Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 891
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kacper
link | zgłoś
2019-04-23
*.0.70.*
Nie polecam batona proteinowego Vitanella ponieważ baton jest tak twardy, że może służyć jako młotek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-04-19
*:b003:1606:*
Niewłaściwe ceny przy niewlasciwyxh produktach. Oszuści. Standardowa procedura to niech klient da się nabrać na złą cenę a potem nie ma zwrotu przy kasie.Nie pierwszy raz to mnie spotyka w Biedronce ale dzisiaj przegięli. W Wielki Piatek!!! Wstyd!
Zero zalet
Celowe wprowadzanie w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stellm
link | zgłoś
2019-04-17
*.29.80.*
po odejsci 2 m od kasy zwroty nie sa uwzgledniane mimo ze etykietki z cenami wprowadzaja w bład
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-04-12
*.72.148.*
Prosta sprawa, zakup butów Loft37 Ruda Sląska, ul F. Wilka. Udało się!!! był rozmiar, wnuczka zachwycona, przymierzanie żadne, bo ani krzesełka ani łyżki do obuwia, ani lustra. Buty połączone plastikowym łącznikiem długości ok 10 cm., trudno zgiąć nogę w stopie... kroku nie zrobisz. Na banalne pytan [rozwiń/zwiń]
Buty ładne...
obsługa koszmarna...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2019-04-09
*.200.82.*
Jestem głęboko zażenowana oferta butów LUFT37. Odwiedziłam dzisiaj 11 dyskontów Biedronka, gdzie w ofercie prezentowany był asortyment tych butów i nigdzie, podkreślam nigdzie nie znalazłam odpowiedniego rozmiaru. W 2 sklepach w mojej obecności rozpakowywany był stand z towarem. Buty wybrakowane, ni [rozwiń/zwiń]
żadnych
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-04-04
*:c9a4:c77c:*
Promocje to jedno wielkie oszustwo. Produkty reklamowane jako promowane po prostu nie istnieją. Nikt z obsługi o żadnych promocjach na wskazane towary nie słyszał. Przykład: płyn Silan. Miał być po 7.99 niestety to tylko promocja medialna
Dobre wypieki własne
Obsługa mocno zniechęcająca klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2019-04-03
*.146.167.*
Brud smród pognite warzywa i owoce towar porozrzucany pampersy w 4 miejscach brak cen poprostu masakra tak jest w Biedronce w Tarnowskich górach na legionow
Za dużo towaru w jednym miejscu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aida
link | zgłoś
2019-03-31
*.40.35.*
Oszukują wystawiają promocję a tak naprawdę nie ma tej promocji.
Nie ma
Kolejki jak PRL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-03-30
*.173.152.*
Przed chwilą wyszłam z biedronki w Gdańsku na ul. Pomorska. Kupiłam to co wczoraj 2 paczki żelek Haribo są w promocji przy zakupie 2 druga sztuka 40%taniej i oczywiście to samo co wczoraj. Czyli nie nalicza obniżki przy kasie. Oczywiście nie odpuściłem i prosiłam o zwrot różnicy. Mówię młodemu wszec [rozwiń/zwiń]
Duży asortyment
Kolejki brak cen bałagan na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pat 123
link | zgłoś
2019-03-30
*.47.203.*
Dzisiaj byłem zdenerwowany z sprzedawcy który mnie obsługiwał.Zostałem oszukany. Kupiłem jedno opakowanie budyni a na paragonie było napisane że 45 i musiałem więcej zapłacić niż powinienem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2019-03-29
*.25.159.*
Witam Jestem nie zadowolony wkurzony Jak potraktowaliście mnie jako stałego waszego klienta. Kupilem u Was Szlifierkę Raz sie popsuła wiec oddałem ja na Gwarancje Oddaliście mi ja naprawiona.Po Użyciu 4 krotne Znowu popsuła sie Wiec oddałem ja ponownie na gwarancje. Z Uzglezdnieniem ze Poprosiłem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wujek
link | zgłoś
2019-03-26
*.76.14.*
Nie ma oceny adekwatnej by właściwie ocenić . Dno ? reklamacja towaru odbywa się z niezachowaniem ustawowych terminów , towar nie działający jest zwracany klientowi jako ,,nie stwierdzono usterki '' Ponowna reklamacja i dalej to samo . Przez 2 miesiące żadnej informacji o sposobie załatwienia reklam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DG
link | zgłoś
2019-03-22
*.178.193.*
Dąbrowa Górnicza, Mydlice. Złodziejski sklep. Bo inaczej nie można nazwać praktyk z cenami. Etykietki albo nieaktualne, albo poprzestawiane, albo w ogóle nie ma. Tak koszmarnie nieopisanego towaru to ja jeszcze nigdzie indziej nie widziałem.
Oszukane ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ews
link | zgłoś
2019-03-21
*.173.234.*
Kupiłam dzisiaj w Biedronce w Świdnicy przy ul. Wróblewskiego rozmrozone lody. Proszę uważać z zakupem tego produktu gdyż mogli ponownie zamrozić. Odeszłam od kasy do drzwi i pani bez paragonu zwrotu nie przyjmie a nie jestem pewna czy go dostalam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-03-19
*.21.249.*
Witam serdecznie.Jestem zdziwiony praktykami panujacymi w Biedronce. W poniedziałek tj.18.03.2019 kupiłem latarke w cenie jaka widniała przy wyłożonym asortymencie a mianowicie 7,46zł.Taką też cenę zapłaciłem przy kasie.Dzisiaj to jest 19.03.2019 udałem sie do sklepu Biedronka z postanowieniem kupn [rozwiń/zwiń]
zero
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jestem w szoku
link | zgłoś
2019-03-14
*.30.25.*
Dramat!!!Co za mięso mielone z szynki sprzedają od Kanii!!!Śmierdzi strasznie, trudno coś z niego zrobić, takiego mięsa z szynki to jeszcze nie widziałam!!!Smród niemiłosierny!!!Dlaczego nie możecie sprzedawać dobrych, wysokiej jakości produktów???!!!Dlaczego to mięso z szynki a robi się z niego cia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruda
link | zgłoś
2019-03-12
*.173.44.*
Dziś ukradlam za 60 zł jedzenie w sklepie. . Przyjechały 4 auta ochrony, szarpali, mnie grozili. Puznej przyjechała policja i chcieli w łapę w zamian za nie wypisanie mandatu.pytali ile mam Przy sobie pieniędzy W końcu wypisali mi 3 mandaty i sami zabrali towar. Takich mamy funkcjonariuszy byli bar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2019-03-08
*.147.34.*
UWAŻAJCIE LUDZIE BO TAM OSZUKUJĄ !!!!!!!!!!!!! Specjalnie poprzekładane ceny aby zmylić klienta, który przy kasie już nie wróci z powrotem , by za kilka groszy - złoty poszukać czegoś innego. Umieszczone etykiety promocyjne ze zniżką dawno już NIEAKTUALNE sterczą i oszukują klientów. Oczywiście jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-03-06
*.254.232.*
Sklep pozostawia wiele do życzenia.Promocje które obowiazują w gazetce nie sa widoczne w sklepie bądź nie ma ich na półce przeważnie z każdym wziętym towarem trzeba iść do czytnika cen żeby dowiedzieć się czy cena jest taka jak w gazetce.A tak pozatym to jest za dużo promocji i pracownicy nie daja r [rozwiń/zwiń]
blisko
brak asortymentu, brak etykiet z cenami, kolejki,zastawione przejścia paletami,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-03-04
*.147.44.*
To nie sklep, to magazyn. Przejechać między rzędami ciężko. Do tego łapanie klientów na lep. Czyli inne ceny na pułkach inne w rzeczywistości. Do tego jakieś śmieszne naklejki wciskają, a to się wiąże z tym że nie można zwrócić artykułu. Nie szanują klienta tylko z byle pierdołą każą dzwonić do biur [rozwiń/zwiń]
Brak
Opisałem wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Caro
link | zgłoś
2019-03-01
*.25.157.*
Ogolnie te sklepy powinny zniknac, Brud palety w przejsciach niemila obsluga nie liczenie sie z klientem arogancja . Pomimo ogromnrj kolejki do kasy to nie zostaje uruchomoiona druga kasa. No i smrod panujacy w sklepie. To chyba specyfika tego sklepu. Opinia dotyczy biedronki w toruniu przy ulicy FA [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-02-22
*.254.184.*
Może panie na kasach mogłyby być milszy i nie rzucac moimi produktami. Kolejnym razem zostawię i odejdę a pani może sobie odnieść. Łaska z obsługą straszna.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nati
link | zgłoś
2019-02-19
*.160.87.*
Witam opinia na Biedronkę w Czersku przy ul. Cmentarnej totalny brak porządku , wszędzie pełno kartonów , palet nie ma miejsca żeby przejechać dużym wózkiem między alejkami przez wyłożony towar na paletach . i mega duże kolejki do kas do tego po tym remoncie nie można nic znależć wszystkie produkty [rozwiń/zwiń]
Brak
Bałagan, w każdej alejce palety z towarem co uniemożliwiają wjazd dużym wózkiem , do tego kartony porzucane puste
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-02-16
*.173.40.*
Najgorsza biedronka jaka istnieje to w Rzeszowie na ulicy słowackiego, pracownicy na fatalnym poziomie, cały dzień tylko rozmowy z córką, kolegami, pracownikami a jak klienci proszą o podejście do kasy to głupie koemnatrze pod nosem, pozostała obsługa również tragedia, nie wychowani ludzie bez kultu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2019-02-16
*:b2c0:f7c9:*
Kalafiory w tym sklepie kosztują 7,99 zł za kg. Przeciętnie wychodzi ponad 16 zł za to warzywo. ŻENADA i DZIADOSTWO. Schab w Mili po 12 zł za kg. Warzywa na patelnie były po 3,99 za 750 gr. Obecnie 7,50 zł. Manipulują cenami i roią z ludzi durniów. Odradzam zakupy w tych sklepach.
brak
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
graska
link | zgłoś
2019-02-15
*.254.182.*
Uprzedzam wszystkich zmotoryzowanych klientów Biedronki w Ostrowie Wlkp. przy ul. Kolejowej, aby wykazali się czujnością i nie pozwolili sobie na chwilę nieuwagi, z powodu ustalonych na parkingu zasad parkowania. A mianowicie, w przypadku, nie włożenia do auta biletu parkingowego uprawniajacego do p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rodo
link | zgłoś
2019-02-13
*.173.184.*
najgorsza biedronka starachowice ul kolejowa
brak
brak uprzejmości do klijenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
s71
link | zgłoś
2019-02-12
*.29.38.*
OSTATNIO Z TYM DYSKONTEM MAN NIEMIŁE DOŚWIADZENIE TRZEBA UWAŻAĆ PROMOCJE A PRZY KASIE CENA NORMALNA DO RACHUNKU DZIWNYM TRAFEM DOLICZONY TOWAR KTUREGO SIĘ NIE KUPIŁO DZIŚ ŻONE CHCIELI NACIĄGNĄĆ NA 22 BAGIETKI ZAKUP DWÓCH
ŻADNE
BRUD I OSZUSTWA NA KASACH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-02-05
*.173.120.*
Biedronka to najbrudniejsze koszyki , tylko sanepid tam nasłać trzeba!niemiła obsługa!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2019-02-04
*.8.60.*
Biedronka Wrocław Zielińskiego 4.02.2019 w lodówce z mięsem znajduje produkty z data 30.01.2019 -informuję pracownika że mają przeterminowane mięso w lodówce a on mi odpowiada podniesionym tonem " no to mamy i co". Masakra a nie obsługa.I wizyta sanepidu zapewniona!!
brak
brud,puste pólki,wieczne kolejki bo brak ludzi,bałagan,brak wielu cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefania
link | zgłoś
2019-02-04
*.102.105.*
Tragedia, robienie zakupów to męka nie można przejechać z wózkiem, śmierdzące mięso w lodówkach, kolejki na pół sklepu i jedna kasa czynna, ceny nieaktualne...Spadliście na psy
brak
bałagan, ciasnota
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nowy
link | zgłoś
2019-02-02
*:3303:4b81:*
2650 brutto plus premia jak to rozumieć?czy ktoś wie,bo chyba biedronka coś kręci ,bo ja podpisując umowę dostałam najniższą krajową plus premie i się trochę wkurzyłam A miało być tak pięknie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dolores
link | zgłoś
2019-02-02
*:4e:c716:*
Brud brud i jeszcze raz brud. Brudne kosze , walajace się kartony i śmieci,czystość ubrań kasjerek też pozostawia wiele do życzenia. Brak cen produktu ...prawie z każdą rzeczą trzeba chodzić do czytnika.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2019-02-01
*.123.191.*
dziś schab w biedronce Proszowice śmierdzi nie kupiłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Er
link | zgłoś
2019-02-01
*:51bd:10c8:*
Dodatkowo Pani Marta nie pożegnała się ze mną zgodnie ze standardem i nie zaprosiła ponownie do waszego sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Er
link | zgłoś
2019-02-01
*.0.66.*
Przed chwilą zrobiłam w zakupy w państwa sklepie w Gdańsku przy dworcu głównym. Zachowanie kasjerki młodej dziewczyny Marty (kasa nr6 kasjer nr 2 według paragonu) pozostawia wiele do życzenia, pani Marta zaczęła zwracać mi uwagę że czekałam z pakowaniem swoich zakupów aż poprzedni klient odejdzie od [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jożik
link | zgłoś
2019-01-30
*.0.42.*
Totalny bałagan ,kosmiczne kolejki, bo tylko jedna kasa czynna a na dodatek oszustwo cenowe,głównie promocyjne.Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się nie być rąbnięty na promocjach.Dzisiaj kierownik na moje pytanie odnośnie niezgodności promocyjnej z gazetką,odpowiedział,że to ja mam sprawdzać w internec [rozwiń/zwiń]
Brak
Nigdy promocja nie zgadza się przy kasie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
inkognito
link | zgłoś
2019-01-29
*.47.69.*
Odbieram jakby w biedronce robiły wielką łaskę ze podejdą do kasy bo co ich obchodzą kolejki oni mają czas bo są w pracy trzeba specjalnie wołać aby zadzwoniły po obsługę do kasy obrzydzenie jakby były ślepe że kolejka jest. Nawet jak jest mała kolejka a ktoś ktoś ma dużo towaru to też trzeba długo [rozwiń/zwiń]
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1,5 Gościa
link | zgłoś
2019-01-26
*:7da8:c775:*
Od kilku dni Nie Robię już zakupów w Biedronce. Chodzi o sklep w Krakowie przy ul. Kniazina/Bohomolca. Mieszkam w okolicy od 6 lat. Często robiłem tam zakupy a w zasadzie tylko tam. dobrze licząc miesięcznie na żywność zostawiałem tam ok 1200 zł. Ale stopniowa degradacja sklepu oraz narastająca frus [rozwiń/zwiń]
Blisko
Brak koszyków, słabej jakości towary z Mlecznej Doliny i Krainy Wędlin, Brudno i ciasno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-01-19
*.146.110.*
Z dnia na dzień coraz gorzej, bałagan, bałagan, brak wystawionego towaru... Brawo za stopniowe spadnie na samo dno...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
erty
link | zgłoś
2019-01-18
*.153.228.*
Najbardziej zakłamana sieć łącznie z konsultantami i dyrektorami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
strazak z osp
link | zgłoś
2019-01-17
*.41.82.*
Kiedys bylo lepiej. Teraz jest okropnie. W Malo które biedronce jest porządek. Wszedzie pudelka, palety, duzo zniszczonych koszyczkow. Towary-ceny wcale nie sa atrakcyjne, bo okazuje sie ze produkt zamiast 1l ma 950ml pojemności lub 890 itd , co do wagi tez jest lipa. Przez to mimo niby niskiej ceny [rozwiń/zwiń]
brak
ciasno, balagan-pudelka , palety. ceny malo atrakcyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-01-15
*.1.33.*
Zakupy w Biedronkach robiłem można powiedzieć "od zawsze" można było zaopatrzyć się we wszystkie produkty spożywcze potrzebne w domu na co dzień, szeroka gama produktów, porządek, dobra i czytelna ekspozycja....ale to już było , od dłuższego czasu obserwuję totalny spadek jakości na wszystkich pozio [rozwiń/zwiń]
były kiedyś
są od pewnego czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-01-15
*.99.100.*
Po pierwsze uwazajcie na ceny i na artykuły na paragonie. Nie dosc, ze sie ceny różnią to zdarza sie, ze panie sobie cos nabija dodatkowo. Po drugie każda Biedronka w której jestem to jest tragedia tak jak wszyscy pisza. Coraz częściej omijam ten sklep, bo ile razy wchodze po 2 rzeczy to mam zderzen [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leszek
link | zgłoś
2019-01-13
*.248.154.*
jestem mieszkańcem Zebrzydowic.To co dzieje sie ostatnio w tutejszej Biedronce to koszmar.Jest ogolnie brudno. Towar jest wystawiany byle gdzie.Wafelki obok zup w proszku , kosmetyki pomieszane z słodyczami.Nie można nic znależć.Klienci krążą szukając wybranych towarow.Coraz częściej myslę o zakupac [rozwiń/zwiń]
Trudno się dopatrzeć
Po zmaianach personalnych panuje chaos i bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zyta
link | zgłoś
2019-01-13
*.156.133.*
Koszmar w biedronce w kamiennej górze przy ul.Waryńskiego zgniłe owoce nie są zabierania A są tak wymieszane z dobrymi że kiedy się je nabiera to dopiero w domu się to zobaczy brud i bałagan ni mówiąc że nie można zobaczyć ile modyfikowany towar bo albo nie ma ceny albo jest tak zasłonięte ze nic ni [rozwiń/zwiń]
0
Balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-01-11
*:813:b04:*
Biedronka Tychy Bielska 7 piątek po południu. nagminnie otwarte dwiekasy, personel oburzony prośbą o otwarcie nastepnej kasy, niegrzeczny, w lodówce z mięsem smród. zakupy to koszmar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2019-01-09
*.197.88.*
Zakupy w Biedronce to dramat nie polecam. Ceny na ulotkach inne a przy kasie inne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biedronka
link | zgłoś
2019-01-08
*:a758:43a9:*
Nie polecam zakupów w sklepie przy ul. 1 Brygady w Nowym Sączu. Ceny produktów niezgodne ze stanem rzeczywistym. Dotyczy to bardzo często cen promocyjnych-pod etykietą promocyjna na półce znajduję się inne towary w cenie standardowej. Taka sytuacja jest na porzadku dziennym. Panie na kasach nieumiej [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-01-07
*.64.168.*
Jeszcze chcę dodać , 20 lat pracowałam w handlu . Nigdy nie pozwoliłabym pracownikowi odzywać się w taki sposób do klienta.Rozumiem że pracownicy czasem są zmęczeni , klienci są różni . Ja staram się jak mogę żeby Pań z Biedronki nie denerwować . Miałam kiedyś taką sytuację ... kolejka była oczywiśc [rozwiń/zwiń]
dobry asortyment
terminy ważności , niestety trzeba sprawdzać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona
link | zgłoś
2019-01-07
*.64.168.*
Lubię robić zakupy w Biedronce , ale obsługa masakra !!!! Ostatnio byłam na zakupach na Zaspie w Gdańsku , oczywiście była kolejka , jak zwykle w Biedronce ?? . Zauważyłam z radością że druga kasa " się otworzy " . Zapytałam Panią , chyba Ania miała na imię , która kasa będzie za chwilę czynna . Pan [rozwiń/zwiń]
różnorodny towar , wiekszość produktów które kupuję mają dobrą jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek82
link | zgłoś
2019-01-07
*.2.10.*
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. W każdym z oolicznych sklepów Biedronka panuje syf i bałagan. Palety z towarem blokujące przejścia, nieład na półkach i braki w podstawowym asortymencie. Nieświeże owoce i brudne stroje załogi sklepu.. Diś rano, zaaz po otwarciu Biedronku w Toruniu na ul. Turys [rozwiń/zwiń]
hmmm.. brak?
syf, nieuprzejmi pracownicy, nieład w sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2019-01-06
*.214.32.*
Zgadzam się z opiniami o cenach i jakości towaru,dodam jeszcze że obsługa jest okropna, o czym zresztą też piszecie.Wspominam czasy początków Biedronki, personel był miły,od jakiegoś czasu jest nieprzyjemnie,panie są bardzo opryskliwe, niegrzeczne, strach się odezwać, myślałam że może tylko dla mnie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2019-01-05
*.156.128.*
W dniu 19 .12 .2018 zakupiam karpie ,niby filety ,niby platy sami chyba nie wiedzieli co sprzedaja ale nie tu problem ,ktory zreszta toczy sie do dnia dzisiejszego czyli 5,stycznnia .Reklama telewizyjna,gazetki,jak rowniez obsluga skklepu poinformowali mnie o promocji czylijesli zrobie zakupy za min [rozwiń/zwiń]
brak
cale mnostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2019-01-03
*:dba6:b880:*
Radzę uważać na ceny w Biedronce. ceny na półce różnią się od tych przy kasie. Zazwyczaj przy kasie wychodzi drożej. Poza tym mają mały asortyment. Nie polecam!
Brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IRA
link | zgłoś
2019-01-02
*:7e98:752d:*
Robiłam dzisiaj tj 2-01-2019 zakupy w Biedronce w Pisarzowicach ul. Bielska 46. Poziom obsługi przez kasjera nr 12 żenująco niski. W beszczelny sposób zarzuciła mi że zrobiłam dziurę w torebce z cukrem czym zaśmieciłam jej taśmę, nie umię posługiwac się kartą płatniczą a na koniec dostałam potwierd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kociara13
link | zgłoś
2019-01-02
*:b4a4:3779:*
Od półtora miesiąca coś się stało z jakością mięsa. Na ogromny minus. Od lat kupowałam mięso w Biedronce i było pyszne. Od listopada masakra. Nieświeże, odmrażanie i śmierdzące chemią. Dotyczy to różnych mięs (karkówka, łopatka, schab, szynka) i różnych sklepów tej sieci w Łodzi. Dziś nacięłam się o [rozwiń/zwiń]
Stare, nieświeże, masa chemii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
biedronka wiecznie bez grosza
link | zgłoś
2019-01-02
*:ebc5:f1bb:*
Witam. Po raz nasty dzis kasjerka w biedronce postanowila nie wydac mi grosza. Najpierw zapytala czy mam 3 grosze i bezczelnie zajrzala mi do porfela po tym jak dalem jej 50 groszy, az musiala z fotela wstac czy przypadkiem nie klamie i moze mam te 3 grosze.... Ile razy jeszcze ta zenada w tych [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-01-02
*:6770:884d:*
W ofercie od 2.01.2019 w gazetce oraz na stronie internetowej wystawione są produkty, których nie ma w żadnym sklepie w całych Siemianowicach Śląskich. I od razu zaznaczam, że nie ma możliwości wykupienia tych produktów, ponieważ sklepy otwarte są od 6.30 i byłam zaraz po otwarciu we wszystkich skle [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysio
link | zgłoś
2019-01-02
*.111.156.*
Fajny sklep, blisko, zawsze świeże warzywka, ceny dostępne, często promocje i zwiększone opakowania, bardoz sie ciesze że mam Biedronke blisko.
asortyment i ceny
czasami troszkę brudno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-12-31
*.134.39.*
Nik nic nie wie... Ostatnio był/jest magiczny tydzień - 50% zniżki na drugi produkt. Ale, o które produkty chodzi??? Dostałam listę, którą na poczekaniu ( 10 minut) drukowano dla mnie, mimo informacji na wywieszkach, że lista jest dostępna w sklepie... 8 kartek A4 z wydrukowanymi produktami - pomie [rozwiń/zwiń]
Nieco niższe ceny
Wymieniłam powyżej. W zasadzie wszystko inne poza nieco niższymi cenami ma wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-12-30
*.10.156.*
Sprzedajecie nieświeże mięso. W dniu dzisiejszym łopatka wieprzowa po prostu była śmierdząca. Zdarza się to nie pierwszy raz. Wszystkim, którzy u was kupują produkty mięsne będę odradzała zakupów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-12-30
*.49.255.*
Wyprzedaże!!!oszustwo jakich mało ! To jest Polska właśnie , ceny produktów do 85% tańsze w rzeczywistości droższe niż przed samymi swietami...dotyczy zarówno soozywczych produktów jak i pozostałych.Mam biedronkę pod samym domem a coraz częściej jestem zawiedziona jakością produktów i obsługi i wybi [rozwiń/zwiń]
Bliska lokalizacja
Ceny niezgodne z deklarowanymi, stare mięso, brudne zamrażarki i lodówki , braki asortymentu niemal w każdym weekendzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mironek
link | zgłoś
2018-12-29
*:ca82:25b0:*
Pani mówiąca po pół polsku a po pół ukraińsku wmawiała, że widziałem złą cenę na półce (pod towarem była cena 29,99 a w rzeczywistości na kasie wyskoczyło 69,99). Po udowodnieniu mojej racji - podniosła na mnie głos, że nie sprzeda mi tego produktu za 29,99. a ja chciałem tylko podpowiedzieć, żeb [rozwiń/zwiń]
Brak w tej obsłudze
ROBIENIE DEBILA Z KLIENTA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NATALIA
link | zgłoś
2018-12-28
*.0.69.*
Wielkie oszustwo, produkty z promocji sprytny tydzień, które znajdują się na liście. Produkty znajdujące się w sklepie różnią się cena i gramaturą od tych na liście, a jeżeli już zgadza się cena regularna, nazwa, gramatura z listą produktów przecenionych, to cena na kasie jest normalna niz na liście [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-12-23
*.47.236.*
Wczoraj zobaczyłam w biedronce urządzenie+wkład aril (odświeżacz powietrza) za 14,99 zł.Kupiłam trzy zestawy.Szajs,szajs i jeszcze raz szajs.Wszystkie trzy wylądowały w koszu na śmieci.Żadne urządzenie nie psika.Mąż powiedział-baterie są pewnie do upy.Kupiłam baterie duracell-urządzenia do upy.Słych [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie nadaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-12-23
*.173.208.*
Co się dzieje w biedronkach?!?!?! Bałagan, brud, koszykiem przejechać się nie da, ludzie przeciskają się ( dosłownie!!!) między regałami, towar porozrzucany, wszystko wszędzie! Ostatni rok biedronki to porażka. Już tam nie robię zakupów, bo nic nie można znaleźć. Horror!
Kiedyś były, teraz brak.
Bałagan, palety blokują przejazd koszykiem, nadwyżka towaru, chaos.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-12-17
*.173.41.*
Masakra. I kolejna promocja Biedronki. Przy kasach widnieje informacja plać bonami sodexo aby zdobyć rabat na słodycze 30%. Bzdura. Jedno wielkie oszustwo. Po pierwsze kasjerzy nic nie wiedzą o tej promocji. Po drugie kierownik nic nie wie i nie ma pojęcia czemu kasa nie zrabatowała towaru. A ja jak [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna
link | zgłoś
2018-12-15
*.105.139.*
dotyczy Biedronki w Łodzi ul. Gogola. Nic dobrego w zasadzie powiedzieć nie mogę. Straszny bałagan w towarze - groch z kapusta. Notoryczny brak cenna półkach a jak są to nikt nie jest pewny, że to cena prawdziwa. Straszne kolejki do kas. W kasie prawie zawsze nie ma "wydać reszty" do tego stopnia, [rozwiń/zwiń]
blisko domu
nie można zastąpić Biedronki np. Lidlem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-12-15
*.42.246.*
Podpisuję się pod wypowiedzią p.Bozeny Kiedyś mój ulubiony sklep .... teraz omijam i wchodzę tylko jak muszę...straszny chaos i bałagan...dlaczego tak się porobiło?! ZROBCIE COŚ Z TYM !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2018-12-12
*.65.82.*
Kiedyś lubiłam robić zakupy w BIEDRONCE, BYŁO CIASNO ALE SCHLUDNIE, towar którego potrzebowałam znajdowałam bez problemu + dokupowałam oczywiście inny. A po reorganizacji jest jeden CHAOS. WSZĘDZIE JEST WSZYSTKO, nie mówiąc o totalnym bałaganie.A O KOLEJKACH DO KASY TO SZKODA SŁÓW. Bardzo mi przykr [rozwiń/zwiń]
Jest sporo promocji
Przy kasie jest duży bałagan z promocjami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ratownik
link | zgłoś
2018-12-12
*.147.65.*
W m. Łobez dn. 30.11.2018r. zakupiłem golonkę wieprzową gotowaną zapakowaną w kartonie. Zgodnie z gazetką w/w golonka była w cenie 9,99 pln za kg, ja natomiast zapłaciłem 19,90 pln za kg. złożyłem reklamację zgodnie z ustaleniem kierownika sklepu. reklamacja nie została uwzględniona tłumacząc że to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2018-12-12
*.74.51.*
Biedronka na Widzewie w Łodzi. Notoryczny brak schabu i karkówki z reklamy.O godzin 7:20 pułki z pieczywem puste. Towary bez składu i ładu. Chemia mix wszystkiego rzucona na zabawkach i ciastkach. Karmę dla zwierząt wziąć z pułki to sztuka bo wszystko stoi na wszystkim i obstawione stosem Żwirki i k [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-12-10
*:e5fb:f0fd:*
Od kilku dni trwa reklama kupna w promocyjnej cenie karkówki, ale nikt nie wspomniał, że jest to artykuł nadający się do wyrzucenia, wstyd, pokazaliscie co sprzedajcie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-12-09
*.231.129.*
Błagam skontrolujcie 3 biedronki w Rawie Mazowieckiej POD WZGLĘDEM CZYSTOSCI PODŁUG SZYB PUŁEK WSTYD ! a wejscia jak za dawnej komuny !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka1973
link | zgłoś
2018-12-09
*.173.80.*
Kiedyś najlepszy market. Teraz? Masakra. Obsługa okropna. Ciagle czegoś brakuje. No i oszukują nacenach. W innych sklepach jeśli pracownicy w porę nie ściągną ceny promocyjnej, to zwracają różnicę. Tylkow Biedronce nie. To chyba ich celowe dzialanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kipper
link | zgłoś
2018-12-08
*.156.138.*
Masakra. Niby lider na rynku, co chwila otwierają nowy sklep , a nie można kupić zwykłej czarnej herbaty liściastej. Same ekspresowe lub zielone smakowe. Żenada
Zero zalet
Same wady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STANISLAW
link | zgłoś
2018-12-08
*.47.143.*
MOŻE WARTO LEPIEJ UKŁADAĆ TOWAR A TOWAR PRZED KOŃCEM T.P.S ROBIĆ W INNEJ SZAFIE CHŁODNICZEJ
CENA
T.P.S. A TRWAŁOŚĆ JAKOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STANISLAW
link | zgłoś
2018-12-08
*.47.143.*
KUPIŁEM KARKÓWKĘ T.P.S. 10*12-2018 VACUM OTWORZYŁEM DZIŚ 080*12*20180 I ŚMIERDZI DWA DNI PRZED TERMINEM POWINNA BYĆ DOBRA DZWONIŁEM DO CENTRALI ALE TO SOBOTA TAK WIĘC PRZECHOWAM ŚMIERDZĄCY TOWAR DO PONIEDZIAŁKU . I TAK PEWNIE POWIEDZĄ ŻE ŻLE PRZECHOWYWAŁEM
T.P.S. A TRWAŁOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
minia
link | zgłoś
2018-12-07
*.20.86.*
mam kartki do odebrania na dwa słodziaki za darmo ale byłam juz w tylu biedronkach że nigdzie nie ma, mało to w sklepach mówią że słodziaków już nie będzie, dzwoniłam do obsługi klienta pan mówi ze słodziaki były ale w wybranych sklepach ale to wcale nie prawda, więc skoro była taka akcja to niech z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-12-06
*.242.115.*
W sklepie w Koninie przy ul. Spółdzielców jakiś horror, coraz żadzie przychodzę, choć mieszkam przy sklepie, od tygodnia nie mogęzrobić normalnych zakupów. Na półce nie ma towarów a obok od tygodnia leży ta sama nierozpakowana paletą, nie będę jej rozpakowywał, bo nie wiem czy z nich można brać, je [rozwiń/zwiń]
Sklep pod moim blokiem
Towar nie rozpakowany na paletach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2018-12-03
*.15.177.*
Zakupiłam wodę smakową ZYWIEC ZDRÓJ, która to okazała się być zwykłą wodą, zgłosiłam zaistniałą sytuacje w sklepie, skąd mnie odesłano do telefonicznego biura obsługi klienta,tu od ponad miesiąca nikt nie reaguje na moja reklamacje, czuje się jak intruz dzwoniąc i pytając się o status mojej reklamac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-12-02
*.29.97.*
Oszuści, zbierałam naklejki a teraz mówią że słodziaki do wyczerpania zapasów a te zapasy wyczerpane od dawna. Chwyt reklamowy następnym razem nie dam się nabrać.Biedronka się zrobiła pazerna,czas zmienić sklep i zakupy robić w innych. Pozdrawiam
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-12-02
*.237.160.*
Witam dziś ostatni dzień na odebranie misia byłam dziś w Biedronce a pan przy kasie powiedział mi że już nie przyjadą pluszaki...Biedronka robi klientów w konia chodziłam przez 2tygodnie po biedronkach pytałam się kiedy będą a pracownicy biedronek mówią proszę usbroic się w cierpliwość a dziś że ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-12-02
*.254.232.*
Witam Wejherowie jest taka obsługa że masakra mam do odebrania 3pluszaki do dziś nie przyjechały, chodzę już od 2tygodni i nie ma ich w biedronkach a jak się pytałam czy mogę zamówić to odpowiadają że nie ma czegoś takiego i to od nich zależy czy wezmą te naklejki czy nie bardzo nie miłe takie oso [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-12-01
*.219.5.*
Takiego bałagan i rozgardiasz w sklepie widziałem ostatnio za "komuny" Konia z rzędem temu kto przy wyłożonym towarze zobaczy cenę. Ponadto to nie jest już sklep a tylko składowisko śmieci.
Nie można na siłę ustawiać tak dużej ilości towaru na tak małej przestrzeni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vipaxk
link | zgłoś
2018-11-29
*.179.65.*
Biedronka wyłudza pieniądze przy pomocy firmy zewnętrznej zarządzającej parkingiem https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/47090525_2172166939689693_2012899451915468800_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=e4ef466bedd39a5014bcbe3061f99c5c&oe=5CAF14B7
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-27
*.0.241.*
Jestem klientką Biedronki od dawna, najczęściej przy ulicy Bałtyckiej lub w innej w Olsztynie.Zbierałam jak większość klientów znaczki na słodziaki. Słodziaki wywalały się z kartonów, kiedy ludzie nie mieli naklejek( były wszystkie), potem było ich coraz mniej i najczęściej dwa lub trzy rodzaje.Kied [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ulka
link | zgłoś
2018-11-26
*:b627:b26f:*
W dniu 26.11.18 dokonałam zakupu orzechów włoskich w Bytomiu ul.Janty. Po skasowaniu skasowaniu towaru zorientowałam się że cena jest pięciokrotnie wyższa od innych sklepów więc od razu chciałam zwrócić lecz kierowniczka nie przyjęła zwrotu gdyż w biedronce ich nie ma. Kierowniczka była przy tym bar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sznaps
link | zgłoś
2018-11-22
*.169.247.*
Biedronka schodzi na psy towar porozwalany po całym sklepie karma dla zwierząt z jedzeniem bądź co bądź to w puszkach ale bez przesady tragedia kasy 2 otwarte a ludzi po 20 w kolejce że nikt nie pilnuje pracowników by tam był porządek na sklepie gdzie kierownictwo nadzór paranoja bytom
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-11-13
*.173.112.*
Biedronka zawodzi dzieci po raz kolejny! Gdzie są książki na pierwszą się nie załapaliśmy a drugiej ciągle nie ma!!! A jak były to panie kasjerki miały u siebie(dawały wedle uznania) a nie były wystawione tam gdzie powinny-mowa o sklepach w Pyrzycach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-11-08
*.71.102.*
niech biedronka zmieni reklamy na temat książek świerzaków są po prostu nie dostępne lub przyślą 10 sztuk na sklep gdzie w gazetkach wszędzie są ponoć dostępne i zamiast na karteczki to są sprzedawane przed gazetkami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-11-06
*.156.143.*
Sklep Migdałowa 4 Warszawa Od dluższego czasu bez względu na godzinę i dzień jest zawsze otwarta jedną kasa. Zazwyczaj są do tej kasy kolejki ponad dwudziesto osobowe, a pracownicy zazwyczaj udają, że nie widzą tego. Reszta personelu zwykle jest na zapleczu lub układa towar, aby jak najszybciej sko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2018-11-05
*.173.176.*
Zjadłem wczoraj ciastko portugalskie w biedronce aleje jerozolimskie przy smyk. 15 godzin siedzenia na toalecie. Aż dziw bierze jak może małe ciastko zaszkodzić. Stałem dalej niż widziałem. Nic już więcej u nich nie kupię. Nawet gumy do żucia. Tragedja. Nikomu nie polecam 24 godzin w pracy z ** [rozwiń/zwiń]
Brak
Rozwolnienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-11-03
*.230.69.*
Na swoją opinię bardzo długo pracowała Biedronka w Kolbuszowej przy ul. Obrońców Pokoju. Pracuje tam banda złodziei i oszustów, praktycznie nie zdarzają się zakupy podczas których nie zostałbym w jakiś sposób oszukany na kasie. Albo do rachunku doliczany jest jakiś fikcyjny produkt, którego nie kupu [rozwiń/zwiń]
BRAK
WIELE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-11-01
*.248.155.*
Biedronka wisznice to syf wódka w dziecięcych rzeczach cena jest inna jak przy kasie jak płacisz po prostu tam jest oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2018-11-01
*.238.248.*
W biedrokę juz nigdy nie odwiedze, smierdzące ryby , po otwarciu paczek cuchnie samą zółcia. Produkty w biedronce sa dla biedaków, ten rodzaj produktu kupiłam po raz 4 i cała paczka do smieci sie nadaję!!!!!!!! wolę zapłacić za dorsza którego mi dowiąza z nad moż zapłacić 100 zł i wiem że przyjedzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emcia
link | zgłoś
2018-10-30
*.149.88.*
Jako pracownik biedronki, uważam że większość tych opini jest zbędna. Narzekać to każdy potrafi, że brud, syf , opryskliwi kasjerzy bądź brak cen czy promocje błędne. Po primo, klienci sami robią ten syf, my staramy się ułożyć świeżo wyłożony non food,a dosłownie dać max 5 min i zaraz wszystko w n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MK
link | zgłoś
2018-10-30
*.160.172.*
27.10.2018 godz. ok. 11. Biedronka w Mierzynie (zachodniopomorskie) ul. Welecka. Po otwarciu kolejnej kasy kasjer odmówił obsłużenia mnie (skasowania moich zakupów), ponieważ jak to pan ujął nie powinnam pierwsza podjechać. Musiałam poczekać, aż uznał że teraz jest moja kolej. Było to upokarzające. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-10-27
*.248.162.*
brak cen to normaaaaaa :)
brak
zbyt wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszk
link | zgłoś
2018-10-27
*.248.162.*
najepsza jest biedronka w Zdzieszowicach wszedzie pelno palet i wózków przejść sie nie da masakra jakas i prosze o inf. kiedy sa niby te godziny szczutu i pracuja w tedy wszuskie kasy bo jeszcze tego nie widzialam 2 kasy to juz szał ????????
brak
zbyt wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient Biedronki z Wisznic
link | zgłoś
2018-10-27
*.173.224.*
chciałabym uczulić wszystkich klientów robiących zakupy w Biedronce w Wisznicach na panie obsługujące kasę . Nie liczą rzetelnie. W moim przypadku za 15 dag cukierków policzona zostałakowo tak tak jakbym kupowała kilogram. Po interwencji u pani kierownik zwrócono nam pieniądze .. To nie jest [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rox
link | zgłoś
2018-10-26
*.175.71.*
Przed chwilką chciałam zamienić wcześniej kupiona-dosłownie pół godziny SOKOWIRÓWKĘ .Procedury zwrotu są chore ,Pani oświadczyła że wymian nie ma ,można oddać do naprawy .A GDZIE KU..A INFORMACJA NAPISANA DUŻYMI LITERAMI .OBSŁUGA W CHORZOWIE Stefana Batorego 29 - FATALNA,BRUD I JESZCZE RAZ BRUD .Myś [rozwiń/zwiń]
BRAK ZALET
BRUDNE WÓZKI NA ZAKUPY NISKI STANDARD .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadeo
link | zgłoś
2018-10-24
*.207.69.*
Jestem częstym klientem sklepu "BIEDRONKA"w Cieszynie na ul.Kosak-SZatkowskiej (osiedle Podgórze)i byłem świadkiem kradzieży przez kobietę narzuty na plecy wkładanej do torby podręcznej,przy mnie.Nieodzownie poinformowałem personel sklepu o tym incydencie,jakież było moje zdziwienie i zaskoczenie ki [rozwiń/zwiń]
nie ma
nie ma reakcji na złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Diana
link | zgłoś
2018-10-23
*.201.55.*
Kupiłam prostownica do włosów ktora sie okazała nie sprawna . Wiec na drugi dzien przyszłam z reklamacją. Co sie okazalo ze jak bierzesz naklejki „gang slodziakow” wskazuje, że w przypadku odebrania naklejek przez Klienta traci on prawo do odstąpienia od zakupu oraz do zwrotu zakupionych produktów [rozwiń/zwiń]
Nie polecam
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-10-17
*.238.28.*
W sklepie Biedronka w Grudziądzu przy zakupie towarów i płatnością kartą płatniczą po wprowadzeniu karty i kodu "padł system" i pani kasjerka ponownie wprowadzała do kasy zakupione towary. Na moją uwagę, że pewnie już za te towary zostało obciążone moje konto stwierdziła , że będę musiała udać się z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-10-15
*.221.121.*
Od czasu modernizacji Biedronek (dodatkowe regały na końcu sklepu i powyżej lodowek) nie jestem w stanie sprawnie odnaleźć produktu. Żywność pomieszana z chemią, wszystko w nieladzie na tyle zaawansowanym, że 30 osób by temu nie podolalo..Biorę do koszyka kostki do toalety z alejki z chemia po czym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2018-10-11
*.219.144.*
Staram się omijać Biedronki szerokim łukiem, gdy tylko mogę, ale niestety czasem jestem na nie "skazany". Wielkie kolejki to norma, regały i kosze ustawione tak, że często nie wiadomo jak się w tej kolejce ustawić, dodatkowych kas nie otworzą, bo pracownicy muszą wyłożyć towar, wynieść śmieci, rozła [rozwiń/zwiń]
Dobre ceny na niektóre produkty, "Biedronka zawsze blisko"
Kolejki, za mało personelu, wszechobecny nieład, ceny wcale nie są tak niskie jak się powszechnie twierdzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obserwator
link | zgłoś
2018-10-06
*.239.145.*
Cynizm i głupota panująca w sieci Sklepow Biedronka nie ma sobie rownych jak moge kupowac w takim sklepie gdzie zagrozenie zycia i zdrowia jest na kazdym kroku przejscia miedzy półkami nie ma tylko dla mocno szczupłych ludzi towar nie zabezpieczony ceny nie pokrywaja sie z zeczywistoscia.Ludzie zacz [rozwiń/zwiń]
Caly zachodni badziew za "bezcen podobno kupisz"
Niekompetencja personelu zagrozenie dla Kilentow na kazdyn kroku niesamowity SYF.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2018-10-03
*.47.71.*
Wprowadzają klientów w błąd , niestety i to prawda co innego w gazetkach co innego w rzeczywistości . a najgorsze ze odsyłaja do regulaminow . Wybaczcie ale kto czyta przed zakupami regulaminy . :-D Chyba że promuja akcje Cala Polska czyta :-D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka z Polic
link | zgłoś
2018-09-29
*.156.140.*
Co się stało z Biedronkami? Brud w sklepie, cen brakuje nie mówiąc o tym, że zazwyczaj wprowadzają w błąd. Już nie mówiąc o tym,że często towar jest przeterminowany. Tragedia. Nie wiem czy brakuje ludzido obsługi czy jest jakas inna przyczyna? Klienta nie powinno to interesować. Brakuje słów pk pros [rozwiń/zwiń]
Malo miejsca w sklepie, stoją palety i czesto puste kartony na półkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-09-26
*.244.214.*
W Biedronce oszukują na prostych sformułowaniach promocyjnych, np. "kup dwa dowolne...." nigdy nie oznacza dowolnych tylko wybranych produktów, a to jest różnica. Dzisiaj dowiedziałem się że "dwa dowolne opakowania ciastek", ale tylko 4 wybrane, a takiej informacji nie było na cenie. Często ceny oka [rozwiń/zwiń]
cześć produktów można kupić taniej niż u konkurencji
częsty brak cen, fałszywe promocje, niezgadzające się ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolona
link | zgłoś
2018-09-24
*.205.4.*
Jestem bardzo niezadowolona, ponieważ po raz kolejny zdarzyła się sytuacja, w której w sklepach nie ma promocji, które są podawane w gazetkach. Co więcej obsługa nie ma pojęcia, że takie promocyjne produkty w ogóle miały być. Przykład: masło extra. Gazetka podaje, że przy zakupie 2 szt. cena wyniesi [rozwiń/zwiń]
brak
W sklepach nie ma promocji, które powinny być zgodnie z gazetkami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-09-21
*.254.254.*
Negatywnych uwag i opinii firma też nie przyjmuje, bo pokazuje się nieprawidłowy kod
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2018-09-21
*.93.94.*
Niestety mimo, iż w sklepie są kasy pierwszeństwa, to pracownicy w ogóle nie wiedzą, do czego one służą. Jestem w zaawansowanej ciąży i poprosiłam kasjerkę o możliwość skorzystania z kasy pierwszeństwa. Ta niestety nie wiedziała jak ma się zachować... w ostateczności zmieszana kobieta zgodziła się n [rozwiń/zwiń]
---
Brak poszanowania dla kobiet w ciąży
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sławek
link | zgłoś
2018-09-17
*:53c3:d8d9:*
Moim zdanie nasze wpisy są traktowane przez firmę jak powietrze.Jedno co dobrze przychodzi pracownikom dyrekcji to palenie parunastu papierosów dziennie w podcieniu budynku Kupca w Poznaniu.Pomysł z maskotkami to super wyciąganie pieniędzy z akcji 500 dobrej zmiany,rodzice mniej "rozumni"kupują na z [rozwiń/zwiń]
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-09-17
*.254.158.*
Biedronka w Krakowie przy ul.Lokietka jest okropna. Kasjerki kasuja jak za kare, brud, syf, zgnile warzywa, maly wybor pieczywa... oszukiwanie na kasie, niby promocja a kasa liczy drozsze ceny... bylam w sklepie ostatnio ok 30min I mieso z dostawy stalo na sklepie i sie rozmrazalo.. czekalo na kogos [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sławek
link | zgłoś
2018-09-17
*:53c3:d8d9:*
Odwiedziłem dzisiaj po raz ostatni sklep waszej sieci w Poznaniu przy ul.Kazimierz Wielkiego powód tragiczne zarządzanie jest fatalne.Przykłady brak personelu zdaniem kierowniczki jest powodem czynnej tylko jednej kasy prawie przez cały dzień.Powoduje to kilkunastu osobowe kolejki towar nie rozłożon [rozwiń/zwiń]
brak
polityka firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BERNARD
link | zgłoś
2018-09-15
*.181.30.*
W dniu 08.09.2018 kupiłem w sklepie „BIEDRONKA” przy ul. Karmelickiej w Gdańsku opakowanie mięsa na tatar wołowy f-my „Kraina Mięs” za 6,99zł. Na opakowaniu termin spożycia to 15.09.2018r. W dniu 14 września chciałem spożyć ten tatar, ale przed otwarciem opakowania zauważyłem, że wokół k [rozwiń/zwiń]
żadnych
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jk
link | zgłoś
2018-09-13
*.172.234.*
BIEDRONKA-OPALENICA, przy ul. Poznańskiej! Począwszy od panującego bałaganu, braku koszyków lub jeśli są- obrzydliwie BRUDNE z pourywanymi rączkami, bez kółek lub z ledwo kręcącymi się..., a skończywszy na najważniejszym: OBSŁUDZE- nieustannie niezadowolonej, sprawiającej wrażenie ludzi, pracujących [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-09-13
*:a726:28d3:*
W aktualnej ofercie promocyjnej Biedronki (z gazetki) są różne herbaty Green Hills, m.in. Yunnan Cesarski. Byłem w kilku Biedronkach, w żadnej nie ma tej herbaty, a pracownicy o promocji nic nie wiedzą. KOMPROMITACJA! Jaki cel ma wprowadzaniem klientów w błąd pozorowaną promocją (=dostępnością)?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teresa pilarczyk
link | zgłoś
2018-09-07
*.241.216.*
sklep biedronka w slupsku na ul. wolnosci niemila obsuga brak cen a jak sa to sa niezgodne z tym co kasuje kasjerka ogolnie jest nielad i balagan pytam sie gdzie jest regionalna z tego okregu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-09-02
*.254.182.*
Do Iga. Mówimy rejonowej że jest nas za mało ale każda biedronka ma określoną ilość etatów do przyjęcia w zależności od obrotu sklepu, wielkości. Nie wiem kto mądry to ustala ale oczywiście liczy się produktywność. A ceny niezgadzaja się bo albo my jeszcze nie zdążyliśmy ich zmienić albo bywa tak że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriela
link | zgłoś
2018-09-01
*.146.224.*
Byłam w Biedronce w Rumi ul.Grunwaldzka,robiac zakupy zwracam uwage na ceny.Moje rozczarowanie,gdy ceny towaru na połce różnią się od ceny w czytniku i przy kasie.Zapytałam dlaczego tak jest. Pracująca tam Pani oświadczyła ze to ceny z dnia wczorajszego w promocji.Skoro nikt cen nie zmienił, powinna [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2018-09-01
*.242.115.*
Byłem w Biedronce w Koninie, na ul. Spółdzielców, ale jeszcze takiego marketu nie widzieliście, nie ma elewacji, elewacja budynku to styropian, mówię wam warto zobaczyć. Lidl im szkołę pokaże , porządek, czyściutko, po niemiecku a w Biedronce po portugalsku, dziury w ścianach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-08-31
*.163.252.*
W BIEDRONCE W tORUNIU NA UL.dZIEWULSKIEGO PANUJE BAŁAGAN CENOWY.pROMOCJE KTÓRE ZNAJDUJĄ SIĘ BA ETYKIETACH PRZY TOWARACH NIE ZAWSZE SĄ REALIZOWANE PRZY KASACH.Kierowniczka której zwrócono uwagę była niemiła i oświadczyła że klijent powinien znać regulamin promocji.
szeroki asortyment i dobra lokalizacja
często brak cen na towarach a i wiele razy czytnik nie może znależć ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-08-30
*.93.94.*
Dzisiaj w Krakowskiej suszonej znalazłem ogniska pleśni. To tylko potwierdza moje doświadczenie, w kwestii, iż przerywają tzw. łańcuch chłodniczy, przez co psują żywność którą nam sprzedają.... Nawet nie chce mi się pisać o poprzednich doświadczeniach.... Za to są mandaty, ale jak widać za małe sko [rozwiń/zwiń]
burdel w sklepie, brak oznaczenia cen
burdel w sklepie, brak oznaczenia cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2018-08-28
*.254.231.*
Owszem Dorotko masz rację nie da się przecież rozdwojci i być jednocześnie przy rozkładaniu towaru i przy kasie. To dlaczego nie powiecie o tym waszym kierownikom czy kimś tam innym kto tym wszystkim nadzoruje żeby zatrudnił więcej osób. Czy to takie trudne? Jeśli bojcie się że was zwolnia to znajdz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2018-08-28
*.254.231.*
Witam moim zdaniem w biedronkach panuje porostu bałagan. Pracownicy są nie kulturalni. Chamsko odnoszą się do klientów lub poprostu ich ignorują. A czas spędzony przy kasie jest niemal dwukrotny niż same robienie zakupów. A to dlatego że mają z 5 kas czynna tylko jedna a to dlatego że mają za mało p [rozwiń/zwiń]
Dość tanio
Długi czas stania przy kasie oraz bałagan na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ELA
link | zgłoś
2018-08-26
*.254.132.*
Witam. Byłam w Biedronce na Gagarina19 we Wrocławiu i muszę przyznać że byłam mile zaskoczona. Zostałam wręcz bardzo miło obsłużona i pan do którego zwróciłam się z zapytaniem o pomoc w znalezieniu produktu bez żadnych problemów udzielił mi pomocy. Bardzo dziękuję i polecam ten sklep bo miło się w n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fisz
link | zgłoś
2018-08-20
*.30.90.*
BIEDRONKA to nic więcej jak nie porozumienie , byłem w tym sklepie w Jastrzębiu Zdroju na ul Harcerskiej, szukałem pewnego produktu ,znalazłem jedną sztukę , ale że potrzebowałem więcej więc poszedłem zasięgnąć języka u jednej z Pań która wówczas pracowała na sklepie , lecz nie sprawdziło sie to że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ag
link | zgłoś
2018-08-19
*.115.87.*
Sklep Biedronka ul. Piłsudskiego w Będzinie - porażka. Panią pracujacym tam przysługuje chyba dodatek za nieuprzejmą obsługę. Standard 1 kasa otwarta a prośby o otwarcie drugiej (o trzeciej nie ma co marzyć) są lekceważone. Panie są obrażone , klienci zdenerwowani i tak się kręci machina nienawiści. [rozwiń/zwiń]
Brak
kolejki, ceny niezgodne z ofertą, bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Itan
link | zgłoś
2018-08-17
*.57.165.*
Jestem zszokowany lato full gazetek rabatów brak wszystkie czytniki na sklepie zepsute zamiast 6 kas działają dwie lub po wielkiej bitwie trzy porażka biedronka schodzi na psy jak tak dalej pójdzie trzeba zmienić sklep bo kłamią w żywe oczy oszukując klijentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-08-12
*.178.238.*
Jestem pracownikiem biedronki. I fakt jest taki że bałagan robią klienci a nas jest za mało żeby to wszystko ogarnąć. Dopiero wieczorem sprzatamy albo na nocce podczas wykladania towaru. W ciągu dnia siadamy na kasę i też rozkladamy towar. Przecież musi coś być na półkach żeby klient kupił. Nie może [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient Gdańsk
link | zgłoś
2018-08-11
*.254.226.*
Witam. Chciałbym powiedzieć że biedronka na zaspie to jest smród, bród, i oszustwo. Ponieważ: wyposażona jest ona w 2 czytniki w których, ten 1 pokazuje 3,99 a ten 2gi 5,99zł. Jednakże przy kasie jest cena 10,99zł. Tak naprawdę jest tam taka blondynka która chyba nie ma życia że mieszka w biedronce. [rozwiń/zwiń]
Nic
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-08-10
*.8.218.*
Moja ocena dotyczy sklepu Biedronki w Inowrocławiu przy ulicy Konopnickiej. Pomimo tego że sklep jest po remoncie kasy sà tak małe że nie ma możliwości na spokojne spakowanie zakupów gdyż produkty promocyjne zajmujá miejsce na ladzie w miejscu gdzie powinny leżeć moje zakupione produkty. Nie wspomnę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2018-08-10
*.7.31.*
Witam.opinia dotyczy sklepu Biedronka w kowalach k.gdańska.sklep jest brudny tz. Podłogi są niedomyte ,leży mnóstwo śmieci między regałami ,odpadków opakowań,resztek jedzenia,tak jest cały czas bez względu na porę.koszyki zakupowe chyba nigdy nie są myte.sklep jest odrażający.wystarczy wejść do Lidl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-08-09
*:4524:b430:*
Powoli przekonuję się do innych sklepów dlatego że ceny już nie są niskie a promocje mało atrakcyjne i często trzeba kupić więcej żeby zapłacić mniej, to nie dla mnie. Zawsze sprawdzam czy ceny sìę zgadzają na paragonie i często muszę interweniować bo są z tym problemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2018-08-09
*.244.241.*
No i nie będę oryginalna niestety. Szklarska Poręba + sezon=dużo klientów, a w sklepie 1 kasa czynna! Na prośbę otwarcia drugiej lekceważące spojrzenie Pani z kasy i.....cisza. Po 5 min. ponownie prośba i....patrz jak wyżej. Oczywiście po sklepie przemyka reszta personelu. Wreszcie doczekałam się ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-08-08
*.185.81.*
Brak uruchomienia kas, przy dużych kolejkach dwie tylko kasy.W Lidlu nie dopuszczają do kolejek.W szybkim tempie kasjerki są obsadzane na stanowiska kasowe.Makabra w Biedronkach brak pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-08-08
*.0.40.*
Biedronka Mińsk Mazowiecki ul. Dąbrówki: Gazetka ważna od 2.08.2018 do 8.08.2018. Piwo Leżajsk 550 ml kup 2x4pak a 1 puszka 1.79 zl. Niestety. Na kasie o godzinie 18.00 dnia 8.08 promocja juz nie aktualna a zapasy na regałach spore. Na kasie wbija się cena 2.29 zl/puszka. Po wezwaniu koerownika P. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-08-07
*.146.230.*
Poziom obsługi reklamacji fatalny ,przekraczany czas na rozpatrzenie reklamacji nie 14 dni roboczych a ponad 20 to norma i BOK twierdzi że jest OK . Wiertarka reklamowana już 5 razy na to samo uszkodzenie ,serwis chyba tylko pieczątki stawia i oddaje nie naprawiony . Prośba o wzrot gotówki w ramac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-08-07
*.183.240.*
Na wejściu brudna podłoga, cen brak jak mam wiedzieć ile zapłacić jak nie wiem ile co kosztuje. Dużo towaru stoi pod inną ceną.
Brak
Niezgodność cen z asortymentem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ogrodnik
link | zgłoś
2018-08-05
*.174.35.*
Dnia 05.08.2018r.oszustwo przy zakupie promocyjnym cukru"kup 3 za 1zł19gr.kg ,przy kasie 1zł 99gr.Reklamacja nie uwzględniona,ponieważ cena naliczona,przy sprawdzeniu w domu.Z powodu innej zakwestionowanej ceny przy kasie na promocję patelni na wagę,wprawdzie reklamacja uwzględniona,a druga (kradzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marco
link | zgłoś
2018-08-04
*.4.14.*
wyszukany sposób naciągania klientów. Przykład z 04.08.2018. Promocja na płyn do naczyń fairy - kup dwa za 3,49. W mejscu promocji feiry platinum za 4,99. W okolicy tańszego nie ma. Co robi klient. Kupuje. Podobne jakiś czas temu promocja na serki danio. Towaru w promocji na półce nie uświadczysz, w [rozwiń/zwiń]
spory wybór towarów
bałagan na półkach, w asortymencie, nie czytelne oznakowanie towrów, zastawione przejścia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2018-08-03
*.47.174.*
Nie polecam arbuzów z biedry. OBRZYDLIWE są. Nie rozumiem dlaczego musimy płacić za takie g....o.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina P.
link | zgłoś
2018-08-02
*.160.159.*
Bierdonka, białystok ul. Radzymińska, 2 razy kupiłam zepsuty filet kurczaka z dobrą datą ważności. Kierowniczka sklepu odmówiła mi zwrotu pieniędzy za mięso kupione tego samego dnia. Niestety mięso poszło do kosza, a pani ze sklepu wmawiała mi, że to moja wina. Pozatym synowa kupiła jajka z terminem [rozwiń/zwiń]
+dosyć dobre owoce, lecz wszystko rozrzucone wszędzie
-mięso i jajka stare i zepsute, -brudne wejscie do sklepu, rampa i koszyki przy wejściu, - nieprzyjemny, nieprofesjonalny personel, - 6 kas i z czego jedna otwarta ciągnąca sie na 3/4 sklepu, gdzie inne kasjerki jarają jaki przed sklepem -Czasami nie wydają poprawnie reszty, mam wrażenie, że nie skończyli podatawówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-08-02
*.254.178.*
W sklepach biedronka panuje totalny bałagan, przebaczenie przez aleje wózkiem graniczy z cudem.odrazam zakupów w tym sklepie, sama już tam nie chodzę. Kolejki bardzo dlugie. Brak cenowek. Zdecydowanie wolę sklepy LIDL
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek
link | zgłoś
2018-08-01
*.252.27.*
W dniu 02.07.2018r. zakupiłem w sklepie Biedronka Opole ul.Ozimska 48 telefon komórkowy,który okazał się zwykłym bublem-bateria nie trzymała napięcia.W związku z powyższym w dniu 05.07.2018r.złożyłem w w/w sklepie reklamację,żądając zwrotu pieniędzy.Reklamacja została przyjęta na co wydano mi stosow [rozwiń/zwiń]
żadne
niedbałość o klijęta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-08-01
*.254.238.*
Porażka, czekam juz drugi rok na rozpatrzenie szkody która miała miejsce w biedronce. Czy to jest firma która poważnie traktuje swoje obowiązki? Nie polecam !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-07-31
*.93.92.*
Sklepy biedronka strasznie sie zmienily i to na gorsze,brak cen na produktach i to wielu,balagan przewaznie poustawiane palety z towarem,ze przejsc nie mozna,w koszach masakra i to nie pisze o jednej biedronce,w mojej okolicy jest ich kilka i w kazdej to samo.masakra
Duzo produktow tanczych
Co chwile trzeba latac pid czytnik zeby sprawdzic cene,balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-07-28
*.47.226.*
Dla kogo jest sklep Biedronka w Wydminach? W chwili obecnej chyba nie dla klientów a dla Pani kierownik. Władza upoważnia do wielu rzeczy między innymi do wydawania głośnych poleceń ze środka hali sprzedaży do kasjerki na kasie czy pracującej przy nabiale. Widać tu brak troski o zdrowie pracowników, [rozwiń/zwiń]
Duży przestrzenny sklep, dobra lokalizacja,dobre ceny
j/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-07-26
*.238.24.*
W dniu 25.07.18 r. Robiłam zakupy w biedronce w Grudziadzu na ul. Nauczycielskiej .Na sklepie potworny bałagan, towar " niby w orzeczenie " wrzucony do koszy a w nich wszystko wymieszane , ciuchy , buty , AGD,jeden wielki haos a już niemożliwości jest znalezienie ceny danego produktu , nawet nie mog [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2018-07-24
*.94.210.*
Witam lubie i cenie sklepy biedronki w tarnowie przy zenicie po drugiej str super porzadek obsluga fajna ale na Woli Rzedzinskiej obok tarnowa bylam drugi raz balagan nie ma cen a obsluga mowi szybciej! Ceny nie sprawdze przy kasie sa czytniki kolejka na km druga lazi po sklepie zaraz otworzy kase t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-24
*.254.150.*
W sklepie chaos, problem przejść między regałami i kolejki
kolejki, problem z przejściem między regałami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nik
link | zgłoś
2018-07-22
*.252.19.*
Coraz częściej w Biedronce zauważalny jest chaos i bałagan. Przepełnione półki, produkty stojące na podłodze. Trójmiasto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony klijent
link | zgłoś
2018-07-19
*.179.60.*
Beznadziejny sklep obsługa do zamknięcia oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-07-18
*.41.177.*
Dzisiaj klienci Biedronki dostali SMS o otwarciu w Łodzi nowego sklepu na Traktorowej 52, byłam jednym z nich, pojechałam i wielu innych też i poczułam się jak te balony nadmuchane w sklepie bo sklep byl zamknięty błędna data. Smsa z przepisami nie było, ubaw mieli tylko pracownicy patrząc na kolejn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Del
link | zgłoś
2018-07-16
*.254.180.*
Sklep biedronka ul główna w Częstochowie tragedia, obsługa nie pomocna kasa 1 czynna kolejka do lodówek zapytanie o cenę przysparza wielu problemów kadrze kierownik do wymiany
Miejsce
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
staszek3064
link | zgłoś
2018-07-11
*.254.250.*
Taboret- Stołek firmy SMUKKE dla dzieci wyprodukowany dla Biedronki to totalna tandeta a w dodatku jest bardzo niebezpieczny , nózki przymocowane są płyty pilśniowej , Moja Córeczka o mało nie rozbiła sobie głowy przez ten bubel , jak możecie sprzedawać przedmioty nie testowane o tak lichej jakości [rozwiń/zwiń]
Ładny
jakość wykonania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadeo265
link | zgłoś
2018-07-11
*.207.69.*
JESTEM CIEKAWY CZY KTOŚ Z BIUROKRATÓW TYCH PORTUGALSKICH "BIEDRONEK"CZYTA TE OPINIE NIEZADOWOLONYCH KLIENTÓW BO JA MAM TAKIE WRAŻENIE ŻE NIE!OLEWAJĄ KLIENTÓW,DLATEGO MAM TAKĄ PROŚBĘ BY NIE KUPOWAĆ W TYCH SKLEPACH.MAMY POLSKIE ŁADNE SKLEPY,I TAM RÓBMY ZAKUPY OLEJMY BIEDRONKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
antosw
link | zgłoś
2018-07-10
*.78.108.*
Radzę na miejscu sprawdzać wydruki z kas fiskalnych. Dzisiaj 10.07.2018r paczkę mięsa na gulasz policzono mi X6 w krakowskiej Biedronce przy ulicy Beskidzkiej. Ile osób oszukali do momentu mojej interwencji.A ile osób w skali kraju, bo podobno tym steruje centralny komputer Biedronki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadeo265
link | zgłoś
2018-07-09
*.207.69.*
Opinia moja dotyczy biedronki po remoncie w Cieszynie (43-400) na ul.Kossak. Towar przed remontem sklepu był ułożony w miarę normalnie po remoncie totalny bałagan,wszędzie palety w przejściach, wózkiem nie można przejechać,asortyment towarów niezadowalający, np.proszków do prania jak na lekarstwo, [rozwiń/zwiń]
brak-
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
telmut
link | zgłoś
2018-07-07
*.173.156.*
Co za debil wymyślił reorganizacje produktów w Biedronce. Teraz wszystko jest wszędzie i nic nie można znaleźć.Kompletna porażka. Nie robię już tak zakupów. Kiedyś Biedronka kojarzyła się z szybkimi tanimi zakupami i z jakością było całkiem nieźle. Teraz po rewolucji nic nie można odnaleźć.Chemia je [rozwiń/zwiń]
tanio
chaos z towarami.wszystko jest wszędzie. wszystkiego trzeba szukać. Nie polecam tych sklepów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-07-06
*:d41d:c611:*
Złe traktowanie przez konsultantoów biedronka nie załatwiają interwencji wydzwonią się po kilka razy i zero reakcji w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MISTRZ
link | zgłoś
2018-07-05
*.99.105.*
Ech kiedyś to była Biedronka.... Korzystam z usług sklepu przy ul. Grotta Roweckiego w Sosnowcu od początku jego istnienia i coraz rzadziej robię w nim zakupy. Po remoncie sklep zszedł na psy, a wydaje się, że powinno być całkiem odwrotnie. Potwierdza się to co piszą inni w swoich opiniach-ogólny ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-07-04
*.146.100.*
Ludzie dajcie sobie spokój z zakupami w tej . Od prawie miesiąca czekam na odpowiedz w sprawie reklamacji nożyc do żywopłotu, u których po pierwszym użyciu pojawił się ogień na szczotkach przy wyłączaniu. Sklep mnie olewa, wysłałem list do BOK i cisza. Wczoraj wiadomość tutaj i po odpowiedzi w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniela
link | zgłoś
2018-07-01
*.7.232.*
rezygnuje z zakupów pomimo zapewnień że wszystkie kasy będę czynne w sobotę jedna czynna kasa kolejka 20 metrowa kasjerka opryskliwa powolne biedronka w szczawnie zdroju koło tesco
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL
link | zgłoś
2018-07-01
*:8981:2ba5:*
BIEDRONKA CZELADŻ DEHNELÓW.WCZORAJ BYŁEM ŚWIADKIEM DZIWNEJ SYTUACJI,BARDZO OPRYSKLIWA KASJERKA ZWRACAŁA UWAGĘ STARSZEMU MĘŻCZYŻNIE ŻE BLOKUJE JEJ KASĘ,NA CO KIEROWNICZKA ZWRÓCIŁA JEJ UWAGĘ,POWIEDZIAŁA JEJ"ŻANETA"WYMOWNIE SPOJRZAŁA I ODESZŁA ,A PANI KASJERKA CO?ZAMIAST PRZEPROSIĆ TO POD NOSEM ODGRAŻA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2018-07-01
*:4b1d:37c1:*
Beznadzieja i totalny balagan. Pracownicy nie panują nad towarem wszedzie palety i kartony a w dodatku na około 40% produktów bram ceny. Pracownicy odsylaja do czytników.jeszcze 2 lata temu lubiłam robić zakupy w Biedronce teraz odchodzę od tego sklepu Kolejki do kasy takie że zakup lodów i inn [rozwiń/zwiń]
Brak
Zla organizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
biedronkanick
link | zgłoś
2018-07-01
*:85f9:ee7:*
ochroniarze wyrzucili moja corke gdyz ona sprawdzala cene loda
zadne
ochroniarze, kolejki do kas, beznadziejne produkty oraz wstretni pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2018-07-01
*.254.164.*
Witam, chce napisać parę słów o Biedronka - Włocławska 1, 88-220, Osięciny. Panuje tam nieustanny bałagan. Palety z towarem są na każdym praktycznie przejściu, wszystko trzeba obchodzic dookoła bo nie ma jak przejść. Dzis tj 1.06.2018 aby dojsc do kasy musiałam wziąć pełen ciężki koszyk do góry - bo [rozwiń/zwiń]
Balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksana
link | zgłoś
2018-06-29
*.11.47.*
3. Opinia powinna być napisana w języku polskim i być poprawna pod względem ortograficznym i gramatycznym. Kto to wymyślił????? to popierwsze po drugie skoro jest taka zla opinia o sieci sklepow BIEDRONKA to moze najpierw trzeba zrobic porzadek na samym szczycie czyli w kierownictwie skoro s [rozwiń/zwiń]
dobry sklep
balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-06-28
*.181.240.*
DALEJ BIURO OBSŁUGI KLIENTA NIE POTRAFI ROZWIĄZAĆ SPRAWY Z 10.05.2018 ROKU. NIEDŁUGO BĘDZIE 2 MIESIĄCE, A SPRAWA JEST W LESIE. MOŻE DO ŚWIĄT ZDĄŻĄ - DOTYCZY VOUCHERA - 10.04.2018 otrzymałam voucher podarunkowy na kwotę 39,00 do wykorzystania w miesiącu maj 2018. Będąc na zakupach w biedronce we Wroc [rozwiń/zwiń]
SAME WADY
BARDZO SZYBKO ROZWIĄZUJĄ SPRAWY - 2 MIESIĄCE I DALEJ NIC
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2018-06-28
*.175.163.*
Chcę napiswać kilka uwag o sklepie Biedronka w Tarnobrzegu przy ul.Kopernika. Lubiłam robić tam zakupy ale ostatnio przestałam tam chodzić bo wprowadzono tam zmiany dot.ekspozycji towarów.Jak można strzelać sobie w stopę.Jest taki bałagan,towary są poukładane byle jak,pomieszane asortymenty,nic nie [rozwiń/zwiń]
ogromny bałagan,towaqry pomieszane,nie ułożone asortymentami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2018-06-24
*.146.237.*
Z przykrością muszę stwierdzić,że staram się robić zakupy w biedronce w Ciechanowcu kiedy mole nie mają okresu lęgowego. W okolicach jest wiele sklepów ale to co się dziej w tej biedronce to bierze przerażenie. Trzeba niejednokrotnie się od moli oganiać, tyle ich krąży. Strach przynieść to do domu w [rozwiń/zwiń]
Duży asortyment
Mole i ich ilość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-06-22
*.30.124.*
W dniu dzisiejszym kupiłam płyn do prania Persil/butelka wyglądała jakby ktoś już korzystał ze środa piorącego zawartego w pojemniku/ ,nie wiem dlaczego nie jest zabezpieczony przed otwarciem w sklepie ? poprzednio kupiłam płyn do płukania i była podobna sytuacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-06-21
*:8c51:a5fc:*
Chciał bym napisać o biedronce w Szczecinie na Bezrzeczu zrobiło się wielkie dno nie miła obsługa pracownicy obrośli w piórka nie ogarniaja sklepu wszystkiego brakuje o godz 15 nie ma ziemniaków brud syf nikt nic nie wie dwie kasy w godzinach szczytu masakra na szczęście mamy obok stokrotke nie pole [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SenySey
link | zgłoś
2018-06-21
*.78.57.*
Nie polecam Biedronki w Szczecinie na ul Bohaterów Warszawy. Ponieważ przyjmują oni obcokrajowców którzy nawet nie mają podstaw J.Polskiego i pracują oni na sali sprzedaży zapytując się go o coś w naszym języku ten pan odpowiada że nie rozumie Polskiego. Śmiech na sali !!!!!!
zatrudnianie obcokrajowców nie znających języka Polskiego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Han Ka
link | zgłoś
2018-06-21
*.108.53.*
W dniu 2.05.18 zlożyłam reklamacje w bok biedronki. Do 21.06.18 nie otrzymałam odpowiedzi, chociaż 2 razy przypominałam, że na nią czekam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xeey
link | zgłoś
2018-06-20
*.231.12.*
Sok Witanella marchewkowy jest radioaktywny.Nie polecam.
T
T
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2018-06-20
*.120.126.*
Chcialabym zwrocic pracodawcy uwage na sklep Biedronka w Dlugolęce. Co tam sie stało, dramat!!! Dwie kasy otwarte, kolosalna kolejka, szukam mascarpone... Oczywiscie nie ma, wielu produktów nie ma, puste pułki a właściwie puste walające sie wszędzie pudełka. Oczywiście żywego ducha przez długi c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patija
link | zgłoś
2018-06-20
*.233.157.*
Wiecznie porozstawiane palety po sklepie, utrudniające poruszanie się po nim. Wrzucone produkty do koszy tak ,że ciężko znaleźć do danego produktu cenówkę. Do tego kolejki. W sumie nie ma co się dziwić jak na 5 kas jest tylko 1 otwarta a reszta pracownic podśmie***e się pod nosem widząc zdenerwowani [rozwiń/zwiń]
Kolejki, bałagan, palety na środku alejek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mackowiak
link | zgłoś
2018-06-19
*.254.149.*
Biedronka w Leczycy obok Poznania to to totalna porazka ciągły brak towaru,walajace sie po sklepie puste kartony .Obdluga ktora nie zna odpowiedzi na proste pytania.Jeden wielki balagan.Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ggg
link | zgłoś
2018-06-19
*.20.215.*
Biedronka Lubsko XX-lecia - sklep tragedia,bajzel na całego ,nic nie można znaleźć , brak cen nagminny , żadna z ekspedientek nic o niczym nie wie...promocje , chyba jak im się coś pomyli - przykład -Ostatni weekend 15-16.06 wybrałam się po mleko Mlecznej Doliny 3,2% będące w promocji przy zakupie z [rozwiń/zwiń]
-
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qwerty
link | zgłoś
2018-06-16
*.96.172.*
Biedronka w Krosnie na Naftowej to najgorszy sklep w jakim byłam. Podobnego bałaganu i zwykłego niechlujstwa nie ma nigdzie. W Polsce potrzebna jest konkurencja dla Biedronki, inaczej bedziemy robic zakupy a warunkach urągajacych podstawowym zasadom higieny o obsłudze klienta,wręcz skandalicznej, n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olsztynianka
link | zgłoś
2018-06-15
*.228.68.*
Biedronka w Olsztynie ul Jagiellońska brak małych koszy, a te które są wiecznie bruuuudneee i uszkodzone. Przy takich obrotach sieć nie dba o klienta!!! Niestety bałagan to również odwieczny problem, jeszcze w czerwcu można zobaczyć na półce baranki wielkanocne..
Akcje tematyczne, promocyjne
Bałagan, brudno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-06-14
*.254.134.*
Porażka jak co dzień biedronka Łódź ul wodna godziną 18.30 każdy po pracy spieszy się do domu a tu kolejka na 20 osób do kasy i tylko 2 kasy czynne a 3 zamknięte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wisia
link | zgłoś
2018-06-14
*.37.144.*
Chciałam napisać o Biedronce w Łącku.Jest to najgorsza ze sklepów Biedronki ,które do tej pory odwiedziłam.Brak towarów które powinny być na promocji.I to nie pierwszy raz się zdarzyło.
Brak.
duże wady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wick
link | zgłoś
2018-06-14
*:8c9a:51fd:*
Dziś w Gdańsku kupiłem 2 soki pomarańczowe, według gazetki miały być w promocji. Oczywiście po przyjściu do domu okazalo sie ze są w normalnej cenie. Biedronka oszukuje non stop na takich promocjach. Nikomu nie chce się potem isć i wykłócać o 2 zł..
Niezgodność cen z gazetką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anetta
link | zgłoś
2018-06-13
*.236.163.*
Biedronka Ozimek. Totalna porażka mam wrażenie że ktoś odpowiedzialny za zatowarowanie i porządek na sklepie powinien wylecieć z hukiem. Nieustanny balagan palety na srodu przejscia dla wózków nie ma możliwości przejechania, bajzel w koszach, brak towarów, brak cen przy towarach, nie miła obsługa. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-06-12
*.146.239.*
W dniu dzisiejszym mialam "przyjemnoc" robienia zakupów w sklepie Biedronka w Ostrowie Wielkopolskim na ul. Majorka, musze powiedzieć że jakość oderowanych produktów w tym sklepie jest na poziomie poniżej zera, dodatkowo balagan jaki zastalam na sklepie zniechecał do jakichkolwiek zakupow. Wybor pro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2018-06-11
*.77.150.*
W Biedronce w Sochaczewie na ul. 15Sierpnia totalny bałagan,ceny inne w kasie niż na półce a już regułą jest BRAK promocyjnych towarów w czasie trwania okresu promocyjnego i do tego bezczelność obsługi twierdzącej: "a to nie można kupić czegoś innego?".Zakaz używania słowa "przepraszam". Szkoda czas [rozwiń/zwiń]
brak
fatalna organizacja bądź zwykłe lenistwo,brak kultury osobistej personelu,cykliczne braki towarowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roanet
link | zgłoś
2018-06-11
*:956:bfa8:*
W dniu 11.06.18 o13:26 zakupiłem cztery bułki które umieściłem w jednym worku . Dwie bułki w cenie 0,59 zł o nazwie na czerwonej cenie Footbol... i dwie bulki Ciabata w cenie 0.70. Kasjerka skasowała 4X 1,19 jak za bułki Fitnes . Ponieważ dalej twierdziła, że nie są to bułki za 0.59 wezwała kierown [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-06-11
*.181.240.*
10.04.2018 otrzymałam voucher podarunkowy na kwotę 39,00 do wykorzystania w miesiącu maj 2018. Będąc na zakupach w biedronce we Wrocławiu i chciałam skorzystać z vouchera. Jednak Pani przy kasie powiedziała, że nie mogę z niego skorzystać, gdyż voucher jest uszkodzony. Pani kierownik sklepu powiedzi [rozwiń/zwiń]
żadnych
jak można długo rozpatrywać prostą sprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mari
link | zgłoś
2018-06-10
*:609:ecd6:*
Biedronka w mieście DROBIN, ul. Płońska sprzedaje mięso w promocyjnych cenach ale baaaardzo słabej jakości, śmierdzące kwasem (stare lub z dodatkiem czegoś co się szybko psuje i wydziela kwas) pomimo dziwnie długiego terminu ważności...zakup 08.06.2018 mięsa mielonego 500 g 'Kraina Mięs"z terminem p [rozwiń/zwiń]
często nieświeże mięso
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2018-06-09
*.254.232.*
Słoik Nasze Smaki, produkcji L1398, Miesiwo sosie własnym, nejadalne - z knura lub starej maciory. Termin ważności.01.02.2020,kupione w Biedronce w Warce. Cena-5,45.kupilam 3 sztuki. Kto zwróci pieniądze?.
Produkt niejadalny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
franciszek
link | zgłoś
2018-06-06
*.183.251.*
Owoce poniżej poziomu zero.Zatrudniają ukraińców nieznających języka polskiego nawet fragmentarycznie.
same wady
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2018-06-06
*:31ba:64c:*
Dzisiaj w Biedronce w Częstochowie przy ul. Jagiellońskiej kasjerka chciała mnie "naciąć" na 30 zł na jednej rzeczy z pełnego koszyka. Dobrze, że zorientowałam się jeszcze będąc w sklepie, że coś jest nie tak. Tak,że radzę klientom, aby wnikliwie sprawdzali co im naliczono, najlepiej przy samej kasi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosik
link | zgłoś
2018-06-05
*.65.232.*
Biedronka na pl.Hallera w Warszawie.Brud,porozwalane produkty, Wielki chaos na półkach, żeby coś znaleźć to trzeba być czarodziejem,obsługa radzi żeby szukać samemu bo ona nie jest od tego,ale to jeszcze nic.Ordynarni pracownicy,nigdy nie mają reszty,ostatnio usłyszałam że będą drzec pieniadze na p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie