Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 734
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mała21
link | zgłoś
2019-10-06
*.159.133.*
Po przeczytaniu kilku opinii stwierdzam, że ludziom jest coraz ciężej dogodzić. Szukacie problemu tam gdzie go nie ma.... Faktem jest że w biedronkach jest mało personelu ale dlaczego nie zgłaszacie tego na Biuro Obsługi Klienta??? Jak Wam kasjerka podniesie ciśnienie to potraficie wziąć za telefon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kara
link | zgłoś
2019-09-29
*:9ef8:8960:*
Dzwonię dziś na infolinie i rozmawiam z Agnieszka .J. Panienka z infolinii nie zna przepisów i nie jest mi w stanie odpowiedzieć jakie przepisy obowiązują w przypadku reklamacji mało tego powiedziała ze ONI maja swoje przepisy .Reklamacja dotyczyła produktu Masło Mleczna Dolina na którym nie ma poda [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-09-29
*.154.249.*
Taki sklep powinni zamknąć zanim go otworzyli. Masakra. Oszumują ludzi gdzie się da. Dziwię się że jeszcze jej nie zamkli.
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-09-29
*.91.17.*
Oszuści!!! Sprzedają zepsute rzeczy. Stracili klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-09-27
*.47.44.*
Bardzo niemiła obsługa (Ukrainka) w Biedronce w Warszawie na Tamce.Pani zawyża ceny pieczywa,a po zwróceniu uwagi nie usłyszałam przepraszam.rzucila mi 30 groszy/powinna zwrócić 40 groszy/. Chamstwo i nie potrafi liczyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-09-27
*:d33b:cafa:*
Biedronki, to najgorsze sklepy jakie mogą być. Tylko w jednym tygodniu, w trzech różnych miastach próbowano mnie oszukać na cenie. Przy towarach są cenówki z promocjami ale przy kasie okazuje się, że tych promocji nie ma. Kasjerki oczywiście nigdy nie wiedzą nic o promocjach i wzywają kierownika. A [rozwiń/zwiń]
Brak
Bród,bałagan , nieuczciwość, kiepski asortyment, złe traktowanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIROSLAW
link | zgłoś
2019-09-21
*.10.255.*
Biedronka na ul. Stawki w warszawie w ktorej notoryczny brak cen przy towarach .Dzis wlasnie wchodzac do sklepu przy wejsciu stoja banany bezcenne pytam jaka jest cena pani odpowiada ze z karta 1.99 zrobilem zakupy i w domu patrze a za banany mam naliczone ponad 4 zl.wracam do sklepu i pytam dlaczeg [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-09-20
*.65.178.*
To chyba żart. Borowka amerykańska 125 gr kosztuje ponad 6 zł. Na rynku świeża 100 gr 2 zlote. JAK ktoś robi większe zakupy to się nie zorientuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alispold
link | zgłoś
2019-09-19
*.111.123.*
Biedronka w Zabierzowie pobiera płatność kartą mimo że jest odmowa środki znikają Z konta płaciłam za zakupy kartą wyszło odmowa wiedziałam że mam środki na koncie spróbowałam drugi raz zapłacić kartą znowu odmowa więc musiałam zostawić zakupy dosyć że się wstydu najadlam to Jeszcze kierowniczka ni [rozwiń/zwiń]
Z karty ściągają płatność mimo ze jest odmowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
annymouse
link | zgłoś
2019-09-18
*:d1e4:83ee:*
Kupiłam dwie małe lasagne w jednej z nim znalazłam śwńską skórę z włosami. Zwymiotowałam odrazu jak i jeszcze jedna osoba, która jej nawet nie jadła. OBRZYDLISTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie