Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 865
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
waldemar
link | zgłoś
2021-04-30
*.77.190.*
robiłem zakupy w biedronce w rumi przy ul.Pomorskiej.Zapytałem się ekspiedientki o cenę produktu bo cena była podana za 4-ropak a produkt był w 6-ciopakach.Nigdy nie zostałem potraktowany tak po chamsku.mógłbym zrozumieć zdenerwowanie tej pani pod koniec dnia, ale to była godzina parę minut po szóst [rozwiń/zwiń]
wiele lat zakupów
ta pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2021-04-27
*.232.30.*
Biedronka reklamuja vouchery ktore daje przy zakupach za 99 zł ale ten voucher trzeba wykorzystać w ciągu 2 dni no i oczywiście zakupy trzeba zrobic za 99zl i znowu voucher i tak dalej to jest smiechu warte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-04-26
*.169.99.*
Biedronka w Warszawie Al.Jerozolimskie(SMYK).Co z tego,że proponują niższe ceny.jak przy kasie zostaniesz oszukany.Sprawdzajcie rachunek już przy kasie,bo możesz się póżniej rozczarować.
proponują niższe ceny
odrabiają przez oszustwa na kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
irek
link | zgłoś
2021-04-23
*.182.246.*
Parkując pod biedronką i nie korzystając z parkometru - Covid 19 - zrobiłem tylko zakupy w Biedronce - wezwanie do zapłaty 150 zł. Gdybym był prawnikiem, to by ich prawnicy mieli duży problem, a tak przestrzegam innych, bo to po prostu b....yci i z....eje. Ostrzegam. Gdzie tylko mogę zrobię im "pięk [rozwiń/zwiń]
B.....dyci w świeltle tzw. polskiego prawa wszystko jest super, a człowiek jest g...em.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-04-23
*.122.207.*
Często robię zkupy w Biedronce przy ulicy Andersa w Bydgoszczy.Chciałabym zwrócić uwagę, że mamy pandemię a wszystkie panie kasjerki na czele z p.kierownik noszą maski na brodzie.Jestem pracownikiem ochrony zdrowia i często stykam się z chorymi na Covid. Dlatego robiąc zakupy chciałabym cuć się bezp [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cloka
link | zgłoś
2021-04-16
*.150.165.*
Nie wiem dlaczego ziemia uniwersalna z biedronki nie nadaje sie do siewów warzyw i to od kilku lat?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-03-29
*:282d:b463:*
Biedronka” Katowice ul. Ułańska Na początku marca DUŻA reklama w telewizji zachęcała do zakupu masła w bardzo atrakcyjnej cenie pod warunkiem zakupu 3 szt. równocześnie. Pomyślałam więc dlaczego nie miałabym skorzystać. Dopiero w domu zorientowałam się, że zapłaciłam za to masło normalną cenę i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-03-29
*.173.40.*
Biedronka w Rzeszowie, koło ul. Warszawskiej. Pytając panią wykładająca produkty,czy może mi pomóc znaleźć jedna rzecz z gazetki tylko się odwróciła i odbąkneła, żeby szukać w koszach, nie znalazłam, wiec podeszłam jeszcze raz, ale zero chęci pomocy, nawet udawanej. Obiecałam sobie, ze już nie robię [rozwiń/zwiń]
Zero
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-03-23
*.134.103.*
Zastanawiam się po co jest tyle zwykłych kas, skoro nie można z nich korzystać płacąc kartą. Super,że są kasy samoobsługowe, dla kilku rzeczy,ale nie jak mam.pelen koszyk za 200zl+. Następnym razem jak usłyszę o kasie samoobsługowej,. gdzie przy takiej ilości tracę czas to koszyk zostawię na środku [rozwiń/zwiń]
Duży sklep
Nakaz kas samoobslugowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-03-20
*:fbbc:554e:*
Taka sytuacja: Kasjerka nie przyjmuje zapłaty kartą, twierdzi że mają taki przykaz że tylko gotówką można płacić ponieważ od zapłaty kartą jest kasa samoobsługowa. Dziwne,tym bardziej w czasie gdy mamy pandemię i kartą jest chyba bezpieczniej. Biedronka Łaziska Średnie ul. Kościuszki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2021-03-17
*.135.194.*
Witam Jestem bardzo niezadowolona po dzisiejszych zakupach w Państwa sklepie. Chciałam skorzystać z promocyjnej oferty "farba do włosów Syoss + szampon 400ml za 1zł" W kilku sklepach szamponu brak. Obsługa nie zna odpowiedzi bądź odpowiada wymijająco: może jeszcze paleta z szamponem nie została roz [rozwiń/zwiń]
Nie spełniacie oczekiwań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-03-17
*.174.94.*
Dotyczy Sklepu W Brzegu Dolnym przy Alejach Jerozolimskich Lekceważenie obsługi nakazu noszenia maseczek przez klientów Przez to sklep dla mnie jest niebezpieczny i będę odradzać zakupy w tym sklepie wszystkim znajomym
brak
sklep niebezpieczny dla klientów stosujących się do zasad COVID
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-03-17
*.160.141.*
Wszystkie towary zakupione na wagę w biedronce w Świętochłowicach na zgodzie (marchew, pietruszka, seler, itp) po przyjściu do domu miały zawyrzona wagę o min 10 dekagramow, widać teraz zabrali się za oszukiwanie na wadze produktów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-03-16
*.11.143.*
Wprowadzacie w blad klienta i w konsekwencji czego jest stratny. Przyjechalam specjalnie po jajka w promocji, ktore zgodnie z cena w gazetce internetowej mialy wynosic 40 gr. - jajka w starym wycofanym opakowaniu. W sklepie w promocji byly tylko jajka za 55 gr. zgodnie z promocja w gazetce papierowe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosława
link | zgłoś
2021-03-13
*.47.212.*
Jestem mieszkanka Rumi od powstania Biedronki przy ul.Starowiejskij stale robię tam zakupy.W ostatnim czasie powoli zaczęła zmieniać się obsługa sklepu.Nowe panie są zle nastawione w stosunku do klienta. Poprosiłam o 1/4arbuza i ku mojemu zaskoczeniu usłyszałam że mogę kupić jedynie1/2po co mi tyle! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-03-13
*.225.207.*
Dzien dobry, Dzisiaj tj. 13.03.2021, godz. 7:30 w sklepie Biedronka przy ul Ślężnej we Wrocławiu chciałem zakupić płyn do odłuszczania AGD w kuchni firmy CIF. Na półce cena była napisana 6.45 zł. Przy kasie na rachunku wybiło cenę 16.45 zł. Złożyłem reklamację przy kasie. Została wezwana kierowniczk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-03-08
*.10.209.*
W dniu 8 marca w sklepie Biedronka na terenie Tychów zakupiłem gruszki pakowane w opakowaniu folojowym o wadze 1 kg.”konferencja”data/tydzień dostawy 07.03.2021.Proszę przedstawiciela sieci o odpowiedz skąd posmak na owocach środka który z pewnością nie ma nic wspólnego z aromatem gruszki pomimo um [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-03-06
*:65d1:9e68:*
Uważajcie na terminy . Wczoraj kupiłem o godzinie 22 „świeżą” rybę z terminem do wczoraj . Czyli z z 2 godzinnym terminem. Rano się zorientowałem , ale o wymianie nie ma mowy. Dymają nas jak chcą.
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupujący
link | zgłoś
2021-03-05
*.172.236.*
Jedno wielkie oszukaństwo z voucherem! Z paragonem nie wymienią mleka, kierownictwo nie jest wulgarne wobec klienta! Nie robi sobie nic z tego że zgłasza się błąd! Nie polecam biedronki na ulicy Słowackiego koło banku GB w Piotrów Tryb. Oszukujecie starsze naiwne osoby
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-03-02
*.173.217.*
„Codziennie niskie ceny” w biedronce przy ulicy rokicińskiej w Łodzi to motto o ile można tak to nazwać powinno być zmienione na „Codziennie puste półki” pojechałem z siostra żeby kupić coś do jedzenia a tam niby jest wszystko a niema nic nawet zwykłej łagodnej zupki chińskiej tylko same ostre nie [rozwiń/zwiń]
Żadne
Obsługa ceny ilość i jakość towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2021-02-25
*.156.59.*
Biedronka przy Lotniczej we Wrocławiu-koszmar. Bałagan, kolejki. Kierownik - człowiek od 30 może ciut więcej bezczelny i pyskaty, nieprzyjemny w rozmowie. Dramat. Najgorszy ochroniarz - sierota która nie dopatrzy a oskarża ludzi o kradzież - nawet przeprosin nie ma ! skandal - uważajcie bo bezczelno [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO W TYM SKLEPIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-02-19
*.187.203.*
Witam obsługa w sklepie na ul Po świńskiego bardzo nie miła opryskliwa. Bałagan zero zachowania obostrzeń brak płynu do dezynfekcji rąk owoce i warzyw w bardzo złym stanie wręcz zgnite kierowniczka sklepu nie reaguje na sugestie klientów bardzo proszę o reakcje w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-02-13
*.71.204.*
Artykuły spożywcze bardzo często nieświeże.Ostatnio kupiłam zgniłe truskawki nie nadające się do spożycia.Wyrzuciłam do kubła.
Częste promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LukeS
link | zgłoś
2021-02-09
*.19.165.*
Biedronka stworzyła promocję zachęcająco do zakupów w niedziele handlową. Nagrodą za zakupy za określoną kwotę były maskotka. Zakupy zrobione na kwotę znacznie wyższa. Okazało się, że maskotek w ogóle nie było na sklepie. Reklamacja odrzucona, ponieważ ilość produktów w poszczególnych sklepach jest [rozwiń/zwiń]
Nierzetelna informacja, nieuzasadnione zasłanianie się regulaminem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-02-07
*.231.249.*
Poco była promocja na biszkopty skoro przez 3 dni jej nie było oszustwo
brak produktów w promocji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-02-05
*.42.110.*
Dzisiaj w sklepie biedronka kupiłam pieczywo. W jednej z bułek znajdował się włos.
Jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALEK
link | zgłoś
2021-02-03
*.8.183.*
KUPIŁEM ZAKUPY ZA PONAD 100 ZŁ NA KARTĘ MOJA BIEDRONKA MIAŁEM OTRZYMAC VOUCHER BO PRZECIEŻ BIEDRONKA BĘBNI ŻE JAK ZRBISZ ZAKUPY PW. 100 ZŁ OTZRYMASZ VOUCHER NA 15 ZŁ. NIE KUPOWAŁEM ALKOHOLU, PAPIEROSÓW itd. CZYLI PRODUKTÓW WYŁĄCZONYCH. VOUCHRERA NIE OTRZYMAŁEM KIEROWNIK SKLEPU NIC MI NIE POMÓGL (NIE [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2021-01-20
*.102.33.*
Kupiłam w Biedronce szpinak i zupę jarzynową /mrożonki/.Firmy Hortex.Chciałam poinformować że oba artykuły nie nadawały się do spożycia.Jakość produktów firmy Hortex bardzo się pogorszyła.Nie jest to tylko moja opinnia.Szpinak fatalny smak zmrożonej trawy.
blisko domu
opisywany produkt niskiej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Królowa
link | zgłoś
2021-01-19
*.173.154.*
Gdy popsuły mi się słuchawki w innym sklepie zostały wymienione od ręki bo tak powinno się robić. Tutaj -drogie, z gabloty niby- krzyk kierowniczki aż pracownica nie wie gdzie się ruszyć , czy żyje -przy skrajnie chorym sercu, wychodzę chcąc jechać na pogotowie , lewa ręka gorąca, jak sparaliżowana- [rozwiń/zwiń]
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Królowa
link | zgłoś
2021-01-19
*.173.154.*
Graniczący z czymś nie do przyjęcia, z zamknięciem sklepu absurd. Lazania- włos, był po jakimś czasie ZNÓW- bez poprawy! (obrzydliwe) Kupiłam "super słuchawki"( drogie, z redukcją szumów) panie uprzedziły że będę musiała poczekać -przy informacji że mam chore serce zostałam okrutnie skrzyczana jakb [rozwiń/zwiń]
Nieuczciwość, chamskie usposobienie, brak poczucia że o klienta należy dbać a przynajmniej nie powodować poczucia krzywdy i utraty pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-01-18
*.70.88.*
W dniu 18 stycznia 2020r w okolicach godziny 20:40 spędziłem 20 minut stojąc w kolejce w Biedronce przy ulicy Sojowej w Gdyni będąc siódmy w kolejce. Personel kręcił się wokół klientów nie zwracając uwagi na to, że otwarta była tylko jedna kasa. Jedna z pracownic zamiatała podłogę potykając się o no [rozwiń/zwiń]
beznadziejna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jędrek
link | zgłoś
2021-01-15
*.8.195.*
W moim biednym mieście otwarto kolejną biedronkę. Cóż tu pisać więcej czego poprzednicy nie napisali. Skwituję tylko tak - więcej moja noga tam nie postanie- a zaszedłem aby zobaczyć czy w nowym sklepie zaistniały nowe zmiany i nie zaistniały. W nowym sklepie stare "porządki". No cóż wszak to sieć d [rozwiń/zwiń]
Wyrobienie spostrzeżenia jak fajnie jest np. w LIDL
Poczucie dyskomfortu może nie od samego wejścia ale najpóźniej przy kasie - stres i wzmożona uwaga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Była klientka sieci
link | zgłoś
2021-01-04
*:144d:e900:*
Wiem jedno gdyby biedronka nie oferowała żywności co jest pierwszorzędną potrzebą człowieka a byłaby sklepem np odzieżowym z takim standardem obsługi i traktowania klienta nie utrzymałaby się na rynku dłużej niż trzy miesiące. Skandaliczne zachowanie kierowniczki i ochroniarza w jednej z Toruńskich [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hipcia32
link | zgłoś
2021-01-02
*.174.172.*
biedronki mają dużo interesujących promocji ale też niestety często zdarza się, że np tak jak dziś mnie spotkało były kabanosy tarczynski cena opakowania 4,99 a w kasie zapłaciłam za 230g 8,99 i tak prawie zawsze z jednej strony promocje a z drugiej jakaś drożyzna na sali inna cena a w kasie inna dr [rozwiń/zwiń]
promocje
inaczzej kasują niż ceny przy towarze na sali
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-12-30
*.172.235.*
Biedronka w Obornikach Śląskich jest bardzo zaniedbana, brudna, często brakuje podstawowych produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalinka
link | zgłoś
2020-12-23
*.173.121.*
Biedronka to jeden wielki burdel na kółkach, pracowników traktują jak niewolników,najgorsza sieć handlowa,*** biedronkę i jej świtę ????????
*** biedronkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-12-19
*.95.94.*
Ta ocena należy się nie pracownikom w sklepach lecz panu Dyrektorowi od marketingu i reszcie tego tałatajstwa. Otrzymaliśmy z żoną bony Sodexo z książeczką promocyjną. Wśród promocji VOUCHER biedronki na 30 zł. Warunkiem zakupy za 199 zł. Udaliśmy się do Biedronki i naładowaliśmy wielki kosz zakupów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2020-12-18
*.246.109.*
Maków Podhalański Wolności 29, ta biedronka to dno
brak
nie uwzględniają cen gazetek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-12-14
*.217.199.*
Od kilku miesięcy w brzezinach woj. Łódzkie ul. Konstytucji 3 mają sklep w godzinach popołudniowych jest zawalony paletami z nierozladowanym towarem do tego stopnia , że trzeba szukać przejścia ! Zamiast wyładować jedna paletę i wyjeżdżać z Następna to zawalają cały sklep i niektóre panie mają jesz [rozwiń/zwiń]
Sklep zawalony towarem , dwie kasy otwarte , a kolejki na km
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-12-12
*.107.158.*
Biedronka, lokalizacja Chorzów ul. Piotra, w dniu 12 grudnia 2020; godz. 10:17, numer paragonu: 471370 Przy zakupie 8 szt jogurtu pitnego Skyr Piątnica nie udzielono żadnego mi rabatu. Informacja, która widniała na chłodni byłą 3+1gratis. Od kierownika zmiany dowiedziałam się, że to nie podlega pro [rozwiń/zwiń]
Brak
Trzeba uważać na promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-12-10
*.252.212.*
...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milo
link | zgłoś
2020-12-07
*.112.10.*
6.12.2020 kupiłem Frankfurterki w Biedronce Leżajsk ul Sanowa. 7.12.w trakcie konsumpcji stwierdziłem że są niejadalne.Sprawdziłem datę ważności i niespodzianka 28.11.2020.Tego samego dnia udałem się z reklamacją.Pani zaproponowała wymianę,co okazało się to niemożliwe ze względu na fakt że całe 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiki
link | zgłoś
2020-12-07
*.150.80.*
Biedronka to wstrętni oszuści *** nie była moja wina że nie do drukowali. żerują na klientach i ich oszukują te zwykłe oszustwo korona my im z głowy nie spadła aby przedłużyli akcja o kolejny tydzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2020-12-06
*.183.156.*
06.XII.2020 akcja Fajniaki zapraszają -zrób zakupy z kartą MOJA BIEDRONKA za min.99 zł a otrzymasz Fajniaka za darmo.Reklama bardzo głośna tylko rzeczywistość inna .Właśnie dziś robiłam zakupy za kwotę 119,74 i co kasjer nawet nie informuje klienta ,że należy mu się Fajniak.Jak się upomniałam to otr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-12-05
*.173.96.*
To się w głowie nie mieści jak Biedronka może wystawić do sprzedaży ser pleśniowy President w dniu 03.12.2020 z ważnością do 11.11.2020 rok Co to k... ma być sklep spożywczy czy trutki na szczury Oszukańcy wszędzie trzeba wszystko sprawdzać a że nie dowidzę bez okularów to ta Biedronka mnie otruje N [rozwiń/zwiń]
nigatyw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maqkabi
link | zgłoś
2020-12-04
*.248.163.*
Biedronka w Tarnowskich Gorach na osiedlu Fazos, jestem tam srednio raz na pol roku I za kazdym razem jest z czyms problem, bardzo nie mila obsluga z pania kierownik na czele, ktora wystawia ceny promocyjne dzien przed ich obowiazywaniem I nastepnie kloci sie z klientem, ze nie sprzeda za widoczna c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafal
link | zgłoś
2020-12-02
*:29:74f4:*
Brak słów i nerwów by wyrazić swą opinię o tej kaczkowej policyjnej sieci!!!
Brak
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-12-01
*.151.40.*
Brudno, śmierdzi z lodówek, towar byle jak powykładany, znalezienie ceny graniczy z cudem. Bałagan i niekulturalne ekspedientki to norma.
Brak
Wymienione powyżej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2020-11-30
*.8.180.*
Chciała bym pochwalić pracownice towaroteki w Szporotawie Lidke i Eweline za bardzo miłą obsługe i rzetelnie wykonywaną prace, szybką pomoc w odnalezieniu i organizacji towaru. Pozdrawiam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-11-26
*:8355:a611:*
W biedronce na pomorskiej w Łodzi, nigdy nic nie ma z gazetki bo towar wykladaja kiedy im się chce lub dla siebie zostawiają pracowników, brak szacunku. Karton z suklet ami stal przy kasie, a kasjerka nie miała czym otworzyć i bez zgody kierownika nie może otworzyć, gazetka od dziś a towar nie wyłoż [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak towaru kawy na kapsułki 3 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bonita
link | zgłoś
2020-11-25
*.30.61.*
na paragonie nie jest odliczona promocja,a jeśli jej nie ma to po co wiszą promocyjne ceny? to już nie pierwszy raz jest taka sytuacja w Biedronce w Łęczycy na ul.Belwederskiej 1 .Tak więc to co miałam kupić taniej ,wyszło 2 razy drożej , np.Coca Cola 2l wyszła 7,38 zł. Teraz będę robić zakupy w DI [rozwiń/zwiń]
lubiłam tam robić zakupy
pracownicy się nie przykładają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
helena
link | zgłoś
2020-11-24
*.11.216.*
chciałam pójść z wnuczką która ma roczek po małe zakupy kilka bułek na miejscu powiedziano mi ze jest godzina dla ,, seniora '' i dziecko ma poczekać przed sklepem no ale jak roczne niemowlę ma czekac samo pod sklepem co by się stało gdybym weszła z nią po bułki i bym za minutę wyszła dziecko miało [rozwiń/zwiń]
brak
dzieci na godzinach seniora
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2020-11-24
*.25.16.*
Brak cen na dziale z chemią, źle ułożony towar ,ceny nie zgadzają się co do danego produktu (maszynki to przecież nie żel do golenia)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2020-11-22
*.173.226.*
kolejki,mało otwartych kas,co nie daje możliwości zachowywania dystansu,gdzie personel? rozkłada towar,owoce,warzywa bez rękawic,kupujący obmacują,po kilku takich obmacujących można stracić chęć do kupowania wymiętolonego,bogatego w wirusy baterie,grzybki towaru,!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
naklejka
link | zgłoś
2020-11-21
*.65.248.*
Zakupilam towar. W nienaruszonym stanie chcialam go zwrócic na nastepny dzien. Powiadomiono mnie ze nie moge zwrocic towaru poniewaz pobralam naklejki. Powiedzialam ze bardzo chetnie zwroce rowniez naklejki. Powiadomiono mnie ze nie moga zwrocic mi pieniazkow za towar gdyz nie wbija do systemu nakl [rozwiń/zwiń]
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-11-19
*:40da:4d53:*
Biedronka w Wisznicach -brak płynu dezynfekującego, po przekazaniu informacji obsłudze, potwierdzono, że wiedzą, jednak płynu nie uzupełniono. Często tylko 2 kasy czynne, a kolejka po kilka osób, czeka się nawet 15-20 minut. Brak właściwego nazdoru w odniesieniu do pandemii.
Większość obsługi miła i uprzejma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2020-11-13
*.228.43.*
Złożyłem przez Glovo zamówienie na kwotę ponad 199 zł PLN. W takim przypadku nie ma dopłaty. NIe z mojej winy sklep nie wysłał mi wszystkich produktów i doliczył dopłatę. Nawet nie przeproszono,ze nie otrzymałem produktów które zamówiłem a dodatkowo "ukarał" dopłata. jest to karygodne.Glovo stwierdz [rozwiń/zwiń]
Zadnej
Brak szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2020-11-13
*.134.45.*
Dlaczego w czasie pandemii co chwilę zmienia się ułożenie produktów na półkach. Przecież to wydłuża czas robienia zakupów bo niczego nie można znaleźć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
El-Ka
link | zgłoś
2020-11-09
*.30.20.*
Dziś, to jest 9.11.2020 pojawiłam się w Biedronce przy ul.Przedwiośnie we Wrocławiu, po kilkumiesięcznej przerwie. Dotąd lubiłam robić tam zakupy, bo w porównaniu z Biedronką w pobliżu mojego domu przy ul.Wilanowskiej, zawsze było tu czysto i asortyment bogaty, towar starannie poukładany. To co zoba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2020-11-09
*.6.249.*
Biedronka w Błoniu przy ul. Grodziskiej. Potwierdzam to o czym piszą inni. Nieaktualne ceny towarów lub ich brak. Szczególnie bardzo perfidne i nieuczciwe jest to, że ceny towarów w promocji widnieją sprzed kilku dni i to wypisane DUŻYMI CYFRAMI. A przy kasie okazuje się że były nieaktualne a za [rozwiń/zwiń]
Zawsze pamiętaj, że nikt nie da ci nic za darmo,
Ogólny bałagan przede wszystkim cenowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina78
link | zgłoś
2020-11-05
*.40.108.*
To jeszcze może należy dodać, że towary są często nie najlepszej jakości. W produktach są włosy, ciasta czernieją, mięsa śmierdzą. Jeszcze niedawno była afera, że w TESCO w Polsce są produkty niższej jakości i Brytyjczycy robią to umyślnie. Biedronka też traktuje nas jak ludzi gorszej kategorii, my [rozwiń/zwiń]
Żadnych
kiepska obsługa, źle opisane promocje, produkty pod złymi cenami lub w ogóle bez nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina78
link | zgłoś
2020-11-05
*.40.108.*
Witam, sklep Biedronka to jedna wielka porażka. Radzę zapoznać się z regulaminem zanim sięgniecie po cokolwiek z póki, bo 75% produktów nie można wymienić ani zwrócić, nawet jeśli towar nie został rozpakowany. Obsługi zawsze brakuje, towary promocyjne w koszach w większości bez cen, a towary na pół [rozwiń/zwiń]
Żadnych
kiepska obsługa, źle opisane promocje, produkty pod złymi cenami lub w ogóle bez nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi
link | zgłoś
2020-10-30
*.216.106.*
29 i 30 października sklepy Biedronka w reklamach telewizyjnych miały być otwarte do drugiej w nocy . Moja Biedronka w Prudniku przy ul. Sienkiewicza była zamknięta już o 23:26 chociaż na wywieszce pisało , że sklep jest czynny do 23:30.Dzwonienie do sklepu 4 razy nic nie dało chociaż było pełne oś [rozwiń/zwiń]
Brak.
Muszę wybrać pola z gwiazdkami bo inaczej moja opinia nie przejdzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek
link | zgłoś
2020-10-29
*.33.72.*
Zakupy po godzinie 23 to jakiś koszmar. Muzyka na Full w sklepie przejścia między Regałami pozastawiane klient jest intruzem który przeszkadza rozbawionym pracownikom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2020-10-28
*.190.34.*
Obsluga prawie zadna podziwiac tylko panie pracujace na kasie emerytowani ochraniarze w sklepie szkoda pieniedzy na ich utrzymanie z mojego punktu widzenia lepiej troche doplacic i zatrudniac bardziej rozgarnietych
dosc przystepne ceny
balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andżeła
link | zgłoś
2020-10-27
*.147.36.*
Pierwszy raz korzystając z usługi Portalu Everli zrobiłam w Biedronce zakupy online. Dostałam wieczorem 22 go produkty z datą ważności do 23. Jest to bardzo perfidne i nieuczciwe. Więcej zakupów w Biedronce robić nie będę i innym radzę zastanowić czy zaufać kupowaniu w Biedronce on line. Kiedy kupow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-22
*.191.187.*
Chciałam sprostować w związku z zakupem obrzydliwego mięsa mielonego. Firma to KRAINA MIĘS a nie jak wcześniej napisałam KRAINA MARZEŃ.
żadnych zalet
Negatywne-popsute mięso z ważna data przydatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-22
*.191.187.*
17.10.2020r zakupiłam w Biedronce ul.Kraśnicka 6 na Targówku(Warszawa)mięso mielone z indyka-Kraina Marzeń. Data ważności owego mięsa to 24.10.2022. Po wyjęciu mięsa z opakowania już wydawały się jakieś dziwne,ale patrząc na datę stwierdziłam że taka ich uroda. Kotlety które zrobiłam dla dziecka [rozwiń/zwiń]
żadnych
Negatywne-popsute mięso z ważna data przydatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rom
link | zgłoś
2020-10-16
*.146.105.*
W zakupionym tatarze znajdowały się włosy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-10-16
*.190.37.*
Jestem osobą blisko 70-letnią. W godzinach wieczornych w Skierniewicach, przy ul.Domarasiewicza postanowiłam kupić czerwone wino wytrawne na moje imieniny. Na półce bezpośrednio pod winem, które mi odpowiadało, przyklejona była kartka, że przy zakupie 2 szt. cena jest obniżona z 19,99zł. na 14,99zł. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jkpo
link | zgłoś
2020-10-16
*:618b:b8ab:*
BIEDRONKA Os. ZACISZE ZIELONA GÓRA W dniu dzisiejszym pojechałem na zakupy do Biedronki na os. Zacisze w Zielonej Górze / naprzeciwko Intermarche. Ponieważ mieli promocje na znicze postanowiłem z niej skorzystać. Wydając przynajmniej 50 zł. powinno otrzymać się kupon na 25 zl. Przy kasie spytałem p. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2020-10-15
*.26.100.*
Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim żeby przed Biedronka był parking. Przed wjazdem nie ma informacji że jest płatny. Zaparkowałam w Cieszynie i po przyjściu do samochodu za szybą był mandat za brak bileciku. Od razu zadzwoniłam na wskazany tel ale aż 3 razy byłam rozłączna ostatnia os powiedzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta Zdunek
link | zgłoś
2020-10-02
*.30.5.*
Jestem zbulwersowana Naklejki to podchwytliwe! Chciałam zwrócić małłą cześć towaru, lecz nie mogłam, Pani kierowniczka poinformowała mnie, ze jak wzięłam naklejki, nie ma żadnej możliwości zwrotu, gdybym została poinformwana przy zakupie , to nie wzięłabym tych naklejek, bo i po co! Skandal, kto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bobo
link | zgłoś
2020-09-29
*.235.182.*
Biedronka Gdański ul. Porębskiego 8. Przed zakupami w ,,Biedrone" zapoznaj się z regulaminem na stronie internetowej sklepu. Ktoś, kto nie korzysta z internetu możesz się rozczarować, a zwłaszcza emeryci (nieinternetowi). Przestrzegam przed pochopnym zakupem wszelkich artykułów spożywczych. W odró [rozwiń/zwiń]
Brak rzetelnej, transparentnej informacji odnośnie ewentualnego zwrotu zakupionych towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lickiewicz
link | zgłoś
2020-09-27
*.65.254.*
Dnia 25.09.2020r. (piątek) ok. godź. 1300 udałam się na zakupy do Biedronki przy ul. J. Kazimierza 12 w Warszawie. Po wejściu do sklepu zobaczyłam, że po sklepie chodzi kilka osób bez masek lub mają je założone pod brodą. Chodziły sobie niczym podczas dobrych czasach w parku. Kiedy zwróciłam pers [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2020-09-18
*:5070:c107:*
Robią promocje na polędwiczki przy zakupie 2sz. A w domu okazuje się że promocji nie ma. Chamstwo w czystej postaci. Sklep Świecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaś znad Bałtyku
link | zgłoś
2020-09-12
*.70.86.*
Makrela z Biedronki to jakiś żart. Tego się nie da jeść, smak zgnilizny i mułu. Na długo pozostaje niesmak już po pierwszym kęsie. To nie pierwsza makrela tu kupiona, może dziesiąta w długich odstępach czasowych. Dlatego zdecydowałem napisać opinię. Tym produktem można się otruć! Jestem znad morz [rozwiń/zwiń]
brak
smak mułu i zgnilizny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaś znad Bałtyku
link | zgłoś
2020-09-12
*.70.86.*
Makrela z Biedronki to jakiś żart. To powinien zbadać sanepid! Już po drugim kęsie bierze na wymioty i pozostaje niesmak w ustach na długo. Zarząd handlowy Biedronki chyba nie wie jak normalna świeża Makrela powinna smakować. NIE POLECAM. Można się otruć! To nie pierwsza kupiona makrela w Biedron [rozwiń/zwiń]
brak
smak mułu i zgnilizny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2020-09-11
*.142.137.*
Biedronka Wroclaw ul.Sarnia. Pan Pawel dzis dal rade. Mily i pomocny pracownik ????. Pozdrawiamy z corkami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-08-29
*.175.232.*
Dziś byłam w Biedronce kcialam kupić ksiezeczke ganguw słodziakuw wszystko wykupili zamalo zamowiajom normalnie żenada żeby brakowało książki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-08-28
*.69.72.*
Dziś kierownik razem z ochroniarzem Biedronki w Pruszkowie zwymyślali mnie i o mało nie zlinczowali. Jestem chora na astmę, ale zwykle staram się chodzić w maseczce do sklepu. Dziś tez tak było - weszłam w maseczce, ale pod koniec zakupów zaczęłam się dusić i musiałam ją zdjąć. Wtedy Pani przy kasie [rozwiń/zwiń]
Chamstwo i podłośc personelu, wszystkich traktują jak oszustów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-08-23
*.172.237.*
21-08-2020 w biedronce ul. Starorudzka w Łodzi wielu klientów nie przestrzegało obowiązku noszenia masek, poinformowany o tym ochroniarz powiedział że nic nie może zrobić, a przecież sklep ma obowiązek reagować a nawet wypraszać takich klientów ale najważniejsza jest chyba kasa. Nie wiem czy chcę ro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2020-08-03
*.191.162.*
Około 3 tygodnie temu zakupiłam 3 komplety szklanek termicznych z podwójnymi ściankami, które były dostępne w ofercie sklepu. Po normalnym użytkowaniu po 2 tygodniach szklanki zaczęły przeciekać i pomiędzy ściankę w której powinna być jedynie próżnia dostaje się woda. Pieniądze wyrzucone w błoto... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były klient
link | zgłoś
2020-08-01
*:c890:ec:*
W sobotę, w dniu kiedy liczba zakażeń COVID 19 pobiła kolejny rekord, w Biedronce w Kielcach przy ul. Nowaka Jeziorańskiego nie tylko nie trzeba nosić maseczek, ale nawet lepiej widziane jest ich nie noszenie! !!! Klient bez maseczki poproszony przez klientkę o odsunięcie się na bezpieczną odległość [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2020-07-29
*.254.233.*
Budleja trójkolorowa, zakupiona przeze mnie, przez sąsiadów i znajomych okazała się oszustwem biedronki, ponieważ ma tylko fioletowy najtańszy kolor. Oszukują na potęgę Klientów. Nie kupujcie kota w worku i kolorowych obrazków, tylko to co widzicie i możecie dotknąć! OSZUSTWO< OSZUSTWO< OSZUSTWO !
brak
oszukany towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eliza
link | zgłoś
2020-07-28
*.173.80.*
Dzień dobry dziś kupiłam w rzekomej promocji jajka 3 opakowania po 10szt rozmiar M, wielki napis na różowo "promocja jajka rozmiar M przy zakupie 3 szt cena za opakowanie 2,99 zł". Oczywiście wracam do domu sprawdzam rachunek i jajka naliczone po 4,99zł. Postanowiłam wrócić i oddać jajka bo j [rozwiń/zwiń]
brak
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niunia
link | zgłoś
2020-07-27
*:3aa5:335c:*
Kupowalam dzis piwo zywiec na promocji pytałam pana przy kasie czy jak wezme 4 opakowania czy tez otrzymam rabat niestety nie dostalam rabatu na 4 opakowania tylko na dwa wrocilam do sklepu iprosilam kasjera o wycofanie dwoch i na nastepny paragon wziasc ale kasjer odpowiedzial ze sie nie da byl bar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzyś
link | zgłoś
2020-07-23
*.133.20.*
Polskie Polskie. Mam dość. Tak się drzecie o Polskie produkty. Proszę. Kupiłam jabłka. Cena nie dość że taka sama jak tych z zagranicy to jeszcze koszmarne w smaku i wyglądzie. Pójdę na bazar- tam są jabłka z zagranicy.
Jest duży wybór
Za mało kasjerów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-07-23
*.248.153.*
towar źle oznakowany nie wiadomo z jakiego kraju pochodzi, warzywa i owoce jakieś holandi ziemniaki z francji poraszka. Wolałbym jeść polskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kuzlar
link | zgłoś
2020-07-15
*.229.215.*
uwaga...biedra okrada klientów...jaja klasy L mają wagę klasy M....
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2020-07-09
*.60.8.*
Asortyment -pierogi firmy Nasze Smaki zwykle nie pisze opinii ale tu tak się zawiodłam ze muszę to napisać ku przestrodze innym Zawsze kupowałam Pierogi Nasza Chata i były Ok ale ta firma Nasze Smaki jest beznadziejna ciasto jedna wielka klucha mało mi się babcia nie udławiła Do śmieci .Po ci Ofer [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karcia
link | zgłoś
2020-07-06
*.254.210.*
Żenada. Zrobiłam zakupy w sklepie dość duże zajęło mi to z godzinę bo jeden wielki burdel na regalach. Jak już wkoncu udałam się do kasy ktoś z klientów mi mówi że nie można płacić kartą bo awaria terminali a ja zero gotówki przy sobie. Żadnej informacji na wejsciu. Zero organizacji porażka ajuz nig [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adi'
link | zgłoś
2020-07-04
*.147.97.*
bardzo zła obsługa
nic
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANONIMOWY KLIENT
link | zgłoś
2020-07-03
*.227.102.*
obsługa FATALNA. Pracownicy nie maja pojęcia co znajduje siĘ w sklepie, w którym pracują. Nie polecam.
ŻADNE
OBSŁUGA, PRODUKTY, PORZĄDEK SKLEPY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
katarzyna los
link | zgłoś
2020-07-02
*.146.228.*
pracownicy biedronki wykorzystuja numer telefonu z karty biedronka nikt nie ma dostepu do mojej karty chcialam wziasc towar na limit i okazalo ze ktos wzial juz na moja karte co to za ochrona danych,odradzam zakladanie tej karty!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-06-29
*.179.211.*
Zachowanie ekspedientki pani Sylwii w Biedronce w Wodzisławiu Śląskim przeszło już wszystkie granice, najpierw głośno krzyczała na pracownice że świeży towar mają dawać na dół a nie świeży na góre chodziło o rzodkiewki, gdy wybrałem świeże z góry zaczęła krzyczeć że mam brać te gorsze, po upomnieniu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2020-06-28
*.146.173.*
Robiłem zakupy w Biedronce przez cały tydzień,wiec byłem zorientowany cenowo. Fasolka szparagowa kosztowała 20 zł za kg W niedziele zobaczyłem tą samą fasolkę z wielką promocją z 30 zł na 20 zł za kg. Wiec panowie prezesi z Portugalii i z Polski,jesteście zwykłymi złodziejami i oszustami
Cierpliwi pracownicy
Wasze oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-06-27
*.47.6.*
Jak chcesz mieć koronawirusa to idź do Biedronki w Tarczynie lub Grójcu. Tam nie dba się o klienta, nie ma środków do dezynfekcji ani rękawiczek, nie mówiąc o odstępach. Na zwróconą uwagę pracownik śmieje się i mówi żeby iść na policję. Ludzie wchodzą bez maseczek. W Biedronce w Tarczynie już był pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolona
link | zgłoś
2020-06-23
*.47.230.*
Sklep Biedronka w Koszalinie przy Traugutta po godz. 15 ludzi tłum, otwarte dwie kasy (kolejki się wiją), dwie osoby rozkładają towar, dwie się snują po sklepie i udają, że coś robią. Po dzwonkach jakoś nikt z obsługi nie kwapi się podejść do kasy (tylko zerkają za winkla). Jak się trochę kolejki ro [rozwiń/zwiń]
blisko domu
brak cen, ceny poprzesuwane, pozostawianie nieaktualnych promocji, rozgardiasz, a czas na papieroska zawsze się znajdzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jr7
link | zgłoś
2020-06-22
*.64.86.*
Połowa klientów nie nosi maseczek, bardzo dużo nie ma rękawiczek. Personel nic z tym nie robi, nawet nikogo nie upomina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2020-06-19
*.30.22.*
niewiarygodny brak poszanowania klienta,miejsce na kasie "dla klienta" zawalone starymi produktami,brak możliwości sprawnego zapakowania się,kasjerka albo odpowiada że im tak każą albo mówi "nie panimaju",drzwi wejściowe oklejone reklamami tak że wchodzący i wychodzący się nie widzą dochodzi do stł [rozwiń/zwiń]
jedyny sklep w pobliżu
ogólnie to co opisałem/przeterminowane produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klijent - pń
link | zgłoś
2020-06-19
*.21.48.*
Łamanie prawa przez " pseudo ochroniarzy" bo nazwać trudno inaczej ludzi, którzy ( o tym zastanawiamy się w kilka bloków - nie możliwe by " dobre bo polskie ) zatrudniało ludzi mających problemy ze wzrokiem, liczeniem do dziesięciu, wyroki lub problemy alkoholowe a co najistotniejsze łamiącym prawa [rozwiń/zwiń]
Pracownicy sklepu - wspaniali
ochrona poniżej zera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
flog2
link | zgłoś
2020-06-15
*.190.237.*
Problem dotyczy nie tylko biedronek ale innych marketów i sklepów obsługa w ogóle nie zwraca uwagi na ludzi bez maseczek mimo zwracanej uwagi zachowują się arogancko że to nie do nich należy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-06-13
*.112.154.*
Sklep Biedronki w Pruszkowie przy ul. Sprawiedliwości 6 ok. godz. 12:15 w dniu 12 czerwca b.r. Butnie zachowująca się kasjerka posługująca się imieniem Ałła (stanowisko kasowe nr 1) uzurpuje sobie prawo i ma czelność przeszukiwać podręczny bagaż klienta, naruszając tym samym dobra osobiste. Zawezwa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-06-13
*.0.83.*
Kasa samobslugowa to porażka brak możliwości robienia zakupów ze swoją torbą kasa czyta to jako błąd trzeba czekać na pracownika,który musi odrywać się od pracy na kasie.
Ceny
Kasy, bałagan, mała ilość pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2020-06-10
*.173.96.*
W biedronkach jest syf!!!! W przeciągu miesiąca kupiłam brązowy ryż w woreczkach znajdowały się w nim żywe larwy???????? Dzisiaj 10-06-2020 kupiłam dwa opakowania sera podlaskiego w promocji i w jednym z nich była pleśń ser był ewidentnie przepakowany(na serach były te same daty)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek1
link | zgłoś
2020-06-09
*.156.135.*
Biedronka w Miasteczku śląskim to jakiś dramat: produkty przeterminowane nawet 4 dni stoją na półkach, olbrzymie kolejki i jedna kasa otwarta, pracowniczki nieuprzejme, bałagan nie do opisani.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-06-08
*.197.172.*
Bardzo marna jakośći gazetki interneyowe do ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zawiewdzina
link | zgłoś
2020-06-08
*.42.7.*
dziś kupiłam polędwicę wieprzową która miała nieprzyjemny, zapach. Opakowanie zamknięte, wyglądało jakoby produkt był świeżo włożony do lady. W domu po otwarciu stwierdziłam iż polędwica jest nieświeża. Odległość od sklepu spowodowała iż zrezygnowałam ze zwrotu produktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Idzi
link | zgłoś
2020-06-06
*.197.99.*
Już więcej nie pójdę do Biedronki bo układają tak towar,że klient nawet chyba i ten młodszy nie potrafi określić jaka cena dotyczy określonego towaru.Ostatnio kupiłem masło które zajmowało prawie całą półkę pod którym była cena śmietany. Przekonałem się o tym dopiero w domu kiedy przeglądałem parago [rozwiń/zwiń]
robicie ludzi w konia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2020-06-06
*.121.15.*
od wielu lat sklepy biedronka charakteryzują się bałaganem, brakiem cen przy produktach, kolejkami do jedynej czynnej kasy, olewaniem klientów przez obsługę pochowaną na zapleczu i oszukiwaniem przy płaceniu gdy okazuje się że naliczyła sie inna droższa cena. A ich kierownictwo od lat nic z tym nie [rozwiń/zwiń]
żadnych
brak cen przy produktach, produkty rozrzucone, tylko 1 osoba obslugująca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zikka
link | zgłoś
2020-06-06
*.139.44.*
Biedronka to oszuści!!~po raz drugi w okresie miesiąca nie udało mi się skorzystać z proponowanej przez was promocji. Mimo iż posiadam kartę Biedronki i jako jedyny z niej korzystam w dniu 6.06.2020 odesłano mnie z kwitkiem w sklepie nr 3052. Rzekomo ktoś już na nią dokonał zakupu filetów drobiowy [rozwiń/zwiń]
żadnych
częste naciąganie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romuald
link | zgłoś
2020-06-05
*:197b:efbc:*
Ostrzeżenie Nie kupujcie w Biedronce śledzi firmy Kapitan Navi . Nawet po przecenie. Kawałki śledzi ułożone przy ściankach pudełka , a środku cebula< która stanowi co najmniej 50 % całości. Konsumencki przekręt.
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2020-05-27
*.9.146.*
Uważam, że firma jest nieuczciwa, trzeba uważać na każdym kroku. Jak się znajdzie miła ekspedientka, to nic nie może. Wielokrotnie ceny z pólek są zaniżane, ale w kasie już nie, przy mnie bezczelnie jedna z ekspedientek zdjęła towar o niższej cenie i powiedziała śmiejąc mi się w nos, że nie ma już t [rozwiń/zwiń]
żadnych, czuję się jakbym na własne życzenie spotykała się ze złodziejem i zamiast skupić się na szybkich zakupach, cały czas zastanawiam się, gdzie jest haczyk, gdzie chcą mnie oszukać, a po zakupach najczęściej widzę, że znowu gdzieś dałam się naciąć, liczą na zmęczenie kliena lub jego nieuwagę, wielu nawet nie wie ile razy i na jaką kwotę oszukała ich biedronka, niedobrze mi się robi.
same wady, czuję się jakbym na własne życzenie spotykała się ze złodziejem i zamiast skupić się na szybkich zakupach, cały czas zastanawiam się, gdzie jest haczyk, gdzie chcą mnie oszukać, a po zakupach najczęściej widzę, że znowu gdzieś dałam się naciąć, liczą na zmęczenie kliena lub jego nieuwagę, wielu nawet nie wie ile razy i na jaką kwotę oszukała ich biedronka, niedobrze mi się robi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-05-21
*.109.160.*
Totalna porażka.Zawsze kupowałam w biedronce chleb,bo kosztował 1,99.Nie oszukujmy się był najtańszy a i w smaku dobry.Poszłam dwa dni temu po chlebek i jakie moje zdziwienie po odejściu od kasy.Popatrzyłam na paragon a ten chleb kosztuje już 3,19.To jest zdzierstwo.Jak można o tak dużo podnieść cen [rozwiń/zwiń]
brak
wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oskar
link | zgłoś
2020-05-19
*.0.123.*
Chamstwo jest niesamowite, były w biedronce na przecenie masła (Kup trzy, zapłać jak za dwa). Oczywiście w tych sklepach jest totalny syf i masła zostały wyprzedane, a cena z promocji została. Chciałem w takim razie zwrócić, i dowiedziałem się że nie ma takie możliwości. Na pytanie „co mam z tym w [rozwiń/zwiń]
-
Chamstwo, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FUGI
link | zgłoś
2020-05-16
*.146.51.*
Kupiłem w Biedronce schab w promocji ładny kawałek na oko. Po wyjęciu z folii okazało się że to zwitek kawałków mięsa absolutnie nie mający nic wspólnego ze schabem a raczej z podobny do karkówki mocno przerośniętej. Można to nazwać oszustwem, złodziejstwem itp. Ja to nazwę nabijaniem klienta w bute [rozwiń/zwiń]
przystępne ceny
bardzo niska jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-05-15
*.146.48.*
Sklep w Piotrkowie Trybunalskim przy ulicy Wojska Polskiego 137/139 wprowadza klientów w błąd. Pani kierownik jest niekompetentna, nie potrafi udzielić informacji czy dany produkt podlega promocji, sama przyznaje, że są błędy oraz bałagan w koszach z produktami. Jedna wielka ŻENADA I JESZCZE RAZ ŻEN [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mona
link | zgłoś
2020-04-30
*.76.108.*
Sklep Poznań os.Śmiałego 109 tragedia!! Wizyta 30 kwietnia ok godz 20, ochrona całkowicie nie komompetentna.sam ochroniarz miał maseczke jedynie na ustach przy czym brak kontroli nad chamskim zachowaniem klientów którzy chodzą bez maski po sklepie! Człowiek wchodzi na człowieka tłum w środku nie ma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Moni
link | zgłoś
2020-04-30
*.76.108.*
Sklep Poznań os.Śmiałego 109 tragedia!! Wizyta 30 kwietnia ok godz 20, ochrona całkowicie nie komompetentna.sam ochroniarz miał maseczke jedynie na ustach przy czym brak kontroli nad chamskim zachowaniem klientów którzy nie chodzą bez maski po sklepie! Człowiek wchodzi na człowieka tłum w środku nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marika
link | zgłoś
2020-04-30
*.133.140.*
Biedronka Dynów. Jedno wielkie nieporozumienie. Kierownictwo masakra.Same ploty i kombinacje. Brak cynówek. syf. palety z towarem blokujące przejście dla klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2020-04-30
*.229.210.*
Biedronka Pyrzyce ul.Dworcowa 11 sklep nr.4013 -ŻENADA ŻENADA I JESZCZE RAZ ŻENADA . Zastępca kierownika jak i sama kierowniczka bardzo nieuprzejme i opryskliwe , są na takich stanowiskach a nawet nie znają regulaminu zwrotu towarów sklepu w którym pracują .Wydaje się, że pracują tam bo muszą i bard [rozwiń/zwiń]
ilość towaru
personel kierowniczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pracownik
link | zgłoś
2020-04-27
*.136.242.*
To co się dzieje w biedronkach w Mielcu przechodzi ludzkie pojęcie.Wczoraj był błąd systemu a dzisiaj jak się okazuje prawdopodobnie w jednej z biedronek koszty będą ponosić pracownicy.Ciekawe za co jak ich wypłata ledwo starcza na wszystkie wydatki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2020-04-27
*.221.138.*
Sklep "Biedronka" przy ul. Piaskowej w Poznaniu w opinii stałych klientów stał się kłopotliwy. 1. Czynny od godz. 7.00, brak kompletnego pieczywa 2. Prasa do godz. ok. 7.30 z poprzedniego dnia - sprzadawana oczywiście jako aktualna 4.W godz, dopołudniowych brak dostępu do korytarzyków alejek) ze [rozwiń/zwiń]
doceniamy ciężką pracę i uprzejmość obsługi, za wyjątkim jej kierownictwa
brak zrozumienia i gniewność na uwagi klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-04-25
*.0.125.*
Dnia 24-04-2020 byłam w Biedronce w Małomicach woj Lubuskie. To co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Na zwrócenie uwagi że po sklepie chodzą ludzie bez maseczek . brak rękawic a o płynie do dezynfekcji można zapomnieć. Na zwróconą uwagę dlaczego obsługa na to pozwala dwie panie kasjerki mał [rozwiń/zwiń]
żadnych
ignorowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-04-23
*.47.44.*
Bardzo negatywnie nastawiona obsługa w Biedronce w Błaszkach. Przy kasie towar rzucany za kasą, niekiedy się zdarzy że towar spadnie z kasy na podłogę. Dodatkowo bałagan i brak cen przy niektórych produktach. Nie polecam tej Biedronki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateo
link | zgłoś
2020-04-23
*.30.51.*
Zepsute owoce ktorych nik nie chce przyjac. Bok biedronki umywa rece Żenada I nagminnie ceny przy kasie wieksze jak na polkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENT
link | zgłoś
2020-04-22
*.156.131.*
Dziś robiłam zakupy w biedronce Wałbrzych przy Ul.Wieniawskiego bardzo nie miła obsługa ,nie można się niczego spytać bo Pani wykładajaca towar tylko coś od burknęła .Traktowała swoja prace jak za kare ,a ludzi jak zarazę ,chodziłam do tej biedronki ale po dzisiejszym dniu raczej będe omijać dodam ż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-04-22
*.0.45.*
Witam Wczoraj robiłem zakupy w jednym ze sklepów sieci Biedronka w Piotrkowie Trybunalskim ok godz. 22 przy ul. Wolborskiej nie polecam pracownica tej placówki prawdopodobnie po godzinach pracy robiła sobie zakupy bez maseczki i bez rękawiczek mało tego w trakcie zakopow wpierdalał bułeczkę wzięta [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mil
link | zgłoś
2020-04-21
*.231.241.*
po zakupach otrzymałem voucher o wartości 15 zł do realizacji przy następnych zakupach.Niestety w opisie brak informacji żeby zrealizować promocję zakupy nie mogą zawierać alkocholu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-04-20
*.147.34.*
Brak kultury ze strony ekspedientki w Nowej DĘbie.Oburzona i z morda na klienta ze nie wie ze alkoholu po 22 w tej wsi nie można kupić. Po pierwsze klient nie musi być z Nowej Dęby i znać takich przepisów, powinien być kulturalnie poinformowany o tym, a po drugie paragon po całej "aferze " został wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina Kampa
link | zgłoś
2020-04-20
*:55:30a0:*
W dniu 20.04.2020 zakupiłam makowic ktury nie nadaje się do apożycia do gury na moakowcu była pleśń i makowiec nie nadaje się do spożycia.Nie polecam makowca z Biedronki w Chruścicach.????
Makowiec i kasierki nie miłe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maras
link | zgłoś
2020-04-18
*.30.26.*
Kiedyś lubiłem tam kupować teraz mijam te sklepy szerokim łukiem kolejki nie są wielkie ale co z tego jak i tak można tam stać godzinami aż pani kasjerka łaskawie otworzy drzwi mamy pandemie ale Kaufland jest lepiej ogarnięty ????????????????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-04-18
*.42.176.*
Dzień dobry, chciałabym państwu zwrócić uwagę na zachowanie pana ochroniarza, który pracował w Biedronce w Słupsku ul. Koszalińska 18.04.2020 o godz 16. Pan ochroniarz był bardzo niegrzeczny w stosunku do klientów znajdujących się przed sklepem. Miał do nich pretensje, że w sklepie jest za dużo l [rozwiń/zwiń]
miła obsługa i dostępność towarów
OCHRONIARZ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-04-17
*.146.32.*
Sklep przy ul Zemborzyckiej w Lublinie,17/04/2020 ok. godz 14.Dwie rownolegle kolejki zbiegajace sie do jednej czynnej kasy.W kazdej ok 15-20 osob.Zablokowane przejscia miedzy regalami-brak dostepu do towarow ,utudnienia w poruszaniu sie po sklepie zgodnie z zaleceniami o istnieniu pandemii odleglo [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak miejsca na wymienienie wszystkich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2020-04-16
*.146.230.*
W Olecku w biedronce przy ulicy wojska polskiego 18 jest klika ekspedientek towary które maja byc wystawione na promocję to wynosza przez zaplecze podjezdzaja prywatne samochody i laduja w do bagaznika obsluga bardzo nie mila a wrecz jak za PRLu.Cen nie ma na wielu produktach a jak sie o cos zapytać [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-04-15
*.146.99.*
Witam państwa może nie jest to sprawa życia i śmierci ale się zdenerwowałam.W sobotę kupiłam 2 mango w Biedronce, kosztowało 19 zł za kilogram. Obydwa owoce są zgniłe od środka, skórka jest w nienaruszonym stanie. Biedronko rozumiem że macie roboty po pachy przez obecną sytuację, ale to jest rozbój [rozwiń/zwiń]
Zgniłe w środku za wysoką cenę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goria
link | zgłoś
2020-04-14
*.237.167.*
W dniu dzisiejszym koło godz 19.00 robiłam z siedmioletnia córką zakupy w Biedronce przy ul. Obrońców Helu w Wejherowie. Tuż przy wejściu podbiegła do nas jedna z pracownic podniesionym głosem żądając , by moja córka również wzięła wózek, gdyż takie są przepisy, byłam zdumiona, ponieważ o takim pr [rozwiń/zwiń]
świeże warzywa i owoce
skandaliczne zachowanie pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
An
link | zgłoś
2020-04-14
*.147.97.*
Bydgoszcz, ul. Grunwaldzka 37. Właściwie zawsze jak tam robię zakupy ceny nie zgadzają się z tymi, które są w kasie. W kasie oczywiście są wyższe. Dziś jak zwykle zwróciłam uwagę, że ceny się nie zgadzają ekspedientka powiedziała, że dopiero zmienia ceny - była godz.14. Więcej zakupów w Biedronce n [rozwiń/zwiń]
Ceny, które się nie zgadzają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość
link | zgłoś
2020-04-12
*.30.26.*
Proponuję wprowadzić następujący podział produktów, bo kontrola jakości w ogóle nie działa a wiele firm np. Sokołów i instytucji państwowych od wielu lat zachowuje się jak zwykli przestępcy. Produkty: 1. smaczne 2. dobre 3. niejadalne 4. trujące
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość
link | zgłoś
2020-04-12
*.30.26.*
Kiełbasa biała surowa jest niejadalna. To są same odpadki we flaku. Tylko opakowanie ładne. Wszystko wyrzuciłem.
Ładne opakowanie
Towar nie nadaje się do spożycia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-11
*.96.235.*
Zakupiłem w biedronce przy ulicy Gajcego w Częstochowie kaczkę na święta (jestem emerytem i moje dochody odbiegają znacznie od średniej)więc skorzystałem z promocji,wyglądała pięknie lecz w domu okazało się że jest do wyrzucenia totalny smród ,syf i malaria.Rezygnuję z sieci tych sklepów bo wiem,gł [rozwiń/zwiń]
0
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-04-10
*.47.99.*
Proszę nie wprowadzać klientów w błąd reklamując że Biedronka jest teraz czynna do godz.24, a nawet 24 h.Biedronka przy ul.Przyjaźni w Policach jest czynna w tym tygodniu od 6.00 do 22.00 ! Nie do 24.00 !
nie ma
kolejki do kas długie a większość kas nie obsługuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rd
link | zgłoś
2020-04-09
*.146.47.*
Biedronka W Grudziądzu przy ul. Łyskowskiego. Byłem na zakupach w piątek 9 kwietnia. Brak cen przy wielu artykułach. Trzeba chodzić z towarem często na drugą stronę marketu, ponieważ przy magazynie jest jedyny skaner. Ogólnie brak cenówek jest już standardem w Biedronkach. W czasie epidemii zmusza [rozwiń/zwiń]
blisko miejsca zamieszkania
brak cen przy towarach, błędne informacje o promocjach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-04-09
*.173.255.*
Kierownictwo Chamskie. Brak kultury ze strony Kierownika sklepu w Żarowie (nowa Biedronka) Pani I. M. jest opryskliwa i ciągle nadąsana. Chyba ją wszystko przerasta.
Swiezy towar
Chamstwo ze strony Kierownika sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2020-04-08
*.233.137.*
Coraz częściej zakupuje tam śmierdzące mięso. Kiedy udałam się aby oddać, pani kierownik stwierdziła ze nie wiadomo jak je przechowywała. Rozumiem ze jeśli jest termin ważności to chyba tak powinno się do tego ustosunkować . Chyba nie powinien nikt mnie naskakiwać ze niewłaściwie było przechowywane. [rozwiń/zwiń]
Już chyba nie ma
Bledy w nabijanych kodach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-04-07
*.137.6.*
Znów oszukali mnie w Biedronce . Skala oszustw w ostatnim czasie jest porażająca . Za serek który miał cenę 4.49 zapłaciłem 11.99 sadzonki zamiast 8.99 kosztowały 14.99 . To duże różnice zwłaszcza jeśli występują na co 3 produkcie . wykorzystują okazję żeby nas okradać . W sklepie chaos i bałagan br [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateo
link | zgłoś
2020-04-07
*.30.49.*
Biedronka oszukiwali oszukuja i beda oszukiwac sprawdzajcie ceny nigdy sie niezgadzaja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przerażona
link | zgłoś
2020-04-04
*.218.226.*
Jestempp przerażona tym co zastałam w Biedronce w Bieruniu przy ul. Warszawskiej. Kolejka przed wejściem odległość między klientami 2m zachowana, aby wejść do sklepu czas oczekiwania ok 1h, ale cieszy fakt, że standardy bezpieczeństwa są zachowane. Po odczekaniu w kolejce i wejściu do sklepu okazuje [rozwiń/zwiń]
Brak odpowiedniej organizacji. Brak standardów bezpieczeństwa. Brak odpowiedniej odległości w kolejkach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-04-04
*.217.0.*
W CZASIE GDZIE JEST EPIDEMIA I GDZIE LUDZIE CZĘSTO W NORMALNYCH WARUNKACH KPZYSTAKA ZWASZEGO PUNKTU Z DZIEĆMI WARTO BY ZABESPIECZYC KLIENTÓW W USŁUGĘ WC BO JEJ BRAK!!!! LIDL I INNE DYSKONTY POSIADAJĄ WSTYD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-04-03
*.173.159.*
Biedronka Jugosłowiańska Poznań. 03.04.,godz.22 z minutami a w sklepie folwark zwierzęcy :-(Obostrzenia rządu, a Klientow tłumy. Pytam się gdzie jest kierownictwo sklepu, kto bierze odpowiedzialność za tych bezmyslnych ludzi, którzy stoją sobie na plecach w kolejkach do jednej kasy? W drzwiach rękaw [rozwiń/zwiń]
brak
Zero organizacji, totalny chaos i nieodpowiedzialnosc w dobie pandemii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-04-01
*.49.57.*
W Biedronce w Michałowie panuje chaos. Sprzedawczynie są nie miłe, krzyczą na klientów, nie pilnują ile jest klientów w sklepie. Otwarte dwie kasy A reszta kasjerów rozkłada towar, który jest porozwożony w paletach po całym sklepie że wózkiem nie przejedziesz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia1
link | zgłoś
2020-03-31
*.60.132.*
Biedronka LUBRANIEC tragedia. Kultura kasjerek na poziomie ''0'' bo niżej się nie da. Bezpieczna odległość Pań pracujących w sklepie 0,5m( tyle im wystarczy żeby komentować zakupy cyt. "zobacz ile uni żrą") Na sklepie syf i raczej to nie kupujący zbudowali slalom z palet na środku sklepu wysoki pod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-03-30
*.47.233.*
Biedronka w Rumii, ul. Starowiejska 13. Tragedia - Panie na kasie i Szefowa zmiany krzycza na klientow. Klient ma siedziec vicho, sie nie odzywac. Klient przeszkadza i absolutnie nie moze zglaszac uwag. Chamstwo, krzyk na klienta i zero pomocy. Odradzam wizyte w tym i innych sklepach tej sieci. Zglo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Betty
link | zgłoś
2020-03-29
*.31.229.*
W Biedronce w Warszawie-Wesołej przy ul. Jana Pawła II widziałam, jak pan z personelu sklepu dezynfekował wózek seniorce w trakcie zakupów mimo jej prośby, żeby nie pryskał preparatem na produkty żywnościowe, które ma w wózku. Pan w odpowiedzi poinformował klientkę, że ją wyprosi ze sklepu. Chyb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-03-28
*.22.117.*
Porażka w porównaniu z Lidlem i Emmą.W wymienionych slepach czyste koszyki,całość pieczywa pakowana - nawet pojedyńcze bułeczki.Biedronka kojarzy mi się z totalnym bałaganem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2020-03-27
*.72.160.*
Szanowni Państwo Nie wiem Po co podałem meila bo opinia, pytanie pozostało bez odzewu I znowu sklep Kraków Stańczyka - chyba najgorszy. Poprzednio inna cena na półce, inna wg informacji kasjera a inna na paragonie i chamskie zachowanie sprzatajacego, który przedstawił sie jako kierownik Następne mło [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lola
link | zgłoś
2020-03-27
*:5ae5:1582:*
W Biedronkach panuje bałagan. Sprzedawcy nie zwracają uwagi klientom nie zachowującym bezpiecznej odległości od innych klientów w czasie panującej pandemii. Ani wezwany kierownik sklepu, ani ochrona nie reagują w przypadkach zagrożenia zdrowia i życia klientów. W dotychczas odwiedzonych przeze mn [rozwiń/zwiń]
żadna
całkowity brak reakcji personelu na zachowania klientów zagrażające zdrowiu i życiu innym klientom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-03-23
*.10.246.*
W Krapkowicach (47-300) przy ul.Słowackiego jest taki syf w sklepie, że Wuhan to mało. Pracownicy w brudnych, obleśnych rękawiczkach, nikt nie przestrzega bezpiecznej odległości a cena na paragonie inna, niż na cenniku przy warzywach/owocach.O koszykach już nie wspomnę.Podłoga się lepi z brudu. Może [rozwiń/zwiń]
okropny brud,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KONSUMENTKA
link | zgłoś
2020-03-23
*.21.1.*
Dzisiaj ( 23.03.20)rano przed ósmą robiłam zakupy w Biedronce w Szczecinie przy ul. Lelewela. Pracownica sklepu kilkakrotnie zbliżała się do mnie na niebezpieczną odległość bo akurat w tym momencie musiała coś zrobić. Poprosiłam, żeby pozwoliła mi zabrać mandarynki i ja odejdę. Usłyszałam w odpowied [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2020-03-21
*.151.43.*
Kwasne pomaracze z Hiszpani powinny byc slodkie jeszcze za ta cene 5 zl za kg, i kiedy to w hiszpani odbywaja sie zbiory
jakosc produktu owoce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2020-03-20
*.0.67.*
Biedronka u mnie już nie źyję.Zapomniałem o tym sklepie tam NAJŁATWIEJ SIĘ ZARAZIĆ KORONAWIRUSEM. A LUDZIE PRACUJĄCY NA KASIE TWARZĄ W TWARZ Z TYŁU MA KLIENTAMI NAPEWNO SĄ JUZ ZARAŻENIA. BARDZO MI ICH SZKODA. DLACZEGO PREZESI BIEDRONKI NIE SIADA ZA KASAMI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2020-03-20
*:ca0a:6206:*
Skandal, żeby w czasie epidemii była w całym sklepie uruchomiona tylko jedna kasa!!! Dodam, że po sklepie szwędały się bezproduktywnie osoby z personelu, ale na kasę siąść nie chciały, bo cytuję "szef im nie pozwolił"; ludzie stali 40 minut do kasy, zakrywając twarz chusteczkami do nosa!!! Biedronka [rozwiń/zwiń]
NIC
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-03-20
*:ca0a:6206:*
Gratuluję wielkiego intelektu Szefów Biedronki. Ktoś wymyślił, aby była otwarta w każdym sklepie UWAGA! tylko jedna kasa i ludzie zamiast stać do kasy 5 minut, stoją całymi godzinami i przy okazji prychają na siebie. Na dodatek próbowano mi jeszcze wmówić, że to dla mojego dobra!
Duży asortyment, dobre ceny
Głupota
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-03-19
*:cc48:e2ab:*
Mam swoje produkty, które lubię i tam kupuje, ale koszyki w Biedronkach to masakra, syf taki, że nawet ich nie biorę, bo strach coś tam wlozyc
Duży asortyment
Koszyki praktycznie zawsze bardzo brudne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2020-03-18
*.0.35.*
Jak u Turka, kupujesz to jesteś ważny dla firmy. Oddajesz do reklamacji traktują Cię jak zło konieczne. Oddałem narzędzie do reklamacji w listopadzie 2019 roku. Jest 18 marzec 2020 rok i sprawa się ciągnie jak flaki z olejem. Bardzo gorąco nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam333
link | zgłoś
2020-03-16
*.88.230.*
https://gazetkipromocje.pl/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-03-16
*.253.103.*
Nie po raz pierwszy obserwuję brak dbałości o sprzedawane rośliny w Biedronce. Wszystkie kwiaty stoją bez wody, doniczki z wysuszoną ziemią jak skała. Jeżeli nie potrafi się zadbać o rośliny to najlepiej nie wprowadzać ich do swojego asortymentu. Sytuacja taka nie jest tylko w jednym znanym mi sklep [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2020-03-16
*.72.160.*
może mi ktoś wyjaśni PROMOCJA OD DZIS Papier toaletowy 24 rolki Kraków balicka cena jaqk w gazetce 13,99 i jest. Kraków stańczyka napisy promocja i cena 15,99 na kasie sprawdza kasjerka i jest 13,99 a na paragonie cena 14,99 . CO JEST GRANE KTOS TU JAWNIE OSZUKUJE. W dodatku wygladajacy na sprzątac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agl
link | zgłoś
2020-03-12
*.190.159.*
Szynka sądecka - od pleśni aż spuchła, a do terminu ważności jeszcze tydzień. Dodam, że w oryginalnym zamkniętym opakowaniu. Najgorsza obsługa sklepu (Warszawa, ul. Leszno z PANIĄ KIEROWNIK na czele) nie przyjęła reklamacji. BOK przyjęło i na tym koniec. Pieniędzy nie odzyskałam (55 zł/kg)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ana
link | zgłoś
2020-03-11
*.64.41.*
Tragedia. Kurczak z Biedronki to tragedia. Wylewa się z niego sama woda. Już w opakowaniu jest jej mnóstwo. Ale w trakcie pieczenia po nakłuciu to już fontanny lecą. Polecam każdemu komu się pić chce, nie jeść. Nigdy więcej Biedrony.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Walentyna
link | zgłoś
2020-03-09
*.173.104.*
Witam.. Bardzo długo nie byłam w biedronce dzis weszłam z potrzeby.. Nie stery było gorzej niż kiedyś.. Za dużo towaru brudno obsługa nie miła choć nie dziwię się praca w takich warunkach nie daje radości.. Drodzy państwo za dużo wzieliscie na barki i sprawiło to przepelnienie towarowe.. Nic nie ma [rozwiń/zwiń]
Ciężko znalesc
Za dużo ich.. Przetowarowanie brudno mix nic nie dziala
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kozi
link | zgłoś
2020-03-09
*.28.251.*
Jestem nie zadowolony z tego powodu że chciałem wymienić pewną rzecz ponieważ pomyliłem sobie i idąc do biedronki z nadzieją że nie będzie problemu z wymianą mając również paragon zaznaczając iż ten produkt był w tej samej cenie przychodzi kierowniczka i mówi że nie można wymienić ponieważ taki regu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-03-07
*.229.147.*
Jestem.. a raczej byłam klientka sklepu biedronka na Mazowszu. Wczoraj miałam bardzo ale to bardzo niemiła sytuacje w tym sklepie. Moja rodzina robiła zakupy włożyłam do koszyka co uważałam za stosowane następnie odeszłam od nich udając się do działu z chemia i kosmetykami. Czekając aż skończą zak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-03-06
*.76.236.*
Witam jestem pod wielkim wrażeniem sym poszedł na proste zakupy a pani w sklepie doradziła pomogła... Dziękuję oby bylo takich więcej. Lębork biedronka plac pokojuy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***
link | zgłoś
2020-03-06
*.255.37.*
w pulpetach sa zmielone kosci fu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-03-01
*.173.178.*
Kupiłam ostatnio kawę mieloną w Biedronce najtańszą. Nie wiem co jest w składzie ale bardzo boli mnie po jej wypiciu głowa,żołądek,jest mi niedobrze i kręci mi się w głowie.Do tego jeszcze po jej wypiciu widziałam jakiejś dziwne plamy przed oczami.Zaznaczam że w ogóle nie miewam ból i głowy. 2 dni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Moni
link | zgłoś
2020-02-29
*.95.145.*
Biedronka w Milówce,sobota po południu ok.godz.17 , kupienie bułek w tym sklepie jest praktycznie niemożliwe ponieważ już nie odpiekają i tak jest praktycznie codziennie.Rozumiem że chcą ograniczyć straty ale żeby cztery czy pięć godzin przed zamknięciem ani jednego rodzaju bułek nie mieli w ofercie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WALDEMAR BORKOWSKI
link | zgłoś
2020-02-29
*.234.234.*
Dla mnie osobiście powód dla którego trzeba omijać sieć "Biedronki" to plastyk opakowań. Szczególnym kuriozum w 21 wieku jest sprzedaż napojów w plastyku. To powód dla którego namawiam znajomych na rezygnacje z wizyt w "Biedronce" która całkowicie odchodzi od podstawowych zasad ochrony środowis [rozwiń/zwiń]
0
mylące ceny za 100g produktu zamiast za kg lub sztukę, w połowie opakowania zwłaszcza w niewidocznej spodniej części zapleśniałe owoce np. truskawki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milka20
link | zgłoś
2020-02-28
*.11.250.*
Witam miałam kilka sytuacji przy których kasjer z Lubska Krystian Czyżewski jest bardzo nie miły dla klientów! Brak szacunku do klienta. Zero zaangażowania w pracę. Nie powinno dochodzić do sytuacji kiedy jest pełna kolejka a kasjer każe iść wypłacić pieniądze ponieważ przy płatności kartą będzie t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-02-27
*:b14:8d78:*
Witam.Trzy dni temu zarejestrowałam telefonicznie kartę Moja Biedronka,otrzymałam wiadomość ze wkrótce będzie aktywna.Dzisiaj zrobiłam zakupy i okazało się że rabat na masło w promocji nie został naliczony.Kierowniczka sklepu oświadczyła że muszę się skontaktować z Biurem Obsługi co uczyniłam i okaz [rozwiń/zwiń]
Lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
katarzyna
link | zgłoś
2020-02-25
*.229.120.*
Uwazajcie na promocje z Biedronki. Juz nie pierwszy raz zostałam oszukana w tym sklepie. Ceny gazetkowe zupelnie inne niz ceny naliczane przy kasie. Oszukują zwlaszcza przy zakupach wielu produktów np kup 3 czwarty gratis itd. Rabat odliczany nieprawidlowo. Robią z ludzi idiotów. Niech ktoś w końcu [rozwiń/zwiń]
zero
brak cen, bałagan, niezbyt miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-02-25
*.253.81.*
Byłam dzisiaj świadkiem jak w sklepie biedronka, w Lublinie na ul.Pogodnej pani kierowniczka od siedmiu boleści karciła klientów.To byli starsi ludzie/ mogliby być dziadkami tej pani/, którzy chcieli kupić za dużo taniego masła, a jak się dowiedzieli, że za nadmiar/3 kostki/ muszą dopłacić postanowi [rozwiń/zwiń]
nie widzę
arogancja kiepskiej pani kierownik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vpx
link | zgłoś
2020-02-24
*:d945:c786:*
Najbardziej zaniedbana Biedronka w jakiej byłem.Bałagan,Brak cen, Brak produktów,nie sympatyczna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2020-02-22
*.36.217.*
Nie polecam. Kiedyś byłem klientem biedronki 3-4 razy w tygodniu, a teraz raz na dwa tygodnie. Dostaję białej gorączki jak wchodzę do biedronki nic nie można znaleźć, pracownicy też nie wiedzą gdzie co leży, a jak już człowiek zapamięta gdzie co jest to znów poprzestawiają. Gdyby nie promocje to wca [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2020-02-22
*.222.109.*
Bok biedronka to porażka. Pracujący tam idioci nie potrafią nawet zrozumieć pytania nie mówiąc już o odpowiedzi na nie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2020-02-21
*.169.64.*
Nie polecam Biedronki w Kłodawie. Ogólnie w sklepie bałagan. Dzisiaj pani przy kasie nr1 mało komunikatywna.Nie potrafiła mnie wskazać, które produkty wchodzą z rabatem . Mają awarię z systemu i produkty z kartą Moja Biedronka wchodzą bez rabatu.Dla mnie to ważne,ile za co płacę. Przykre to i smutn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-02-20
*.26.0.*
Biedronka w Pabianicach na ul smugowej. to co się tam dzieje to jest jakaś tragedia produkty w lodówkach przeterminowane a po zwróceniu uwagi ekspedientce na ten temat nie wyjęty z tej lodówki nie odłożone dziś na bok do końca dnia znajdowały się w lodówce. I tak pewnie będą czekać na jakiegoś zakrę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENTKA
link | zgłoś
2020-02-20
*.206.154.*
Opatkowice koło Krakowa.------ Specjalnie pojechałam aby kupić papier toaletowy 24 rolki za 13,99zł ( nie ma na sklepie, cukier puder 500g ( 1,49 przy 2 sztukach, NIE ma na sklepie ) żelki Candi 200g ( 2,39zł przy zakupie 2 sztuk, NIE ma, są o innej gramaturze) Co to ma być naciąganie klienta? N [rozwiń/zwiń]
Brak produktów z gazetki!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2020-02-19
*.173.159.*
Poznań, ul. Jugosłowiańska. Obsługa i ochrona sklepu pod psem. Od czasu kiedy pojawiły się kasy samoobsługowe ochrona stoi przy Tobie i się wtrąca przy każdej lepszej okazji, traktując Cie jak złodzieja. Obsługa jest niemiła, wrażenie ma się, że pracują tam za karę. Kliencie nie podchodz bo gryzę - [rozwiń/zwiń]
brak ludzi a jak kogoś znajdziesz to jest wredny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-02-17
*.25.22.*
Witkiewicza Szczecin obsługa poniżej dna,zero tolerancji i wyrozumienia dla klienta,kasa samodzielnego obsłużenia się ciągle się zacina, kasjerka łaskę robi ze podejdzie do takiego klienta,wyraża przy tym swoje niezadowolenie..siedzac na kasie zachowują się jakby kara je spotkała,że muszą obsłużyć.D [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mmm
link | zgłoś
2020-02-16
*:98e2:8d2d:*
Wczoraj tj. 15.02.202 kupiłam polędwiczkę wieprzową z terminem ważności 19.02.2020r. Jak ją dziś otworzyłam to stoimy z synem na dworzu a w domu pootwierane okna bo z fetoru nie można wytrzymać!! Co oni sprzedają!!!??? Robią promocje na śmierdzące mięsa! Uważajcie!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polak
link | zgłoś
2020-02-14
*.173.104.*
Miało być takie tanie mleko dzisiaj w promocji , a tu cena z kosmosu , tak cyganią ludzi
Negatywna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia
link | zgłoś
2020-02-14
*.135.2.*
sklep przy ulicy Gajowa Bydgoszcz nr z paragonu 5349 bardzo mila obsługa wszyscy naprawde pomocni jakies 5 miesiecy temu bardzo nie chetnie tam chodzilam bo obsluga byla bardzo nie przyjemna pani kierownik kasia byla bardzo nie mila i zle traktowala kasjerow ale teraz zauwazylam ze tej strasznej kob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2020-02-14
*.171.29.*
wez bilet pod sklepem bo jak nie zauważysz to zabulisz jak ja
zadne
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy klient
link | zgłoś
2020-02-13
*.47.4.*
Jestem nowym klientem Biedronki. Wczoraj kupiłem m.in. Białą kiełbasę, surową. Nie dotykajcie tego!!!! To jakieś pomieszanie papieru toaletowego z mięsnymi resztkami z podłogi w rzeźni! Po zjedzeniu pierwszego kawałka resztę dałem kotu. Nie tknął. Pies zjadł kawałek. Wszystko wyrzuciłem dzikim kotom [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-02-08
*.47.102.*
Dot.Biedronki z Polic,ul.Przyjaźni. W soboty o godz.11 puste lodówki. Nie ma połowy produktów które są przedstawione w gazetce promocyjnej. Ceny nie aktualne.
nie ma
kolejki do kas długie a większość kas nie obsługuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zikka
link | zgłoś
2020-02-06
*.139.44.*
w dniu 6.02.2020 godz.11.44 w Oświęcimiu przy ul. Konopnickiej 2 A w sklepie nr 5056 zostałem oszukany przy zakupie Pralin Tik Tak Wawel. Cena towaru na opakowaniu pralin 17,99 za kg, cena na kasie 24,90 za kg. Przy zakupie 0,740 kg zapłaciłem 18,43 zł., winno być 13,31 zł. Oszukano mnie na kwotę 5 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-02-05
*.146.187.*
Reklamuję od grudnia chińską wyciskarkę albo raczej próbuję reklamować. Kontakt z biedronką fatalny. Po moich telefonach albo ktoś oddzwonić, ktoś się z Panem skontaktuje i tym podobne. Na maila wogóle żadnej odpowiedzi. Mamy 6.02.2020 A ja ani pieniędzy ani towaru. Klient pozostawiony sam sobie. Ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2020-02-04
*:9d54:3e69:*
Biedronka Łódź Łazowskiego. Sklep porażka, z-ca kierownika to jakaś pomyłka.Nie potrafi rozmawiać z klientem ... Ale do rzeczy.... oszukują na promocję kawy Jacobs 200g ... podkładają inny towar niż jest cena A klient ma się domyślić i doczytać... poza tym nie przyjmują zwrotów kawy nawet jeśli sto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie