Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 798
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2021-05-29
*.29.14.*
Lody Marletto to największy syf jaki jadłem.Nic w nich nie czuć tylko masło.BLLLLEEEEEEEE.........
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Caecilie
link | zgłoś
2021-05-23
*:1:61b1:*
W biedronce w chroscicach na stoisku mięsnym obsługa arogancka, obraźająca klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim
link | zgłoś
2021-05-18
*.30.56.*
W biedronce na ul. Piłsudskiego 15 w Puławach robią takie oszustwa, że szok. Niedawno robiłam zakupy w biedronce, ceny były wszędzie powywieszane i było napisane, że jest promocja na szynkę, którą wzięłam. Było napisane że jest ona za 10 zł, a na paragonie pisało, że jest za 40 zł w oszacowaniu. Kar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aligator
link | zgłoś
2021-05-13
*.186.101.*
Tarnów Czerwonych Klonów arogancja i syf w sklepie oraz w jego otoczeniu. Przoduje Patrycja.
lokalizacja
personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lodzia
link | zgłoś
2021-05-13
*.186.101.*
Ten sklep jest przykładem anty handlu. Totalny brak organizacji pracy i chamstwa personelu. Przoduje w tym zachowaniu Pani Patrycja która używa wobec klientów języka tzw "rynsztoka" . Dziś nie wytrzymałem i zwróciłem uwagę aby zechciano uruchomić druga kasę bo w jedynej dostępnej stało z 30 [rozwiń/zwiń]
lokalizacja
personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-05-13
*.231.253.*
Biedronka Padew Narodowa Kasa nr. 1 Kasjer nr. 4 CCH 1701372586. Bardzo nie miła i arogancka kasjerka. Rzuca produktami przy kasowaniu. Nie czeka aż jeden klient się spakuje i odejdzie tylko na chama kasuje kolejnego gdzie nawet nie ma miejca kłaść jego zakupów. A w czasach Pandemi jest to bardzo wa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-05-10
*.30.25.*
Tragedia biedronka ma ul ogrodnicza w Szczecinie godz.7-30 żadnej kasjerki ani osoby z obsługi na sklepie .kasy samoobsługowe nie były wogule wlonczone znalezienie obsługi graniczylo z cudem jak już ktoś się wynurzyl z magazynu to odpowiedź tej osoby ja jestem od rozkładania towaru nie od siedzenia [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Nie miła obsługa brud na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
brak
link | zgłoś
2021-05-08
*.229.84.*
Uwaga na cenny promocyjne karkówki grillowej (zakup 08.05.2021) okazuje się, że nie dotyczy wszystkich rodzajów. Jest również reklama w telewizji o promocji. Na chłodziarce z karkówką w normalnej cenie, wywieszona jest informacja o naliczeniu rabatu przy w kasie. Jest to wprowadzanie w błąd klientów [rozwiń/zwiń]
ma swoje ulubione produkty, zakupy blisko domu
częste nieprawidłowości w naliczaniu cen rabatowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zolwik
link | zgłoś
2021-05-07
*.147.105.*
Biedronka Ustka Pl. Dąbrowskiego 1. Kolejka do 1 czynnej kasy 26 osób.Pani Kierownik!!!!! MAŁGORZATA na uwagę o otwarciu 2 kasy zaśmiała się i powiedziała że są kasy samoobsługowe.Nie wszyscy starsi ludzie umieją je obsługiwać i nie mają że sobą kart płatniczych.W dobie pandemii podejście ki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENT
link | zgłoś
2021-05-02
*.134.63.*
SKLEP PRZY DTŚ SMRÓD BRUD I NIEGRZECZNA OBSŁUGA!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie