Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 610
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mateusz
link | zgłoś
2020-01-22
*.94.192.*
Serwis naprawdę jest świetny. Podzielam opinie innych internautów. Ja nie znalazłem lepszego jak do tej pory. Za takie usługi jego cena naprawdę jest bardzo atrakcyjna. Rzetelny i fachowy. Oceniam na 6.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2020-01-22
*:e8fc:e61f:*
Chwilowo wypróbowuję serwis w ramach testu. Z ciekawości chciałam przeczytać opinie o firmie, ale widzę, że są pozytywne, więc chyba zostawię sobie go na dłużej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz L.
link | zgłoś
2020-01-22
*:e8fc:e61f:*
Ja też mogę się pochwalić długą już współpracą z Serwis Informacyjny. Generalnie ilekroć zwracałem się z jakimkolwiek zapytaniem do nich, zawsze miałem zadowalającą mnie odpowiedź, więc nie mam powodu do krytyki. Jest naprawdę ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
filipinski
link | zgłoś
2020-01-21
*.235.142.*
Korzystam z oferty z fb
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kermit
link | zgłoś
2020-01-21
*.95.109.*
Uważam, że cena jest adekwatna co do jakości, ponieważ znajdziemy tutaj zarówno informacje, które tak jak w moim przypadku są przydatne w pracy, jak i artykuły z działu gospodarki, którym się interesuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JB
link | zgłoś
2020-01-21
*.236.201.*
Ciekawy portal
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalicki
link | zgłoś
2020-01-21
*.132.138.*
Moja firma współpracuję z Serwisem Informacyjnym od kilku lat i jesteśmy zadowoleni z przebiegu współpracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Loreen
link | zgłoś
2020-01-21
*.238.178.*
Duży plus za możliwość skorzystania z okresu próbnego. Dzięki temu możemy zapoznać się z portalem, bez konieczności wykupowania z góry subskrypcji. Obecnie mija już 3 rok odkąd korzystam z portalu :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-21
*.99.123.*
Witam. Serdecznie polecam, z czystym sumieniem zarówno firmę Serwis Informacyjny Polskiego prawa oraz ich portal abc.prawo.link. Korzystam od roku i jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Keret
link | zgłoś
2020-01-21
*.89.160.*
Wysoka jakość świadczonych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie