Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
lodzia
link | zgłoś
2021-05-13
*.186.101.*
Ten sklep jest przykładem anty handlu. Totalny brak organizacji pracy i chamstwa personelu. Przoduje w tym zachowaniu Pani Patrycja która używa wobec klientów języka tzw "rynsztoka" . Dziś nie wytrzymałem i zwróciłem uwagę aby zechciano uruchomić druga kasę bo w jedynej dostępnej stało z 30 [rozwiń/zwiń]
lokalizacja
personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-05-13
*.231.253.*
Biedronka Padew Narodowa Kasa nr. 1 Kasjer nr. 4 CCH 1701372586. Bardzo nie miła i arogancka kasjerka. Rzuca produktami przy kasowaniu. Nie czeka aż jeden klient się spakuje i odejdzie tylko na chama kasuje kolejnego gdzie nawet nie ma miejca kłaść jego zakupów. A w czasach Pandemi jest to bardzo wa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-05-10
*.30.25.*
Tragedia biedronka ma ul ogrodnicza w Szczecinie godz.7-30 żadnej kasjerki ani osoby z obsługi na sklepie .kasy samoobsługowe nie były wogule wlonczone znalezienie obsługi graniczylo z cudem jak już ktoś się wynurzyl z magazynu to odpowiedź tej osoby ja jestem od rozkładania towaru nie od siedzenia [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Nie miła obsługa brud na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
brak
link | zgłoś
2021-05-08
*.229.84.*
Uwaga na cenny promocyjne karkówki grillowej (zakup 08.05.2021) okazuje się, że nie dotyczy wszystkich rodzajów. Jest również reklama w telewizji o promocji. Na chłodziarce z karkówką w normalnej cenie, wywieszona jest informacja o naliczeniu rabatu przy w kasie. Jest to wprowadzanie w błąd klientów [rozwiń/zwiń]
ma swoje ulubione produkty, zakupy blisko domu
częste nieprawidłowości w naliczaniu cen rabatowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zolwik
link | zgłoś
2021-05-07
*.147.105.*
Biedronka Ustka Pl. Dąbrowskiego 1. Kolejka do 1 czynnej kasy 26 osób.Pani Kierownik!!!!! MAŁGORZATA na uwagę o otwarciu 2 kasy zaśmiała się i powiedziała że są kasy samoobsługowe.Nie wszyscy starsi ludzie umieją je obsługiwać i nie mają że sobą kart płatniczych.W dobie pandemii podejście ki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENT
link | zgłoś
2021-05-02
*.134.63.*
SKLEP PRZY DTŚ SMRÓD BRUD I NIEGRZECZNA OBSŁUGA!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENTKA
link | zgłoś
2021-05-02
*.134.63.*
BIEDRONKA W CHORZOWIE PRZY UL.DŁUGIEJ - PRZY TRASIE DTŚ. kIEROWNICZKA SKLEPU WIELKIE TŁUSTE WYTATUOWANE BABSKO - OSTRZEGAM WYJĄTKOWE TĘPA I NIEKOMPETENTNA OSOBA. W TYM SKLEPIE JEST WIECZNY BAŁAGAN,O SMRODZIE ZEPSUTEGO MIĘSA NIE WSPOMNĘ.DRZWI W LODÓWKACH Z NABIAŁEM JUŻ OD DAWNA NIEISTNIEJĄ ALBO RES [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2021-05-02
*.157.65.*
W zeszłym tygodniu kupiłem biały ser Klimek półtłusty z datą przydatności do 13 mają to co przeżyłem po otwarci przekracza wszelkie granice, takiego smrodu jeszcze w życie nie czułem. Musieliśmy z żoną wietrzyć całe mieszkanie, zaznaczę ze dziś mamy 2 mają. Takiej jakości produkty są sprzedawane w t [rozwiń/zwiń]
Brak
Zepsute jedzenue
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2021-05-01
*.8.113.*
Najgorsza siec handlowa w polsce, po tym jak mnie tam potraktowano.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldemar
link | zgłoś
2021-04-30
*.77.190.*
robiłem zakupy w biedronce w rumi przy ul.Pomorskiej.Zapytałem się ekspiedientki o cenę produktu bo cena była podana za 4-ropak a produkt był w 6-ciopakach.Nigdy nie zostałem potraktowany tak po chamsku.mógłbym zrozumieć zdenerwowanie tej pani pod koniec dnia, ale to była godzina parę minut po szóst [rozwiń/zwiń]
wiele lat zakupów
ta pani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie