracja przez smartfona Niemożliwa ciągle jakieś pracę. Nabijanie klientów w Butelkę , delikatnie mówiąc.Klijeci pytanie przezemnie potwierdzaj [rozwiń/zwiń]
Towar jest świeży
Klient jest tylko klientem i tak kupi, nie jest traktowany jak klient.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-07-17
*.172.232.*
Dzień dobry. Ja mam tylko pytanie do Najwyższych ranga. Gdzie jest szacunek i oszczędność żywności , skoro trzeba kupić kilka bądź kilkanaście produktów. w Biedronce trzeba hurtem a nie taniej.
Zachowanie obsługi jakby byli tam zesłani za karę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jestem mężczyzną mam 50 lat
link | zgłoś
2021-07-13
*.0.63.*
Dzień dobry . Jestem na urlopie w Gdańsku i wczoraj robiłem zakupy w biedronce przy ulicy Rajskiej. W sklepie panuje ponura atmosfera , chłopiec do którego kasjerka zwracają się panie kierownik jest chyba chory albo nie normalny. Być może jest sadystą . Wydzierał się przy klientach na kasjerke że m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-07-12
*.60.20.*
Chciałam zrobić zakupy przy ul. Dworcowej 5B w Legnicy, wzięłam rzeczy za ok 30zł a pani przy kasie mi oznajmiła że nie ma jak wydać ze stówy (dodam ze widziałam że pani miała jak wydać bo otworzyła kase przy mnie) . Wszystko by można było zrozumieć gdyby nie to ze Pani mówiła do mnie jakby była zm [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie