Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna Malik
link | zgłoś
2020-03-13
*.43.184.*
z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy, mam zaró∑no wykupiony portal jak i przeprowadziłam już parę szkoleń.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIREK
link | zgłoś
2020-03-11
*.146.229.*
UWAGA NACIĄGACZE!!!!!!!!!!!!ZA NIC NIEWARTE INFORMACJĘ DLA PRZECIĘTNEGO KOWALSKIEGO WYCIĄGAJĄ KASĘ, BO MINĘŁO 14 DNI A NIKT CI NIE POWIE ŻE O TYM PRZY PIERWSZEJ ROZMOWIE. POTEM FAKTURKA ZA 1 ROK JAK NIE WYPOWIESZ 3 MIESIĄCE WCZEŚNIEJ TO 2 ROK I ISZCZE 3 MIESIĄCE WYPOWIEDZENIA UWAGA NACIĄGACZE!!!!! [rozwiń/zwiń]
UWAGA NACIĄGACZE!!!!!!!!!!!!
UWAGA NACIĄGACZE!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek L
link | zgłoś
2020-03-09
*.154.235.*
Fachowe narzędzie zarówno dla firm nowopowstałych jak i tych z dłuższą historią. Ja ten serwis posiadam od początku działania mojej firmy i tak już trwa to kilka lat. Jest naprawdę świetny. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-03-06
*:dd48:48f:*
Mogę polecić wszystkim ten portal, ponieważ uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja na pewno będę z niego korzystać tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-03-06
*:dd48:48f:*
Nie mam żadnych zastrzeżeń do do usług i treści, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola Kubicka
link | zgłoś
2020-03-06
*.204.130.*
Portal ten posiada wszystkie niezbędne narzędzia, które powinien posiadać każdy przedsiębiorca. Osobiście mogę powiedzieć, że jest to najlepszy serwis doradczy jaki miałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-03-05
*.4.157.*
Uwaga naciągacze. Dokładnie czytać regulamin. Naciągają na wszystko i nie da się od nich uwolnić
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Połowczak
link | zgłoś
2020-03-05
*.101.129.*
Zobaczyłem ten serwis u żony w firmie. Wzięliśmy też w naszej. Przydaje się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Idek
link | zgłoś
2020-03-05
*.47.87.*
Mam go i w pracy i poza pracą też tu często zaglądam :)
Ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ambracki Jan
link | zgłoś
2020-03-05
*.98.228.*
Ja w najniższym pakiecie mam swietne doradztwo i masę szkoleń. Polecam.
szkolenia i cena
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz Jakro
link | zgłoś
2020-03-05
*.202.5.*
Super możliwość wyboru pakietu, bo sa różne, z różnym zakresem.
Dobra cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Klimek
link | zgłoś
2020-03-05
*.32.136.*
Zdecydowanie najlepszy portal biznesowy na rynku, z jakim miałem styczność.
Najlepszy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2020-03-05
*.157.187.*
UWAGA NA SERWIS INFORMACYJNY POLSKIEGO PRAWA !!!! PIC NA WODĘ FOTOMONTAŻ, BAJER MONACHIUM. NACIĄGAJĄ LUDZI, WPROWADZAJĄ W BŁĄD, PO 14 DNIACH PRZYSYŁAJĄ FAKTURĘ ZA USŁUGĘ CAŁOROCZNĄ. NIE WYSYŁAJ IM ŻADNEGO SMSa. DZIESIĄTKI OSÓB JEST POKRZYWDZONYCH I WIELE PIENIĘDZY WYŁUDZONYCH NIE SŁUSZNIE. NIC NIE [rozwiń/zwiń]
BRAK SAME WADY - ŁAJDACTWO
NACIĄGACZE I WYŁUDZACZE UWAGA NA 14 DNIOWY OKRES NIBY BEZPŁATNY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka Balicka
link | zgłoś
2020-03-04
*:8776:75e4:*
Odkąd przekazałam mojej księgowej dostęp do portalu przestała mnie o wszystko podpytywać. Pewnie konsultuje się tutaj, ale na pewno jakoś sprawniej jej ta praca idzie. Myślę, że jej się przydaje, mi zresztą też. :) Polecam
dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-03-04
*.145.74.*
Na co dzień używamy tego serwisu w naszej firmie. Oprócz porad i szkoleń jest tam jeszcze dużo aktualnych przepisów i informacji, a my to musimy w naszej branży śledzić na bieżąco.
Aktualna informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-03-04
*:8776:75e4:*
Zobaczyłem ten serwis u znajomego, uzgadniał nawet moją sprawę z prawnikami. Stwierdziłem , że za tak niską opłatę, szkoda by samemu było go nie mieć. Kupiłem :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita Małka
link | zgłoś
2020-03-03
*.80.252.*
Duża ilość szkoleń w abonamencie. U nas sporo pracowników już przeszkolono, nic nie dopłacając. Super
Dużo ciekawych szkoleń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna J.
link | zgłoś
2020-03-03
*.56.202.*
Dzieki doradcy prawnemu z tej firmy wygrałam sprawę w sądzie, która ciągnęła się od dwóch lat. Super, dziekuję.
Fachowe poradnictwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Konieczny
link | zgłoś
2020-03-03
*.47.95.*
Miałem kiedyś podobny portal, ale pamiętam że dużo gorszy, na dodatek był sporo droższy. ten zdecydowanie bardziej się opłaca.
szeroki zakres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-03-03
*.222.104.*
Doradztwo profesjonalne. Bardzo wszechstronny serwis. Usług i możliwości bardzo dużo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie