Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Damian
link | zgłoś
2021-07-02
*.64.61.*
*** gazetka xd zróbcie nową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2021-07-01
*:a99d:c64b:*
W sklepie Warszawa, Nowy Świat 68 dzisiaj ok. 17 spotkałam się z bardzo nieuprzejmą i niekompetentną obsługą. Kasjer pomimo kilkakrotnych próśb nie raczył podejść do kasy samoobsługowej z pomocą bo stwierdził że on jest na kasie do obsługi a nie do zatwierdzania czy pomocy!!! Biedronka nie jest już [rozwiń/zwiń]
brak
chamstwo, lenistwo, arogancja, niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roch Kozanecki
link | zgłoś
2021-06-30
*.0.1.*
Byłem dzisiaj w Koszalinie na ul. Morskiej w biedronce na zakupach.To jest jedna wielka katastrofa. Parę lat temu był to sklep że moja kuzynka, która mieszka na kolejowej specjalne przyjeżdżala robić tu zakupy. Tak jak w zeszłym roku tak w tej chwili jest tyko brud, brak towaru. Wolę jechać do biedr [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mumminek
link | zgłoś
2021-06-29
*.183.224.*
Dziś kupiłem słoik 3.5l z kranikiem na lemoniadę. Na kasie samoobsługowej go sobie obejrzałem. Słoik cały kranik w środku. Uszczelka na otworze gdzie winien być zamontowany kranik. W domu montuje i okazuje się że pod uszczelka jest skruszone szkło co uniemożliwia szczelny montaż kranika. Tego samego [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agunia
link | zgłoś
2021-06-29
*.248.171.*
Jeste strasznie zawiedziona biedronka w dębnie ta niedawno otwartą po remoncie panie tam pracujące to chyba za karę przychodzą do pracy
Obsługa fatalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2021-06-26
*.248.169.*
Bardzo się zawiodłam gdyż potraktowano mnie jak złodzieja.
Bezczelność ochrony w sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-06-26
*.173.137.*
Jestem stałą klientką Biedronki, od kiedy otwarto sklep tej sieci w naszej miejscowości tj.Łaskarzew od roku jest wprowadzona lada mięsna ,i otym chciałam się podzielić opiniami. Otóż co mnie irytuje? Sama przepracowałam do emerytury w sklepie mięsno wędliniarskim , i kiedy została otwarta lada mięs [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał
link | zgłoś
2021-06-24
*.135.169.*
Biedronka po raz kolejny próbuje naciągać swoich klientów; Niezrozumiałe dla wszystkich promocje typu "KUP 2 ZAPŁAĆ MNIEJ"-trudne wielu ludziom do zrozumienia- tym sposobem robi z siebie hurtownię typu MAKRO a nie dyskont następna rzecz to wywieszanie pseudo cen promocyjnych jak i ich zamieszczani [rozwiń/zwiń]
Promowanie produktów regularnymi cenami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-06-22
*.11.35.*
W Biedronce są promocje a jednak ich nie ma. Dzisiaj kupiłam Raffaello ale nie po cenie promocyjnej/2szt.po 11,49/ a z masła zrezygnowałam bo promocja "nie chciała wejść". Nie podoba mi się takie traktowanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2021-06-21
*.146.224.*
Od wielu lat jestem klientem Biedronki i chciałbym przestrzeć wszystkich, aby sprawdzać paragony, ponieważ Biedronka oszukuje klientów Ogłasza promocje np na lody Magnum , a kasuje po cenie normalnej, tłumacząc się gramaturą.
Nie widzę zalet
Naciąganie naiwnych klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie