Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michalina78
link | zgłoś
2020-11-05
*.40.108.*
Witam, sklep Biedronka to jedna wielka porażka. Radzę zapoznać się z regulaminem zanim sięgniecie po cokolwiek z póki, bo 75% produktów nie można wymienić ani zwrócić, nawet jeśli towar nie został rozpakowany. Obsługi zawsze brakuje, towary promocyjne w koszach w większości bez cen, a towary na pół [rozwiń/zwiń]
Żadnych
kiepska obsługa, źle opisane promocje, produkty pod złymi cenami lub w ogóle bez nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi
link | zgłoś
2020-10-30
*.216.106.*
29 i 30 października sklepy Biedronka w reklamach telewizyjnych miały być otwarte do drugiej w nocy . Moja Biedronka w Prudniku przy ul. Sienkiewicza była zamknięta już o 23:26 chociaż na wywieszce pisało , że sklep jest czynny do 23:30.Dzwonienie do sklepu 4 razy nic nie dało chociaż było pełne oś [rozwiń/zwiń]
Brak.
Muszę wybrać pola z gwiazdkami bo inaczej moja opinia nie przejdzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek
link | zgłoś
2020-10-29
*.33.72.*
Zakupy po godzinie 23 to jakiś koszmar. Muzyka na Full w sklepie przejścia między Regałami pozastawiane klient jest intruzem który przeszkadza rozbawionym pracownikom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2020-10-28
*.190.34.*
Obsluga prawie zadna podziwiac tylko panie pracujace na kasie emerytowani ochraniarze w sklepie szkoda pieniedzy na ich utrzymanie z mojego punktu widzenia lepiej troche doplacic i zatrudniac bardziej rozgarnietych
dosc przystepne ceny
balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andżeła
link | zgłoś
2020-10-27
*.147.36.*
Pierwszy raz korzystając z usługi Portalu Everli zrobiłam w Biedronce zakupy online. Dostałam wieczorem 22 go produkty z datą ważności do 23. Jest to bardzo perfidne i nieuczciwe. Więcej zakupów w Biedronce robić nie będę i innym radzę zastanowić czy zaufać kupowaniu w Biedronce on line. Kiedy kupow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-22
*.191.187.*
Chciałam sprostować w związku z zakupem obrzydliwego mięsa mielonego. Firma to KRAINA MIĘS a nie jak wcześniej napisałam KRAINA MARZEŃ.
żadnych zalet
Negatywne-popsute mięso z ważna data przydatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-22
*.191.187.*
17.10.2020r zakupiłam w Biedronce ul.Kraśnicka 6 na Targówku(Warszawa)mięso mielone z indyka-Kraina Marzeń. Data ważności owego mięsa to 24.10.2022. Po wyjęciu mięsa z opakowania już wydawały się jakieś dziwne,ale patrząc na datę stwierdziłam że taka ich uroda. Kotlety które zrobiłam dla dziecka [rozwiń/zwiń]
żadnych
Negatywne-popsute mięso z ważna data przydatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rom
link | zgłoś
2020-10-16
*.146.105.*
W zakupionym tatarze znajdowały się włosy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-10-16
*.190.37.*
Jestem osobą blisko 70-letnią. W godzinach wieczornych w Skierniewicach, przy ul.Domarasiewicza postanowiłam kupić czerwone wino wytrawne na moje imieniny. Na półce bezpośrednio pod winem, które mi odpowiadało, przyklejona była kartka, że przy zakupie 2 szt. cena jest obniżona z 19,99zł. na 14,99zł. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jkpo
link | zgłoś
2020-10-16
*:618b:b8ab:*
BIEDRONKA Os. ZACISZE ZIELONA GÓRA W dniu dzisiejszym pojechałem na zakupy do Biedronki na os. Zacisze w Zielonej Górze / naprzeciwko Intermarche. Ponieważ mieli promocje na znicze postanowiłem z niej skorzystać. Wydając przynajmniej 50 zł. powinno otrzymać się kupon na 25 zl. Przy kasie spytałem p. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie