Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 798
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
KLIENTKA
link | zgłoś
2021-05-02
*.134.63.*
BIEDRONKA W CHORZOWIE PRZY UL.DŁUGIEJ - PRZY TRASIE DTŚ. kIEROWNICZKA SKLEPU WIELKIE TŁUSTE WYTATUOWANE BABSKO - OSTRZEGAM WYJĄTKOWE TĘPA I NIEKOMPETENTNA OSOBA. W TYM SKLEPIE JEST WIECZNY BAŁAGAN,O SMRODZIE ZEPSUTEGO MIĘSA NIE WSPOMNĘ.DRZWI W LODÓWKACH Z NABIAŁEM JUŻ OD DAWNA NIEISTNIEJĄ ALBO RES [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2021-05-02
*.157.65.*
W zeszłym tygodniu kupiłem biały ser Klimek półtłusty z datą przydatności do 13 mają to co przeżyłem po otwarci przekracza wszelkie granice, takiego smrodu jeszcze w życie nie czułem. Musieliśmy z żoną wietrzyć całe mieszkanie, zaznaczę ze dziś mamy 2 mają. Takiej jakości produkty są sprzedawane w t [rozwiń/zwiń]
Brak
Zepsute jedzenue
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2021-05-01
*.8.113.*
Najgorsza siec handlowa w polsce, po tym jak mnie tam potraktowano.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldemar
link | zgłoś
2021-04-30
*.77.190.*
robiłem zakupy w biedronce w rumi przy ul.Pomorskiej.Zapytałem się ekspiedientki o cenę produktu bo cena była podana za 4-ropak a produkt był w 6-ciopakach.Nigdy nie zostałem potraktowany tak po chamsku.mógłbym zrozumieć zdenerwowanie tej pani pod koniec dnia, ale to była godzina parę minut po szóst [rozwiń/zwiń]
wiele lat zakupów
ta pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2021-04-27
*.232.30.*
Biedronka reklamuja vouchery ktore daje przy zakupach za 99 zł ale ten voucher trzeba wykorzystać w ciągu 2 dni no i oczywiście zakupy trzeba zrobic za 99zl i znowu voucher i tak dalej to jest smiechu warte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-04-26
*.169.99.*
Biedronka w Warszawie Al.Jerozolimskie(SMYK).Co z tego,że proponują niższe ceny.jak przy kasie zostaniesz oszukany.Sprawdzajcie rachunek już przy kasie,bo możesz się póżniej rozczarować.
proponują niższe ceny
odrabiają przez oszustwa na kasie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
irek
link | zgłoś
2021-04-23
*.182.246.*
Parkując pod biedronką i nie korzystając z parkometru - Covid 19 - zrobiłem tylko zakupy w Biedronce - wezwanie do zapłaty 150 zł. Gdybym był prawnikiem, to by ich prawnicy mieli duży problem, a tak przestrzegam innych, bo to po prostu b....yci i z....eje. Ostrzegam. Gdzie tylko mogę zrobię im "pięk [rozwiń/zwiń]
B.....dyci w świeltle tzw. polskiego prawa wszystko jest super, a człowiek jest g...em.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-04-23
*.122.207.*
Często robię zkupy w Biedronce przy ulicy Andersa w Bydgoszczy.Chciałabym zwrócić uwagę, że mamy pandemię a wszystkie panie kasjerki na czele z p.kierownik noszą maski na brodzie.Jestem pracownikiem ochrony zdrowia i często stykam się z chorymi na Covid. Dlatego robiąc zakupy chciałabym cuć się bezp [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cloka
link | zgłoś
2021-04-16
*.150.165.*
Nie wiem dlaczego ziemia uniwersalna z biedronki nie nadaje sie do siewów warzyw i to od kilku lat?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-03-29
*:282d:b463:*
Biedronka” Katowice ul. Ułańska Na początku marca DUŻA reklama w telewizji zachęcała do zakupu masła w bardzo atrakcyjnej cenie pod warunkiem zakupu 3 szt. równocześnie. Pomyślałam więc dlaczego nie miałabym skorzystać. Dopiero w domu zorientowałam się, że zapłaciłam za to masło normalną cenę i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie