Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2019-07-17
*.246.77.*
Biedronka schodzi na psy, niczym kleszcz! Chciałem po 15 minutach od zakupu oddać zafoliowaną płytę i odmówiono mi zasłaniając się regulaminem. Rzecznik konsumenta potwierdził, że mieli takie prawo, ale na moje pytanie, że są sklepy, które robią zwroty w takich przypadkach, stwierdził, że są to skle [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrei
link | zgłoś
2019-07-16
*:f8d3:5b36:*
Dzień dobry. Co się dzieje w Biedronce? To pracowniki żle gadają, to starają się ci oszukać. Kraków, Kurdwanów Halski,3a czy Wysłouchów,22a. Najczęściej robią w ten sposób,jak jesteś w sklepu to widzisz duże promocji,tego nie masz w gazetce. Ale na kasie nagle okazuje że na to nie ma promocji.Czy to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-16
*.173.122.*
Witam dziś zakupiłam Lunchbox z kurczakiem oprucz kurczaka znalazłam pięknego robala gratis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-07-12
*.254.196.*
Bardzo często cena towaru na regałach nie jest równa cenie przy kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-07-12
*.255.179.*
Biedronka wydawała karty ,,moja biedronka" 3 w jednym. Dziś kupiłam masła bo były w promocji, w domu zobaczyłam że nie mam w promocji pojechałam zapytać dlaczego nie mam taniej. Pani wytłumaczył mi że tylko 6 sztuk można kupić na jedną kartę, więc powinnam zadzwonić do osób które mają 1 z 3 kart czy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2019-07-10
*.154.24.*
Sprowadzili mięso wieprzowe z Francji Dani i Niemiec i sprzedawają w promocji,a tak śmirdzi że głowa aż boli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2019-07-09
*.238.93.*
W dniu dzisiejszym tj.09.07.2019 o godz. 9,30 w Biedronce w Legnicy przy ulicy Bieszczadzkiej pracownica na kasie nr 1 nie chciała uniemożliwiła mi dokonanie zakupu bo twierdziła, że nie ma wydać z kwoty 50 zł za zakup o kwocie 12 zł. Twierdziła to ja powinienem mi mieć kwotę zbliżoną do kwoty za [rozwiń/zwiń]
bez zalet
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasiek
link | zgłoś
2019-07-09
*.160.172.*
Gdynia biedronka na morskiej, chciałam kupić towar, który znajduje się w gablocie pod kluczem. Niestety odp. kasjerek "brak klucza, kierownik sklepu szuka.Może zabrały pracownice pierwszej zmiany" i tak codziennie. Objechałam kilka biedronek i nie dostałam tego co chciałam. Niestety nie wszystko co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-07-03
*.64.176.*
Mają na sprzedaż Rower Miejski Damski "BUBEL" !!! 499ZL. TERAZ PRZECENIAJA NA 299ZL I SPRZEDAZ NADAL TRWA. UWAŻAJCIE!! Zwrot był w ciągu 14 dni (27.05) i ponad miesiąc czekam na zwrot gotówki w ramach gwarancji, JAKĄKOLWIEK ODPOWIEDŹ. Dzwonię do nich codziennie i zbywają mnie że nie mają kontaktu z [rozwiń/zwiń]
Jestem tak poirytowany że żadna do głowy mi nie przychodzi.
Hurtowo buble sprzedają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mona
link | zgłoś
2019-06-29
*.134.133.*
Witam. Jestem stała klientka biedronki. Niestety ostatnio bardzo się zawiodłam. Kupywalam lego w biedronce na Walowej w Wadowicach. Zestaw po znizce kosztowal 99 złotych. Promocja była ważna tylko w piątek. W sobotę poszlam do innej biedronki. Okazało się że ten sam Problem zestaw kosztował 70 złoty [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie