Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Basia
link | zgłoś
2020-10-15
*.26.100.*
Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim żeby przed Biedronka był parking. Przed wjazdem nie ma informacji że jest płatny. Zaparkowałam w Cieszynie i po przyjściu do samochodu za szybą był mandat za brak bileciku. Od razu zadzwoniłam na wskazany tel ale aż 3 razy byłam rozłączna ostatnia os powiedzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta Zdunek
link | zgłoś
2020-10-02
*.30.5.*
Jestem zbulwersowana Naklejki to podchwytliwe! Chciałam zwrócić małłą cześć towaru, lecz nie mogłam, Pani kierowniczka poinformowała mnie, ze jak wzięłam naklejki, nie ma żadnej możliwości zwrotu, gdybym została poinformwana przy zakupie , to nie wzięłabym tych naklejek, bo i po co! Skandal, kto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bobo
link | zgłoś
2020-09-29
*.235.182.*
Biedronka Gdański ul. Porębskiego 8. Przed zakupami w ,,Biedrone" zapoznaj się z regulaminem na stronie internetowej sklepu. Ktoś, kto nie korzysta z internetu możesz się rozczarować, a zwłaszcza emeryci (nieinternetowi). Przestrzegam przed pochopnym zakupem wszelkich artykułów spożywczych. W odró [rozwiń/zwiń]
Brak rzetelnej, transparentnej informacji odnośnie ewentualnego zwrotu zakupionych towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lickiewicz
link | zgłoś
2020-09-27
*.65.254.*
Dnia 25.09.2020r. (piątek) ok. godź. 1300 udałam się na zakupy do Biedronki przy ul. J. Kazimierza 12 w Warszawie. Po wejściu do sklepu zobaczyłam, że po sklepie chodzi kilka osób bez masek lub mają je założone pod brodą. Chodziły sobie niczym podczas dobrych czasach w parku. Kiedy zwróciłam pers [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2020-09-18
*:5070:c107:*
Robią promocje na polędwiczki przy zakupie 2sz. A w domu okazuje się że promocji nie ma. Chamstwo w czystej postaci. Sklep Świecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaś znad Bałtyku
link | zgłoś
2020-09-12
*.70.86.*
Makrela z Biedronki to jakiś żart. Tego się nie da jeść, smak zgnilizny i mułu. Na długo pozostaje niesmak już po pierwszym kęsie. To nie pierwsza makrela tu kupiona, może dziesiąta w długich odstępach czasowych. Dlatego zdecydowałem napisać opinię. Tym produktem można się otruć! Jestem znad morz [rozwiń/zwiń]
brak
smak mułu i zgnilizny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaś znad Bałtyku
link | zgłoś
2020-09-12
*.70.86.*
Makrela z Biedronki to jakiś żart. To powinien zbadać sanepid! Już po drugim kęsie bierze na wymioty i pozostaje niesmak w ustach na długo. Zarząd handlowy Biedronki chyba nie wie jak normalna świeża Makrela powinna smakować. NIE POLECAM. Można się otruć! To nie pierwsza kupiona makrela w Biedron [rozwiń/zwiń]
brak
smak mułu i zgnilizny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2020-09-11
*.142.137.*
Biedronka Wroclaw ul.Sarnia. Pan Pawel dzis dal rade. Mily i pomocny pracownik ????. Pozdrawiamy z corkami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-08-29
*.175.232.*
Dziś byłam w Biedronce kcialam kupić ksiezeczke ganguw słodziakuw wszystko wykupili zamalo zamowiajom normalnie żenada żeby brakowało książki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-08-28
*.69.72.*
Dziś kierownik razem z ochroniarzem Biedronki w Pruszkowie zwymyślali mnie i o mało nie zlinczowali. Jestem chora na astmę, ale zwykle staram się chodzić w maseczce do sklepu. Dziś tez tak było - weszłam w maseczce, ale pod koniec zakupów zaczęłam się dusić i musiałam ją zdjąć. Wtedy Pani przy kasie [rozwiń/zwiń]
Chamstwo i podłośc personelu, wszystkich traktują jak oszustów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie