Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karcia
link | zgłoś
2020-07-06
*.254.210.*
Żenada. Zrobiłam zakupy w sklepie dość duże zajęło mi to z godzinę bo jeden wielki burdel na regalach. Jak już wkoncu udałam się do kasy ktoś z klientów mi mówi że nie można płacić kartą bo awaria terminali a ja zero gotówki przy sobie. Żadnej informacji na wejsciu. Zero organizacji porażka ajuz nig [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adi'
link | zgłoś
2020-07-04
*.147.97.*
bardzo zła obsługa
nic
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANONIMOWY KLIENT
link | zgłoś
2020-07-03
*.227.102.*
obsługa FATALNA. Pracownicy nie maja pojęcia co znajduje siĘ w sklepie, w którym pracują. Nie polecam.
ŻADNE
OBSŁUGA, PRODUKTY, PORZĄDEK SKLEPY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
katarzyna los
link | zgłoś
2020-07-02
*.146.228.*
pracownicy biedronki wykorzystuja numer telefonu z karty biedronka nikt nie ma dostepu do mojej karty chcialam wziasc towar na limit i okazalo ze ktos wzial juz na moja karte co to za ochrona danych,odradzam zakladanie tej karty!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-06-29
*.179.211.*
Zachowanie ekspedientki pani Sylwii w Biedronce w Wodzisławiu Śląskim przeszło już wszystkie granice, najpierw głośno krzyczała na pracownice że świeży towar mają dawać na dół a nie świeży na góre chodziło o rzodkiewki, gdy wybrałem świeże z góry zaczęła krzyczeć że mam brać te gorsze, po upomnieniu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2020-06-28
*.146.173.*
Robiłem zakupy w Biedronce przez cały tydzień,wiec byłem zorientowany cenowo. Fasolka szparagowa kosztowała 20 zł za kg W niedziele zobaczyłem tą samą fasolkę z wielką promocją z 30 zł na 20 zł za kg. Wiec panowie prezesi z Portugalii i z Polski,jesteście zwykłymi złodziejami i oszustami
Cierpliwi pracownicy
Wasze oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-06-27
*.47.6.*
Jak chcesz mieć koronawirusa to idź do Biedronki w Tarczynie lub Grójcu. Tam nie dba się o klienta, nie ma środków do dezynfekcji ani rękawiczek, nie mówiąc o odstępach. Na zwróconą uwagę pracownik śmieje się i mówi żeby iść na policję. Ludzie wchodzą bez maseczek. W Biedronce w Tarczynie już był pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolona
link | zgłoś
2020-06-23
*.47.230.*
Sklep Biedronka w Koszalinie przy Traugutta po godz. 15 ludzi tłum, otwarte dwie kasy (kolejki się wiją), dwie osoby rozkładają towar, dwie się snują po sklepie i udają, że coś robią. Po dzwonkach jakoś nikt z obsługi nie kwapi się podejść do kasy (tylko zerkają za winkla). Jak się trochę kolejki ro [rozwiń/zwiń]
blisko domu
brak cen, ceny poprzesuwane, pozostawianie nieaktualnych promocji, rozgardiasz, a czas na papieroska zawsze się znajdzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jr7
link | zgłoś
2020-06-22
*.64.86.*
Połowa klientów nie nosi maseczek, bardzo dużo nie ma rękawiczek. Personel nic z tym nie robi, nawet nikogo nie upomina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2020-06-19
*.30.22.*
niewiarygodny brak poszanowania klienta,miejsce na kasie "dla klienta" zawalone starymi produktami,brak możliwości sprawnego zapakowania się,kasjerka albo odpowiada że im tak każą albo mówi "nie panimaju",drzwi wejściowe oklejone reklamami tak że wchodzący i wychodzący się nie widzą dochodzi do stł [rozwiń/zwiń]
jedyny sklep w pobliżu
ogólnie to co opisałem/przeterminowane produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie