Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
katarzyna
link | zgłoś
2020-02-25
*.229.120.*
Uwazajcie na promocje z Biedronki. Juz nie pierwszy raz zostałam oszukana w tym sklepie. Ceny gazetkowe zupelnie inne niz ceny naliczane przy kasie. Oszukują zwlaszcza przy zakupach wielu produktów np kup 3 czwarty gratis itd. Rabat odliczany nieprawidlowo. Robią z ludzi idiotów. Niech ktoś w końcu [rozwiń/zwiń]
zero
brak cen, bałagan, niezbyt miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-02-25
*.253.81.*
Byłam dzisiaj świadkiem jak w sklepie biedronka, w Lublinie na ul.Pogodnej pani kierowniczka od siedmiu boleści karciła klientów.To byli starsi ludzie/ mogliby być dziadkami tej pani/, którzy chcieli kupić za dużo taniego masła, a jak się dowiedzieli, że za nadmiar/3 kostki/ muszą dopłacić postanowi [rozwiń/zwiń]
nie widzę
arogancja kiepskiej pani kierownik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vpx
link | zgłoś
2020-02-24
*:d945:c786:*
Najbardziej zaniedbana Biedronka w jakiej byłem.Bałagan,Brak cen, Brak produktów,nie sympatyczna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2020-02-22
*.36.217.*
Nie polecam. Kiedyś byłem klientem biedronki 3-4 razy w tygodniu, a teraz raz na dwa tygodnie. Dostaję białej gorączki jak wchodzę do biedronki nic nie można znaleźć, pracownicy też nie wiedzą gdzie co leży, a jak już człowiek zapamięta gdzie co jest to znów poprzestawiają. Gdyby nie promocje to wca [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2020-02-22
*.222.109.*
Bok biedronka to porażka. Pracujący tam idioci nie potrafią nawet zrozumieć pytania nie mówiąc już o odpowiedzi na nie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2020-02-21
*.169.64.*
Nie polecam Biedronki w Kłodawie. Ogólnie w sklepie bałagan. Dzisiaj pani przy kasie nr1 mało komunikatywna.Nie potrafiła mnie wskazać, które produkty wchodzą z rabatem . Mają awarię z systemu i produkty z kartą Moja Biedronka wchodzą bez rabatu.Dla mnie to ważne,ile za co płacę. Przykre to i smutn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-02-20
*.26.0.*
Biedronka w Pabianicach na ul smugowej. to co się tam dzieje to jest jakaś tragedia produkty w lodówkach przeterminowane a po zwróceniu uwagi ekspedientce na ten temat nie wyjęty z tej lodówki nie odłożone dziś na bok do końca dnia znajdowały się w lodówce. I tak pewnie będą czekać na jakiegoś zakrę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENTKA
link | zgłoś
2020-02-20
*.206.154.*
Opatkowice koło Krakowa.------ Specjalnie pojechałam aby kupić papier toaletowy 24 rolki za 13,99zł ( nie ma na sklepie, cukier puder 500g ( 1,49 przy 2 sztukach, NIE ma na sklepie ) żelki Candi 200g ( 2,39zł przy zakupie 2 sztuk, NIE ma, są o innej gramaturze) Co to ma być naciąganie klienta? N [rozwiń/zwiń]
Brak produktów z gazetki!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-02-19
*.173.159.*
Poznań, ul. Jugosłowiańska. Obsługa i ochrona sklepu pod psem. Od czasu kiedy pojawiły się kasy samoobsługowe ochrona stoi przy Tobie i się wtrąca przy każdej lepszej okazji, traktując Cie jak złodzieja. Obsługa jest niemiła, wrażenie ma się, że pracują tam za karę. Kliencie nie podchodz bo gryzę - [rozwiń/zwiń]
brak ludzi a jak kogoś znajdziesz to jest wredny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-02-17
*.25.22.*
Witkiewicza Szczecin obsługa poniżej dna,zero tolerancji i wyrozumienia dla klienta,kasa samodzielnego obsłużenia się ciągle się zacina, kasjerka łaskę robi ze podejdzie do takiego klienta,wyraża przy tym swoje niezadowolenie..siedzac na kasie zachowują się jakby kara je spotkała,że muszą obsłużyć.D [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie