Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
tomasz
link | zgłoś
2023-02-16
*.204.4.*
U mnie również ta sama sytuacja. Przyłączam się do pozwu zbiorowego. Proszę o kontakt 505 044 976
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nataliia
link | zgłoś
2023-02-16
*.173.210.*
Witam. W ogóle nie kojarze takiej firmy i nie pamiętam żeby rozmawiałam z nimi,a dostałam fakturę. Wychodzi że też jestem oszukaną i przyłączam się do pozwu zbiorowego. Mój numer 793249866, 660033005. Na telefon nie odpowiadają, strony internetowej niema. o jakim dostępie oni mówią - niewiadomo.
porazka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liliia
link | zgłoś
2023-02-14
*.0.93.*
Witamy. Także zostaliśmy oszukani i przyłączamy się do pozwu zbiorowego. Nasz numer 697061468.
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-02-13
*:733e:c351:*
Witam. Jak zwykle zwykle oszustwo rozmowa telefoniczna, 14 dni okres próbny i mialem zdecydować czy to mi odpowiada. Po czym otrzymuje fak. 1999 zl. I straszenie artykułami. I prawem kwasniewskiego. Wypisywanie sms.
Brak
Wszystko co możliwe. Chamstwo, groźby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2023-02-09
*:fbc1:f757:*
Także zostałem oszukany. Przyłączam się do pozwu.
Same wady
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2023-02-08
*.173.97.*
Rowniez zostałam oszukana. Mój numer 533587259
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2023-02-08
*.209.29.*
Zostałem oszukany w ten sam sposób, podczas rozmowy telefonicznej. Przyłączam się do pozwu zbiorowego. Moj numer: 793 458 774
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2023-02-08
*:997e:7c4a:*
..mam nadzieję że ten proceder zostanie ukarany !Dołaczam sie do pozwu - mój tel.606795969
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysłąw
link | zgłoś
2023-02-07
*.1.161.*
Dołączam do pozwu zbiorowego. Mój nr 693-393-072. Mnie spotkało to samo. Ciągłe wydzwanianie i upominanie się o zapłacenie nielegalnie wystawionej faktury, która opiewa na kwotę 1999,00 zł. Nie zapłaciłem tym oszustom i nie zamierzam tego robić. Aktualnie konsultuje się z prawnikami i zamierzam osta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2023-02-07
*.39.163.*
Witam, dołączam się do pozwu mój nr telefonu 501 435 802 PS. Straszą karami w EURO FV na kwotę 1999 zl a ja nic nie dostałem na pocztę, pani sama zasugerowała że mogła wiadomość trafić do SPAM-u ale to mnie nie zwalnia z niczego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2023-02-06
*.77.29.*
Przyłączam się do pozwu. Oszukali mnie i chcą 1900zł! Mój telefon 500549454. Poprosze sms wcześniej
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2023-02-05
*.63.188.*
otrzymałem fakturę do zapłaty w grudniu 2022 , odpisałem że nie mam umowy z nimi i nalegam na przesłanie podstawy do wystawienia faktury na 1999 zł , w odpowiedzi otrzymałem wezwanie do zapłaty na podstawie faktury jak wcześniej . Jeśli pozew zbiorowy o próbę wyłudzenia ma ten przekręt zamknąć , prz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyma
link | zgłoś
2023-02-03
*.59.164.*
Przyłączam się do pozwu zbiorowego. Wczoraj dostałam telefon o zadłużeniu 609740657 pierwszy kontakt przez sms
Oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2023-02-01
*.25.175.*
Przyłączam się pod pozwu grupowego nr. 518 547 564
Brak
Oszuści. Umowa rzekomo zawarta na podstawie sms/rozmowy telefonicznej brak podpisu elektronicznego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcopolo88
link | zgłoś
2023-01-31
*.30.104.*
Oszuści i naciągacze!!!!.Również przyłączam się do pozwu SIPP tel: 606503065
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2023-01-31
*:89a7:a93a:*
Dostałem informację o fakturze do opłacenia 1999zł. Mój nr tel: 516125071 Proszę osobę składającą pozew o kontakt, pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-01-30
*.0.42.*
Rownież jestem oszukany. Kontakt 665940806
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2023-01-30
*.173.40.*
Witam, również dołączam się do pozwu zbiorowego 880 667 729
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2023-01-28
*.191.72.*
witam, mnie tez próbują naciągnąć. 502772308.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2023-01-26
*.173.48.*
Witam, Ja również dołączam się do pozwu zbiorowego 792940127
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie