Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1095
Średnia ocen:
1.8 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kriss
link | zgłoś
2023-08-30
*.146.118.*
Witam dziś zrobiłem zakupy w biedronce na Kusocińskiego. Po raz kolejny kupiłem produkt który okazał się być zepsuty, spleśniały. Nie polecam tego sklepu bo jakośc artykułów O/W jest beznadziejna. Nikt tego nie sprawdza nie pilnuje jakości, dramat. Odchodzę od biedronki Inne sklepy mają świeże produ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kewals
link | zgłoś
2023-08-29
*.115.44.*
W dniu 29.08.2023, zrobiłem codzienne zakupy, około 80 zł. Przy kasie po podliczeniu artykułów, chciałem zapłacić gotówką. Kasjerka odpowiedziała, że ona nie wyda mi reszty, co najwyżej mogę zapłacić kartą. Chwilę wcześniej klientka płaciła banknotem 000 złotowym, dodatkowo kasjerka miała w kasie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lolo
link | zgłoś
2023-08-28
*.146.108.*
Dzisiaj w Biedronce Ikea Łódż, kupiłam banany. Cena była 2, 99 za kg, olbrzymimi literami napisane: PROMOCJA. Jak kupiłam, okazało że skosztują 6, 99 zł za kg. Bo, żeby kupić je w promocji należało zrobić zakupy za prawie 200 zł. !!!!. Trzykrotnie wchodziłam do sklepu, żeby przeczytać, gdzie to by [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lwica
link | zgłoś
2023-08-26
*.43.55.*
UWAGA NA Wołów ostatnio chleb z biedronki na drugi dzień ZACZYNA PLEŚNIEĆ i to nie pierwszy raz i tak jest już od jakiegoś czasu!!!!!!!!!! nie dopieczony w środku GLINA
brak dozoru na pieczywo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-08-24
*:292b:9948:*
Obsluga Biedronki w Zabrzu Biskupicach bardzo niemila. Celowe oszukiwanie klientow,dotyczace cen i ilosci zakupionych produktow.Po zwroceniu uwagi kasjerce brak zrozumienia.Po wezwaniu kierowniczki sklepu i goracej dyskusji spotkala nas nowa niemila niespodzianka, kirowniczka byla niemila,agresywna, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-08-24
*.18.213.*
Kwiatowa w Tczewie spadła na psy, od około 2 miesięcy coś się tam dzieje niedobrego, koniec, miarka się przebrała, czas zacząć nabijać kasę konkurencji,
były, teraz nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala
link | zgłoś
2023-08-20
*.147.108.*
wykluczaja ludzi,lepszy i gorszy sort,masz aplikacje-kupisz taniej,juz karta nie wystarcza!zaraz nie zrobi sie normalnych zakupów, tylko trzeba bedzie miec kupony,aplikacje,karty i kto wie co jeszcze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tinia
link | zgłoś
2023-08-20
*.6.73.*
Najgorszy sklep w Polsce, oszukują na każdym kroku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2023-08-18
*.151.35.*
Dzisiaj w biedronce w Czarnem miałam sytuację że źle nabiłam towar na kasie samoobsługowej. Poprosiłam o zwrot towaru i nabicie go poprawnie. Kierownik był na tyle nieuprzejmy że nawet nie raczył do mnie wyjść tylko posłużył się pracownikiem,który przekazał że zwrot jest niemożliwy.Z tego co mi wiad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-08-18
*.173.162.*
Nie mam nic do Ukraińców, ale Pani blondynka na stoisku mięsnym w Łodzi na ulicy Dąbrowskiego to chyba jakiś nie śmieszny żart. Byłam świadkiem potraktowania przez nią starszej osoby i oczy mi wyszły z orbit. Zastanówcie się kogo zatrudniacie bo naprawdę wstyd...
Przestronny sklep
Pani na stoisku mięsnym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2023-08-12
*.171.96.*
Nie polecam oszuści i nic więcej zwracajcie uwagę przy kasie czy rabaty się naliczyły bo po zakończonym paragonie nie robią zwrotów na niektóre artykuły nawet nie odchodząc od kasy brut smród i ubóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2023-08-10
*.0.43.*
Od 2022 roku reklamuje podkaszarke elektr.i ciągle otrzymuje dalej ten bubel,4.07 zgłosiłam do bok biedronka,,nadano numer i nic,20.07 nadano mi kolejny nr.zgloszenia i dalej,nie mam odpowiedzi z działu reklamacji.Tak traktują klientów i rozpatrywanie spraw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2023-08-10
*.4.60.*
W ostatnim czasie została u nas w Twardogórze wyremontowana Biedronka. Wszyscy myśleli, że w końcu będzie pożądek. No ale niestety. Znowu jest masakra. Pełno paler uniemożliwia dostęp do towaru i przemieszczenia się wózkiem. A do tego byłam dzisiaj świadkiem jak jedna z pracownic karygodnie odnosiła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2023-08-08
*.173.131.*
Mieszkam w Czarnej białostockiej i tu w Biedronce robiłem zakupy,robiłem do momentu zauważonej sytuacji jak kierowniczka sklepu odnosi się do pracowników.Wulgaryzmy jakich używała nie przystojna kobiecie ,a tym bardziej kadrze nadzorczej nad pracownikami.Sam wygląd tej pani odstrasza, nie mówiąc o s [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Brak kultury u kierownictwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józek
link | zgłoś
2023-08-08
*.175.109.*
Łopatka mielona 500 g od Zakrzewskich.Po lekkim podgrzaniu na patelni z dwóch paczek czyli z 1kg wytrąciło się 246 g obrzydliwej wody.Czyli 1/4 wagi to woda i ta promocja to oszustwo bo zamiast za 15,98 za kg wychodzi po 21,30 zł Biedronka w Węgierskiej Górce Notorycznie kantuja klientów W wielu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-08-07
*.61.164.*
Zostałam wprowadzona w błąd z ceną w tzw. promocji. Po zapłaceniu okazało się, że promocja jest na 1 sztukę towaru, a ja wzięłam 2 sztuki. Gdy chciałam zwrócić, pani powiedziała, że nie może przyjąć, bo taka polityka sklepu. Kierowniczka to potwierdziła. Napis, że promocja dotyczy jednej sztuki, ma [rozwiń/zwiń]
zaleta ta, że są jeszcze inne sklepy:)
notorycznie celowo oszukują na promocjach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2023-08-04
*.205.214.*
kasjerki oszukują w Biedronce w Śliwicach
nie ma
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hermenegilda
link | zgłoś
2023-08-04
*.0.35.*
W dn 04.08.2023 byłam w Biedronce Kutno ul.Jana Pawła II i nic nie kupiłam. W Cerfour obok zaczepił mnie ochroniarz i powiedział, że mam. się wrócić do Biedronki i zapłacić za towar. Skandal! Gdy poprosiłam o nazwisko kasjerki, która oskarżyła mnie o kradzież celem złożenia pozwu na policję, ochron [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doda13
link | zgłoś
2023-08-03
*.173.157.*
W Biedronce w dniu 3.08.2023 to porażka. Borówka 6.99 coś koło tego a Kalisza 8.99 i inne produkty ceny promocja jest tylko pytanie dokładnie czytać pilnować paragony ... Dzisiaj przez chore zakupu straciłem 40 zł a pewny spraw bym nie kupił promocja..... Biedronka schodzi na psy... Brak czytelnych [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2023-07-31
*.248.174.*
Brak szacunku do klienta, kasjerka boi się odezwać w momencie zagrożenia. Zostałam zaatakowana przez jakiegoś żula z piwem bo nie chciałam go wpuścić w kolejkę (jestem w wysoko widocznej ciazy ) a kasjerka nie odezwała się ani słowem. Odradzam zakupy w Biedronce w lesznie na ul. POZNANSKIEJ 3. Bo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie