Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 865
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
krystyna
link | zgłoś
2018-04-06
*.182.195.*
po zmianie wystroju to jedna wielka tragedia ,wąskie przejsci bałagan na połkach,ten sam artykuł w wielu miejscach,palety przeszkadzają klientom poruszanie się dużymi wózkami,było schludnie teraz totalny melanż łódź ul.kowalska2
zaopatrzenie
bałaban,kłopoty w przejściach,ten sam artykuł w wielu miejscach,ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2018-04-05
*.11.130.*
W Zabrzu również nie można skorzystać z promocji 100% rabatu w dniach 3 i 4 kwietnia2018roku. Sprawdzałam w kilku sklepach i nieźle się zdenerwowałam. W drugim specjalnie najpierw zapytałam czy drukują sie bony i usłyszałam ze tak, wszystko jest w pożądku a nie było. Na podany numer biedronki nie id [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-04-05
*.185.83.*
Biedronka w Kutnie przy ul Mickiewicza to jedna wielka tragedia , kiedyś ceny zawieszone przy produkcie odpowiadały cenom przy kasie a teraz to tylko sugestia. Obsługa tzn kierownictwo dno dna. Asortyment tylko rano jest w miarę i to dopiero po 10 bo wcześniej nikt się nie kwapi do wykładania towaru [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2018-04-03
*.248.26.*
Nie działa karta moja biedronka i nie można skorzystać z promocji 100% rabatu w dniach 3 i 4 kwietnia2018roku(Łosice mazowieckie).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kimunjest
link | zgłoś
2018-03-28
*.0.123.*
Biedronka u.Hlonda w Bytomiu jakaś porażka od kilku miesięcy syf kiła i mogiła. Kolejki aż do samych lodówek wiecznie czynna tylko jedna kasa na której siedzi albo starsza pani która zanim skasuje towar musi go pooglądać, albo jakaś nowa pani która kodów nie zna i co chwile kogoś woła. Z koszykiem n [rozwiń/zwiń]
beznadziejna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient B-stok
link | zgłoś
2018-03-26
*.172.255.*
Biedronka – oszustwo Sobota 24.03.2018 W sklepie wielki plakat – 50% taniej 2-ga butelka wina ze zdjęciami kilku butelek. Po upewnieniu się u ekspedientki, których win dotyczy obniżka, odp. tych które są na zdjęciu. Więc z bulelkami PROSECCO (20zł za but) udałem się do kasy. Z doświadczeń wcześn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xxx
link | zgłoś
2018-03-25
*.230.44.*
Witam Państwa, spotkała mnie dzisiaj ciekawa przygoda w sklepie Biedronka w Kędzierzyn-Koźle na ul. Władysława Łokietka 4 uznano mnie za złodzieja, Pani pracująca w tym sklepie zaprosiła mnie na zaplecze do rewizji, jak stwierdziła bo ma swoje typy i podejrzenia, może dlatego że posiadam zarost ;) [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaz
link | zgłoś
2018-03-21
*.167.108.*
Poraz kolejny spotykam się z oszustwem w sklepach Biedronka.Kasjerki naliczają ceny nie uwzględniając cen promocyjnych. Np: sklep w Gdyni ul. Opata Hackiego (21. marca) mleko 3,2 w gazetce 1,67, w kasie już 2,09. Do tego jeden kpt pojemników plastikowych za 5,99 kasjerka liczy razy dwa! Na kierowni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
:-(
link | zgłoś
2018-03-19
*.193.208.*
Biedrnka w Chorzowie ŻENADA !!! Kolejka na pól sklepu i tylko dwie kasy czynne w godzinach szczytu.Reklamy w telewizji kłamią twierdząc że wszystkie kasy będą czynne ;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2018-03-19
*.100.86.*
Na pewno fajnie że sklep jest blisko i ma spory asortyment. Czasami utrafią promocjami w moje potrzeby, nie narzekam. Ceny raczej średnie. Momentami irytuje mnie, że nie dostawiają towaru, lub stoją palety czy jakieś paczki i blokują dostęp do półek.
blisko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konstancja
link | zgłoś
2018-03-17
*.23.138.*
Robiłam zakupy wczoraj w piątek i dzisiaj zakupy w Biedronce na ul. Zielonej w Starogardzie. Długa kolejka do tylko dwóch kas (podobno nie było więcej pracowników), w sklepie ogromny bałagan: brak wielu towarów na półkach, brak cen, a przejścia między rzędami zastawione paletami, że nie można przeje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2018-03-10
*.254.128.*
Dziś nie odczułem zwiększonej obsady na kasach w biedronka na ulicy Przed boskiej w Radomsku a poza tym byłem zaskoczony tym ze nie mogłem kupić o godz. 10 kilku pozycji z mojej i tak skromnej listy zakupów. A jednak nie można wierzyć reklamom
miła obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-03-10
*.123.217.*
Biedronka Gliwice ul. Żurawia - ogromny bałagan, brak cen, nietaktowna obsługa. Na półkach "radosna twórczość" - brak logiki w układaniu towarów. Zakupy są tam dla mnie stresem.
na ten moment trudno je zauważyć
brak cen wielu produktów, bałagan, nietaktowna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marko
link | zgłoś
2018-03-07
*.64.29.*
Trzeba podejść inaczej do tematu. Nie wolno robić zakupów i polecać firm czy sklepów, które nie szanują pracowników. Za te numery z obejściem ustawy o niedzielach NIGDY WIĘCEJ zakupów w biedronce.
brak
złe traktowanie pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2018-03-05
*.146.161.*
Biedronka sklep-Gdansk Główny vis a vis dworca Głównego.ogromne kolejki na co dzień.Mala ilość kasjerów,brak cen produktów,balagan i nagminny brak koszyków.Ostatnio zapytałam pracownika czy mogę dostać koszyk? Odpowiedział że nie ma,ale może dać mi karton na zakupy.Żenada...Brak słów...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-03-03
*.147.231.*
Witam bardzo często jak jest na coś promocja to porostu tego nie ma. Np. ostatnio były chusteczki 150 sztuk w kartonie podczas promocji ich nie było w następny dzień po promocji były. W nie długim czasie znowu na nie jest promocja i znowu ich nie ma i tak jest z wieloma różnymi artykułami. Po jaką c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fox
link | zgłoś
2018-03-03
*.175.46.*
Spadła jakość zakupów w Biedronce w Poznaniu (Naramowicka 104). Wszechobecny bałagan, jeden rodzaj produktów rozrzucony po całym sklepie. Wszędzie stoją zatory w postaci nierozłożonych palet z produktami. masa ludzi ale nie można się zapytać bi nie mówią po polsku albo niczego nie wiedzą. Brudne pod [rozwiń/zwiń]
jeszcze czasem promocyjne ceny
Bałagan, brud, niska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sławek
link | zgłoś
2018-03-01
*.254.154.*
moobing przez kierownictwo sklepu orejonu Ostrów Wlkp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2018-02-27
*.141.1.*
UWAGA: Dorsz Atlantycki, poledwica bez skory. Dorsz,poledwica, strasznie smierdzi chlorem. Jest nie do zjedzenia. Nr. Partii. 18052AI Cos jest nie tak. Uwaga Uwaga Uwaga.
Zadne
Smierdzi chlorem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2018-02-26
*.171.107.*
Oszukiwanie na cenach. Sklep we Włocławku ul. Kaliska Inne ceny na towar na półkach a przy kasie okazuje się że są wyższe nigdy nie jest w drugą stronę. Jawne naciąganie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2018-02-23
*.45.118.*
Uważajcie na płatność kartą w biedronce dzisiaj miałam sytuację że za zakupy które płaciłam z konta zniknęło 10zlotych wiecej okradaja klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-02-22
*.15.175.*
Po ostatnim remoncie biedronki na kutrowskiwgo w Oławie może było by lepiej ja zburzyć niż remontować? Wszystko się zmieniło istna tragedia kolejki bez końca obsługa do ***, brak cen rozpieorzone wszystko że szok, czy nikt tego nie widzi, wystarczy wejść i czuć ten smród od wejścia, ukraiński, któr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albert
link | zgłoś
2018-02-21
*:9d5:7d26:*
Biedronka w Staporkowie. Nie dajcie się nabrać na kartki z promocjami zawieszonymi w miejscach niewłaściwych, gdyż Wasz humor może ulec zmianie po dotarciu do domu. Dzisiaj taka sytuacja była z Mlekiem UHT 3,2% i Masłem Mleczna Dolina. Z Mlekiem musiałem się wracać spod kasy, a o oszustwie na maśle [rozwiń/zwiń]
Oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-02-20
*.63.114.*
Piła, ul. Okrzei, godzina przed zamknięciem sklepu - rozumiem, że to ostatnia godzina pracy, ale przegieciem jest wparowanie ekipy remontowej i rozwalanie wszystkich półek, wiercenie przy żywności którą kupuje... W momencie kiedy chcę wziąć produkt z półki "pracownik" z wiertarką z firmy zewnętrznej [rozwiń/zwiń]
Stosunkowo tanie produkty
Brak standardów pracy i szacunku do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-02-20
*.21.111.*
Wielkimi literami napisana cena produktu w promocji. Maleńkimi literkami opisane, ile trzeba kupić, żeby zapłacić cenę promocyjną. Problem polega na tym, że wywieszka z ceną umieszczona jest tak wysoko, że nawet osoba o sokolim wzroku nie jest w stanie przeczytać jakie są warunki promocji. Jak stwie [rozwiń/zwiń]
brak
celowe wprowadzanie klientów w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-02-17
*.163.162.*
Przy produkcie w sklepie atrakcyjna cena kawy 17,99 przy kasie nabija 23,99 i nie można wycofać tranzakcji.ZŁODZIEJSTWO W CZYSTEJ POSTACI!!!sKLEP UL. sARŻYŃSKIEGO w Bydgoszczy
Okradają w żywe oczy
Oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
keram4591
link | zgłoś
2018-02-16
*:cc4c:e429:*
czy ktokolwiek sprawdzal funkcjonowanie,dzialalnosc "biedronki" w sopocie mieszczacej sie przy ulicy wejherowskiej?personel obslugujacy kasy w zaleznosci od wlasnego samopoczucia zadaje pytanie o koncowke /groszowa/ rachunku,czy jest problemem zatrzymanie w kasie "groszakow" z poprzedniego dnia hand [rozwiń/zwiń]
zadne
obsluga kas,balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rr
link | zgłoś
2018-02-16
*.230.176.*
witam Gdynia, ul.Chylońska 42 , tylko dwie kasy otwarte i kolejki po 40 osób , jestem bardzo rad (ironia) że mogę spędzić półgodziny mojego życia stojąc w kolejce do kasy, bo akurat zachciało mi się buraczków zasmażanych ,młoda Pani z plakietką Weronika zdaje się nie panować nad sytuacją i person [rozwiń/zwiń]
rzadko jestem zmuszony coś tam kupić
niestety czasem tam chodzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek8131
link | zgłoś
2018-02-15
*.254.139.*
Biedronka Warszawie na ul. Grochowskiej338.340 To jest naj gorsza biedronka jaką znam. Ludzie którzy tam pracują nie szanują klijenta z łaską cię obsługują brud i syf, zamkną bym tą biedronkę.
syf.brud.zero szacunku i panie które tam pracują bym wywalił.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2018-02-15
*.110.200.*
Godzina 10,03, zakup w Biedronce we Wrocławiu, ul.Bezpieczna 19.NR 000156,kasa 1,kasjer nr13.Zakupione 4 pozycje na kwotę:16,01 zł.Uwagi do poz.1. Cena zakupu wywieszona literami o wysokości 10 cm, poniżej 3 zł za kilogram. cena w kasie: 2,71 za 604 gramy. OSZUSTWO!!!.Okazało się, że literkami 2 mm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xanq
link | zgłoś
2018-02-14
*.167.109.*
Biedronka Kańczuga. Ceny na półkach nie aktualne. Obsługa nie miła. Raz kilkanaście minut przed zamknięciem, jako ostatni klient chyba, trzeba czekać bo pracownicy robili swoje prywatne zakupy i nikt nie miał ochoty udzielić informacji nawet. Innym razem na pytanie o towar, jedna pracownica naw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gość
link | zgłoś
2018-02-11
*.254.149.*
Biedronka w Wyszogrodzie: wszystko ok tylko, że często ilość czynnych kas jest nieadekwatna w stosunku do klientów. Np. kolejki 10 metrowe 3 kasy czynne. A reszta dlaczego nie czynna?! Ale mimo wszystko warto odwiedzić ten sklep przynajmniej w Wyszogrodzie!
Wnętrze sklepu, duży wybór produktów
Kolejki i tłok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dar
link | zgłoś
2018-02-09
*.47.165.*
Biedronka we Wrocławiu ul. Żernicka. Uwaga na oszustwa z tytułu zawyżonych cen przy kasie w stosunku do ceny przy produkcie na regale. W moim przypadku to już drugie ujawnione przeze mnie oszystwo. Tym razem padło na filety śledziowe od Marinero. Na regale stało napisane kup 2 zapłacisz 2.99 zł za s [rozwiń/zwiń]
żadnych, przyziemny standard, mieli kiedyś dobre pieczywo.
zatrważające
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pola
link | zgłoś
2018-02-06
*.205.70.*
Dzisiaj tj.6.02.18r. przed południem byłam w sklepie Biedronka w Witnicy.Chciałam znalezc siemie lniane, a w zwiazku z przestawianiem towarów trudno jest klientowi znależc towar. Poprosiłam o pomoc sprzedawczynie.Spotkałam sie z jej strony nie tylko z niewiedzą ale i wrecz agresją. Powiedziałą, a wł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mama
link | zgłoś
2018-02-02
*.47.14.*
Tragiczny sklep na Skłodowskiej kolo rynku mało sympatyczna obsługa!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PanZGazeta
link | zgłoś
2018-02-02
*.146.12.*
Dziś rano o 9 byłem w biedronce po paczki. Zobaczyłem promocje na papier toaletowy Quenn za 4 za 2 lub 6zl za jedno. Kasjerka policzyła 11. Gdybym się nie polapal to dał bym się nabrać. Po zgłoszeniu zostałem zwyzywany i skrzyczany a ekspedientka dodała ze mnie dobrze zna. To jakiś koszmar.ohyda
Brak
Niemiła obsługa. Wyłudzenie danych. Wyłudzanie pieniędzy. Kolejki. Nie świeże pieczywo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2018-01-27
*:f3bc:a225:*
Biedronka w Gdańsku przy ul. Rajskiej TRAGEDIA. Poziom obsługi z przedpołudnia w dniu 27.01.2018r. poniżej krytyki. Problem z otwarciem drugiej kasy, opryskliwe odzywki jednej z pracownic i narzekanie drugiej na obciążenie pracą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kas
link | zgłoś
2018-01-27
*.156.20.*
Szkoda, że Biedronka zaczęła tak traktowac swoich klientó. Po rogach pochowane jakieś automaty do uiszczania jakiejś opłaty. Człowiek zajedzie raz na jakiś czas i dostaje mandat. Oni oczywiście nic nie wiedzą i nic im do tego. 100 zł za co, za niewiedzę ? Napewno nie będę robiła tam zakupów, bo nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-01-26
*.146.39.*
Wieczny nieporządek i brak towaru który jest reklamowany w tv,sprawdzenie w kolejnych punktach nic nie dało.wiecznie mało personelu i do tego Panie zmęczone życiem-przecież one maja czas!!!! sklepy w Sosnowcu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-01-23
*.212.31.*
Zgadza się i to nie tylko takie rzeczy...!!!! 1.Zawsze bierzcie paragon i poświęcie chwile, aby go przeczytać, czy aby nie ma tam niespodzianek...UWAGA są błędy i należy to od razu zgłosić ! No chyba że wolicie dotować obcy kapitał. 2. Zawsze sprawdzajcie cenę na czytniku bo potrafi sie różnić od [rozwiń/zwiń]
Dobry towar
Manipulacja cenowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MICHAŁ
link | zgłoś
2018-01-21
*.67.195.*
To jest jedna wielka kpina, że w sklepach gdzie obroty dzienne są w kilkudziesięciu tysiącach złotych, kasjerki wiecznie nie mają wydać reszty. Dzisiaj to już było przegięcie. Otwarte 2 kasy. Ludzi do połowy sklepu, a pani nie ma wydać 6.5 zł z 50. I chodzi po całym sklepie i pyta ludzi i personelu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-01-20
*.207.148.*
Biedronka, Kraków, os. Kolorowe - Najbardziej uderzające - brak cen przy produktach (zwłaszcza warzyw i owoców, których na czytniku nie ma jak sprawdzić), brak produktów promocyjnych, brak kogokolwiek na sklepie, by się czegokolwiek dowiedzieć, ogólnie bałagan na każdym dziale, a obsługa pani kasj [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
eugeniusz
link | zgłoś
2018-01-07
*.254.170.*
Okradają klijentów, . w radiu reklama jabłka po 1,99 za kg na półce 1,99 a w kasie prawie 3,50zl. Kasjerka twierdzi że tak ma w systemie. Ludzie sprawdzajcie przy kasach. W całej Polsce okradli sporo ludzi bo nie każdy sprawdza paragon. Więcej kontroli ze strony Państwa. Sklep biedronka w Świeciu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-01-04
*.182.216.*
Jestem zaskoczona - siec biedronek ma tylko jeden numer telefonu - i to warszawski. chciałam zadzwonić do Biedronki w Kołobrzegu lecz pod numerem 22 205 33 00 niemiła panienka warknęła że numery do sklepów są zastrzeżone i ona nie ma obowiązku mi podawać. Co mają do ukrycia że utajniają numery telef [rozwiń/zwiń]
Chamstwo i traktowanie plebsu jak maszynki do robienia zysku bez płacenia podatków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bronisław
link | zgłoś
2017-12-31
*.22.138.*
Wielki bałagan to już nie jest sklep to zrobił się magazyn w którym panuje wielki nieporządek ,palety poustawiane z towarem wszędzie gdzie się da co utrudnia ruch klientów jak również dostęp do towaru cen na towarach brak trzeba chodzić do czytników albo pytać sprzedawców niejednokrotnie duże kolejk [rozwiń/zwiń]
w tej sytuacji zalet brak
Bałagan ,kolejki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-12-17
*.22.20.*
Ostatnio przyszedł mi sms od biedronki z ofertą więc pojechałem na zakupy do biedronki w Skała-Cianowice i przy kasie za olej 2l kujawski który miał być na promocji policzyli normalnie i kasjerki mi mówią że nic o tej promocji nie wiedzą i jeżeli mam zastrzeżenia to mam dzwonić do biura obsługi klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2017-12-15
*.47.171.*
Sklep ten,to jeden wielki B...el w którym oszukuja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emi
link | zgłoś
2017-12-15
*.42.204.*
Nie polecam kupowania urządzeń firmy Hoffen z biedronki urządzenia od nowości są uszkodzone, a reklamacje odrzucają twierdząć iż jest to uszkodzenie mechaniczne parodia. sprawdzić sprzętu nie można bo jak to twierdzi biedronka nie mają do tego zaplecza. Zostajesz się z zepsutym sprzętem.
żadnych
reklamacja w każdym przypadku jest odrzucona czyli nie istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klijent Biedronki
link | zgłoś
2017-12-05
*.248.157.*
Byłem uczestnikiem akcji "gang świeżaków 2". Po uzbieraniu odpowiedniej ilości punktów próbowałem, od połowy listopada, wymienić je na jakiegokolwiek juniora. Do zakończenia akcji t.j. do 3.12.17r nie udało mi się to. Pani z infolinii była niewzruszona i stwierdziła, że akcja się skończyła, a punk [rozwiń/zwiń]
Z góry założono, że będzie część klijentów, która nie zrealizuje swoich punktów. jest to wstrętne oszustwo organizatora akcji "gang świżaków 2"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2017-11-29
*.254.178.*
Śmierdzące mięso..Kraina....już 2 razy kupiłam i więcej nie. Mięso pakowane próżniowo, różowiutkie a po otwarciu smród !! Reklamacji nie uwzględnia się !!
zero
śmierdzące mieso
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-11-22
*:f159:dda8:*
Biedronka przy ulicy Chabrowej w miejscowości Wysoka: TRAGEDIA!!! Poziom obsługi klienta przechodzi wszelkie wyobrażenie. Balagan na sklepie, kasjerzy nie znaja produktów, nie ma dostepnych koszykow, a do kas czeka się w gigantycznych kolejkach. Kasjerzy sa tak niemili i opryskliwi, ze lepiej omijac [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsluga! Balagan, wieczny brak koszykow i kolejki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2017-10-16
*.0.86.*
Biedronka w Olkuszu. Pani kasjerka nie odróżnia awokado od kaki. Zamiast zważyć kaki to zważyła to jako awokado. Większość kasjerek jest niezbyt miła.
Koszmarna obsługa, długie kolejki,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław Głąbiński
link | zgłoś
2017-08-18
*.206.172.*
Produkty nie mają stałych miejsc, co często zmusza do męczącego przeszukiwania całego sklepu
tanie produkty, dobra jakość, uprzejma i szybka obsługa
produkty nie mają stałych miejsc, co bardzo męczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2016-02-17
*.6.194.*
Jeśli nie mówisz po polsku, zostaniesz potraktowany jak przestępca. Nie ważne ile pieniędzy zostawiłeś.
ceny, asortyment
obsługa, a jeszcze bardziej reakcja sieci na skargę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach Głąbiński
link | zgłoś
2015-05-26
*.71.160.*
Kupuję wyłącznie w sklepach Biedronki i nie widzę powodu, by to zmienić
Blisko, tanio, dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia k
link | zgłoś
2015-04-29
*.172.247.*
Fajne promocje jeśli chodzi o rzeczy znajdujące się w korzykach. Mają co raz wiecej nowych prduktów do kupienia znanych mark. Nie ma problemu ze zwrotem zakupionego sprzetu - tak było w moim przypadku- wystarczy pokazać paragon i bez problemowo zwracają pieniądze.
szybka obsługa
długie kolejki do kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2014-12-19
*.11.44.*
Zakupiłem jakiś czas temu w Biedronce mini pizzę. Okazało się jednak, że w wyrobie znajduje się ciało obce. Tylko dzięki szybkiej reakcji nie doszło do uduszenia. Zgłosiłem reklamacji w Biedronce przez ich stronę internetową. Dołączyłem zdjęcia i paragon. Firma jednak zamilkła. Skontaktował się ze m [rozwiń/zwiń]
Promocje
Brak programu lojalnosciowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2014-11-03
*.236.24.*
Ma relatywnie srednie a nawet wyższe ceny mówie to na podstawie analizy kkilkunastu towarów są one porównywalne do małych sklepów a nawet wyższe kuriozum była cena papryki w sierpniu w ok 6 zł podczas gdy na targowiskach czi innych punktach w okolicy 4
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach Głąbiński
link | zgłoś
2014-11-02
*.71.160.*
Jestem stałym klientem dwu sklepów tej sieci we Wrzeszczu Dolnym. Jedynym, co możnaby ulepszyć, to wymiana informacji (kontakt) z klientami. Wszystko poza tym jednym oceniam jako bardzo dobre.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anitka19
link | zgłoś
2014-05-21
*.250.6.*
Nie wiem czy 1500zł na rękę to aż takie rewelacyjne warunki. Chyba nie masz rodziny, więc może tobie to wystarcz. Ja uważam że Biedronka po prostu dogoniła inne dyskonty, ponieważ z punktu widzenia marketingowego zauważyła, że coraz więcej osób rezygnuje z zajupów ze względu własnie na wykorzystywan [rozwiń/zwiń]
każdy ma blisko do co najmniej jednej biedry na ościedlu
ceny nie są tak niskie, a niektóre produkty mają mniejszą gramaturę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Matejczyk
link | zgłoś
2014-05-21
*.211.198.*
Wypowiem się na temat Biedronki z punktu widzenia pracownika. Pracuję na sklepie już 3 lata i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie opinie na temat robienia w pampersy przez kasjerki są wyssane z palca. Biedronka dba os swoich pracowników, a wynagrodzenia jak na nasze warunki również nie jest drastycz [rozwiń/zwiń]
dbają o pracowników, dużo sklepów i niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
transfer
link | zgłoś
2014-05-21
*.17.75.*
BIEDRONKA mimo wielkiej powierzchni sklepowej NIE ZAPEWNIA TOALET. Kierowniczka w Biedronce na Goldoniego z sarkazmem proponowała iść sobie za murek!. Efektem jest zostawienie pełnego koszyka i ucieczka za potrzebą. W podobnej sytuacji jak słyszałem były małe dzieci. Na takie średniowiecze jak dotąd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2014-04-22
*.247.90.*
Nie oszukujmy się. Chyba jedyny sklep na kieszeń każdego Polaka. Nie sądze żeby produkty z gazetki były gorszej jakości. Kupowałam juz nie raz sprzęty elektroniczne i działają bez zarzutów.
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2014-04-16
*.75.120.*
Jest coraz lepiej ale towar który sprzedają okazyjnie tylko z gazetki to bardzo często słabszej jakości towar. Nie oszukujmy sie, za tanie pieniądze ... Ale na pewno jest coraz lepiej. Browary zawsze mają okazyjne a wcale nie czuje żeby były gorsze.
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2014-04-15
*.206.91.*
Śmiało moge powiedzieć że najlepszy sklep. Produkty dobrej jakości, kosztują tyle żeby było stać każdego, duży wybór asortymentu, wiele promocji kilkudniowych. Jedyny minus brak możliwości płacenia kartą ale chociaż w każdej biedronce bankomat postawili.
tanio i korzystnie dla klienta
Brak płacenia kartą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie