Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1085
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jaś
link | zgłoś
2023-09-26
*.101.31.*
Niestety zrobili promocję roshen konfetti i okazało się że przeterminowane osad na słodyczach. I to ma być promocja. Nie polecam. Niestety nie wziąłem pragonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2023-09-25
*.146.110.*
Po raz kolejny zostałem oszukany przez firmę biedronka. Zrobiłem zakupy w biedronce przy ul Kusocińskiego, kupiłem masło, ktore miało być w promocji a w domu strzela ma paragon i masło nie odliczyli rabatu.. *** oszukujecie ludzi że Hey. Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kiki
link | zgłoś
2023-09-25
*.204.97.*
Skoro praca w Biedronce jest taka wspaniała to dlaczego prawie nikt nie chce tam pracować? Szastają ludzmi na lewo i prawo. Siedz na kasie wykładaj towar leć na magazyn.. a wszystko to w tym samym czsie prawie. Kolejki się robią jak z "tąd do Katowic" . Nigdy nie będę pracowała w takim sklepie. Wyzy [rozwiń/zwiń]
Nie ma .
Obarczanie personelu wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beti70
link | zgłoś
2023-09-25
*.252.226.*
Biedronka spada na psy, chciwość nie zna granic.Kupowałam winogrona cena 6,99kg z aplikacją 4,99 kg miałam wagę 1,005kg i cena już była 6,99kg ,a nie promocyjna!!! Skandal o jedną kulkę przeważył kilogram.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cichy
link | zgłoś
2023-09-23
*.248.179.*
Próbując wziąć mięso z zamrażarki poczułem potężny smród zepsutego mięsa. Jak zwróciłem uwagę jednej Pani że taka sytuacja ma miejsce usłyszałem w odpowiedzi że mam tu cytuję " krańcuj bajere ". Szok !!!
Obsługa na zerowym poziomie , zepsute artykuły spożywcze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baba3
link | zgłoś
2023-09-17
*.60.13.*
Wszystkich sflustrowanych klientów zapraszam do pracy w supermarkecie nie tylko typu Biedronka. Większość rzeczy, które są problematyczne nie wynika ze złej woli pracowników szeregowych. Takie mamy z góry narzucone "standardy" i to nie my wymyślamy np. banany za złotówkę ale przy zakupie za kwotę np [rozwiń/zwiń]
Nie mam nic do skomentowanie
Praca jest ciężka i brak zrozumienia ze strony klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ag
link | zgłoś
2023-09-14
*.31.79.*
Biedronka w Somiance oferuje zapleśniały chleb krojony pszenny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-09-11
*.125.254.*
Uwaga na Biedronkę w Siedlcach przy ul. Rynkowej!!! Kosmetyki na regałach nie są szczelnie opakowane.Klientów, którzy taki produkt wezmą do ręki personel oskarża o uszkodzenie towaru i wymusza zapłaty. Bywa, że rewidują klientów pomawiając niesłusznie o kradzież. Nie polecamy tego sklepu!!!
zalet brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2023-09-10
*.176.245.*
Wczoraj wielka promocja w Biedronce 1+1 gratis kawa tchibo 200gram przy zakupie 2 kaw dwie gratis max na kartę i co z tego jak o godzinie po 6:00 w sklepie na Zabrzańskiej 72 Bytom zero Kawy puste opakowania po rozmowie z pracownikiem sklepu która śmiejąc się prosto twarz powiada Panie przyszło dwóc [rozwiń/zwiń]
żadnych
Wszsytko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2023-09-07
*.147.72.*
Sklep Biedronka centrum Ustronia Morskiego, nieznane promocje na artykuły w tym dniu t. j 06.09.23 winogrona białe, banany itd. Na zwrócenie uwagi byłem wręcz zbesztany przez niezwykle arogancką i pyskatą kierowniczkę sklepu, czasy głębokiego PRLu, nigdy tam nie wejdę ponownie takiego upokorzenia n [rozwiń/zwiń]
Żadndne
Arogancka.,nieuprzejma obsługa.., klient jest tu wrogiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kriss
link | zgłoś
2023-08-30
*.146.118.*
Witam dziś zrobiłem zakupy w biedronce na Kusocińskiego. Po raz kolejny kupiłem produkt który okazał się być zepsuty, spleśniały. Nie polecam tego sklepu bo jakośc artykułów O/W jest beznadziejna. Nikt tego nie sprawdza nie pilnuje jakości, dramat. Odchodzę od biedronki Inne sklepy mają świeże produ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kewals
link | zgłoś
2023-08-29
*.115.44.*
W dniu 29.08.2023, zrobiłem codzienne zakupy, około 80 zł. Przy kasie po podliczeniu artykułów, chciałem zapłacić gotówką. Kasjerka odpowiedziała, że ona nie wyda mi reszty, co najwyżej mogę zapłacić kartą. Chwilę wcześniej klientka płaciła banknotem 000 złotowym, dodatkowo kasjerka miała w kasie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lolo
link | zgłoś
2023-08-28
*.146.108.*
Dzisiaj w Biedronce Ikea Łódż, kupiłam banany. Cena była 2, 99 za kg, olbrzymimi literami napisane: PROMOCJA. Jak kupiłam, okazało że skosztują 6, 99 zł za kg. Bo, żeby kupić je w promocji należało zrobić zakupy za prawie 200 zł. !!!!. Trzykrotnie wchodziłam do sklepu, żeby przeczytać, gdzie to by [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lwica
link | zgłoś
2023-08-26
*.43.55.*
UWAGA NA Wołów ostatnio chleb z biedronki na drugi dzień ZACZYNA PLEŚNIEĆ i to nie pierwszy raz i tak jest już od jakiegoś czasu!!!!!!!!!! nie dopieczony w środku GLINA
brak dozoru na pieczywo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-08-24
*:292b:9948:*
Obsluga Biedronki w Zabrzu Biskupicach bardzo niemila. Celowe oszukiwanie klientow,dotyczace cen i ilosci zakupionych produktow.Po zwroceniu uwagi kasjerce brak zrozumienia.Po wezwaniu kierowniczki sklepu i goracej dyskusji spotkala nas nowa niemila niespodzianka, kirowniczka byla niemila,agresywna, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-08-24
*.18.213.*
Kwiatowa w Tczewie spadła na psy, od około 2 miesięcy coś się tam dzieje niedobrego, koniec, miarka się przebrała, czas zacząć nabijać kasę konkurencji,
były, teraz nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala
link | zgłoś
2023-08-20
*.147.108.*
wykluczaja ludzi,lepszy i gorszy sort,masz aplikacje-kupisz taniej,juz karta nie wystarcza!zaraz nie zrobi sie normalnych zakupów, tylko trzeba bedzie miec kupony,aplikacje,karty i kto wie co jeszcze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tinia
link | zgłoś
2023-08-20
*.6.73.*
Najgorszy sklep w Polsce, oszukują na każdym kroku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2023-08-18
*.151.35.*
Dzisiaj w biedronce w Czarnem miałam sytuację że źle nabiłam towar na kasie samoobsługowej. Poprosiłam o zwrot towaru i nabicie go poprawnie. Kierownik był na tyle nieuprzejmy że nawet nie raczył do mnie wyjść tylko posłużył się pracownikiem,który przekazał że zwrot jest niemożliwy.Z tego co mi wiad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-08-18
*.173.162.*
Nie mam nic do Ukraińców, ale Pani blondynka na stoisku mięsnym w Łodzi na ulicy Dąbrowskiego to chyba jakiś nie śmieszny żart. Byłam świadkiem potraktowania przez nią starszej osoby i oczy mi wyszły z orbit. Zastanówcie się kogo zatrudniacie bo naprawdę wstyd...
Przestronny sklep
Pani na stoisku mięsnym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie