Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
helena
link | zgłoś
2020-11-24
*.11.216.*
chciałam pójść z wnuczką która ma roczek po małe zakupy kilka bułek na miejscu powiedziano mi ze jest godzina dla ,, seniora '' i dziecko ma poczekać przed sklepem no ale jak roczne niemowlę ma czekac samo pod sklepem co by się stało gdybym weszła z nią po bułki i bym za minutę wyszła dziecko miało [rozwiń/zwiń]
brak
dzieci na godzinach seniora
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2020-11-24
*.25.16.*
Brak cen na dziale z chemią, źle ułożony towar ,ceny nie zgadzają się co do danego produktu (maszynki to przecież nie żel do golenia)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2020-11-22
*.173.226.*
kolejki,mało otwartych kas,co nie daje możliwości zachowywania dystansu,gdzie personel? rozkłada towar,owoce,warzywa bez rękawic,kupujący obmacują,po kilku takich obmacujących można stracić chęć do kupowania wymiętolonego,bogatego w wirusy baterie,grzybki towaru,!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
naklejka
link | zgłoś
2020-11-21
*.65.248.*
Zakupilam towar. W nienaruszonym stanie chcialam go zwrócic na nastepny dzien. Powiadomiono mnie ze nie moge zwrocic towaru poniewaz pobralam naklejki. Powiedzialam ze bardzo chetnie zwroce rowniez naklejki. Powiadomiono mnie ze nie moga zwrocic mi pieniazkow za towar gdyz nie wbija do systemu nakl [rozwiń/zwiń]
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2020-11-19
*:40da:4d53:*
Biedronka w Wisznicach -brak płynu dezynfekującego, po przekazaniu informacji obsłudze, potwierdzono, że wiedzą, jednak płynu nie uzupełniono. Często tylko 2 kasy czynne, a kolejka po kilka osób, czeka się nawet 15-20 minut. Brak właściwego nazdoru w odniesieniu do pandemii.
Większość obsługi miła i uprzejma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2020-11-13
*.228.43.*
Złożyłem przez Glovo zamówienie na kwotę ponad 199 zł PLN. W takim przypadku nie ma dopłaty. NIe z mojej winy sklep nie wysłał mi wszystkich produktów i doliczył dopłatę. Nawet nie przeproszono,ze nie otrzymałem produktów które zamówiłem a dodatkowo "ukarał" dopłata. jest to karygodne.Glovo stwierdz [rozwiń/zwiń]
Zadnej
Brak szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2020-11-13
*.134.45.*
Dlaczego w czasie pandemii co chwilę zmienia się ułożenie produktów na półkach. Przecież to wydłuża czas robienia zakupów bo niczego nie można znaleźć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
El-Ka
link | zgłoś
2020-11-09
*.30.20.*
Dziś, to jest 9.11.2020 pojawiłam się w Biedronce przy ul.Przedwiośnie we Wrocławiu, po kilkumiesięcznej przerwie. Dotąd lubiłam robić tam zakupy, bo w porównaniu z Biedronką w pobliżu mojego domu przy ul.Wilanowskiej, zawsze było tu czysto i asortyment bogaty, towar starannie poukładany. To co zoba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2020-11-09
*.6.249.*
Biedronka w Błoniu przy ul. Grodziskiej. Potwierdzam to o czym piszą inni. Nieaktualne ceny towarów lub ich brak. Szczególnie bardzo perfidne i nieuczciwe jest to, że ceny towarów w promocji widnieją sprzed kilku dni i to wypisane DUŻYMI CYFRAMI. A przy kasie okazuje się że były nieaktualne a za [rozwiń/zwiń]
Zawsze pamiętaj, że nikt nie da ci nic za darmo,
Ogólny bałagan przede wszystkim cenowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina78
link | zgłoś
2020-11-05
*.40.108.*
To jeszcze może należy dodać, że towary są często nie najlepszej jakości. W produktach są włosy, ciasta czernieją, mięsa śmierdzą. Jeszcze niedawno była afera, że w TESCO w Polsce są produkty niższej jakości i Brytyjczycy robią to umyślnie. Biedronka też traktuje nas jak ludzi gorszej kategorii, my [rozwiń/zwiń]
Żadnych
kiepska obsługa, źle opisane promocje, produkty pod złymi cenami lub w ogóle bez nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie