Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Eryka
link | zgłoś
2021-08-13
*:9fe7:708f:*
Dla mnie to cala.lipa karty Biedrinki i słynne vouchery .juz wyjasniam dlaczego ,albo informuja mnie przy kasie ze nie moge skożystac z promocji lub vouchera bojuz w danym dniu byla karta uzyta (a to niemozliwe ) a jezeli już dojdzie do tego ze otrzymam to slynne 15zł.na voucher to skolei przy nast [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Rano jeszcze.nie wywiezli towaru a po poludniu juz nie ma (promocyjnych)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-08-09
*.235.146.*
biedronka przy ulicy dubois we wrocławiu to jedna wielka pomyłka.Sklep jest nie dotowarowany ,o ktorej godzinie pójdziesz straszą puste półki i stojące obok palety z towarem.BRUDNO i gołym okiem widać że personel nie radzi sobie.
chroniczny brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
urszula
link | zgłoś
2021-08-06
*.5.242.*
Co raz raz gorzej.Wczoraj kupilam jagodzianki bez jagod. O zgrozo nie mialy w sobie zadnego nadzienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Campanulla
link | zgłoś
2021-08-05
*.238.66.*
Najgorszy sklep jaki znam. Wzięłam parówki miały być w promocji. Po otrzymaniu paragonu, okazało się że nie odliczyli rabatu. Jeszcze w sklepie poprosiłam o wymianę na promocyjne parówki. Wędlin nie przyjmują zwrotów. Jeszcze nie wyszłam że sklepu. Stałam za kasą i sprawdzałam paragon. Nieważne. Nie [rozwiń/zwiń]
Ciasno, ceny promocyjne przy innych produktach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-08-05
*.23.244.*
Znowu ZOSTAŁEM OSZUKANY PRZEZ BIEDRONKĘ wczoraj wydałem ponad 160,- na zakupy i otrzymałem wołczer na 15,- .w dniu dzisiejszym zrobiłem zakupy za ponad 60,- przy kasie poinformowano mnie że wołczer jest nieważny ponieważ zakupy mają przekraczać 99,- nie jest ważne że wydałem ponad 220,- , dlatego ni [rozwiń/zwiń]
BRAK JAKICHKOLWIEK ZALET
NABIJANIE KLIENTÓW W BUTELKĘ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zła Klaudia
link | zgłoś
2021-07-31
*.141.240.*
***owa bita śmietana *** wam w dupę.
*** wam nie ma żadnych
***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
*** cię to obchodzi
link | zgłoś
2021-07-30
*.9.90.*
***owy sklep nie polecam szlem na prostej drodze i się wy***em a kasjerka się śmiała że mnie to to jej zęba wy***em szkoda baby ale nie polecam tego sklepu *** 60 jak ***
Reklamacja Wy***go zęba
Krzywa podłoga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-07-24
*.7.4.*
jeżeli ktoś lubi być zrównany z błotem polecam zakupy w Biedronce w Strzelcach Opolskich przy ul. Gogolińskiej, moja Mama przeprosiła dwa razy Pana przy kasie samoobsługowej, który urządził sobie pogawędkę z Panią przy kasie samoobsługowej, żeby mogła przejść, kolejny raz poprosiła o możliwość przej [rozwiń/zwiń]
żadnych
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-07-24
*.109.128.*
Uwaga! W Biedronce nie ma zwrotu towaru, nawet tuż po zapłaceniu w kasie. Po zapłaceniu i otrzymaniu paragonu zauważyłem, że cena towaru jest inna niż na półce. Nie zauważyłem, że cena dotyczy towaru, który jest obok. Bezpośrednio po zapłaceniu chciałem zrezygnować z zakupu, ale pani powiedziała mi, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
inka
link | zgłoś
2021-07-22
*.23.249.*
dziś, 22 lipiec kupiłam borówkę amerykańska,cena atrakcyjna, w domu przekonałam się, ze towar w połowie popsuty, tylko z lenistwa, nie odniosłam zakupu do sklepu, ale ostrzegam, a takie praktyki powinny być karane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie