Biedronka Opinie

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 750
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
grazia
link | zgłoś
2021-10-27
*.177.70.*
w BIEDRONCE na inowłockiej w Opocznie kasjerka nie zna jabłek , nabiła mi pomidory po 7,99 zamiast jabłek po 1,49,oszukała mnie na 13zł.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adolf
link | zgłoś
2021-10-27
*.173.249.*
Biedronka w Lubawce ; chciałbym poinformować dyrekcję ,że obsługa pań przy kasie nie reaguje na prośby o odblokowanie kas samoobsługowych a po zwróceniu uwagi z prośbą o podejście do kasy samoobsługowej ,zostałem zignorowany . Po kolejnej próbie podejścia do kasy ,pani podniesionym głosem stwierdzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2021-10-27
*:c09:e930:*
Promocje w gazetkach nie jasne, po to by nabrać naiwnych, zwrotów nie przyjmują! Obsługa Polska kompetentna, miła, życzliwa ale pod presją pracodawcy! Dlaczego? Obsługa pozostała "nie ponimaju" i mją w d...e klienta! Biedronka schodzi na dno, nie jest już. atrakcyjna cenowo! NIE POLECAM!!!
brak
naciąganie na rzekome promocje, kultura obsługi jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ
link | zgłoś
2021-10-24
*.159.136.*
BIEDRONKA TARNOW UL. CZEROWONA CHCIALEM SOBIE DZIS WYSLAC LIST POLECONY BARDZO WAZNY LIST ZANACZAM PRZECIEZ JEST PUNKT POCZTOWY PRAWDA A TU PANI OCZY JAK PIEC ZLOTYCH I NIEWIE CO JA MOWIE DO NIEJ POSZLA GDZIES DLUGOOOOOO JEJ NIE BYLO I PRZYCHDZI W KONCU I WYMYSLILA COS GENIALNEGO ZE JEJ SYSTEM NIE [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.A.W
link | zgłoś
2021-10-22
*.172.238.*
Czekałam 5 minut przy kasie samoobsługowej na pracownika , który mógłby zeskanować swoją plakietkę po wyświetleniu się błędu. Moje prośby , żeby inni pracownicy zawołali panią obsługującą te kasy spotkały się z obojętnością , a nawet odniosłam wrażenie , że jestem za coś karana , albo jeżeli już tu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rys
link | zgłoś
2021-10-21
*.190.63.*
sklep biedronka w gdyni przy skrzyzowaniu uk legionow z ul kopernika. wielki balagan z cenowkami albo ich brak albo sa obok i osoba[klient[ bez okularownie zobaczy ajuz tym bardziej drobny maczek.nie wiem xczy zmienily sie przepisy ale rozpuszczone wlosy ekspedientki [ ponizej ramion to juz troche p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2021-10-15
*.151.46.*
Sklepy Biedronka nie chcą przyjmować zwrotów towarów wymagających przechowywania w niskiej temperaturze. Po odejściu od kasy chciałam/łem dokonać zamiany produktu lub zwrotu po odejściu od kasy. Pracownik twierdził ze jest przerywany ciąg chłodniczy i nie dokonano zamiany towaru. Chciałem/łam zwr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rk
link | zgłoś
2021-10-15
*.29.255.*
Wprowadzono durne naklejki i jak się okazuje to klient powinien znać regulamin i przy zakupie nie brać naklejek bo nie dokona zwrotu towaru jeżeli nie pasuje. Sprzedawca nie musi informować o takim fakcie. Zwrócić naklejek nie można bo naklejki zostały zarejestrowane na karcie biedronki, [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2021-10-14
*.164.147.*
Biedronka jako sieć popsuła się,kupony to glupi pomysł. Nie mogę kupić masła na kartę w promocji ,nie robire zakupów, pracuje i nie mogę się uzależniać i pamiętać,że mam durne kupony do zrealizowania. Odchodzę jako klient.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DD
link | zgłoś
2021-10-13
*.7.250.*
Byłam dziś na zakupach, Pani na kasie myślała ze chyba trafiła na głupią osobę, która nie ogarnia niczego. Chciałam zapłacić kartą a Pani mi powiedziała że przy kasie nie zapłacę kartą tylko gotówką. Tłumacząc że terminale nie działają.. Skoro nie działa to jakim cudem działa kasa samoobsługowa. Po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Biedronka Opinie