Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Robert
link | zgłoś
2019-12-11
*.65.117.*
Otrzymałem sms do aktywacji portalu, ale zanim to zrobiłem przeczytałem wasze opinie i dzięki temu nie wysłałem potwierdzenia. Mam nadzieje że na podstawie samej rozmowy, której treści nie pamiętam i chęci skorzystania nie mogą zawrzeć umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-12-11
*.1.90.*
Kożystam z usług tej firmy od 2007 roku, wiele spraw pomogli mi rozwiązać, nie rozumiem skąd negatywne opinie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-12-10
*.133.74.*
NACIĄGACZE - Wystawili mi fakturę przed upływem 14 dni okresu próbnego. Próbują wyłudzić pieniądze i tyle. Konto zdeaktywowałem w terminie, a co chwilę dostaję od nich maile o dokonaniu płatności mimo, że zapewniano mnie, że jest to w 100% darmowe i nie poniosę za to żadnych kosztów. Zadzwonili do m [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Otrzymałam telefon z firmy w dniu wczorajszym, ale z tego co pamiętam, wyraźnie miałam zaznaczone, w razie braku chęć korzystania po teście, powinnam sama zrezygnować. To też przeczytałam w regulaminie, z którym się od razu zapoznałam. Nie widzę tu żadnego oszustwa.. Jeszcze nie przejrzałam wszystki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izydor
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Ja ogólnie jestem zadowolony ze współpracy. Też miałem możliwość dwutygodniowego testu, ale, że świadomie rozmawiałem z konsultantką, wiedziałem, że powinienem się choć raz zalogować, przejrzeć i ewentualnie zrezygnować. Zalogowałem się, sprawdziłem i podjąłem decyzję, że to mi się przyda. Pozdrawia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-12-10
*.146.228.*
jedno wielkie oszustwo. Chętnie przyłącze się do zbiorowego pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KUBA
link | zgłoś
2019-12-09
*.41.30.*
Dokładnie NACIĄGACZE!!!! dostałem fakturę. Pani dopadła mnie w momencie kiedy byłem przepraszam za wyrażenie "rozkojarzony" później zapomniałem o tej rozmowie. Na portal nie logowałem się ani razu!!!!. Okazuje się, że wystarczyło wysłać sms z potwierdzeniem Tak i ruszyła lawina z której nie da się n [rozwiń/zwiń]
brak
wabienie klientów ewidentnie w nieuczciwy sposób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-12-09
*.146.101.*
Zostałam oszukana dokładnie w ten sam sposób co Państwo. Jako początkujący przedsiębiorca nie stać mnie na zapłatę tak wysokiej faktury. Może jakieś połączenie sił? Wspólny wniosek do prokuratury bądź UOKiK? Czekam na jakiś odzew
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-12-09
*.45.69.*
Też zostałem naciągnięty podczas rozmowy telefonicznej; pierwszy raz dałem tak się nabrać wysyłając sms o treści TAK!!! W ubiegły piatek, tj. 06.12.2019 r. minął termin 14 dni; przypomniało mi się o tej rozmowie dzisiaj i nei wiem jak wybrnąć z konieczności zapłaty za fakturę, która pewnie zaraz prz [rozwiń/zwiń]
NACIĄGACZE!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie dajcie się nabrać
link | zgłoś
2019-12-06
*.190.9.*
Jak każdy inteligetny sprawdzi nr pozytywnych komentarzy poweilają się nr *:5816:f83:**.133.157.**:bcf9:c4b:**:cb6:9f52:**.47.125.* czyli sa wysylane z tego samego komputera nawet w ten sam dzień przez pracowników portalu więc są NIE PRAWDZIWE, NIE RZETELNE I FIKCYJNE.
Nauczka na całe życie że każdy czyha na twoje pieniądze byle się nie narobić i przy tym wmawiać sobie że jest to ok bo w końcu miał termin by się zapoznać - pomijając utrudnienia i manipulacje.
Wszystko - przydał by się sądowny zakaz prowadzenia działalności oraz zasiadania w w ich stanowiskach kierowniczych, doradczych czy innych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Depeszka
link | zgłoś
2019-12-04
*.25.246.*
Tez zostałam nabita w butelkę, może powinnismy coś razem zrobić, a może ktoś z was jest prawnikiem i może nam pomoc. Żyjemy w Państwie prawa i co .... takie procedury uchodzą na sucho?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2019-12-04
*.55.66.*
Proszę omijać Serwis Informacyjny polskiego prawa, abc itd. Naciągają firmy, działalności jedno osobowe, obiecują darmowy dostęp a za 2 tyg przychodzi faktura za 1600 zł. Wypowiedzenie po okresie 2 tyg można złożyć niby po roku haha, a jeszcze jest kara 2 miesiące. Na informacji straszą artykułami z [rozwiń/zwiń]
0
OMIJAĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-12-03
*.133.157.*
Te wszystkie pozytywne opinie to jedna wielka ściema. Omijać. Zgłaszać do prokuratury.
Kłopoty z wysoką fakturą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian Pochroń
link | zgłoś
2019-12-03
*.133.157.*
Proszę omijać Serwis Informacyjny polskiego prawa, abc itd. Naciągają świeżo założone firmy, działalności jedno osobowe, obiecują darmowy dostęp a za 2 tyg przychodzi faktura za 1600 zł. Wypowiedzenie po okresie 2 tyg można złożyć niby po roku haha Takich trików jeszcze nie widziałem. Ciężko przes [rozwiń/zwiń]
Brak
Koszty, problemy i niekończąca się historia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-12-02
*:ed5a:7c86:*
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i jestem pod wrażeniem wiedzy osób które go tworzą. Na pewno przedłużę na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK06
link | zgłoś
2019-12-02
*.49.150.*
To naciągacze-absolutnie nie polecam
brak
nieprzydatne,nie biorą odpowiedzialności za zamieszczane treści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Ja swój dzień pracy rozpoczynam od przeglądnięcia portalu. Co dzień nowe mam aktualne informacje, jak coś przeoczę dostaję informację na Newsletterze, więc jestem na bieżąco. Planuję w najbliższej przyszłości skorzystać ze szkoleń, bo też widzę tu taką mozliwość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Mogę polecić wszystkim ten portal, ponieważ uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja na pewno będę z niego korzystać tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Odkąd korzystam z reklamy na portalu nawiązałem wiele nowych kontaktów biznesowych. Sporo informacji na temat Vat-u, ubezpieczeń, podatków i finansów. Jeśli mam jakiekolwiek pytanie do eksperta to zawsze uzyskuję pełną, profesjonalną odpowiedź. Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero rozpoczynają działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie