Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Milo
link | zgłoś
2020-12-07
*.112.10.*
6.12.2020 kupiłem Frankfurterki w Biedronce Leżajsk ul Sanowa. 7.12.w trakcie konsumpcji stwierdziłem że są niejadalne.Sprawdziłem datę ważności i niespodzianka 28.11.2020.Tego samego dnia udałem się z reklamacją.Pani zaproponowała wymianę,co okazało się to niemożliwe ze względu na fakt że całe 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiki
link | zgłoś
2020-12-07
*.150.80.*
Biedronka to wstrętni oszuści *** nie była moja wina że nie do drukowali. żerują na klientach i ich oszukują te zwykłe oszustwo korona my im z głowy nie spadła aby przedłużyli akcja o kolejny tydzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2020-12-06
*.183.156.*
06.XII.2020 akcja Fajniaki zapraszają -zrób zakupy z kartą MOJA BIEDRONKA za min.99 zł a otrzymasz Fajniaka za darmo.Reklama bardzo głośna tylko rzeczywistość inna .Właśnie dziś robiłam zakupy za kwotę 119,74 i co kasjer nawet nie informuje klienta ,że należy mu się Fajniak.Jak się upomniałam to otr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-12-05
*.173.96.*
To się w głowie nie mieści jak Biedronka może wystawić do sprzedaży ser pleśniowy President w dniu 03.12.2020 z ważnością do 11.11.2020 rok Co to k... ma być sklep spożywczy czy trutki na szczury Oszukańcy wszędzie trzeba wszystko sprawdzać a że nie dowidzę bez okularów to ta Biedronka mnie otruje N [rozwiń/zwiń]
nigatyw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maqkabi
link | zgłoś
2020-12-04
*.248.163.*
Biedronka w Tarnowskich Gorach na osiedlu Fazos, jestem tam srednio raz na pol roku I za kazdym razem jest z czyms problem, bardzo nie mila obsluga z pania kierownik na czele, ktora wystawia ceny promocyjne dzien przed ich obowiazywaniem I nastepnie kloci sie z klientem, ze nie sprzeda za widoczna c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafal
link | zgłoś
2020-12-02
*:29:74f4:*
Brak słów i nerwów by wyrazić swą opinię o tej kaczkowej policyjnej sieci!!!
Brak
Wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-12-01
*.151.40.*
Brudno, śmierdzi z lodówek, towar byle jak powykładany, znalezienie ceny graniczy z cudem. Bałagan i niekulturalne ekspedientki to norma.
Brak
Wymienione powyżej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2020-11-30
*.8.180.*
Chciała bym pochwalić pracownice towaroteki w Szporotawie Lidke i Eweline za bardzo miłą obsługe i rzetelnie wykonywaną prace, szybką pomoc w odnalezieniu i organizacji towaru. Pozdrawiam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-11-26
*:8355:a611:*
W biedronce na pomorskiej w Łodzi, nigdy nic nie ma z gazetki bo towar wykladaja kiedy im się chce lub dla siebie zostawiają pracowników, brak szacunku. Karton z suklet ami stal przy kasie, a kasjerka nie miała czym otworzyć i bez zgody kierownika nie może otworzyć, gazetka od dziś a towar nie wyłoż [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak towaru kawy na kapsułki 3 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bonita
link | zgłoś
2020-11-25
*.30.61.*
na paragonie nie jest odliczona promocja,a jeśli jej nie ma to po co wiszą promocyjne ceny? to już nie pierwszy raz jest taka sytuacja w Biedronce w Łęczycy na ul.Belwederskiej 1 .Tak więc to co miałam kupić taniej ,wyszło 2 razy drożej , np.Coca Cola 2l wyszła 7,38 zł. Teraz będę robić zakupy w DI [rozwiń/zwiń]
lubiłam tam robić zakupy
pracownicy się nie przykładają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie