Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aida
link | zgłoś
2019-03-31
*.40.35.*
Oszukują wystawiają promocję a tak naprawdę nie ma tej promocji.
Nie ma
Kolejki jak PRL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-03-30
*.173.152.*
Przed chwilą wyszłam z biedronki w Gdańsku na ul. Pomorska. Kupiłam to co wczoraj 2 paczki żelek Haribo są w promocji przy zakupie 2 druga sztuka 40%taniej i oczywiście to samo co wczoraj. Czyli nie nalicza obniżki przy kasie. Oczywiście nie odpuściłem i prosiłam o zwrot różnicy. Mówię młodemu wszec [rozwiń/zwiń]
Duży asortyment
Kolejki brak cen bałagan na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pat 123
link | zgłoś
2019-03-30
*.47.203.*
Dzisiaj byłem zdenerwowany z sprzedawcy który mnie obsługiwał.Zostałem oszukany. Kupiłem jedno opakowanie budyni a na paragonie było napisane że 45 i musiałem więcej zapłacić niż powinienem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2019-03-29
*.25.159.*
Witam Jestem nie zadowolony wkurzony Jak potraktowaliście mnie jako stałego waszego klienta. Kupilem u Was Szlifierkę Raz sie popsuła wiec oddałem ja na Gwarancje Oddaliście mi ja naprawiona.Po Użyciu 4 krotne Znowu popsuła sie Wiec oddałem ja ponownie na gwarancje. Z Uzglezdnieniem ze Poprosiłem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wujek
link | zgłoś
2019-03-26
*.76.14.*
Nie ma oceny adekwatnej by właściwie ocenić . Dno ? reklamacja towaru odbywa się z niezachowaniem ustawowych terminów , towar nie działający jest zwracany klientowi jako ,,nie stwierdzono usterki '' Ponowna reklamacja i dalej to samo . Przez 2 miesiące żadnej informacji o sposobie załatwienia reklam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DG
link | zgłoś
2019-03-22
*.178.193.*
Dąbrowa Górnicza, Mydlice. Złodziejski sklep. Bo inaczej nie można nazwać praktyk z cenami. Etykietki albo nieaktualne, albo poprzestawiane, albo w ogóle nie ma. Tak koszmarnie nieopisanego towaru to ja jeszcze nigdzie indziej nie widziałem.
Oszukane ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ews
link | zgłoś
2019-03-21
*.173.234.*
Kupiłam dzisiaj w Biedronce w Świdnicy przy ul. Wróblewskiego rozmrozone lody. Proszę uważać z zakupem tego produktu gdyż mogli ponownie zamrozić. Odeszłam od kasy do drzwi i pani bez paragonu zwrotu nie przyjmie a nie jestem pewna czy go dostalam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-03-19
*.21.249.*
Witam serdecznie.Jestem zdziwiony praktykami panujacymi w Biedronce. W poniedziałek tj.18.03.2019 kupiłem latarke w cenie jaka widniała przy wyłożonym asortymencie a mianowicie 7,46zł.Taką też cenę zapłaciłem przy kasie.Dzisiaj to jest 19.03.2019 udałem sie do sklepu Biedronka z postanowieniem kupn [rozwiń/zwiń]
zero
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jestem w szoku
link | zgłoś
2019-03-14
*.30.25.*
Dramat!!!Co za mięso mielone z szynki sprzedają od Kanii!!!Śmierdzi strasznie, trudno coś z niego zrobić, takiego mięsa z szynki to jeszcze nie widziałam!!!Smród niemiłosierny!!!Dlaczego nie możecie sprzedawać dobrych, wysokiej jakości produktów???!!!Dlaczego to mięso z szynki a robi się z niego cia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruda
link | zgłoś
2019-03-12
*.173.44.*
Dziś ukradlam za 60 zł jedzenie w sklepie. . Przyjechały 4 auta ochrony, szarpali, mnie grozili. Puznej przyjechała policja i chcieli w łapę w zamian za nie wypisanie mandatu.pytali ile mam Przy sobie pieniędzy W końcu wypisali mi 3 mandaty i sami zabrali towar. Takich mamy funkcjonariuszy byli bar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie