Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ela
link | zgłoś
2019-12-02
*.156.101.*
Banda oszustów zawsze to samo z tymi głupimi maskotkami. Traktują klientów jak śmieci. Ludzie jakbyśmy przestali tam kupować to padnie i przestanie nabijać ludzi w balona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slodziak widmo
link | zgłoś
2019-12-01
*.142.160.*
Zastanawia mnie akcja slodziakow. Od jakiegos czasu staram sie omijac ten sklep ale ze dziecko chce maskotke to pedzilem na te super zakupy.Gdy dziecko mialo komplet naklejek okazalo sie ze slodziakow nie ma w zadnej biedronce w okolicy. Naklejki wyrzucilem i nigdy prze nigdy wiecej tam nie zrobie z [rozwiń/zwiń]
Pare lat temu bylo duzo zalet
Drogo, sztuczne promocje o slodziakach nie wspomne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2019-11-29
*.248.163.*
Masakra te głupie maskotki to debilizm do dziś mam wyklejone kartki z brokuła z poprzednich i mogę se wytrzeć ale się nie nadaje w balona ludzi robią maskotka o wartości 2400 i niemożna odebrac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-29
*.248.163.*
Banda oszustów zawsze to samo z tymi głupimi maskotkami. Lidl wypuszcza książki ale jak nieuda się odebrać to wysyła się kupon i przysyłają do domu a biedronka koniec ludzie jakbyśmy przestała tam kupować to padnie i powstanie żuczek masakra debilizm nie stać ich chińszczyzny sprowadzić a 2 tys wię [rozwiń/zwiń]
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mareck
link | zgłoś
2019-11-29
*.30.19.*
Jakość obsługi po zatrudnieniu pracowników z Ukrainy-TRAGEDIA. Słaba znajomość języka, trudności w komunikacji, powolna obsługa kasjerek. Brak cen przy towarach, trzeba samemu chodzić do czytnika. Polskie pracownice ( te które zostały) zdecydowanie lepsze.
?
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-29
*.29.167.*
kolejna porażka organizacyjna biedronki.Porwali się na akcję słodziaków i z góry założyli że 3/4 klientów zostawią na lodzie.Ledwie rozpoczęła się akcja a już były wieczne braki w dostępności maskotek.Rozpromowali słodziaki,-super bo ludzie zakupy robili a potem organizator wypiął się na swoich klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emila
link | zgłoś
2019-11-29
*.215.5.*
Od 18 listopada nie ma już dostępnych słodziaków (maskotek i książeczek). Zwiedziłam 12 sklepów w Łodzi, w Andrespolu i w Brzezinach. Dzieci uzbierały naklejki na dwa słodziaki a teraz ich nie dostaną. Dzieci czują się oszukane. Więcej nie zamierzam dawać się naciągać Biedronce i nie będę robiła zak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alina
link | zgłoś
2019-11-29
*.149.98.*
gdzie są słodziaki do odebrania nie ma .wielka reklama a klienci którzy chcą odebrać słodziaki nie mają takiej możliwości.biedronka nie liczy się z klientami coraz większy bałagan brak cen na porządku dziennym nie można nic znalesc w sklepie czas zmienić sklep
brak
totalny bajzel w sklepach brak cen z każdym towarem do czytnika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdzisiu s
link | zgłoś
2019-11-29
*.235.191.*
OSZUŚCI !!!!!! Obiecane były dostawy w Gdańsku/Gdyni dostawy maskotek, oczywiście obietnice nie dotrzymane. Jak można tak postępować w stosunku do dzieci??? Więcej zakupów tam nie zrobię, na szczęście są jeszcze inne sklepy jak Lidl.
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-11-28
*:f0a6:9d54:*
Biedronka??? Żałosny sklep, obiecują, obiecują i główni z tego wychodzi. Naciągane klienta, towar schodzi A potem " amfa Fatima,było i nima". Szkoda tylko dzieciaczkow, bo tłumaczenie "Nie ma" to za mało!!!!! NIE POLECAM!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie