Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1092
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Waldemar
link | zgłoś
2024-06-15
*.222.255.*
Bardzo źle się dzieje w Biedronce. Pomijam jakość obsługi (kolejki do połowy sklepu i tylko jedna kasa czynna- to jest nagminne). Ale także zwykłe oszustwo. Wylosowałem worki na śmieci gratis przy zakupach powyżej 10 zł, a tu okazało się, że worki skończyły się dzień wcześniej. Mam podejrzenie, gran [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olka
link | zgłoś
2024-06-12
*.31.136.*
biedronka posuwa sie do absurdów. drozyzna niesamowita, ale zeby jeszcze chciec zarobic na łaych ciasteczkach?! mini herbatniki sklejone razem,nie pamietam czy było to 5 czy 6 sztuk po 99groszy. teraz nie dosc,ze podniesli cene,to jeszcze zredukowali ilosc do 3! takie rzeczy tylko w biedronce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2024-06-07
*.222.238.*
sklep w Gdyni-Cisowa obsługa TRAGICZNA !!! panie przy ladzie mięsnej, niegrzeczne, lekceważące klienta, robiące wielką łaskę, że podadzą cokolwiek. bałagan,żadnej logiki w rozmieszczeniu towaru,wszędzie porozstawiane palety, również brud.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2024-06-06
*.225.206.*
Dzień dobry, Dalibyście sobie już spokój z tymi wku**jącymi Waszymi promocjami ! Kto dziś robi zakupy za min. 300 zł żeby dostać voucher do wykorzystania na ... kolejne zakupy ... też za 300 zł ? Ludzie nie mają takich pieniędzy !!! Róbcie tak dalej, a klientów przejmie Wasza ulubiona konkurencja [rozwiń/zwiń]
żadnych
beznadziejne promocje na vouchery
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2024-06-05
*.235.191.*
Dobrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2024-06-04
*:2114:4c86:*
Promocje się nie naliczają przy kasie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romek
link | zgłoś
2024-06-04
*.235.191.*
Sklepy zastawione paletami, brud na podłodze, nieaktualne cenówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
2121
link | zgłoś
2024-05-11
*.141.67.*
Ogórki małosolne KATASTROFA!!Sama chemia/brak przyjemności smaku FEEE.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STANISŁAW
link | zgłoś
2024-05-04
*.172.239.*
Sklep w Kietrzu po remoncie palety na przejściach ciasno nie można sięgnąć po towar na półce bałagan ogólnie beznadzieja coraz rzadziej się chce robić zakupy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2024-04-30
*.18.206.*
Promocje w Biedronce takie jak np. karkówka grillowa za 9,99zł/kg i inne to ściema. Od lat obserwuję jak większość reklamowanych promocji jest rozprowadzana przez personel wśród swoich i nigdy nie była wystawiana do witryn sklepowych. A może te promocje są tylko dla pracowników? To trzeba w takim ra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2024-04-29
*.49.227.*
Wielki nieład brakuje rąk do pracy a ci co pracują są przemęczeni. Wiecznie palety na sklepie niema jak zrobić zakupów kolejki do kasy i brudno w zarażalkach śmierdzi za mały kosz na śmieci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2024-04-28
*.222.228.*
Zakupiłam dwupak czekolad Lind dn 25.04 .24r nie sprawdzałam dary ważności bo skoro dwupak i czekolady bez nalepki przecena nie sadzilam ze czekolady mogą byc z ostatnim dniem ważności.Zauważyłam dopiero w domu złożyłam reklamacje ze kuoilam 24.04.24 roku czekolady a data ważności jest po terminie r [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2024-04-23
*.205.253.*
Totalne dno. Dzisiaj stałem w kolejce ponad pół godziny a byłem w sklepie po 18 godz. Była tylko jedna kasjerka, kierowniczki nie było.Ten sklep to totalne nieporozumienie. Sklep we Włocławku na ulicy Barskiej.
Ceny produktów znajdują się nie pod artykułem co powinien być
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2024-04-18
*.30.118.*
muisz czekac do punk 6ej bo ani minuty wczesnie nie pokaza gazetki! syf dno i drozyzna. zaraz sie wami zajmie odp.urzad to przestaniecie bezczelnie kłamac,ze nie podniesliscie prawie zadnej ceny w kwietniu- drozsze prawie wszystko zdieracze kasy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ivo
link | zgłoś
2024-04-10
*.13.128.*
W mojej opinii Biedronka w Czechowicach-Dz. przy ul. Niepodległości to najgorszy sklep tej sieci w Czechowicach-Dz. Zaopatrzenie marne, zwykle otwarta jedna kasa (nawet w godzinach szczytu) przez co bardzo długa kolejka, a pracownice przechadzają się po sklepie i dopiero po kilkakrotnych upomnieniac [rozwiń/zwiń]
Brak
Długie kolejki, lekceważące podejście kierownictwa i pracowników do klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ilona
link | zgłoś
2024-04-07
*.30.114.*
drozyzna, podniesione ceny prawie wszystkiego i zenujace promocje, a raczej promocyjki. tylko zawiadomic odpow instytucje,zeby przeprowadzili kontrole bo owidentnie oszukuja ludzi,wprowadzaja w bład.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luka
link | zgłoś
2024-04-02
*:d58d:cd16:*
Dziś w Biedronce przy ulicy Grota Roweckiego w Sosnowcu kupowałem parę rzeczy. Uwagę zwróciłem na banany ,a raczej na rozwalone,przedojrzałe gówno za 7,34 ????????. Biedronka ta to chyba upadała już tak nisko że głowa mała . Syf i mogiła. Lidl zjada was żywcem. I nie oszukujcie ludzi że Vatu nie dzw [rozwiń/zwiń]
Brak
Większa ilość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2024-04-02
*.30.118.*
bezczelni oszusci. 2 kwietnia-przezyłam szok, wiekszosc cen podniesionych o vat, przy czym asortyment który mieli juz na stanie, czyli kupili bez vatu- a teraz chca zdzierac z klentów. bezczelnosc nie zna granic, na paragonie-nie podniesiemy cen przez cały kwiecien, moze kilku rzeczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2024-03-28
*.243.0.*
Turek ul.Kaliska kupiłem jedna rzecz a w promocji było przy zakupie dwuch wruciłem żeby dobrać drugą żeby naliczył się rabat Pani kierownik nie zrobiła reklamacji bo wyszłam za drzwi i w dodatku niemiła Pani kierownik.W tym sklepie człowiek nie może się pomylić ta sieć to porażka ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonimowy jajcarz
link | zgłoś
2024-03-23
*.135.21.*
uwazam ze wasze jajka sa do pizdy i sie *** zatruc mozna
nie ma
***owe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie