Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jędrek
link | zgłoś
2021-01-15
*.8.195.*
W moim biednym mieście otwarto kolejną biedronkę. Cóż tu pisać więcej czego poprzednicy nie napisali. Skwituję tylko tak - więcej moja noga tam nie postanie- a zaszedłem aby zobaczyć czy w nowym sklepie zaistniały nowe zmiany i nie zaistniały. W nowym sklepie stare "porządki". No cóż wszak to sieć d [rozwiń/zwiń]
Wyrobienie spostrzeżenia jak fajnie jest np. w LIDL
Poczucie dyskomfortu może nie od samego wejścia ale najpóźniej przy kasie - stres i wzmożona uwaga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Była klientka sieci
link | zgłoś
2021-01-04
*:144d:e900:*
Wiem jedno gdyby biedronka nie oferowała żywności co jest pierwszorzędną potrzebą człowieka a byłaby sklepem np odzieżowym z takim standardem obsługi i traktowania klienta nie utrzymałaby się na rynku dłużej niż trzy miesiące. Skandaliczne zachowanie kierowniczki i ochroniarza w jednej z Toruńskich [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hipcia32
link | zgłoś
2021-01-02
*.174.172.*
biedronki mają dużo interesujących promocji ale też niestety często zdarza się, że np tak jak dziś mnie spotkało były kabanosy tarczynski cena opakowania 4,99 a w kasie zapłaciłam za 230g 8,99 i tak prawie zawsze z jednej strony promocje a z drugiej jakaś drożyzna na sali inna cena a w kasie inna dr [rozwiń/zwiń]
promocje
inaczzej kasują niż ceny przy towarze na sali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-12-30
*.172.235.*
Biedronka w Obornikach Śląskich jest bardzo zaniedbana, brudna, często brakuje podstawowych produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalinka
link | zgłoś
2020-12-23
*.173.121.*
Biedronka to jeden wielki burdel na kółkach, pracowników traktują jak niewolników,najgorsza sieć handlowa,*** biedronkę i jej świtę ????????
*** biedronkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-12-19
*.95.94.*
Ta ocena należy się nie pracownikom w sklepach lecz panu Dyrektorowi od marketingu i reszcie tego tałatajstwa. Otrzymaliśmy z żoną bony Sodexo z książeczką promocyjną. Wśród promocji VOUCHER biedronki na 30 zł. Warunkiem zakupy za 199 zł. Udaliśmy się do Biedronki i naładowaliśmy wielki kosz zakupów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2020-12-18
*.246.109.*
Maków Podhalański Wolności 29, ta biedronka to dno
brak
nie uwzględniają cen gazetek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-12-14
*.217.199.*
Od kilku miesięcy w brzezinach woj. Łódzkie ul. Konstytucji 3 mają sklep w godzinach popołudniowych jest zawalony paletami z nierozladowanym towarem do tego stopnia , że trzeba szukać przejścia ! Zamiast wyładować jedna paletę i wyjeżdżać z Następna to zawalają cały sklep i niektóre panie mają jesz [rozwiń/zwiń]
Sklep zawalony towarem , dwie kasy otwarte , a kolejki na km
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-12-12
*.107.158.*
Biedronka, lokalizacja Chorzów ul. Piotra, w dniu 12 grudnia 2020; godz. 10:17, numer paragonu: 471370 Przy zakupie 8 szt jogurtu pitnego Skyr Piątnica nie udzielono żadnego mi rabatu. Informacja, która widniała na chłodni byłą 3+1gratis. Od kierownika zmiany dowiedziałam się, że to nie podlega pro [rozwiń/zwiń]
Brak
Trzeba uważać na promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-12-10
*.252.212.*
...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie