Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 798
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krystyna
link | zgłoś
2021-06-26
*.173.137.*
Jestem stałą klientką Biedronki, od kiedy otwarto sklep tej sieci w naszej miejscowości tj.Łaskarzew od roku jest wprowadzona lada mięsna ,i otym chciałam się podzielić opiniami. Otóż co mnie irytuje? Sama przepracowałam do emerytury w sklepie mięsno wędliniarskim , i kiedy została otwarta lada mięs [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał
link | zgłoś
2021-06-24
*.135.169.*
Biedronka po raz kolejny próbuje naciągać swoich klientów; Niezrozumiałe dla wszystkich promocje typu "KUP 2 ZAPŁAĆ MNIEJ"-trudne wielu ludziom do zrozumienia- tym sposobem robi z siebie hurtownię typu MAKRO a nie dyskont następna rzecz to wywieszanie pseudo cen promocyjnych jak i ich zamieszczani [rozwiń/zwiń]
Promowanie produktów regularnymi cenami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2021-06-22
*.11.35.*
W Biedronce są promocje a jednak ich nie ma. Dzisiaj kupiłam Raffaello ale nie po cenie promocyjnej/2szt.po 11,49/ a z masła zrezygnowałam bo promocja "nie chciała wejść". Nie podoba mi się takie traktowanie klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2021-06-21
*.146.224.*
Od wielu lat jestem klientem Biedronki i chciałbym przestrzeć wszystkich, aby sprawdzać paragony, ponieważ Biedronka oszukuje klientów Ogłasza promocje np na lody Magnum , a kasuje po cenie normalnej, tłumacząc się gramaturą.
Nie widzę zalet
Naciąganie naiwnych klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-06-19
*:8382:7bad:*
Biedronka-WROCŁAW, ul. Żelazna, uwaga na jajka, 2 dni temu kupiłam u nich jajka, od wczoraj mam mdłości, ostre bóle brzucha, wymioty, biegunka, typowe objawy zatrucia. Przy wysokiej temperaturze przetrwać to nieładną wyzwanie :( :( NIGDY więcej nie kupię tam jajek!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-06-13
*.63.45.*
witam, w biedronce w Konstancinie nie obowiązują zasady noszenia maseczek przez klientów, obsługa nie reaguje, wiele osób wchodzi , robi zakupy bez maseczek, gdzie jest ochrona?, nie przestrzegane są tam przepisy o covid, na 100 procent juz tam nie będę robiła zakupów i nie polecę innym tego sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rekd
link | zgłoś
2021-06-12
*:54:9924:*
Biedronka kostrzyn Wielkopolski kupiłem dziś pomidory 2.99 a przy kasie 9.90zl to nie tylko to bo co jeżdżę jest jakiś knyf biedronka to jedno gówno i oszuści!!!!!!!!!!!!!!!
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-06-11
*.64.111.*
9-ego czerwca zrobiłam zakupy dla klubu seniora. Pani w kasie poinformowała mnie, że mam jutro przyjść po fakturę. Kierownik sklepu Biedronka Gdańsk ul. Wolności 8 odmówił jej wydania w dniu następnym. Twierdzi, że paragonu z nr NIP nie może wystawić.
odległość od miejsca zamieszkania
brak życzliwości dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2021-06-07
*.173.233.*
Biedronka zrobiła się dziadoskim sklepem towar jest w gazetce w promocji a w sklepie twierdzą pracownicy że już nie ma promocji jak im się pokazuje gazetkę to twierdzą że to pomyłka w druku jednym zdaniem uczą pracowników kłamać ludzi prosto w oczy
Brak
Klamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Rogucki
link | zgłoś
2021-05-31
*.172.89.*
Sklepy Biedronka były dobrymi sklepami.Obecnie w biedronce można kupić towar promocyjny bez promocji (wyjaśnienie : "nie mamy tego towaru wprowadzonego do systemu").Równie częstą praktyką są "obniżone ceny" które nie są obniżone tylko gramatura produktu została zmniejszona.Standardową praktyką w skl [rozwiń/zwiń]
sporadyczne istniejące promocje
ciągłe oszustwa i wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie