Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 798
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krynia
link | zgłoś
2021-12-02
*.71.204.*
Fasola biała-łuskana 700G w siatce-zgniła i mokra. Namoczona!!!Do wyrzucenia,Cena 10,00PLN/kg. Producent:Eko-Rados,Radzowice 40. Towar źle skasowany na niekorzyść klienta 30,00 PLN. Rozbój w biały dzień.
Brak
Sprzedaż towarów szkodliwych dla zdrowia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2021-12-01
*.173.153.*
W biedronce zostały nam skradzione naklejki 80 sztuk. Chcieliśmy je wymienić na pluszaka, została złożona reklamacja, przyszła i nic nie mieli, potem złożyłem druga, I w drugiej odpowiedź była że sami zgubiliśmy. Brak słów, nie chcą się przyznać że nam ukradli , tylko zwalają winę na nas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-11-30
*:5e98:7129:*
Węgierska Górka brak swojaków jedno wielkie oszustwo. M dwoje dzieci i dwa albumy a maskotek jak nie było tak nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2021-11-29
*.22.0.*
Codziennie jeżdżę do trzech biedronek jak zwykl nie ma ani płatków ani perfumy codziennie przyjeżdżam do Biedronki pytam się pracowników czy jest perfum Dominik rupiński oni mówią nie słyszałeś mnie o czymś takim albo płatki team x była dziś dostawa i nie ma nic
Nigdy nic nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-27
*.148.79.*
Jak zwykle odebranie maskotki za zebrane naklejki jest niemożliwe. 24.11 w ani jednej Biedronce ( Zgierz i okolice) nie było możliwości odebrania pluszaka. To jest już druga taka sytuacja, kiedy po zakończeniu wydawania naklejek za zakupy,nie można zamienić ich na maskotke. Jedno wielkie oszustwo, r [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STANISŁAW
link | zgłoś
2021-11-26
*.125.148.*
Moja opinia ogólnie pozytywna
Ogólnie towar poukładany na swoim miejscu
Często zdarza się że ziemniaki w sprzedaży są zielone lub mają parcha. Takie ziemniaki są szkodliwe dla zdrowia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J>J
link | zgłoś
2021-11-26
*.231.188.*
Podzielam opinie poprzedników, Towar wygląda jak... brak właściwych cen przy towarze, naklejki to jedna wielka ściema, coś dla naiwnych. Ale no cóż w Polsce trzeba się wykazać przed zagranicznym szefostwem, liczą się cyferki a nie Klient. Komuna w zarządzie to i dół nie lepszy.
Brak
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JJ
link | zgłoś
2021-11-24
*.204.48.*
Sprawa dotyczy niezwykle reklamowanej akcji - naklejki, maskotka swojak!!! Nie zdążyłam odebrać maskotki, gdyż jak się okazało trzeba było to zrobić w ostatnim dniu odbioru naklejek. Oczywiście, oficjalnie, tzn. Zgodnie z regulaminem, maskotka jest do odbioru do 1.12.2021 r. Niestety, po zamknięcie [rozwiń/zwiń]
Brak
J. W.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleks
link | zgłoś
2021-11-24
*.29.91.*
Sklepy biedronka proponują zbieranie punktów w zamian za nagrody. Jedna wielka ściema.Dzisiaj z dzieckiem odwiedziłam 6 sklepów BIEDRONKA w Łodzi i w żadnym, żadnym nie ma ani jednej maskotki z Gangu Swojaków żeby odebrać za zebrane punkty. Termin do odebrania jest tylko do 1 grudnia. Dziecko się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2021-11-24
*.10.46.*
To jedna z najmniej szanujacych sie sie I sklepow. Towar niepoukladany w jakimkolwiek porzadku logicznym, smiedzace proszki I srodki czystosci obok artukolow sporzywczych, brak informacji dotyczacych zwrotow towaru, Co powinno byc udostepnione, dla klientow, zwlaszcza starszych osób,duzymi literami [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie