Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 865
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2020-02-03
*.0.86.*
Uwaga na promocje wroclaw parafialna za tabletki do zmywarki na kodzie 11.99 a na kasie 14.99 istne zlodziejstwo. Zgłaszając problem uslyszalem ze to cena przy zakupie dwóch sztuk. Owszem ale rabat naliczany jest na kasie a nie na czytniku. Oszukują ile sie da.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
subiektywnie
link | zgłoś
2020-01-28
*.65.103.*
o Biedronce. juz nie mogę wytrzymać! ten sklep jest istnym burdelem!!co nie wejde do sklepu pokonuje slalom między kiszącym towarem, a klientami po tych wąskich brudnych alejkach. Trafić z produktami to też jest loteria- zawsze czegoś zabraknie. Kto odpowiada za zaopatrzenie w tych burdelach? Skoro [rozwiń/zwiń]
lud pracowniczy niższego rzędu
j/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2020-01-27
*.88.105.*
Opinia dotyczy nieuczciwości co do sprzedaży artykułów w cenach promocyjnych. W sklepie Biedronka przy ul,Słowackiego w Kwidzynie ceny artykułów nabiałowych są tak umieszczone ( w chłodni pod górną półką-szkoda że nie z tyłu lub z boku chłodni) tak aby klient tej ceny nie zauważył i wybierał towar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-01-26
*.30.132.*
Uwaga na ceny towarów promocyjnych w Biedronce Kobiór przy kasie kasują bez promocji przestrzegam!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-01-24
*.47.98.*
Uwaga na Biedronkę na Kozłówce w Krakowie. Nad pudłami z pomarańczami widnieje cena 2,49 PLN, nie ma żadnej informacji, że w tych samych pudłach znajdują się pomarańcze sycylijskie w cenie 9 PLN za kilogram. W domu zobaczyłam reklamę Biedronki w tv zachęcającą do kupna tanich pomarańczy za 2,49. Spr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-01-24
*.254.184.*
Niestety w Bytomiu rowniez nie mozna ocenoc pozytywnie. W biedronce w Bytomiu na polkach rozwalony towar, panie ktore wykladaja towar wiecznoe maja czas na rozmowy i to przez caly sklep ze wszyscy klienci wszystko slysza... ostatnio poprosilam pracownice czy moglaby troszke przesunac wozek z towarem [rozwiń/zwiń]
Brak
Brud, brak zaopatrzenia, brak cen lub stare ceny, nie miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-01-24
*.173.130.*
moja opinia dotyczy sposobu prowadzenia promocji w systemie drugi produkt przemysłowy ze 100% rabatem, przy kasie okazało się, że promocja nie dotyczy nowej "kolekcji", problem polega na tym, że informacje o promocji na produkty przemysłowe jest umieszczona na każdym regale z produktami przemysłowym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-01-24
*.78.208.*
Stale powtarzająca się sytuacja w biedronce przy ul. Grabiszyńskiej we Wrocławiu, każda próba zapłacenia rachunku bankonotem o wyższym nominale kończy się awanturą z kasjerką. Wyjątkowo niemiła osoba przy kasie (na plakietce informacja, że jest zastępca kierownika). W sklepie zawsze panuje bałagan a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.
link | zgłoś
2020-01-23
*.28.199.*
Chciałabym zgłosić, iż Państwa pracownik o numerze rejestracyjnym WWY 45260 bądź WWY 45290 (było ciemno), który miał kurs do Biedronki na ulicy Targówej w Warszawie, bezczelnie zasikiwał róg krat przed magazynem. Idąc w jego kierunku, chcąc ostrzec go, że za takie posunięcie może zostać ukarany mand [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toja i mój dzejdzej
link | zgłoś
2020-01-22
*.124.118.*
Nie ma moich ulubionych pierniczków..... Masakra
Brak
Brak pierniczków dobrych pyszniutkich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-01-22
*.42.10.*
Ciągle powtarzająca się sytuacja w Biedronce, inna cena przy produktach, inna przy kasie,strasznie to irytuje klientów. Ja wiem, że trudno wszystko ogarnąć, ale w innych sklepach nie ma tego problemu i nie chcę tu krytykować pracowników, bo wiem ile mają pracy, ale zarząd, który chce mieć wszystko z [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak szacunku dla klients
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-01-18
*.173.161.*
Jest bardzo nieprzyjemnie kiedy oferty promocyjne obowiązujące do końca dnia zbierane są już ok. 18 mimo że sklep jest czynny do 22.00 To regularne zachowanie w Biedronce Skarżysko Żeromskiego. Na pytanie czy promocja obowiązuje do 18.00 personel odpowiada: my też chcemy iść do domu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-01-18
*.56.211.*
Brak dostępu do towaru pozastawiane regały kolejki do kas i do kas samoobsługowych klucz od w.c u ochroniarza którego brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ema
link | zgłoś
2020-01-18
*.254.232.*
Dlaczego stan nie sprawdza tego sklepu? Musimy wysłać tam inspektorów, aby dokonali zakupów i zobaczyli - ceny w cennikach i ceny w kasie nie pasują.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tereza
link | zgłoś
2020-01-17
*.254.232.*
W tym sklepie ceny cenników ta przy kasie nie pasują, są różne.I to jest systemowe.Dziś okradli mnie w ten sposób za 14 złotych.Dlaczego to nie jest karane? To jest oszustwo !!! Jestem w szoku !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-01-17
*.112.119.*
Moja opinia dotyczy produktu oddanego na gwarancję. Produkt oddany 23.11 2019 r i do dziś żadnej informacji mimo wielokrotnych kontaktów z BOK. Wręcz na infolini Pani niemiła i opryskliwa. Nie polecam kupować sprzętu bo często się psują a jak widać reklamacje trwają bardzo dlugo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-01-16
*.190.236.*
Moja opinia dotyczy Pani sprzedawczyni, która była bardzo nieuprzejma dla mnie i męża - chyba dlatego, że dużo kupowaliśmy? Nie usłyszeliśmy nawet słowa dziękuję/do widzenia/cokolwiek. Nie polecam - sklep w Wieprzu, ul. Żywiecka, woj. śląskie - kasa 2, kasjer 32 (16.01.2020r), godz.13.23.
Okropna jakość usługi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-01-15
*.0.69.*
Byłam dziś w Biedronce w Kaliszu w Kalince kupiłam żel do prania Persil w cenie 31.49 kiedy odeszlam od kasy widzę żel którego nie było na sklepie był większy i tańszy kiedy chciałam zamienić P.kierowik powiedzia że nie można robić zwrotów na chemię chociaż dopiero odeszła od kasy. W moim zdaniem że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mejka
link | zgłoś
2020-01-15
*.30.84.*
Dziś kupiłam w 'biedronce' m/innymi pomidory, smalec - obydwie te rzeczy miały inne ceny na półkach, inne przy kasie. Poza tym nic nie można znaleźć, wszystko pomieszane proszki do prania z jedzeniem. Paskudztwo i tyle.
żadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2020-01-11
*.30.31.*
W dniu 11.01.2020 o godzinie 11.55 w sklepie Biedronka w Gorzowie Wielkopolskim przy ul. Matejki personel sklepu głośno i niewybrednie komentował klientów. Po zwróceniu przeze mnie na to uwagi zostałem i ja zbluzgany przez, jak się później okazało, przez panią zastępcę kierownika sklepu. Niestety im [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguslawa
link | zgłoś
2020-01-09
*:a112:34cd:*
8 stycznia 2020 roku zrealizowałam podstawowe zakupy spożywcze nr transakcji 1380, nr karty 99596.....364 w Krakowie. Wśród nich 4 opakowania sera twar poltlustego. Jakież zdziwienie w domu, gdy każde z opakowań po otwarciu śmierdxiało skwasxonym serem pomimo faktu iż termin spozycia nie [email protected]ł.Żadne [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2020-01-05
*.115.0.*
W dniu 4.01.2020r dokonałam zakupów w Biedronce w Murowanej Goślinie tuż przed zamknięciem placówki ,i ogromnie zdziwiłam się , gdyż po analizie dokonanych zakupów z paragonem, okazało się że mam naliczoną cenę pidżamy w cenie 34,99, której nie kupiłam..Niestety było za późno abym mogła skorygować t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-12-31
*:c658:3f44:*
Biedronka na ul. Koszalińskiej w Kołobrzegu w piątek 27.12 wyruszyła promocja na art. Przemysłowe chciałam kupić szlifierkę pracownicy poinformowali mnie że nie mają na magazynie zadnych rzeczy przemysłowych typu sprzęt informacja z soboty wieczór dzisiaj w tej samej biedronce sprzedawca pan Darek i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K
link | zgłoś
2019-12-30
*.147.34.*
Jestem oburzona zachowaniem kierowniczki sklepu przy ul. Kopernika 28. Wróciłam do sklepu, ponieważ kupiłam masło, które miało być w cenie 3,33zl przy zakupie 3 sztuk. Promocja nie naliczyła się na paragonie. Chcąc wyjaśnić sytuację próbowałam podejść z kierowniczką do lodówki. Podejście nie było ta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-12-29
*.77.244.*
Cały rok kupowałem parówki podwędzane z kurcząt op. 1 kg Były na prawdę dobre. Od połowy grudnia mimo daty ważności są obślizgłe , niesmaczne i mają zupełnie inną barwę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zero zl
link | zgłoś
2019-12-26
*.142.160.*
No i udalo sie. Obiecalem sobie ze koniec z tym sklepem a wszystko to przez alcje swierzakow. Jak wy mnie tak ja was????????????????od 3 miesiecy dalekim lukiem omijamy to miejsce a teraz to juz norma????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ziom
link | zgłoś
2019-12-21
*:4c0e:a7cb:*
Ogromny bałagan w sklepach. Problemy ze zwrotami, brak towarów.
bałagan, błędne informacje o cenach, brak towarów objętych promocjami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris43
link | zgłoś
2019-12-19
*.173.81.*
Ceny wraz z jakością produktów nie są w żadnym stopniu zadowalające,większość produktów to podróby w których kipi od chemii. Obsługa nie jest najgorsza ale niestety większość kas jest nieczynna i robią się niesamowite kolejki. Według mnie sklep biedrinka jest to największe dno spośród sklepów . GORĄ [rozwiń/zwiń]
Brak - - -
Tragiczna jakość produktów, wysokie ceny, duże kolejki, żywność skażona szkodliwymi związkami chemicznymi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-12-18
*.169.85.*
60 naklejek na maskotki poszło sie bujać, bo w Biedronkach w Lublinie zabrakło maskotek. Czuje się oszukana, nie mówiąc już co dzieci czują!
obiecanki cacanki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-12-18
*.169.85.*
Chciałam dziś kupić w Biedronce na Jana Pawła w Lublinie świeżego łososia, który to miał byc w promocji do 18.12.2019 czyli do dzis. Przy kasie okazało się, ze jest niemożliwy zakup towaru, bo kasa nie skanuje kodu, po kilkakrotnym ręcznym wpisywaniu również się nie udało, kasy samoobsługowe tez nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-12-13
*.175.109.*
13.12.2019 Byłem dzisiaj na zakupach w biedronce Żywiec ul Żeromskiego ok godziny 18. Znalazłem na ziemi leżące banknoty o nominałach 100 zł w sumie to 200 zł .Chciałem być uczciwy bo myślałem że znajdzie się osoba która je zgubiła, oddałem banknoty pani z ochrony,która wzięła i oddała kierownikowi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2019-12-13
*.15.225.*
Zostałam potraktowana przez pracowników jak złodziejka,ponieważ kasjerka nie nabiła jednego towaru na kasę.Nieświadoma tego faktu zostałam za drzwiami zatrzymana przez ochroniarza i zamiast słowa "przepraszam, kasjerka coś przeoczyła"potraktowano MNIE jak złodzieja. Ludzie !!!!!! Szkoda że nie dział [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2019-12-12
*.174.240.*
Przestałem kupować w tym sklepie z powodu braku parkingu (ponieważ jest płatny dla klientów sklepu)Nowogard ul.Boh.Warszawy .Drugim powodem jest fatalna obsługa przez obcokrajowców , brud i syf, bałagan, brak cen produktów. Nie polecam.
Brak
Brak parkingu , personel nie przeszkolony , bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Snoopy12321
link | zgłoś
2019-12-10
*.26.4.*
Ogólnie naciąganie, brak info przy kasie, szybko zakończony rachunek i przez to niemożliwe weryfikacja cen- promocja się nie nabiła i przez to brak możliwości zwrotu. NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Richard
link | zgłoś
2019-12-09
*.77.100.*
9.12.2019 zostałem jawnie oszukany przez ekspedientkę oraz kasjerkę w biedronce Katowice ul strażacka kupując łososia cena 39.99 kupiłem w cenie49.90 pomimo zapewnień że przy kasie będzie naliczony rabat nic z tego nie wyszło 0 zwrotów na wszystkie towary powiedziano mi że mam czytać regulamin , któ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maroola
link | zgłoś
2019-12-09
*.25.184.*
Witam dzisiaj robiłam zakupy.Nic z gazetki nie weszło żadne rabaty.Godz 8.30 poniedziałek .Rozumiem że jest awaria systemu ale powinnam mieć wypłacona różnice.Pani kierowniczka powiedziała że nie ma podstaw bo ceny jeszcze są nie wystawione.Powolalam się na gazetkę że to jest podstawą i że nie pisze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-12-07
*.248.155.*
czuje sie oszukana przez biedronke poniewaz moj synek zakupil drona bez instrukcji obslugi , ktory to chcielismy zwrocic w dniu zakupu.Kierownictwo odmowilo nam zwrotu . Powiedzieli ze mozemy oddac towar do reklamacji a zwrotu gotowki nie dostaniemy . ABSURD!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwia
link | zgłoś
2019-12-06
*.221.147.*
Sklep z Ukraińcami dla Ukraińców z ukraińskimi kierowcami co możesz dostać po mordzie omijam to miejsce szerokim łukiem syf że hej jak w sklepach na Ukrainie gdzie sanepid ???
jezeli znasz ukraiński to bez problemu się dogadasz
brak miejsca do wpisania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-04
*.47.7.*
Trzeba z tymi dziećmi iść do siedziby Biedronki i niech tam płaczą, może wtedy się znajdą. Odbiór powinien być gwarantowanym,jak nie w sklepie to pocztą. Nie może być sytuacji, że jak tylko kończą dawać naklejki to nie ma już słodziaków. Ja też czuje się oszukana. Mam uzbierane naklejki i chce słodz [rozwiń/zwiń]
brak słodziaków 2 tygodnie przed terminem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romeo
link | zgłoś
2019-12-04
*.147.38.*
oszuści naciągacze co do maskotek nabijają wszystkich
niema
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-12-03
*.215.185.*
Moim zdaniem za te zebrane naklejki czy na małego czy na dużego słodziak powinni dać bony na zakupy o wartości maskotki bo ludzie specjalnie chodzili i kupowali zeby odebrać maskotkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2019-12-02
*.156.101.*
Banda oszustów zawsze to samo z tymi głupimi maskotkami. Traktują klientów jak śmieci. Ludzie jakbyśmy przestali tam kupować to padnie i przestanie nabijać ludzi w balona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slodziak widmo
link | zgłoś
2019-12-01
*.142.160.*
Zastanawia mnie akcja slodziakow. Od jakiegos czasu staram sie omijac ten sklep ale ze dziecko chce maskotke to pedzilem na te super zakupy.Gdy dziecko mialo komplet naklejek okazalo sie ze slodziakow nie ma w zadnej biedronce w okolicy. Naklejki wyrzucilem i nigdy prze nigdy wiecej tam nie zrobie z [rozwiń/zwiń]
Pare lat temu bylo duzo zalet
Drogo, sztuczne promocje o slodziakach nie wspomne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2019-11-29
*.248.163.*
Masakra te głupie maskotki to debilizm do dziś mam wyklejone kartki z brokuła z poprzednich i mogę se wytrzeć ale się nie nadaje w balona ludzi robią maskotka o wartości 2400 i niemożna odebrac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-29
*.248.163.*
Banda oszustów zawsze to samo z tymi głupimi maskotkami. Lidl wypuszcza książki ale jak nieuda się odebrać to wysyła się kupon i przysyłają do domu a biedronka koniec ludzie jakbyśmy przestała tam kupować to padnie i powstanie żuczek masakra debilizm nie stać ich chińszczyzny sprowadzić a 2 tys wię [rozwiń/zwiń]
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mareck
link | zgłoś
2019-11-29
*.30.19.*
Jakość obsługi po zatrudnieniu pracowników z Ukrainy-TRAGEDIA. Słaba znajomość języka, trudności w komunikacji, powolna obsługa kasjerek. Brak cen przy towarach, trzeba samemu chodzić do czytnika. Polskie pracownice ( te które zostały) zdecydowanie lepsze.
?
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-29
*.29.167.*
kolejna porażka organizacyjna biedronki.Porwali się na akcję słodziaków i z góry założyli że 3/4 klientów zostawią na lodzie.Ledwie rozpoczęła się akcja a już były wieczne braki w dostępności maskotek.Rozpromowali słodziaki,-super bo ludzie zakupy robili a potem organizator wypiął się na swoich klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emila
link | zgłoś
2019-11-29
*.215.5.*
Od 18 listopada nie ma już dostępnych słodziaków (maskotek i książeczek). Zwiedziłam 12 sklepów w Łodzi, w Andrespolu i w Brzezinach. Dzieci uzbierały naklejki na dwa słodziaki a teraz ich nie dostaną. Dzieci czują się oszukane. Więcej nie zamierzam dawać się naciągać Biedronce i nie będę robiła zak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alina
link | zgłoś
2019-11-29
*.149.98.*
gdzie są słodziaki do odebrania nie ma .wielka reklama a klienci którzy chcą odebrać słodziaki nie mają takiej możliwości.biedronka nie liczy się z klientami coraz większy bałagan brak cen na porządku dziennym nie można nic znalesc w sklepie czas zmienić sklep
brak
totalny bajzel w sklepach brak cen z każdym towarem do czytnika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdzisiu s
link | zgłoś
2019-11-29
*.235.191.*
OSZUŚCI !!!!!! Obiecane były dostawy w Gdańsku/Gdyni dostawy maskotek, oczywiście obietnice nie dotrzymane. Jak można tak postępować w stosunku do dzieci??? Więcej zakupów tam nie zrobię, na szczęście są jeszcze inne sklepy jak Lidl.
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-11-28
*:f0a6:9d54:*
Biedronka??? Żałosny sklep, obiecują, obiecują i główni z tego wychodzi. Naciągane klienta, towar schodzi A potem " amfa Fatima,było i nima". Szkoda tylko dzieciaczkow, bo tłumaczenie "Nie ma" to za mało!!!!! NIE POLECAM!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2019-11-28
*.2.127.*
Po raz kolejny biedronka poleciała w h...z klientami. Niby naklejki były do 17 listopada a po tym terminie oczywiście brak już slodziakow żadnych dostaw. W Warszawie są jeszcze słodziaki a w Radomiu już od 22 listopada żadnego i ich głupie tłumaczenie do wyczerpania zapasow. Po cholerę organizują ta [rozwiń/zwiń]
Brak maskotek od dawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2019-11-27
*.221.120.*
Zbieranie naklejek do 17.11.2019 a od 18.11.2019 brak słodziaków w sklepach w promieniu 20 km. Oszustwo. Sieć oszukała głównie dzieci, które zbierały naklejki a już 18.11.2019 r, nie mogły odebrać słodziaków. Bardzo nieładnie. Ja i moi znajomi a i rodzina nie zrobimy już zakupów w Biedronce a napewn [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2019-11-27
*:ae04:71a:*
O jakiegoś już czasu coraz bardziej pogarsza się jakość warzyw i owoców w sklepach "Biedronka". Ostatnio reklamują w telewizorni stanowisko ,,świeżoznawcy" a jak kupowałem świeże ogórki to były tak powiędłe, że nie było z czego wybrać, podobnie było ze szczypiorem i pomidorami malinowymi te z kolei [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2019-11-26
*.173.144.*
Naciąganie ludzi na zakupy z naklejkami to skandal. Jak się czują te oszukane dzieci, które zbierały naklejki (często naciągając rodziców na większe wydatki), a teraz nie mogą za nie otrzymać ani maskotki, ani książeczki?
brak
Brud i groch z kapustą na półkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-11-26
*.146.57.*
Biedronka Przechowo Kujawsko Pomorskie kupiłem muffinki Wedel 30szt i 3 zgrzewki coca coli i wszystko było po terminie ważności. Mam nadzieję, Że jakiś sanepidzik tak się pojawi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Djw
link | zgłoś
2019-11-22
*.4.138.*
16.11.2019 roku, zrobiłem zakupy w Myślenicach,za kwotę 403,52 pln.Przy zakupie za każde 99.00 pln mogłem zakupić kalendarz adwentowy za 1 grosz, a faktycznie zapłaciłem 6.99 za trzy sztuki.Z uwagi tej, iż nie jest to pierwsza taka sytuacja w sieci tych sklepów stwierdzić należy, że przy pomocy gaz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bella933
link | zgłoś
2019-11-22
*.254.232.*
W biedronce na ul Baranowickiej w Białymstoku wiecznie puste półki, brudno, w lodówka g śmierdzi. Totalny koszmar, kierownik chamski debil, pracownicy nawet czytać ze zrozumieniem głupiej gazetki nie potrafią. Jedyny plus to super sympatyczna pani z ochrony, zawsze pomocna chociaż nie należy to do j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława
link | zgłoś
2019-11-20
*.11.238.*
Po raz kolejny czuję się oszukana przez Biedronkę. Wczoraj chciałam odebrać książkę za punkty zbierane do 17 listopada br. (odbiór do 1 grudnia br.), niestety przy kasie kazano mi za nią zapłacić, ponieważ jak twierdził sprzedawca ta jest z innej puli, a takich za punkty nie mają (BYŁA IDENTYCZNA JA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jola
link | zgłoś
2019-11-10
*.134.178.*
po raz kolejny kupiłam kurczaka z zamarzniętą bryłą lodu w środku , więcej moja noga nie postanie w tej sieci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gaga
link | zgłoś
2019-11-09
*.25.65.*
Dzisiaj Przed 17-tą robiłam zakupy na ul. Witebskiej w Zielonej Górze.Na kasie pracowała Ukrainka o imieniu Katarina na identyfikatorze. Pan przede mną płacił 49 zł z groszami. Nie chciał naklejek więc stojącą przed nim kobieta z rosyjskim akcentem spytała się czy może otrzymać za niego naklejki. Pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-09
*.96.166.*
Złodzieje i naciągacze. Nieprawnie naliczona opłata parkingowa. Procedura odwoławcza to bzdura. Naciąganie ludzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-08
*.40.222.*
Moja opinia o biedronce jest coraz gorsza. W dniu dzisiejszym kasjerka była wobec mnie arogancja tylko dlatego że miałam drobniejsze pieniądze którymi chciałam zapłacić. Powód agresji słownej: jestem złośliwa, będzie musiała policzyć, kolejka się zrobi. Ciekawe czy przy następnych zakupach nie będzi [rozwiń/zwiń]
Dużo fajnego towaru. Nowości.
Nerwowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janka
link | zgłoś
2019-11-08
*.156.131.*
po co promocje drukowac gazetki . a towaru nie ma dzis miala byc pizza ale w raciborzu brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2019-11-08
*.173.56.*
Witam dzisiaj na ul.Powstancow biedronka zrobilam zakupy zaplacilabym 126 zl gdyby nie moja upierdliwosc.Pani zapytala czy zbieram maklejki a ja a karta lub numer yelefonu i w tym momecie Pani byla oburzoma mawet nie Przeprosial a znizka byla duza bo az 35 zl.TO JEST SKANDAL Z OBSLUGI E KRAKOWIE NA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-11-06
*.0.37.*
Dołączam się do wszystkich negatywnych opinii. Dziś robiąc zakupy koło godziny 16:50 w BIEDRONCE W LIPNIE przy ul. Włocławskiej obsługująca mnie kasjerka nr 4 przy kasie nr 1 - Wioletta była wręcz oburzona że zwróciłam jej uwagę iż zbyt długo dyskutuje ze znajomym na tematy prywatne tematy ( m.in. m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-11-06
*.47.130.*
W każdej biedronce w której byłam jest strasznie brudno. Towar jest porozrzucany po półkach. Brak jakiej kolejek organizacji .
Brak
Brud
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-11-05
*:a2f7:2c58:*
Przestrzegam wszystkich przed zakupami do których dorzucane są naklejki do odbioru maskotki!! Zrobiłam ostatnio zakupy do których Pani dorzucila mi kilka takich naklejek o niczym nie informując. Gdy chciałam zwrócić rzecz z tych zakupów okazało się że NIE MOGĘ ponieważ wzięłam naklejki!Paranoja. Ok [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Realion
link | zgłoś
2019-10-26
*:e754:49ad:*
Biedronka, to zwyczajni portugalscy klamcy, oszuści i złodzieje..Bo inaczej tego nazwać nie można. Na półce cena za pewien produkt 4,99 a przy kasie okazuje się że 5,99, pytam kasjerke dlaczego tak jest..tylko wzruszyłam ramionami.. Szlag człowieka trafia,unikam tego dziadostwa jak mogę, kupuje tam [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwo i zlodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-10-25
*.47.45.*
Od kilku miesięcy bardzo pogorszyła się obsługa sklepu na Bemowie Czumy. Bardzo niegrzeczni pracownicy. W ostatnich miesiącach zaczęłam bardzo mocno oszczędzać, ponieważ planuję duży wydatek finansowy. W związku z tym dzisiaj wybrałam się do sklepu po zakup karkówki, która miała być w promocyjnej ce [rozwiń/zwiń]
nieuprzejmi pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-10-25
*.188.7.*
Dzisiaj masło w biedronce miało być po 3,33 zł za sztukę przy kupnie trzech. Niestety na paragonie gdy zobaczyłam była cena 5,99 zł za sztukę. Tydzień temu taka sama sytuacja była ze zniczami. Na palecie w sklepie cena 9,99 , a na kasie 19,99 zł. Takie oszustwa w biedronce zdarzają się coraz częście [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-10-23
*.156.59.*
Koszmarne zachowanie ochrony we Wroclawiu przy Bystrzyckiej. UWAŻAJCIE OSKARŻAJĄ NIEWINNYCH LUDZI BO COŚ SIĘ OCHRONIE "WIDZIAŁO"
jedynie obsługa normalna
Kierownik mimo braku dowodow bronił ochrony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwina
link | zgłoś
2019-10-22
*:62a2:d7ac:*
Teściowa po zakupach dostała kupon na wartość 14 zł do wykorzystania na zakup dowolnych produktów z wyjątkiem alkoholu wyrobów tytoniowych i produktów początkowych żywienia dla dzieci. Na następnych zakupach chciała wykorzystać ten kupon po czym kasjerka poinformowała ją ze musi zakupić 2 paczki pap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel suwalki
link | zgłoś
2019-10-18
*.241.85.*
Firma hoffen tragedia. Kupiłem bezprzewodowy odkurzacz firmy hoffen w biedronce po naladowaniu bateri okazało się że nie działa odwiozłem go do reklamacji wpisano mi status że używany bo go włączyłem.Po tygodniu zdecydowałem sie zadzwonić usłyszałem że odkurzacz jest w serwisie I słowa prosze o cie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-10-14
*.30.32.*
Moja ogólna opinia o Biedronce jest dość dobra, ale chciałbym tylko podzielić się pewną uwagą. W ostatnią sobotę widziałem w sklepie garnki do gotowania w cenie 3,49 zł za 100g. Najpierw trzeba sobie zważyć garnek, żeby wiedzieć ile on kosztuje. Co za bzdura ! Ciekawe czy gdybym zażądał 400 g g [rozwiń/zwiń]
Mam blisko do Biedronki, a rano nie ma tyle kolejek.
Sprzedaje się garnki na wagę. Hahahaha
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kunegunda
link | zgłoś
2019-10-14
*:7b10:6ce5:*
Szatynka Monika w biedronce raszków jest bardzo nie miła odstrasza klientów patrzy w inną stronę i mnie nie słucha gdy coś do niej mówię. Nie mam ochoty korzystać z biedronki i proszę o zwolnienie jej z pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2019-10-14
*:8cce:bca5:*
Pracowniczka najprawdopodobniej Monika młoda szatynka włosy zazwyczaj związane w kitkę jest nie miła i odstrasza klientów nie miłym wzrokiem i obracającymi i już nie mam ochoty chodzić do biedronki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
moni
link | zgłoś
2019-10-13
*:d458:4436:*
odpowiedź do Mala21 Chyba jesteś osobą z grona pracowników Biedronki skoro nie widzisz problemu i mówisz,ze ludziom trudno dogodzić. Nie...ludzie nie chcą być oszukiwani i nabijani w butelkę, a Biedronka właśnie to robi. Ceny w sklepach nie zgadzają się często z oferta i problem w tym, że sklep nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawekp
link | zgłoś
2019-10-13
*:d458:4436:*
Oszukują na każdym kroku. Kupiłem śliwki za 1,99/kg, a zapłaciłem 7,99/kg. Oczywiście napisałem reklamację na infolinie, ale najpierw tego samego dnia otrzymałem odpowiedź, żebym podał nr karty i czy jako uznanie reklamacji może być kod rabatowy, a jak udzieliłem odpowiedzi i nie podałem nr karty, t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2019-10-11
*.176.221.*
Jestem zawiedziony i rozczarowany obsługą (zostałem oszukany). Kupiłem kamerkę Grundig, ekspediętka przy kasie poinformowała mnie że będę mógł dokonać zwrotu w terminie 14-tu dni z paragonem, mam na to świadka. Niestety regulamin sklepu jest troszkę inny, o czym dowiedziałem się od pana z centrali B [rozwiń/zwiń]
Blisko domu
Nieprofesjonalna obsługa, brak cen przy towarach, brud którym powinieny się zainteresować odpowiednie służby...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-10-09
*:ceb1:37d5:*
UWAGA!!! Za nim zrobisz zakupy w Biedronce.... Przeczytaj Ich REGULAMIN. Dostępny jest u kierownika sklepu, bądź na stronie internetowej!!!!! Dlaczego? W dniu wczorajszym zakupiłam buty, dla córki. Dziś, z uwagi, na fakt, że są za małe, pojechałam je wymienić. Niestety większego rozmiaru nie było [rozwiń/zwiń]
już żadne
BOK - chamskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mała21
link | zgłoś
2019-10-06
*.159.133.*
Po przeczytaniu kilku opinii stwierdzam, że ludziom jest coraz ciężej dogodzić. Szukacie problemu tam gdzie go nie ma.... Faktem jest że w biedronkach jest mało personelu ale dlaczego nie zgłaszacie tego na Biuro Obsługi Klienta??? Jak Wam kasjerka podniesie ciśnienie to potraficie wziąć za telefon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kara
link | zgłoś
2019-09-29
*:9ef8:8960:*
Dzwonię dziś na infolinie i rozmawiam z Agnieszka .J. Panienka z infolinii nie zna przepisów i nie jest mi w stanie odpowiedzieć jakie przepisy obowiązują w przypadku reklamacji mało tego powiedziała ze ONI maja swoje przepisy .Reklamacja dotyczyła produktu Masło Mleczna Dolina na którym nie ma poda [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-09-29
*.154.249.*
Taki sklep powinni zamknąć zanim go otworzyli. Masakra. Oszumują ludzi gdzie się da. Dziwię się że jeszcze jej nie zamkli.
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-09-29
*.91.17.*
Oszuści!!! Sprzedają zepsute rzeczy. Stracili klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-09-27
*.47.44.*
Bardzo niemiła obsługa (Ukrainka) w Biedronce w Warszawie na Tamce.Pani zawyża ceny pieczywa,a po zwróceniu uwagi nie usłyszałam przepraszam.rzucila mi 30 groszy/powinna zwrócić 40 groszy/. Chamstwo i nie potrafi liczyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-09-27
*:d33b:cafa:*
Biedronki, to najgorsze sklepy jakie mogą być. Tylko w jednym tygodniu, w trzech różnych miastach próbowano mnie oszukać na cenie. Przy towarach są cenówki z promocjami ale przy kasie okazuje się, że tych promocji nie ma. Kasjerki oczywiście nigdy nie wiedzą nic o promocjach i wzywają kierownika. A [rozwiń/zwiń]
Brak
Bród,bałagan , nieuczciwość, kiepski asortyment, złe traktowanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIROSLAW
link | zgłoś
2019-09-21
*.10.255.*
Biedronka na ul. Stawki w warszawie w ktorej notoryczny brak cen przy towarach .Dzis wlasnie wchodzac do sklepu przy wejsciu stoja banany bezcenne pytam jaka jest cena pani odpowiada ze z karta 1.99 zrobilem zakupy i w domu patrze a za banany mam naliczone ponad 4 zl.wracam do sklepu i pytam dlaczeg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-09-20
*.65.178.*
To chyba żart. Borowka amerykańska 125 gr kosztuje ponad 6 zł. Na rynku świeża 100 gr 2 zlote. JAK ktoś robi większe zakupy to się nie zorientuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alispold
link | zgłoś
2019-09-19
*.111.123.*
Biedronka w Zabierzowie pobiera płatność kartą mimo że jest odmowa środki znikają Z konta płaciłam za zakupy kartą wyszło odmowa wiedziałam że mam środki na koncie spróbowałam drugi raz zapłacić kartą znowu odmowa więc musiałam zostawić zakupy dosyć że się wstydu najadlam to Jeszcze kierowniczka ni [rozwiń/zwiń]
Z karty ściągają płatność mimo ze jest odmowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
annymouse
link | zgłoś
2019-09-18
*:d1e4:83ee:*
Kupiłam dwie małe lasagne w jednej z nim znalazłam śwńską skórę z włosami. Zwymiotowałam odrazu jak i jeszcze jedna osoba, która jej nawet nie jadła. OBRZYDLISTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-09-18
*.137.90.*
robią klientów w balona z wszystkimi promocjami trzeba to zgłosić odpowiednim organom kontroli żeby to ukrócić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2019-09-09
*.0.35.*
Witam kupując dzisiaj w Biedrone produkt firmy Marinero tak zwane koreczki śledziowe po Giżycku zostałam w środku opakowania 7 rozlozonych po brzegach śledzika a raczej ich kawałków ok 5cm wypełnionych w środku opakowania cebula więc produkt ktory Państwo oferują powinien zmienić nazwę na cebulę po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMILA
link | zgłoś
2019-09-07
*.72.113.*
Bardzo duży minus!!!! kolejny raz dałam się naciąć na pseudopromocje!!!! Robią promocje czegoś cena jest przy całości ale co małym drukiem wybrane smaki....okey....tyle, że na pólce dawno nie ma tych smaków ...a cena wyraznie umieszczono....np.deserki Bobovita....przy kasie promocja nie naliczona... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-09-02
*.7.169.*
Drugi raz mam taką sama sytuację, raz kupilam mięso mielone, które śmierdzialo na kilometr, miało normlanie termin ważności, ale niestety bylo zepsute, następnym razem kiedy przeszło mi już uprzedzenie do mięsa w biedronce kupilam piersi z kurczaka, które również miały termin ważności, ale były zeps [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2019-08-30
*.30.25.*
Sklep w Chotomowie to porażka ,dowolnie ustawiają ceny aby klient nie zorientował się w prawidłowej szczególnie na winach .kliencie pilnuj się bardzo bo to jest świadoma polityka w tym sklepie.
niski pozim obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dana
link | zgłoś
2019-08-30
*.238.232.*
właśnie wróciłam z biedronki po skorzystaniu z promocji na masło Mlekowita- kup 3 i zapłać mniej, nie naliczono rabatu, argumentując to tym, że w czasie trwania promocji ktoś już (mamy jedną kartę na całą rodzinę) kupił to masło po cenie promocyjnej. Przestudiowałam warunki promocji i regulamin kart [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowonony
link | zgłoś
2019-08-29
*.29.36.*
PARKINGI KTORE NIE NALEZA POD BIEDRONKE DOSTALAM MANDAT 90 ZL ZA ZAPARKOWANIE ZEBY ZROBIC ZAKUPY I CO !!!! 150 W BIEDRONCE I 90 PRZED TAK BIEDRONKA DBA O SWOICH KLIENTOW
BRAK KOLEJKI BRUD BALAGAN
PARKINGI KTORE NIE NALEZA POD BIEDRONKE DOSTALAM MANDAT 90 ZL ZA ZAPARKOWANIE ZEBY ZROBIC ZAKUPY I CO !!!! 150 W BIEDRONCE I 90 PRZED TAK BIEDRONKA DBA O SWOICH KLIENTOW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wladyslaw
link | zgłoś
2019-08-27
*:83db:1efa:*
Pogorszenie jakości produktów czego dowodem są ziemniaki sprzedawane w dniu 24.08.19.rozgotuwujące się na krochmal.Oraz bujda z promocją mleka 3,2% po 1,49zł,za 12 szt. zapłaciłem 19,9zł.co łatwo obliczyć że równa się ~~1,65zł.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2019-08-25
*.0.127.*
Dzisiaj byłam na zakupach w biedronce przy ul Słonecznej w Zlotowie. Masakra,bałagan okropny, ceny podstawione. Np. Sok stojący na podlodze oznakowany cena promocyjna soku o takiej samej nazwie z półki powyżej. Kiedy zapytałam dlaczego tak jest, pani z wrzaskiem wyjaśniła cytuję,, a nie widzi pani c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-08-22
*.186.88.*
Tragedia. Market na ulicy Gorzowskiej 4 w Strzelcach Krajeńskich to dramat. Sklep duży a miejsca brak. Palety z towarem wiecznie stoją w ciasnych alejkach w taki sposób ze można zapomnnieć o przejsciu z koszykiem. Obsługa jest wulgarna, chamska i arogancka. Abolutnie odradzam zakupy w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-08-17
*.161.158.*
Raz chciałem kupić baryłki z alholem cena była 9,99 złoty w promocji ,kiedy chciałem zapłacić kasjerka mówi ze one są po 14,99 zł. Wiec powiedziałem ze są po tyle zawołała kierowniczkę , a one po przemyśleniu powiedziała , ze już nie są w promocje i się zapytała czy ja nadal chce je ale po tej norma [rozwiń/zwiń]
Ze jest to sklep
Ze oszukują na cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Plichta
link | zgłoś
2019-08-15
*.0.44.*
Ceny są niepoukładane, i Są inne niż w kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2019-08-13
*.113.11.*
Jestem z Poznania, zakupy robię w Biedronce na Wierzbięcicach. Dziś ok godz 11 nie było wyłożonego drobiu... puste lodówki!!! No i Pani kierownik, która jak mniemam jest tyranem dla załogi, która się jej boi co wprowadza bardzo nerwową atmosferę obijającą się na obsłudze klienta!!!
Wspaniały personel
Kierownik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
znajoma
link | zgłoś
2019-08-12
*.51.218.*
Promocje, które najczęściej nie działają w pierwszy dzień, to już norma.Kilka reklamacji klientów i dopiero, ktoś zgłasza problem.Mam wrażenie,że chodzi o fakt, niesprawdzania paragonów na miejscu.Człowiek dojedzie do domu i dopiero jest zdziwiony:(Komu się chce robić awanturę o 5, 10 zł?albo co gor [rozwiń/zwiń]
notoryczne braki promocji na promocji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darex
link | zgłoś
2019-08-10
*.69.230.*
Biedronka na obotryckiej w Szczecinie. Brak soli, najtańsza pizza mrożona 14zł. Półki uginają się od alkoholu. Ceny promocyjne na mięso wyższe niż w sklepach mięsnych. Często ok. 15 brakuje pieczywa i warzyw oraz owoców. Wieczorem panuje ogólny bałagan jakby przeszła szarańcza i większość artykułów [rozwiń/zwiń]
Dla lubiących alkohol.
Miernej jakości warzywa i owoce. Brak artykułów z promocji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2019-08-09
*.96.194.*
Kraków BIEDRONKA ul. kamińskiego godz. 13.30 dzisiaj 5 kas - czynna tylko jedna !!!!!!!!!!!!! (w kolejce 15 osób )Wzywana wielokrotnie przez kasjerkę osoba do obsługi drugiej kasy nie pojawia się!!!To typowe i permanentne zjawisko w całej sieci Biedronka . Rozumiem że jest okres urlopowy ale w [rozwiń/zwiń]
Brak
Jedna kasa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jack
link | zgłoś
2019-08-09
*.233.18.*
Oszukiwanie na promocjach! Produkty przy kasie mają inną cenę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olo
link | zgłoś
2019-08-08
*.255.32.*
Ostatnio radykalnie ograniczam wizyty w Biedronce (Ostrów Wielkopolski), bo widzę, że znacząco spada poziom obsługi, a nasileniu ulegają wątpliwe praktyki dotyczące promocji w tej sieci. Zauważyliście np. że daty i informacje o wymaganiu posiadania Karty Biedronki są coraz mniejszą czcionką pisane i [rozwiń/zwiń]
brak
coraz więcej :(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariola
link | zgłoś
2019-08-07
*.24.27.*
fakt jest syf w biedronce wyuskiwacze w kolejkach dlugo sie czeka ***ja cie za byle co choc tego nie zrobilas masakra nie polecam nikomu pacy w biedronce ***sz ja wol
kulturalna opsluga
syf w sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2019-08-05
*:db27:5b95:*
Torzym, lubuskie. Chciałam kupić większą ilość bułek.przechodzila pani, zapytałam czy ma moze karton bo nie chce niszczyć reklamowek. Z krzykiem odpowiedziała że nie da mi nic na bułki bo nie mogę ich kupic. Nie mogę kupić dużo jesli dzien wczesniej nie zadzwonię i nie poprosze o upieczenie na dzien [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
drv666
link | zgłoś
2019-08-03
*.6.145.*
Sklepy ładne i nic poza tym. Na półkach totalny chaos. Ceny się nie zgadzają. Promocje nie działają na kasach. Trzeba się mocno pilnować by iść tam na zakupy.
Niezgodność cen. Fałszywe promocje. Długo się stoi przy kasie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ozorek
link | zgłoś
2019-07-30
*.156.134.*
Biedronka to dziad sprzedający towary drugiego dziada jakim jest hoffen.Kupić cos hoffen to znaczy wywalić kasę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-07-29
*.156.131.*
Wałbrzych sklep przy ul. Wieniawskiego.Ekspedientki chamskie,opryskliwe, na pytanie o towar który miał być dostępny od tego dnia pani pyta:"A kto Pani takich bzdur na opowiadał" po czym informuje że były ale tylko 4 z czego 2 sprzedane a 2 kasjerka sobie odłożyła. Brud i bałagan wszechobecny, koło [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-07-29
*.173.107.*
Nie polecam zakupów obsługa Bok daremne. Zakupiłam mleko miało być w promocji i kartkę wciąż wisiała natomiast podobno dzień wcześniej był koniec promocji. Uważam że towar powinien być sprzedany s tej cenie którą widnieje jednak pracownicy nie spoczywają się do winy j jeszcze do mnie pretensje że ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2019-07-27
*.88.115.*
Mówi się sporym nadmiarze plastiku w Świeci i walce środowisko, a biedronka co robi?? Wycofała 5 litrowe wody bo marża była za mała i dostawiła 1,5 litrówki gratki za eko sklep 
ceny produktów
podwyższaniue produktów o 30 % co kwartał roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2019-07-25
*.202.222.*
W dniu dzisiejszym tj. 25.07.2019 w Jastrzębiu-Zdroju udałem się do biedronki celem kupienia sera twardego(parmezan/chedar/inne) wziąłem ser podchodze do kasy. Oczywiście kolejka kilka-kilkanaście osób, w kasach brak drobnych do wydawania- godzina 13:00 a w kasach brak drobnych. W końcu docieram do [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-07-24
*:a842:2f97:*
Sklep biedronka w Słupsku przy ul. hubalczykow najlepiej zamknąć brak towaru balagan palety z towarem stoją na środku wygląd sprzedawczyń zostawia dużo do życzenia gromadki palących papierosy .Proszę porównać sklep przy ul; kniaziewicza czysto.miło pełne zaopatrzenie.aktualne ceny .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-07-24
*.0.43.*
Dziadostwo totalne na temat parkometrów na parkingach biedronki dojenie ludzi z kasy mam nadzieje ze w końcu właściciel sieci biedronka zlikwiduje te parkometry bo kto nie weźmie biletu 50 zł cwaniaków w Polsce nie brakuje kto wogole zezwolił na parkometry skoro w innych miastach parking jest darmow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguslawa
link | zgłoś
2019-07-24
*.254.224.*
Co za brachlo wymyśli sobie płatny parking jeszcze żeby poinformowali a tu odrazu mandacik. Oszusty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-07-20
*.112.58.*
LUDZIE uciekajmy z tej Biedronki !!!!. Owinęli nas wokół palca bo byli pierwsi na rynku, a teraz doją z nas KASĘ bez litości. Wszystko drogie, bylejakie, zepsute, uszkodzone, pracownicy zagubieni, bałagan, ceny inne na półce inne w kasie, promocje głośno krzyczane w telewizji, a w sklepie dwa razy t [rozwiń/zwiń]
już NIE ma zalet
MASA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2019-07-17
*.246.77.*
Biedronka schodzi na psy, niczym kleszcz! Chciałem po 15 minutach od zakupu oddać zafoliowaną płytę i odmówiono mi zasłaniając się regulaminem. Rzecznik konsumenta potwierdził, że mieli takie prawo, ale na moje pytanie, że są sklepy, które robią zwroty w takich przypadkach, stwierdził, że są to skle [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrei
link | zgłoś
2019-07-16
*:f8d3:5b36:*
Dzień dobry. Co się dzieje w Biedronce? To pracowniki żle gadają, to starają się ci oszukać. Kraków, Kurdwanów Halski,3a czy Wysłouchów,22a. Najczęściej robią w ten sposób,jak jesteś w sklepu to widzisz duże promocji,tego nie masz w gazetce. Ale na kasie nagle okazuje że na to nie ma promocji.Czy to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-16
*.173.122.*
Witam dziś zakupiłam Lunchbox z kurczakiem oprucz kurczaka znalazłam pięknego robala gratis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-07-12
*.254.196.*
Bardzo często cena towaru na regałach nie jest równa cenie przy kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-07-12
*.255.179.*
Biedronka wydawała karty ,,moja biedronka" 3 w jednym. Dziś kupiłam masła bo były w promocji, w domu zobaczyłam że nie mam w promocji pojechałam zapytać dlaczego nie mam taniej. Pani wytłumaczył mi że tylko 6 sztuk można kupić na jedną kartę, więc powinnam zadzwonić do osób które mają 1 z 3 kart czy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2019-07-10
*.154.24.*
Sprowadzili mięso wieprzowe z Francji Dani i Niemiec i sprzedawają w promocji,a tak śmirdzi że głowa aż boli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2019-07-09
*.238.93.*
W dniu dzisiejszym tj.09.07.2019 o godz. 9,30 w Biedronce w Legnicy przy ulicy Bieszczadzkiej pracownica na kasie nr 1 nie chciała uniemożliwiła mi dokonanie zakupu bo twierdziła, że nie ma wydać z kwoty 50 zł za zakup o kwocie 12 zł. Twierdziła to ja powinienem mi mieć kwotę zbliżoną do kwoty za [rozwiń/zwiń]
bez zalet
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasiek
link | zgłoś
2019-07-09
*.160.172.*
Gdynia biedronka na morskiej, chciałam kupić towar, który znajduje się w gablocie pod kluczem. Niestety odp. kasjerek "brak klucza, kierownik sklepu szuka.Może zabrały pracownice pierwszej zmiany" i tak codziennie. Objechałam kilka biedronek i nie dostałam tego co chciałam. Niestety nie wszystko co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-07-03
*.64.176.*
Mają na sprzedaż Rower Miejski Damski "BUBEL" !!! 499ZL. TERAZ PRZECENIAJA NA 299ZL I SPRZEDAZ NADAL TRWA. UWAŻAJCIE!! Zwrot był w ciągu 14 dni (27.05) i ponad miesiąc czekam na zwrot gotówki w ramach gwarancji, JAKĄKOLWIEK ODPOWIEDŹ. Dzwonię do nich codziennie i zbywają mnie że nie mają kontaktu z [rozwiń/zwiń]
Jestem tak poirytowany że żadna do głowy mi nie przychodzi.
Hurtowo buble sprzedają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mona
link | zgłoś
2019-06-29
*.134.133.*
Witam. Jestem stała klientka biedronki. Niestety ostatnio bardzo się zawiodłam. Kupywalam lego w biedronce na Walowej w Wadowicach. Zestaw po znizce kosztowal 99 złotych. Promocja była ważna tylko w piątek. W sobotę poszlam do innej biedronki. Okazało się że ten sam Problem zestaw kosztował 70 złoty [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2019-06-27
*.25.222.*
Biedronka kpi z klientów, wprowadza w błędne zakupy, akiedy okazuje się, że chciałbyś zwrócić towar np. chemia to jest to niemożliwe bo taki regulamin!! W żadnym innym markecie nie ma takich problemów, tylko w BIEDRONCE!!!
Brak
Za dużo, by wypisać, brud, brak cen, oraz wiele innych rzeczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asik
link | zgłoś
2019-06-26
*.159.156.*
Mamy nowe rodzaje promocji w Biedronce - kup 3 i... tak nic z tego. Kolejny paragon pod rząd tzn 4, kiedy promocja się nie zgadza z tym co nabija kasa. kup 3 soki jeden gratis uhmm kup zapłacisz za 3, kup 3 seven days cena będzie 0,99 uhmm - nieprawda. uważajcie, sprawdzajcie paragony bo biedra osta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2019-06-22
*.60.55.*
Biedronka oszukuje klientow.Brak cen na polkach a gdy jest to nieaktualna,gdy poprosilam o zwrot roznicy odmowili mi a nastepnego dnia innemu klientowi zwrocili roznice. balagan, alejki zawalone paletami, duze kolejki i tylko 2kasy czynne. W chlodniejszym okresie zauwazylam mysz jedzaca drozdzowke, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGNIESZKA
link | zgłoś
2019-06-22
*.52.160.*
Dotyczy lekceważenia klientów - w najbardziej obleganych godzinach czynna 1 kasa, kasjerka dzwoni po kogoś z obsługi do drugiej kasy - nikt nie reaguje.(kas jest 6) Zakupy trwają 3 minuty a oczekiwanie w kolejce 25 minut.(w kolejce około 20 osób) Jest to śmieszne - obsługa klienta i rozładowanie kol [rozwiń/zwiń]
cena
ignorowanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-06-21
*:9cd5:c0de:*
Dzień dobry, chodzi o sklep Biedronki w Toruniu na ul. Wyszyńskiego. Nie działają zamrażarki (nie tylko w upaly), towar w nieładzie na półkach, brak cen przy towarach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-06-19
*.235.181.*
O godz 21.35 zrobiłam zakupy było już późno i na paragonie zwróciłam uwagę że nie zgadza mi się cena lodów które wzięłam się poszłam wyjaśnić tę sytuację.Przyszedł kierownik sprawdził i oddał co należne no i nie sprawdzałam już więcej,pojechałam do domu.W domu siadłam i zaczęłam patrzeć na paragon b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwo
link | zgłoś
2019-06-16
*.47.105.*
Wielka promocja w sklepach biedronka a towar który jest objęty promocja nie jest dostarczany do sklepu i tak właśnie się stało w trzech sklepach sieci biedronka w Gorlicach że w żadnym z nich nie mogłem go dostać z prostego powodu nie został dostarczony o czym poinformował mnie pracownik biedronki P [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arkadiusz
link | zgłoś
2019-06-15
*.248.157.*
towary dobre ale masakra przy kasach,5 albo 6 kas ,a czynne 2 lub 1 i kolejka tak duża,że wolę inne sklepy,a kupuję tylko jak muszę.kasjer powinien czekać na klienta a nie klijent 15 minut w kolejce k
muzyka
kolejki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2019-06-14
*.160.150.*
Pojechałem specjalnie do biedronki po produkt który był w promocji.A okazało się że taka promocja jak z koziej *** trąba.Mimo tego że miałem kartę biedronki to i tak nie naliczono mi rabatu.Kasjerka nie uprzejmą rzuca mi kartą pod nogi i ma za każdym razem do mnie problem ponieważ zwróciłem kiedyś s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WIerny klient biedronki
link | zgłoś
2019-06-13
*.22.133.*
A więc mam zły dzień, myślę sobie - pójdę do biedronki, kupię ser żółty w promocji i może coś jeszcze, zakupy tam poprawiają mi samopoczucie. Otóż nie, pani która mnie kasowała na moją uwagę o heets-ach które widnieją na informacji, tam gdzie papierosy(przy kasie), zrobiła wielkie oczy, myślę sobie, [rozwiń/zwiń]
Brak.
Niemiła obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2019-06-12
*:95cc:7a9f:*
Bardzo niepokoi mnie atmosfera w sklepie na dworcu wschodnim w Warszawie .Często robię tam zakupy bo do tej pory znajdowałam tam wszystko czego potrzebuję.W tym sklepie jestem prawie codziennie bo takie mam potrzeby.Niestety jakość usług ,brak towaru w półkach ,bałagan i brak organizacji /brak odpo [rozwiń/zwiń]
Blisko domu.
Źle zarządzane,brak personelu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kicia rożek
link | zgłoś
2019-06-12
*.105.176.*
witam jestem stałym klientem biedronki na dworcu wschodnim warszawa to co tam sie dzieje od kilku dni przechodzi luckie pojecie ze trzy osoby na zmianie z personelu kolejki sie łączą panuje chaos towaru brak brud puste kartony walejace sie po całym sklepie czuć nerwowo atmosfere zapytawszy sie kasje [rozwiń/zwiń]
poprzednia ekipa zatowarowany sklep
bałagan na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STAŁY KLIENT
link | zgłoś
2019-06-12
*.2.24.*
RACIBÓRZ SIWONIA CENY NIE AKTUALNE TOWAR NIE NA SWOIM MIEJSCU ALEJKI HANDLOWE ZAWALONE PALETAMI NORMALNY BAŁAGAN ŻEBY NIE POWIEDZIEĆ BRZYDKO A JAK GRZECZNIE ZWRACA SIĘ UWAGĘ TO FUCZĄ TOWAR NAWET W SYSTEMIE SWOIM MAJĄ ŹLE OPISANY NO A RESZTĘ TO JUŻ SAMI WIECIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH ROBIONYCH W BAMBUK [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
giga
link | zgłoś
2019-06-11
*.8.198.*
Nie pierwszy już raz przekonałam się,że promocje Biedronkowe mijają się z prawdą...wczoraj 10-06-2019m wg gazetki 06.06-12.06(od czwartku do środy)na str.49 zobaczyłam moją ulubioną kawę NESCAFE Sensazione Creme w promocji zakupiłam dwie szt.,a przy kasie ZONK cena regularna 19,99zł bez żadnej obniż [rozwiń/zwiń]
definitywnie coraz ich mniej,już nawet ceny nie są atrakcyjne względem innych sklepów
zastawione przejścia paletami,obsługa nie zna odpowiedzi na podstawowe pytania dotyczące towarów,lady chłodnicze z mięsem...masakra jden odór nieświeżości,wprowadzanie klientów w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-06-10
*.0.45.*
po dzisiejszych zakupach w jednej z cieszynskich biedronkach doszłam do wniosku że nie warto robić zakupów w tym markecie. Palety w przejściu tak ustawione że nie da się przejść a co dopiero jechać wózkiem. Towary porozrzucane a na dodatek pół godziny przy kasie szkoda gadać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-06-09
*.65.87.*
W Biedronce (i nie tylko) ciągle zdarzają się oszustwa. Niby jest obniżona cena a po skasowaniu okazuje się, że jej nie ma. Czasami nawet nie ma ceny przy towarze. Po prostu trzeba zawsze sprawdzać ceny przy czytniku. Parę dni temu poszli o krok za daleko. Kupiłem jarmuż ale jakoś nie smakuje jak ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Annna
link | zgłoś
2019-06-08
*.252.158.*
W ciągu miesiąca dwa razy kupiłam zepsute mieso, z ważnym terminem przydatności. Za drugim razem wniosłam skargę.Firma odpowiadając na nią, od razu blokuje adres email klienta, żeby się więcej nie naprzykrzał. Dno....Dlaczego ja mam zostawiać u nich swoje pieniądze??
Żadna nie jest istotna, jeśli sprzedają zepsute mięso.
Zepsute mięso, pomimo aktualnej daty przydatności. Lekceważenie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BS
link | zgłoś
2019-06-07
*.191.243.*
Robię zakupy w Biedronce na ul Skrowaczewskiego W Żyrardowie. Musze stwierdzić że organizacja tej placówki jest fatalna. Przy kasach tworzą sie kolejki. Reakcja na to jest bardzo opózniona. Otwarcie następnej kasy następuje dopiero po dłuższej chwili. Czasami 15 minut. Kolejki do kasy są już kilk [rozwiń/zwiń]
Obecnie brak zalet.
Długie kolejki i brak szybkiego twierania nowej kasy, Pozastawiane paletami przejścia między regałami. Brak koszyków do mniejszych zakupów- stoją przy kasach. Nikt z personelu nie raszy je przestwić we właściwe miejsce przy wejściu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-06-06
*.173.185.*
Od zeszłego roku coś niedobrego dzieje się z towarami w Biedronce o co chodzi wcześniej wiedziałam, że po jednej stronie są słodycze po drugiej kawy itp a teraz kawę spotkam przy chemii tak samo mąkę wszystko wymieszali tylko po co? Po to żeby klient dłużej chodził po sklepie? Wcześniej układ każdej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-06-05
*.202.173.*
W każdej biedronce jest to samo. W gazetce jest promocja na arbuz 2,49zł myślę dobra cena to wezmę co się okazało na paragonie wybiło 3,18zł. Kolejna sytuacja miesiąc temu lemoniada 1litr po 1,99zł jeśli weźmiesz 12 szt to będzie po 1,49.okazało się że to oszustwo. Co za syf. Kant i oszust tak powin [rozwiń/zwiń]
Nie znalazłam. Kiedyś było zupełnie inaczej.
Mięso surowe jest mrożone a potem odmrażane, ceny nie aktualne i nie zgodne z promocją nikt nie panuje nad tym co się tam dzieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2019-06-01
*.173.200.*
Kupiłem zestaw bitów "bit set". Pierwszy ściął się przy pierwszym wkręcie, drugi bit zaokrąglił się przy drugim skręcie. Masakra. Niedawno kupiłem blender. Silniki spalił się po kilku minutach. Jeszcze coś kupiłem z AGD , też badziewie. Nie polecam urządzeń AGD w Biedronce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dana
link | zgłoś
2019-05-31
*.169.75.*
Uwaga !!! Biedronka bardzo nie lubi swoich klientów. Wynajęła firmę, która pochowała parkomaty aby były jak najmniej widoczne. Po zrobieniu zakupów dostaje się bonus MANDAT do zapłaty 90 PLN. I dowiaduję się, że to zupełnie normalne, że nie posiadają własnego parkingu. Biedronka Rzeszów ul. Hetmańsk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek kkkkkkkucyk
link | zgłoś
2019-05-31
*.47.5.*
Nie mają nawet papieru na doładowanie telefonu
Brak
Smród,bieda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-05-30
*.183.153.*
Wczoraj przejeżdżając ul. Konopnicką w Pabianicach przypomniałem sobie widzianą w TV reklamę Biedronki: „przy zakupie 3L mleka – czwarte gratis”. W sklepie dodatkowo zobaczyłem etykietę, z której wynikało, że regularna cena to 1,99zł, ale teraz przy zakupie 4szt – w promocji po 1,49zł/L. Ze sklepu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-05-27
*.221.140.*
Uwaga ! Biedronka bardzo nie lubi swoich klientów. Wynajęła firmę, która pochowała parkomaty aby były jak najmniej widoczne. Po zrobieniu zakupów dostaje się bonus MANDAT do zapłaty 50 - 80. I dowiaduję się, że to zupełnie normalne, że nie posiadają własnego parkingu. Biedronka Starołęka Poznań. Ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2019-05-26
*.184.0.*
syf, bałagan i towar w przejściach, pracownicy się plączą i przeszkadzają. ceny wy*** w kosmos weź i szukaj metr dalej od towaru lub napchane wszystkie razem. a nawet wcale nie widoczne bo zasłonięte, wiecej tam nie pójde
brak
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2019-05-25
*.190.171.*
Nie zrobię już zakupów w Biedronce w Gorzowie przy ul.Olimpijskiej.Bałagan z cenami. Dopiero przy kasie okazuje się ile co kosztuje. Np. kupiłam dzisiaj truskawki w opakowaniu 500 g, za które zapłaciłam 12,99 zł chociaż wystawiona cena była 5,99 zl za opakowanie 500 g. Pani szefowa zmiany powiedzia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2019-05-23
*.248.162.*
Dzisiaj w Górze w biedronce robiłam zakupy i nie został mi naliczony rabat za ćwiartki ponieważ pani kasjerka zakończyła paragon zanim podałam jej kartę biedronka poczym stwierdziła że to już za późno na kartę gdy chciałam zwrócić towar też nie mogłam bo oni nie przyjmują takie chamstwo to tylko w g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-05-23
*.26.0.*
ja niestety zrobiłam dzisiaj zakupy w Biedronce w łodzi na maratońskiej 93 i jestem bardzo niemile zaskoczona rabaty nie zostały naliczone o czym się zorientowałam dopiero w domu . robię bardzo duże zakupy jeden paragon około 200 zł dwa razy w tygodniu. poza tym obsługa szybka niemiła brudno nie pol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-05-14
*.147.109.*
Wszedłem tutaj tylko po to by napisać opinię o biedronkowej Lasagne. Coś strasznego! Jeszcze jak kupowałem to rok czy dwa lata temu to muszę przyznać, że naprawdę lasagne było super jak na szybkie danie w 10 minut. Dzisiaj kupiłem, bo musiałem na szybko coś zjeść. Niestety poza zmienioną etykietą, t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-05-14
*:7b27:4755:*
biedronka w Tczewie przy kwiatowej popisała się 14 maja 2019 wzorcowo. Kiedy z koszykiem pełnym zakupów doszedłem do kasy dowiedziałem się, że nie mogę zapłacić kartą bo nieczynny jest terminal. W korytarzu sklepu jest bankomat i tam się udałem ale okazało się, że nie wypłaca pieniędzy bo zabrakło [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-05-13
*.235.180.*
Przez dłuższy czas bywałem w biedronce.Wydawał em duża kasę bo prowadzę restauracje i oprócz mięsa kupowałem dosyć sporo.Mięso mają okropne.Wprowadzili parkingi jednak na początku były one zakryte folią.Po jakimś czasie człowiek się przyzwyczai do tego worka i nie zaczął już uwagi aż pewnego dnia ko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slack snow
link | zgłoś
2019-05-13
*.103.75.*
Kupiłam kaszę z warzywami, 2 rodzaje w torebkach aż roiło się od robactwa,teraz trzeba rozerwać opakowanie zanim się kupi.pozatym drogo,coraz drożej a promocje wołają o pomstę do niba
towar coraz gorszy,mięso mrożone i rozmrażane ponownie,robaki w kaszach,drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbórka
link | zgłoś
2019-05-13
*.95.95.*
Biedroneczki sa w kropeczki i to chwalą sobie Wpadł na pomysł Geronimo Przywłaszczył je sobie I nie tylko kropki czarne lecz także przysłowie Leć biedronko leć do nieba i bez mego trudu Przynieś mi z masełkiem chleba bo to nie dla ludu Durny naród , polskie goje zanim się połapią Z każdej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-05-11
*.196.56.*
Kupiłem 2x Chipsy serowe Tortilla Top Chips - w jednej Biedronce tak zasypane przyprawami że miały kolor ciemnopomarańczowy . Paliło po nich podniebienie od soli i przypraw. Dziś kupiłem znowu paczkę tych samych w innym sklepie, dla odmiany nie mają wcale smaku sera ani niczego innego, nawet soli. S [rozwiń/zwiń]
Brak
Towar nie trzyma jakości. Nie ma jakości. Rezygnuję z zakupów w Biedronce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-05-11
*.196.56.*
Wszechobecny bałagan ! Brak cen lub cenówki od towaru którego tam wcale nie ma, promocje na piwo wielopaki rozklejone wzdłuż całego regału a 2 razy musiałem wracać z kasy wymienić piwo bo TO AKURAT nie wchodziło...
BAŁAGAN , OSZUSTWA na promocjach , brak cen na półkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2019-05-11
*.30.22.*
Nie wiem co jest z waszymi jabłkami ale to pierwsze jabłka po których strasznie boli brzuch. Zjadłam 1/3 jabłka dobrze umytego i nie dojadlam bo po pięciu minutach zaczęło mi się robić strasznie niedobrze, słabo brzuch bolał, zaczęłam mieć uderzenia gorąca. Pierwszy raz w życiu coś takiego miałam po [rozwiń/zwiń]
Jabłka niezdrowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz K
link | zgłoś
2019-05-09
*.146.59.*
Wielkie oszustwo z lodami Grycan. Wszystkie półki wypełnione innymi lodami. Ceny lodów Grycan są promocyjne ale personel powiedział, że to wabik i dostali 20 szt!
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bob
link | zgłoś
2019-05-07
*.146.15.*
brak reklam pokazuja się dopiero po terminie chaos w sklepie sprzedawanie po dwie trzy sztuki towarów jedna sztuka dużo drozsza brak aktualnych cen wieczne kolejki do kas niezmienione ceny na polkach i w kasach
brak
j.w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2019-05-05
*.0.127.*
Nie zwróciłam uwagi w sklepie i mięso było po terminie!
Brak
Dość sporo jest tego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2019-04-30
*.255.137.*
dzisiaj mazyłem o zupie wiosennej kupiłem warzywaw biedronce a do tego kalafiora pięknego w lisciach po pietnastu minutach gootowania kalafior zrobił sie prawie czarny gratuluję dobrych produktow polecam czarne kalafiory po 20 minutach gotowania są syper gorzkie i mogą spieprzyć cały obiad a bie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kate
link | zgłoś
2019-04-30
*.147.37.*
niesamowita ciasnota towar bardzo wysoko na polkach nieaktualne ceny zle wydawanie reszty przy kasach
brak
brak aktualnych cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bella
link | zgłoś
2019-04-27
*.101.34.*
Nie zgadzają się ceny, bałagan wszechobecny, promocje nie naliczają się przy kasie, coraz większe oszustwo. Z tego sklepu robi się pomału hurtownia, w której znalezienie właściwej rzeczy graniczy z cudem. Nie będę tam kupować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2019-04-23
*.0.70.*
Nie polecam batona proteinowego Vitanella ponieważ baton jest tak twardy, że może służyć jako młotek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-04-19
*:b003:1606:*
Niewłaściwe ceny przy niewlasciwyxh produktach. Oszuści. Standardowa procedura to niech klient da się nabrać na złą cenę a potem nie ma zwrotu przy kasie.Nie pierwszy raz to mnie spotyka w Biedronce ale dzisiaj przegięli. W Wielki Piatek!!! Wstyd!
Zero zalet
Celowe wprowadzanie w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stellm
link | zgłoś
2019-04-17
*.29.80.*
po odejsci 2 m od kasy zwroty nie sa uwzgledniane mimo ze etykietki z cenami wprowadzaja w bład
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-04-12
*.72.148.*
Prosta sprawa, zakup butów Loft37 Ruda Sląska, ul F. Wilka. Udało się!!! był rozmiar, wnuczka zachwycona, przymierzanie żadne, bo ani krzesełka ani łyżki do obuwia, ani lustra. Buty połączone plastikowym łącznikiem długości ok 10 cm., trudno zgiąć nogę w stopie... kroku nie zrobisz. Na banalne pytan [rozwiń/zwiń]
Buty ładne...
obsługa koszmarna...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2019-04-09
*.200.82.*
Jestem głęboko zażenowana oferta butów LUFT37. Odwiedziłam dzisiaj 11 dyskontów Biedronka, gdzie w ofercie prezentowany był asortyment tych butów i nigdzie, podkreślam nigdzie nie znalazłam odpowiedniego rozmiaru. W 2 sklepach w mojej obecności rozpakowywany był stand z towarem. Buty wybrakowane, ni [rozwiń/zwiń]
żadnych
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-04-04
*:c9a4:c77c:*
Promocje to jedno wielkie oszustwo. Produkty reklamowane jako promowane po prostu nie istnieją. Nikt z obsługi o żadnych promocjach na wskazane towary nie słyszał. Przykład: płyn Silan. Miał być po 7.99 niestety to tylko promocja medialna
Dobre wypieki własne
Obsługa mocno zniechęcająca klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2019-04-03
*.146.167.*
Brud smród pognite warzywa i owoce towar porozrzucany pampersy w 4 miejscach brak cen poprostu masakra tak jest w Biedronce w Tarnowskich górach na legionow
Za dużo towaru w jednym miejscu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aida
link | zgłoś
2019-03-31
*.40.35.*
Oszukują wystawiają promocję a tak naprawdę nie ma tej promocji.
Nie ma
Kolejki jak PRL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-03-30
*.173.152.*
Przed chwilą wyszłam z biedronki w Gdańsku na ul. Pomorska. Kupiłam to co wczoraj 2 paczki żelek Haribo są w promocji przy zakupie 2 druga sztuka 40%taniej i oczywiście to samo co wczoraj. Czyli nie nalicza obniżki przy kasie. Oczywiście nie odpuściłem i prosiłam o zwrot różnicy. Mówię młodemu wszec [rozwiń/zwiń]
Duży asortyment
Kolejki brak cen bałagan na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pat 123
link | zgłoś
2019-03-30
*.47.203.*
Dzisiaj byłem zdenerwowany z sprzedawcy który mnie obsługiwał.Zostałem oszukany. Kupiłem jedno opakowanie budyni a na paragonie było napisane że 45 i musiałem więcej zapłacić niż powinienem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2019-03-29
*.25.159.*
Witam Jestem nie zadowolony wkurzony Jak potraktowaliście mnie jako stałego waszego klienta. Kupilem u Was Szlifierkę Raz sie popsuła wiec oddałem ja na Gwarancje Oddaliście mi ja naprawiona.Po Użyciu 4 krotne Znowu popsuła sie Wiec oddałem ja ponownie na gwarancje. Z Uzglezdnieniem ze Poprosiłem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wujek
link | zgłoś
2019-03-26
*.76.14.*
Nie ma oceny adekwatnej by właściwie ocenić . Dno ? reklamacja towaru odbywa się z niezachowaniem ustawowych terminów , towar nie działający jest zwracany klientowi jako ,,nie stwierdzono usterki '' Ponowna reklamacja i dalej to samo . Przez 2 miesiące żadnej informacji o sposobie załatwienia reklam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DG
link | zgłoś
2019-03-22
*.178.193.*
Dąbrowa Górnicza, Mydlice. Złodziejski sklep. Bo inaczej nie można nazwać praktyk z cenami. Etykietki albo nieaktualne, albo poprzestawiane, albo w ogóle nie ma. Tak koszmarnie nieopisanego towaru to ja jeszcze nigdzie indziej nie widziałem.
Oszukane ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ews
link | zgłoś
2019-03-21
*.173.234.*
Kupiłam dzisiaj w Biedronce w Świdnicy przy ul. Wróblewskiego rozmrozone lody. Proszę uważać z zakupem tego produktu gdyż mogli ponownie zamrozić. Odeszłam od kasy do drzwi i pani bez paragonu zwrotu nie przyjmie a nie jestem pewna czy go dostalam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-03-19
*.21.249.*
Witam serdecznie.Jestem zdziwiony praktykami panujacymi w Biedronce. W poniedziałek tj.18.03.2019 kupiłem latarke w cenie jaka widniała przy wyłożonym asortymencie a mianowicie 7,46zł.Taką też cenę zapłaciłem przy kasie.Dzisiaj to jest 19.03.2019 udałem sie do sklepu Biedronka z postanowieniem kupn [rozwiń/zwiń]
zero
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jestem w szoku
link | zgłoś
2019-03-14
*.30.25.*
Dramat!!!Co za mięso mielone z szynki sprzedają od Kanii!!!Śmierdzi strasznie, trudno coś z niego zrobić, takiego mięsa z szynki to jeszcze nie widziałam!!!Smród niemiłosierny!!!Dlaczego nie możecie sprzedawać dobrych, wysokiej jakości produktów???!!!Dlaczego to mięso z szynki a robi się z niego cia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruda
link | zgłoś
2019-03-12
*.173.44.*
Dziś ukradlam za 60 zł jedzenie w sklepie. . Przyjechały 4 auta ochrony, szarpali, mnie grozili. Puznej przyjechała policja i chcieli w łapę w zamian za nie wypisanie mandatu.pytali ile mam Przy sobie pieniędzy W końcu wypisali mi 3 mandaty i sami zabrali towar. Takich mamy funkcjonariuszy byli bar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2019-03-08
*.147.34.*
UWAŻAJCIE LUDZIE BO TAM OSZUKUJĄ !!!!!!!!!!!!! Specjalnie poprzekładane ceny aby zmylić klienta, który przy kasie już nie wróci z powrotem , by za kilka groszy - złoty poszukać czegoś innego. Umieszczone etykiety promocyjne ze zniżką dawno już NIEAKTUALNE sterczą i oszukują klientów. Oczywiście jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-03-06
*.254.232.*
Sklep pozostawia wiele do życzenia.Promocje które obowiazują w gazetce nie sa widoczne w sklepie bądź nie ma ich na półce przeważnie z każdym wziętym towarem trzeba iść do czytnika cen żeby dowiedzieć się czy cena jest taka jak w gazetce.A tak pozatym to jest za dużo promocji i pracownicy nie daja r [rozwiń/zwiń]
blisko
brak asortymentu, brak etykiet z cenami, kolejki,zastawione przejścia paletami,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-03-04
*.147.44.*
To nie sklep, to magazyn. Przejechać między rzędami ciężko. Do tego łapanie klientów na lep. Czyli inne ceny na pułkach inne w rzeczywistości. Do tego jakieś śmieszne naklejki wciskają, a to się wiąże z tym że nie można zwrócić artykułu. Nie szanują klienta tylko z byle pierdołą każą dzwonić do biur [rozwiń/zwiń]
Brak
Opisałem wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Caro
link | zgłoś
2019-03-01
*.25.157.*
Ogolnie te sklepy powinny zniknac, Brud palety w przejsciach niemila obsluga nie liczenie sie z klientem arogancja . Pomimo ogromnrj kolejki do kasy to nie zostaje uruchomoiona druga kasa. No i smrod panujacy w sklepie. To chyba specyfika tego sklepu. Opinia dotyczy biedronki w toruniu przy ulicy FA [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-02-22
*.254.184.*
Może panie na kasach mogłyby być milszy i nie rzucac moimi produktami. Kolejnym razem zostawię i odejdę a pani może sobie odnieść. Łaska z obsługą straszna.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nati
link | zgłoś
2019-02-19
*.160.87.*
Witam opinia na Biedronkę w Czersku przy ul. Cmentarnej totalny brak porządku , wszędzie pełno kartonów , palet nie ma miejsca żeby przejechać dużym wózkiem między alejkami przez wyłożony towar na paletach . i mega duże kolejki do kas do tego po tym remoncie nie można nic znależć wszystkie produkty [rozwiń/zwiń]
Brak
Bałagan, w każdej alejce palety z towarem co uniemożliwiają wjazd dużym wózkiem , do tego kartony porzucane puste
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-02-16
*.173.40.*
Najgorsza biedronka jaka istnieje to w Rzeszowie na ulicy słowackiego, pracownicy na fatalnym poziomie, cały dzień tylko rozmowy z córką, kolegami, pracownikami a jak klienci proszą o podejście do kasy to głupie koemnatrze pod nosem, pozostała obsługa również tragedia, nie wychowani ludzie bez kultu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2019-02-16
*:b2c0:f7c9:*
Kalafiory w tym sklepie kosztują 7,99 zł za kg. Przeciętnie wychodzi ponad 16 zł za to warzywo. ŻENADA i DZIADOSTWO. Schab w Mili po 12 zł za kg. Warzywa na patelnie były po 3,99 za 750 gr. Obecnie 7,50 zł. Manipulują cenami i roią z ludzi durniów. Odradzam zakupy w tych sklepach.
brak
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
graska
link | zgłoś
2019-02-15
*.254.182.*
Uprzedzam wszystkich zmotoryzowanych klientów Biedronki w Ostrowie Wlkp. przy ul. Kolejowej, aby wykazali się czujnością i nie pozwolili sobie na chwilę nieuwagi, z powodu ustalonych na parkingu zasad parkowania. A mianowicie, w przypadku, nie włożenia do auta biletu parkingowego uprawniajacego do p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie