Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 597
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
gerolo
link | zgłoś
2020-01-21
*.120.149.*
na bieżąco aktualizowane są wszytskie możliwe zmiany w prawie, przy każdej zmianie pojawia się data, więc wiemy z kiedy są zmiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lelo34
link | zgłoś
2020-01-21
*.58.44.*
Portal działa bez zaruztów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koleś
link | zgłoś
2020-01-21
*.134.2.*
MAm do nich zaufanie, bo jest to firma, która istnieje na rynku od lat
ok
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-01-21
*.191.204.*
W portalu podoba mi się to, że w cenie abonamentu możemy zarówno znaleźć przydatne informacje jak i również sami możemy zadać pytanie ekspertowi. Dzięki temu oszczędzamy czas i dodatkowe koszty na chodzenie po prawnikach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fifi
link | zgłoś
2020-01-21
*.59.94.*
Bardziej przypadła mi do gustu wersja mobilna portalu, jest tak samo rozbudowana jak wersja komputerowa, jednak na telefonie wygodniej czyta się artykuły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-21
*.189.114.*
Firma oferuje portale prawne i szkolenia między innymi z rodo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-21
*.189.114.*
Firma oferuje portale prawne i szkolenia między innymi z rodo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
granat
link | zgłoś
2020-01-21
*.102.16.*
PORTAL https://abc.prawo.link/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piasek
link | zgłoś
2020-01-21
*.91.18.*
Portal jest okej, zawartość też, jednak strona osobiście mi się nie podoba, ale jest łatwa w użytkowaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kret
link | zgłoś
2020-01-21
*.216.35.*
Skorzystałem ze szkolenia z Rodo, zarówno dla siebie jak i pracowników, wszytko przebiegło prawdiłowo.
certyfikat na zakończenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie