Opinie o Biedronka

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 617
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Realion
link | zgłoś
2019-10-26
*:e754:49ad:*
Biedronka, to zwyczajni portugalscy klamcy, oszuści i złodzieje..Bo inaczej tego nazwać nie można. Na półce cena za pewien produkt 4,99 a przy kasie okazuje się że 5,99, pytam kasjerke dlaczego tak jest..tylko wzruszyłam ramionami.. Szlag człowieka trafia,unikam tego dziadostwa jak mogę, kupuje tam [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwo i zlodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-10-25
*.47.45.*
Od kilku miesięcy bardzo pogorszyła się obsługa sklepu na Bemowie Czumy. Bardzo niegrzeczni pracownicy. W ostatnich miesiącach zaczęłam bardzo mocno oszczędzać, ponieważ planuję duży wydatek finansowy. W związku z tym dzisiaj wybrałam się do sklepu po zakup karkówki, która miała być w promocyjnej ce [rozwiń/zwiń]
nieuprzejmi pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-10-25
*.188.7.*
Dzisiaj masło w biedronce miało być po 3,33 zł za sztukę przy kupnie trzech. Niestety na paragonie gdy zobaczyłam była cena 5,99 zł za sztukę. Tydzień temu taka sama sytuacja była ze zniczami. Na palecie w sklepie cena 9,99 , a na kasie 19,99 zł. Takie oszustwa w biedronce zdarzają się coraz częście [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-10-23
*.156.59.*
Koszmarne zachowanie ochrony we Wroclawiu przy Bystrzyckiej. UWAŻAJCIE OSKARŻAJĄ NIEWINNYCH LUDZI BO COŚ SIĘ OCHRONIE "WIDZIAŁO"
jedynie obsługa normalna
Kierownik mimo braku dowodow bronił ochrony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwina
link | zgłoś
2019-10-22
*:62a2:d7ac:*
Teściowa po zakupach dostała kupon na wartość 14 zł do wykorzystania na zakup dowolnych produktów z wyjątkiem alkoholu wyrobów tytoniowych i produktów początkowych żywienia dla dzieci. Na następnych zakupach chciała wykorzystać ten kupon po czym kasjerka poinformowała ją ze musi zakupić 2 paczki pap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pawel suwalki
link | zgłoś
2019-10-18
*.241.85.*
Firma hoffen tragedia. Kupiłem bezprzewodowy odkurzacz firmy hoffen w biedronce po naladowaniu bateri okazało się że nie działa odwiozłem go do reklamacji wpisano mi status że używany bo go włączyłem.Po tygodniu zdecydowałem sie zadzwonić usłyszałem że odkurzacz jest w serwisie I słowa prosze o cie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-10-14
*.30.32.*
Moja ogólna opinia o Biedronce jest dość dobra, ale chciałbym tylko podzielić się pewną uwagą. W ostatnią sobotę widziałem w sklepie garnki do gotowania w cenie 3,49 zł za 100g. Najpierw trzeba sobie zważyć garnek, żeby wiedzieć ile on kosztuje. Co za bzdura ! Ciekawe czy gdybym zażądał 400 g g [rozwiń/zwiń]
Mam blisko do Biedronki, a rano nie ma tyle kolejek.
Sprzedaje się garnki na wagę. Hahahaha
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kunegunda
link | zgłoś
2019-10-14
*:7b10:6ce5:*
Szatynka Monika w biedronce raszków jest bardzo nie miła odstrasza klientów patrzy w inną stronę i mnie nie słucha gdy coś do niej mówię. Nie mam ochoty korzystać z biedronki i proszę o zwolnienie jej z pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2019-10-14
*:8cce:bca5:*
Pracowniczka najprawdopodobniej Monika młoda szatynka włosy zazwyczaj związane w kitkę jest nie miła i odstrasza klientów nie miłym wzrokiem i obracającymi i już nie mam ochoty chodzić do biedronki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
moni
link | zgłoś
2019-10-13
*:d458:4436:*
odpowiedź do Mala21 Chyba jesteś osobą z grona pracowników Biedronki skoro nie widzisz problemu i mówisz,ze ludziom trudno dogodzić. Nie...ludzie nie chcą być oszukiwani i nabijani w butelkę, a Biedronka właśnie to robi. Ceny w sklepach nie zgadzają się często z oferta i problem w tym, że sklep nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?