Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zbigniew
link | zgłoś
2019-06-01
*.173.200.*
Kupiłem zestaw bitów "bit set". Pierwszy ściął się przy pierwszym wkręcie, drugi bit zaokrąglił się przy drugim skręcie. Masakra. Niedawno kupiłem blender. Silniki spalił się po kilku minutach. Jeszcze coś kupiłem z AGD , też badziewie. Nie polecam urządzeń AGD w Biedronce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dana
link | zgłoś
2019-05-31
*.169.75.*
Uwaga !!! Biedronka bardzo nie lubi swoich klientów. Wynajęła firmę, która pochowała parkomaty aby były jak najmniej widoczne. Po zrobieniu zakupów dostaje się bonus MANDAT do zapłaty 90 PLN. I dowiaduję się, że to zupełnie normalne, że nie posiadają własnego parkingu. Biedronka Rzeszów ul. Hetmańsk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek kkkkkkkucyk
link | zgłoś
2019-05-31
*.47.5.*
Nie mają nawet papieru na doładowanie telefonu
Brak
Smród,bieda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-05-30
*.183.153.*
Wczoraj przejeżdżając ul. Konopnicką w Pabianicach przypomniałem sobie widzianą w TV reklamę Biedronki: „przy zakupie 3L mleka – czwarte gratis”. W sklepie dodatkowo zobaczyłem etykietę, z której wynikało, że regularna cena to 1,99zł, ale teraz przy zakupie 4szt – w promocji po 1,49zł/L. Ze sklepu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-05-27
*.221.140.*
Uwaga ! Biedronka bardzo nie lubi swoich klientów. Wynajęła firmę, która pochowała parkomaty aby były jak najmniej widoczne. Po zrobieniu zakupów dostaje się bonus MANDAT do zapłaty 50 - 80. I dowiaduję się, że to zupełnie normalne, że nie posiadają własnego parkingu. Biedronka Starołęka Poznań. Ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2019-05-26
*.184.0.*
syf, bałagan i towar w przejściach, pracownicy się plączą i przeszkadzają. ceny wy*** w kosmos weź i szukaj metr dalej od towaru lub napchane wszystkie razem. a nawet wcale nie widoczne bo zasłonięte, wiecej tam nie pójde
brak
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2019-05-25
*.190.171.*
Nie zrobię już zakupów w Biedronce w Gorzowie przy ul.Olimpijskiej.Bałagan z cenami. Dopiero przy kasie okazuje się ile co kosztuje. Np. kupiłam dzisiaj truskawki w opakowaniu 500 g, za które zapłaciłam 12,99 zł chociaż wystawiona cena była 5,99 zl za opakowanie 500 g. Pani szefowa zmiany powiedzia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2019-05-23
*.248.162.*
Dzisiaj w Górze w biedronce robiłam zakupy i nie został mi naliczony rabat za ćwiartki ponieważ pani kasjerka zakończyła paragon zanim podałam jej kartę biedronka poczym stwierdziła że to już za późno na kartę gdy chciałam zwrócić towar też nie mogłam bo oni nie przyjmują takie chamstwo to tylko w g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-05-23
*.26.0.*
ja niestety zrobiłam dzisiaj zakupy w Biedronce w łodzi na maratońskiej 93 i jestem bardzo niemile zaskoczona rabaty nie zostały naliczone o czym się zorientowałam dopiero w domu . robię bardzo duże zakupy jeden paragon około 200 zł dwa razy w tygodniu. poza tym obsługa szybka niemiła brudno nie pol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-05-14
*.147.109.*
Wszedłem tutaj tylko po to by napisać opinię o biedronkowej Lasagne. Coś strasznego! Jeszcze jak kupowałem to rok czy dwa lata temu to muszę przyznać, że naprawdę lasagne było super jak na szybkie danie w 10 minut. Dzisiaj kupiłem, bo musiałem na szybko coś zjeść. Niestety poza zmienioną etykietą, t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie