Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iza
link | zgłoś
2019-11-28
*.2.127.*
Po raz kolejny biedronka poleciała w h...z klientami. Niby naklejki były do 17 listopada a po tym terminie oczywiście brak już slodziakow żadnych dostaw. W Warszawie są jeszcze słodziaki a w Radomiu już od 22 listopada żadnego i ich głupie tłumaczenie do wyczerpania zapasow. Po cholerę organizują ta [rozwiń/zwiń]
Brak maskotek od dawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2019-11-27
*.221.120.*
Zbieranie naklejek do 17.11.2019 a od 18.11.2019 brak słodziaków w sklepach w promieniu 20 km. Oszustwo. Sieć oszukała głównie dzieci, które zbierały naklejki a już 18.11.2019 r, nie mogły odebrać słodziaków. Bardzo nieładnie. Ja i moi znajomi a i rodzina nie zrobimy już zakupów w Biedronce a napewn [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2019-11-27
*:ae04:71a:*
O jakiegoś już czasu coraz bardziej pogarsza się jakość warzyw i owoców w sklepach "Biedronka". Ostatnio reklamują w telewizorni stanowisko ,,świeżoznawcy" a jak kupowałem świeże ogórki to były tak powiędłe, że nie było z czego wybrać, podobnie było ze szczypiorem i pomidorami malinowymi te z kolei [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2019-11-26
*.173.144.*
Naciąganie ludzi na zakupy z naklejkami to skandal. Jak się czują te oszukane dzieci, które zbierały naklejki (często naciągając rodziców na większe wydatki), a teraz nie mogą za nie otrzymać ani maskotki, ani książeczki?
brak
Brud i groch z kapustą na półkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-11-26
*.146.57.*
Biedronka Przechowo Kujawsko Pomorskie kupiłem muffinki Wedel 30szt i 3 zgrzewki coca coli i wszystko było po terminie ważności. Mam nadzieję, Że jakiś sanepidzik tak się pojawi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Djw
link | zgłoś
2019-11-22
*.4.138.*
16.11.2019 roku, zrobiłem zakupy w Myślenicach,za kwotę 403,52 pln.Przy zakupie za każde 99.00 pln mogłem zakupić kalendarz adwentowy za 1 grosz, a faktycznie zapłaciłem 6.99 za trzy sztuki.Z uwagi tej, iż nie jest to pierwsza taka sytuacja w sieci tych sklepów stwierdzić należy, że przy pomocy gaz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bella933
link | zgłoś
2019-11-22
*.254.232.*
W biedronce na ul Baranowickiej w Białymstoku wiecznie puste półki, brudno, w lodówka g śmierdzi. Totalny koszmar, kierownik chamski debil, pracownicy nawet czytać ze zrozumieniem głupiej gazetki nie potrafią. Jedyny plus to super sympatyczna pani z ochrony, zawsze pomocna chociaż nie należy to do j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława
link | zgłoś
2019-11-20
*.11.238.*
Po raz kolejny czuję się oszukana przez Biedronkę. Wczoraj chciałam odebrać książkę za punkty zbierane do 17 listopada br. (odbiór do 1 grudnia br.), niestety przy kasie kazano mi za nią zapłacić, ponieważ jak twierdził sprzedawca ta jest z innej puli, a takich za punkty nie mają (BYŁA IDENTYCZNA JA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jola
link | zgłoś
2019-11-10
*.134.178.*
po raz kolejny kupiłam kurczaka z zamarzniętą bryłą lodu w środku , więcej moja noga nie postanie w tej sieci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gaga
link | zgłoś
2019-11-09
*.25.65.*
Dzisiaj Przed 17-tą robiłam zakupy na ul. Witebskiej w Zielonej Górze.Na kasie pracowała Ukrainka o imieniu Katarina na identyfikatorze. Pan przede mną płacił 49 zł z groszami. Nie chciał naklejek więc stojącą przed nim kobieta z rosyjskim akcentem spytała się czy może otrzymać za niego naklejki. Pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie