Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2020-04-11
*.96.235.*
Zakupiłem w biedronce przy ulicy Gajcego w Częstochowie kaczkę na święta (jestem emerytem i moje dochody odbiegają znacznie od średniej)więc skorzystałem z promocji,wyglądała pięknie lecz w domu okazało się że jest do wyrzucenia totalny smród ,syf i malaria.Rezygnuję z sieci tych sklepów bo wiem,gł [rozwiń/zwiń]
0
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-04-10
*.47.99.*
Proszę nie wprowadzać klientów w błąd reklamując że Biedronka jest teraz czynna do godz.24, a nawet 24 h.Biedronka przy ul.Przyjaźni w Policach jest czynna w tym tygodniu od 6.00 do 22.00 ! Nie do 24.00 !
nie ma
kolejki do kas długie a większość kas nie obsługuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rd
link | zgłoś
2020-04-09
*.146.47.*
Biedronka W Grudziądzu przy ul. Łyskowskiego. Byłem na zakupach w piątek 9 kwietnia. Brak cen przy wielu artykułach. Trzeba chodzić z towarem często na drugą stronę marketu, ponieważ przy magazynie jest jedyny skaner. Ogólnie brak cenówek jest już standardem w Biedronkach. W czasie epidemii zmusza [rozwiń/zwiń]
blisko miejsca zamieszkania
brak cen przy towarach, błędne informacje o promocjach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-04-09
*.173.255.*
Kierownictwo Chamskie. Brak kultury ze strony Kierownika sklepu w Żarowie (nowa Biedronka) Pani I. M. jest opryskliwa i ciągle nadąsana. Chyba ją wszystko przerasta.
Swiezy towar
Chamstwo ze strony Kierownika sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2020-04-08
*.233.137.*
Coraz częściej zakupuje tam śmierdzące mięso. Kiedy udałam się aby oddać, pani kierownik stwierdziła ze nie wiadomo jak je przechowywała. Rozumiem ze jeśli jest termin ważności to chyba tak powinno się do tego ustosunkować . Chyba nie powinien nikt mnie naskakiwać ze niewłaściwie było przechowywane. [rozwiń/zwiń]
Już chyba nie ma
Bledy w nabijanych kodach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-04-07
*.137.6.*
Znów oszukali mnie w Biedronce . Skala oszustw w ostatnim czasie jest porażająca . Za serek który miał cenę 4.49 zapłaciłem 11.99 sadzonki zamiast 8.99 kosztowały 14.99 . To duże różnice zwłaszcza jeśli występują na co 3 produkcie . wykorzystują okazję żeby nas okradać . W sklepie chaos i bałagan br [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateo
link | zgłoś
2020-04-07
*.30.49.*
Biedronka oszukiwali oszukuja i beda oszukiwac sprawdzajcie ceny nigdy sie niezgadzaja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przerażona
link | zgłoś
2020-04-04
*.218.226.*
Jestempp przerażona tym co zastałam w Biedronce w Bieruniu przy ul. Warszawskiej. Kolejka przed wejściem odległość między klientami 2m zachowana, aby wejść do sklepu czas oczekiwania ok 1h, ale cieszy fakt, że standardy bezpieczeństwa są zachowane. Po odczekaniu w kolejce i wejściu do sklepu okazuje [rozwiń/zwiń]
Brak odpowiedniej organizacji. Brak standardów bezpieczeństwa. Brak odpowiedniej odległości w kolejkach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-04-04
*.217.0.*
W CZASIE GDZIE JEST EPIDEMIA I GDZIE LUDZIE CZĘSTO W NORMALNYCH WARUNKACH KPZYSTAKA ZWASZEGO PUNKTU Z DZIEĆMI WARTO BY ZABESPIECZYC KLIENTÓW W USŁUGĘ WC BO JEJ BRAK!!!! LIDL I INNE DYSKONTY POSIADAJĄ WSTYD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-04-03
*.173.159.*
Biedronka Jugosłowiańska Poznań. 03.04.,godz.22 z minutami a w sklepie folwark zwierzęcy :-(Obostrzenia rządu, a Klientow tłumy. Pytam się gdzie jest kierownictwo sklepu, kto bierze odpowiedzialność za tych bezmyslnych ludzi, którzy stoją sobie na plecach w kolejkach do jednej kasy? W drzwiach rękaw [rozwiń/zwiń]
brak
Zero organizacji, totalny chaos i nieodpowiedzialnosc w dobie pandemii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie