Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 798
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa12801
link | zgłoś
2021-12-11
*:4a14:7f88:*
Biedronka w Białej Piskiej to oszuści. Zakup szynki promocja do 12grudnia 2021 limit 4kg cena 8.99zł/kg (regularna 15.99zł) Kupione o godzinie 18.02 opakowania 1.602kg oraz 1.316kg. Rabat naliczony 1.44zł oraz 1.18zł Po zorientowaniu się i powrocie do sklepu po 30 minutach słyszę super łganie i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-12-10
*:f2cb:74df:*
Biedronka w Kedzierzynie-Koźlu Al. Jana Pawła II po generalnym remoncie miała porządek jedynie przez pierwsze tygodnie.W tej chwili aby cokolwiek znalesc trzeba sie nabiegac i to bez skutku.Te same towary sa w 3 roznych miejscach. Na polce z rajstopami sa napoje konsnerwy i zapachy do WC. ogolny bał [rozwiń/zwiń]
Ogoly bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2021-12-07
*.136.7.*
witam *** moja pizza z kurczakiem nie miala prawie w ogule kurczaka i jestem *** oburzony bo za tacene moglem miec 1,5kg chleba i 200g sera edamskiego z tesco value
da sie w***ic
malo bialka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Viktor
link | zgłoś
2021-12-05
*.230.157.*
Biedronka w kalwarii zebrzydowskiej ul. Krakowaska 18a sklep numer 6019 pozostawia wiele do życzenia. W sklepie chaos, brud, palety pozostawiane byle jak na przejściach nieda się nawet przejść już nie mówiąc o przejechaniu z wózkiem na zakupy. Ceny na towary są pochwane lub tak zamaskowane że nie j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-04
*.205.41.*
Dzisiaj te śmierdzące udka już po 2,99 za darmo bym nie wzięła. Jak tak można truć ludzi? Kupiłam orzechy macademia po prawie 12 zł za 100 gram, i też. Zjelczale, śmierdzą w poniedzialek oddam i pozegnam się z biedronką bo strach cokolwiek kupić. Myślę, że towar biorą u jakichś gorszych i tańszych d [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
Niskiej jakości towar, często do wyrzucenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek 3901
link | zgłoś
2021-12-04
*.204.17.*
Mieszkam w Korszach, to jest miejscowość z ponad 4-ma tyś. mieszkańców. W dniach 3, 4 i 5.12.21r, Biedronka szumnie reklamuje piwo Hopfe, a mianowicie przy kupnie 9 sztuk, 9 otrzymamy gratis. Jakież było moje zaskoczenie, gdy w piątek i w sobotę nie mogłem go nabyć, a na moje pytanie - kierowniczka [rozwiń/zwiń]
Nie widzę
W małych miejscowościach klienci są gorzej traktowani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-03
*.205.41.*
Pies zjadł tylko nie wiem czy się nie zatruje, ja nie mogłam smród okropny, pierwszy raz coś takiego kupiłam i to normę ze zepsute, to śmierdzące nie wiadomo skąd sprowadzone z jakiej fermy, czym karmione, że tak śmierdzą. I wcale nie w niskiej cenie bo po 6.8 zł za kilogram!!!nigdy nie kupię już ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-12-03
*.205.41.*
Kupiłam wczoraj cwiattki z kurczaka pakowane w wac. Po upieczeniu okazało się że śmierdzą okropnie ???? nie wiadomo czym, coś okropnego!!!! Skąd bierzecie takie gówno bo chyba tym to śmierdziało, nie da się jeść. Widzę że ta sieć, nie dość że droga to jeszcze towar macie jak z taniejjatki ????????
Wybrakowany i niepełnowartościowy towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-12-03
*:d385:1a9d:*
Przygotowanie sklepu do akcji, ktorą sami nakręcają -żenujące! Zawiedzione dzieci wiecznym brakiem Słodziaków. Pisałam do nich 3 razy wskazując konkretne sklepy w Małopolsce gdzie brak maskotek. Najpierw mi napisali ze mają dużo i dostarczają na bieżąco, potem przyznali się ze małych nie ma ale duży [rozwiń/zwiń]
Lekcaweżenie wniosków, prośb klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ziuta
link | zgłoś
2021-12-03
*.101.25.*
Podzielam opinie poprzedników odnośnie maskotek za naklejki. W Gliwicach już w październiku nie mogłam odebrać upatrzonej przez moje dziecko, co gorsza nie było dostaw od tamtej pory swojaków zagrożonych. Naciąganie,to chyba znak rozpoznawczy tego dyskontu. Zamierzam odesłać im moje naklejki, może k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie