Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2018-12-17
*.173.41.*
Masakra. I kolejna promocja Biedronki. Przy kasach widnieje informacja plać bonami sodexo aby zdobyć rabat na słodycze 30%. Bzdura. Jedno wielkie oszustwo. Po pierwsze kasjerzy nic nie wiedzą o tej promocji. Po drugie kierownik nic nie wie i nie ma pojęcia czemu kasa nie zrabatowała towaru. A ja jak [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna
link | zgłoś
2018-12-15
*.105.139.*
dotyczy Biedronki w Łodzi ul. Gogola. Nic dobrego w zasadzie powiedzieć nie mogę. Straszny bałagan w towarze - groch z kapusta. Notoryczny brak cenna półkach a jak są to nikt nie jest pewny, że to cena prawdziwa. Straszne kolejki do kas. W kasie prawie zawsze nie ma "wydać reszty" do tego stopnia, [rozwiń/zwiń]
blisko domu
nie można zastąpić Biedronki np. Lidlem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-12-15
*.42.246.*
Podpisuję się pod wypowiedzią p.Bozeny Kiedyś mój ulubiony sklep .... teraz omijam i wchodzę tylko jak muszę...straszny chaos i bałagan...dlaczego tak się porobiło?! ZROBCIE COŚ Z TYM !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2018-12-12
*.65.82.*
Kiedyś lubiłam robić zakupy w BIEDRONCE, BYŁO CIASNO ALE SCHLUDNIE, towar którego potrzebowałam znajdowałam bez problemu + dokupowałam oczywiście inny. A po reorganizacji jest jeden CHAOS. WSZĘDZIE JEST WSZYSTKO, nie mówiąc o totalnym bałaganie.A O KOLEJKACH DO KASY TO SZKODA SŁÓW. Bardzo mi przykr [rozwiń/zwiń]
Jest sporo promocji
Przy kasie jest duży bałagan z promocjami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ratownik
link | zgłoś
2018-12-12
*.147.65.*
W m. Łobez dn. 30.11.2018r. zakupiłem golonkę wieprzową gotowaną zapakowaną w kartonie. Zgodnie z gazetką w/w golonka była w cenie 9,99 pln za kg, ja natomiast zapłaciłem 19,90 pln za kg. złożyłem reklamację zgodnie z ustaleniem kierownika sklepu. reklamacja nie została uwzględniona tłumacząc że to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2018-12-12
*.74.51.*
Biedronka na Widzewie w Łodzi. Notoryczny brak schabu i karkówki z reklamy.O godzin 7:20 pułki z pieczywem puste. Towary bez składu i ładu. Chemia mix wszystkiego rzucona na zabawkach i ciastkach. Karmę dla zwierząt wziąć z pułki to sztuka bo wszystko stoi na wszystkim i obstawione stosem Żwirki i k [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-12-10
*:e5fb:f0fd:*
Od kilku dni trwa reklama kupna w promocyjnej cenie karkówki, ale nikt nie wspomniał, że jest to artykuł nadający się do wyrzucenia, wstyd, pokazaliscie co sprzedajcie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-12-09
*.231.129.*
Błagam skontrolujcie 3 biedronki w Rawie Mazowieckiej POD WZGLĘDEM CZYSTOSCI PODŁUG SZYB PUŁEK WSTYD ! a wejscia jak za dawnej komuny !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka1973
link | zgłoś
2018-12-09
*.173.80.*
Kiedyś najlepszy market. Teraz? Masakra. Obsługa okropna. Ciagle czegoś brakuje. No i oszukują nacenach. W innych sklepach jeśli pracownicy w porę nie ściągną ceny promocyjnej, to zwracają różnicę. Tylkow Biedronce nie. To chyba ich celowe dzialanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kipper
link | zgłoś
2018-12-08
*.156.138.*
Masakra. Niby lider na rynku, co chwila otwierają nowy sklep , a nie można kupić zwykłej czarnej herbaty liściastej. Same ekspresowe lub zielone smakowe. Żenada
Zero zalet
Same wady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie