Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
PAPUGA
link | zgłoś
2021-09-02
*.248.216.*
KUPUJE SPORADYCZNIE ZAKUPY W TEJ SIECI SPRAWDZILAM CENE NA POLCE NA CZYTNIKU A PO DOJSCIU DO KASY CENA BYLA ZUPELNIE INNANA WSZYSTKICH URZADZENIACH.SKANDAL TOTALNIE.
ZERO
MNUSTWO NIEDOGODNIEN
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-08-26
*.248.220.*
Najgłupsze promocje na masło. Wouchery i ograniczenia trzy albo cztery kostki z kartą. W innych sklepach masło 3.33 zł bez ograniczeń, kart i woucherow. Zrobiłam zakupy i co...jutro mam lecieć z woucherem? Bo jak nie to promocja mmasła to nie promocja. Co to ma być... Nie polubię Biedronki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-08-26
*.88.145.*
Byłam dziś w Biedronce.Przeczytałam na reklamie przed sklepem, że dziś w Biedronce jest promocja na kurczaka z kartą moja biedronka,kupiłam i po raz pierwszy nie sprawdziłam czy promocja się naliczyła.Jakie było moje zdziwienie gdy wezwana Pani powiedziała mi,że wyszłam ze sklepu więc reklamacji mi [rozwiń/zwiń]
Jedynie Pani Ewa i mała blondynka to przyjemne sprzedawczynie
brak kontroli nad cenami, brak towaru szczególnie w poniedziałek rano i wypychanie nieświeżego towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jogan
link | zgłoś
2021-08-24
*.24.251.*
opinia dotyczy funkcjonowania placówki przy Grochowskiej 338/340, W-wa. Niestety, nie jest pochlebna. W sklepie panuje zamęt, chaos, brud i dezinformacja. Personel jest niekompetentny i agresywny. Klient to coś zbędnego w sklepie. Arogancja połączona z irytacja i szykanowaniem klientów. Jedynie kasy [rozwiń/zwiń]
brak
opisane w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emil
link | zgłoś
2021-08-24
*.254.177.*
Sklep w Katowicach na ulicy Zielonogórskiej 1 (przy PKP) W tym sklepie jest bardzo brudno. Zgniłe warzywa wymieszane są z normalnymi. Z plastikowych pojemników z pomidorami cieknie woda. Cytryny mają pleśń. Wśród lodów jest taki bałagan że znalezienie ceny na te które chce się kupić to cud. Jak p [rozwiń/zwiń]
brak
Wszechobecny brud
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-08-24
*.164.147.*
Czuję się bardzo rozczarowana tz.woucherami skandal!!! Jestem stałą klien.obydwoje z mezem mamy karty biedronki,zakupy robimy na zmianę są to duże kwoty fo 200zljeszczenigdy mię zdarzyło mi się skorzystać z tz wouchera. Bo np,mam woucher,a kartę ma ma, pani już wczytała moją i nic się da zrobić. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xxx
link | zgłoś
2021-08-23
*:2a:526b:*
Jestem niezadowolona z obsługi z biedronce w Marcinowicach,weszliśmy o 21:30 na zakupy pani Honorata zaczęła się rzucać "wypad z tąd bo już zamykamy gdzie biedronka czynna do 22:00, bułek nie pozwoliła wziąść bo"juz spisane" Na kase przyszła z łaską, rzucała pieniędzmi bo ona nie ma wydać ze klient [rozwiń/zwiń]
Niemiła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józefa
link | zgłoś
2021-08-22
*.173.42.*
Jeżeli chcesz być oszukany na 100zł to zapraszam do Krakowa do biedronki os na Stoku kasjerka weźmie 100 po czym twierdzi ze nie ma wydać pyta o drobne dajesz kwotę ale nie otrzymałeś owej 100wracając sprawdzasz paragon no kurcze abite 100 zapłaciłam 40.23gr wydano59.77 ale ja nie otrzymałem ani res [rozwiń/zwiń]
Zero
Pomimo krótkiego czasu kasjerka twierdzi ze mnie nie obsługiwala
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-08-19
*.147.101.*
jestem bardzo niezadowolona z obsługi w sklepie bieronka przy ul. 11-go Listopada w Słupsku, towary przecenione, są ukrywane a z przodu pod ceną są podkładane drogie produkty. Gdy zwróciłam uwagę, przedstawiciel sklepu / tak zwany zmianowy tak się przedstawił/, powiedział mi że powinnam sobie poszuk [rozwiń/zwiń]
moim zdaniem brak
niegrzeczna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aggemonka
link | zgłoś
2021-08-17
*.190.225.*
Dzisiaj po zakupach podszedł do mnie jakiś pan, mówi kontrola paragonu, poczułam sie jak złodziej. Od lat robie zakupy przy Ul. Mińskiej i zamawiam na Glovo . Nawet nic nie sprawdził z paragonem, dla mnie upokorzenie i potraktowanie jak złodzieja !
brak
upokorzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie