Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej Knap
link | zgłoś
2020-02-25
*.15.57.*
Bardzo ciekawe artykuły dotyczące inwestycji. Mogą wiele pomóc, ja już mam plan w co zainwestować. Miałem z tym problem, ale tu znalazłem podpowiedż.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-02-25
*.79.19.*
Jako księgowa z długoletnim stażem lubię się dodatkowo wspierać nową wiedzą. Tu znalazłam wszystko czego mi potrzeba, od możliwości konsultacji zagadnień, po aktualne wymogi, jak też sporo różnego rodzaju druków. Polecam ten portal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2020-02-25
*.47.81.*
Polecam ten. Już w bezpłatnym okresie testowym przeszkoliłem część załogi oraz otrzymałem wiele korzystnych informacji z zakresu doradztwa. Przedłużyłem na abonament i nadal cały czas z niego korzystam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona Sarnecka
link | zgłoś
2020-02-24
*.168.57.*
Sporo informacji dotyczących obowiązującego prawa podatkowego oraz różnego rodzaju przepisów dotyczących różnych segmentów gospodarki. Kopalnia wiedzy.
Różnorodny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kilas
link | zgłoś
2020-02-24
*.98.228.*
Dobre narzędzie z przydatnymi funkcjami i możliwościami. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek Walach
link | zgłoś
2020-02-24
*.23.144.*
Do skorzystania przede wszystkim zachęciły mnie ceny które oferują dla małych firm i rzeczywiście nasza współpraca dobrze sie układa.
Niedrogi, dobry
Nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2020-02-24
*.165.24.*
Myślę, że za tak niewielką cenę warto się zdecydować na takie usługi świadczone drogą on-line. Miesięczny abonament tego serwisu kosztuje dużo mniej niż jedna porada prawna mojego dotychczasowego prawnika.
Dobry i tani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad W. Wrocław
link | zgłoś
2020-02-24
*.98.244.*
Jak najbardziej polecam serwis. Rzetelne informacje na czasie, które można wdrożyć. U nas się to sprawdziło. Ostatnio zmieniliśmy abonament na ten najbardziej obszerny, warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek K.
link | zgłoś
2020-02-24
*.91.31.*
Przeczytałem sporo pozytywnych opinii o tej firmie, serwis przeglądnąłem i decyduję się na niego, myślę, że się opłaca.
Podoba mi się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria Piotrowska
link | zgłoś
2020-02-24
*.165.136.*
Moje biuro korzysta już od pół roku z usług i na pewno chętnie taką owocną współprace przedłużymy. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie