Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
STANISLAW
link | zgłoś
2018-12-08
*.47.143.*
MOŻE WARTO LEPIEJ UKŁADAĆ TOWAR A TOWAR PRZED KOŃCEM T.P.S ROBIĆ W INNEJ SZAFIE CHŁODNICZEJ
CENA
T.P.S. A TRWAŁOŚĆ JAKOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STANISLAW
link | zgłoś
2018-12-08
*.47.143.*
KUPIŁEM KARKÓWKĘ T.P.S. 10*12-2018 VACUM OTWORZYŁEM DZIŚ 080*12*20180 I ŚMIERDZI DWA DNI PRZED TERMINEM POWINNA BYĆ DOBRA DZWONIŁEM DO CENTRALI ALE TO SOBOTA TAK WIĘC PRZECHOWAM ŚMIERDZĄCY TOWAR DO PONIEDZIAŁKU . I TAK PEWNIE POWIEDZĄ ŻE ŻLE PRZECHOWYWAŁEM
T.P.S. A TRWAŁOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
minia
link | zgłoś
2018-12-07
*.20.86.*
mam kartki do odebrania na dwa słodziaki za darmo ale byłam juz w tylu biedronkach że nigdzie nie ma, mało to w sklepach mówią że słodziaków już nie będzie, dzwoniłam do obsługi klienta pan mówi ze słodziaki były ale w wybranych sklepach ale to wcale nie prawda, więc skoro była taka akcja to niech z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-12-06
*.242.115.*
W sklepie w Koninie przy ul. Spółdzielców jakiś horror, coraz żadzie przychodzę, choć mieszkam przy sklepie, od tygodnia nie mogęzrobić normalnych zakupów. Na półce nie ma towarów a obok od tygodnia leży ta sama nierozpakowana paletą, nie będę jej rozpakowywał, bo nie wiem czy z nich można brać, je [rozwiń/zwiń]
Sklep pod moim blokiem
Towar nie rozpakowany na paletach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2018-12-03
*.15.177.*
Zakupiłam wodę smakową ZYWIEC ZDRÓJ, która to okazała się być zwykłą wodą, zgłosiłam zaistniałą sytuacje w sklepie, skąd mnie odesłano do telefonicznego biura obsługi klienta,tu od ponad miesiąca nikt nie reaguje na moja reklamacje, czuje się jak intruz dzwoniąc i pytając się o status mojej reklamac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-12-02
*.29.97.*
Oszuści, zbierałam naklejki a teraz mówią że słodziaki do wyczerpania zapasów a te zapasy wyczerpane od dawna. Chwyt reklamowy następnym razem nie dam się nabrać.Biedronka się zrobiła pazerna,czas zmienić sklep i zakupy robić w innych. Pozdrawiam
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-12-02
*.237.160.*
Witam dziś ostatni dzień na odebranie misia byłam dziś w Biedronce a pan przy kasie powiedział mi że już nie przyjadą pluszaki...Biedronka robi klientów w konia chodziłam przez 2tygodnie po biedronkach pytałam się kiedy będą a pracownicy biedronek mówią proszę usbroic się w cierpliwość a dziś że ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-12-02
*.254.232.*
Witam Wejherowie jest taka obsługa że masakra mam do odebrania 3pluszaki do dziś nie przyjechały, chodzę już od 2tygodni i nie ma ich w biedronkach a jak się pytałam czy mogę zamówić to odpowiadają że nie ma czegoś takiego i to od nich zależy czy wezmą te naklejki czy nie bardzo nie miłe takie oso [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-12-01
*.219.5.*
Takiego bałagan i rozgardiasz w sklepie widziałem ostatnio za "komuny" Konia z rzędem temu kto przy wyłożonym towarze zobaczy cenę. Ponadto to nie jest już sklep a tylko składowisko śmieci.
Nie można na siłę ustawiać tak dużej ilości towaru na tak małej przestrzeni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vipaxk
link | zgłoś
2018-11-29
*.179.65.*
Biedronka wyłudza pieniądze przy pomocy firmy zewnętrznej zarządzającej parkingiem https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/47090525_2172166939689693_2012899451915468800_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=e4ef466bedd39a5014bcbe3061f99c5c&oe=5CAF14B7
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie