Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mariusz
link | zgłoś
2020-03-20
*.0.67.*
Biedronka u mnie już nie źyję.Zapomniałem o tym sklepie tam NAJŁATWIEJ SIĘ ZARAZIĆ KORONAWIRUSEM. A LUDZIE PRACUJĄCY NA KASIE TWARZĄ W TWARZ Z TYŁU MA KLIENTAMI NAPEWNO SĄ JUZ ZARAŻENIA. BARDZO MI ICH SZKODA. DLACZEGO PREZESI BIEDRONKI NIE SIADA ZA KASAMI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2020-03-20
*:ca0a:6206:*
Skandal, żeby w czasie epidemii była w całym sklepie uruchomiona tylko jedna kasa!!! Dodam, że po sklepie szwędały się bezproduktywnie osoby z personelu, ale na kasę siąść nie chciały, bo cytuję "szef im nie pozwolił"; ludzie stali 40 minut do kasy, zakrywając twarz chusteczkami do nosa!!! Biedronka [rozwiń/zwiń]
NIC
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-03-20
*:ca0a:6206:*
Gratuluję wielkiego intelektu Szefów Biedronki. Ktoś wymyślił, aby była otwarta w każdym sklepie UWAGA! tylko jedna kasa i ludzie zamiast stać do kasy 5 minut, stoją całymi godzinami i przy okazji prychają na siebie. Na dodatek próbowano mi jeszcze wmówić, że to dla mojego dobra!
Duży asortyment, dobre ceny
Głupota
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-03-19
*:cc48:e2ab:*
Mam swoje produkty, które lubię i tam kupuje, ale koszyki w Biedronkach to masakra, syf taki, że nawet ich nie biorę, bo strach coś tam wlozyc
Duży asortyment
Koszyki praktycznie zawsze bardzo brudne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2020-03-18
*.0.35.*
Jak u Turka, kupujesz to jesteś ważny dla firmy. Oddajesz do reklamacji traktują Cię jak zło konieczne. Oddałem narzędzie do reklamacji w listopadzie 2019 roku. Jest 18 marzec 2020 rok i sprawa się ciągnie jak flaki z olejem. Bardzo gorąco nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam333
link | zgłoś
2020-03-16
*.88.230.*
https://gazetkipromocje.pl/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-03-16
*.253.103.*
Nie po raz pierwszy obserwuję brak dbałości o sprzedawane rośliny w Biedronce. Wszystkie kwiaty stoją bez wody, doniczki z wysuszoną ziemią jak skała. Jeżeli nie potrafi się zadbać o rośliny to najlepiej nie wprowadzać ich do swojego asortymentu. Sytuacja taka nie jest tylko w jednym znanym mi sklep [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2020-03-16
*.72.160.*
może mi ktoś wyjaśni PROMOCJA OD DZIS Papier toaletowy 24 rolki Kraków balicka cena jaqk w gazetce 13,99 i jest. Kraków stańczyka napisy promocja i cena 15,99 na kasie sprawdza kasjerka i jest 13,99 a na paragonie cena 14,99 . CO JEST GRANE KTOS TU JAWNIE OSZUKUJE. W dodatku wygladajacy na sprzątac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agl
link | zgłoś
2020-03-12
*.190.159.*
Szynka sądecka - od pleśni aż spuchła, a do terminu ważności jeszcze tydzień. Dodam, że w oryginalnym zamkniętym opakowaniu. Najgorsza obsługa sklepu (Warszawa, ul. Leszno z PANIĄ KIEROWNIK na czele) nie przyjęła reklamacji. BOK przyjęło i na tym koniec. Pieniędzy nie odzyskałam (55 zł/kg)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ana
link | zgłoś
2020-03-11
*.64.41.*
Tragedia. Kurczak z Biedronki to tragedia. Wylewa się z niego sama woda. Już w opakowaniu jest jej mnóstwo. Ale w trakcie pieczenia po nakłuciu to już fontanny lecą. Polecam każdemu komu się pić chce, nie jeść. Nigdy więcej Biedrony.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie