Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 610
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grażyna
link | zgłoś
2021-09-21
*.148.72.*
Dla mnie jako kadrowej portal bardzo się przydaje, często tu sięgam, zarówno po aktualne przepisy, jak i różnego rodzaju druki. Poleciłam też znajomym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ty
link | zgłoś
2021-09-21
*.238.178.*
Skorzystałem z okresu testowego portalu i jestem pod wrażeniem. Bardzo przydały mi się porady prawne on-line. Mam zamiar przejść na abnonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
L.L.
link | zgłoś
2021-09-21
*.209.51.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero stawiających nowe kroki w biznesie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2021-09-21
*.235.142.*
Z ciekawości sprawdziłam zawartość w okresie darmowym, testowym. Mogę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, ponieważ jest to naprawdę dobry portal doradczy. Jak najbardziej polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-09-21
*.103.98.*
Należę do grona stałych klientów. Jestem w 100% zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno. Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2021-09-21
*.132.116.*
Bardzo dobry portal doradczy. Jako świeży przedsiębiorca mam tu wszystko co mi było potrzebne na początek. Obyło się bez wielu wizyt w urzędach, doradcy profesjonalnie mnie poprowadzili.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eli55
link | zgłoś
2021-09-21
*.71.126.*
Dostępne akty prawne publikowane są w wersji ujednoliconej, z uwzględnieniem zmian. Zmiany wprowadzane są na bieżąco, z chwilą ich wejścia w życie, zawsze aktualne - dla mnie jako prawnika na etacie duże ułatwienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kol.
link | zgłoś
2021-09-21
*.235.48.*
W mojej opinii jest to jeden z lepszych portali doradczych, jak nie najlepszy, z jakimi dotychczas się spotkałem. Porady prawne i porady dotyczące inwestycji, to naprawdę bardzo cenna wiedza, z której szkoda nie skorzystać, tym bardziej za takie pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-09-21
*.68.32.*
Sporo wzorów umów, formularzy. szukałem kiedyś w sieci wzoru prostej umowy, nie znalazłem tego co mnie interesowało. Tu wszystko jest, od ręki,. Wykupiłem abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Denis
link | zgłoś
2021-09-21
*.136.106.*
Sprawdzone i bardzo dobre usługi. Zakres bardzo obszerny a przede wszystkim wiarygodna pomoc i porady na których można polegać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie