Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 977
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
gerolo
link | zgłoś
2020-01-21
*.120.149.*
na bieżąco aktualizowane są wszytskie możliwe zmiany w prawie, przy każdej zmianie pojawia się data, więc wiemy z kiedy są zmiany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lelo34
link | zgłoś
2020-01-21
*.58.44.*
Portal działa bez zaruztów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koleś
link | zgłoś
2020-01-21
*.134.2.*
MAm do nich zaufanie, bo jest to firma, która istnieje na rynku od lat
ok
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-01-21
*.191.204.*
W portalu podoba mi się to, że w cenie abonamentu możemy zarówno znaleźć przydatne informacje jak i również sami możemy zadać pytanie ekspertowi. Dzięki temu oszczędzamy czas i dodatkowe koszty na chodzenie po prawnikach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fifi
link | zgłoś
2020-01-21
*.59.94.*
Bardziej przypadła mi do gustu wersja mobilna portalu, jest tak samo rozbudowana jak wersja komputerowa, jednak na telefonie wygodniej czyta się artykuły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-21
*.189.114.*
Firma oferuje portale prawne i szkolenia między innymi z rodo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-21
*.189.114.*
Firma oferuje portale prawne i szkolenia między innymi z rodo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
granat
link | zgłoś
2020-01-21
*.102.16.*
PORTAL https://abc.prawo.link/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piasek
link | zgłoś
2020-01-21
*.91.18.*
Portal jest okej, zawartość też, jednak strona osobiście mi się nie podoba, ale jest łatwa w użytkowaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kret
link | zgłoś
2020-01-21
*.216.35.*
Skorzystałem ze szkolenia z Rodo, zarówno dla siebie jak i pracowników, wszytko przebiegło prawdiłowo.
certyfikat na zakończenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2020-01-21
*.79.98.*
Tydzien temu dzowniła do mnie Pani i korzystam aktualnie z promocji noworocznej. Nie wiem czy ona dalej obowiązuje. Pozdrawiam Jerzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kapitan polska
link | zgłoś
2020-01-21
*.94.192.*
promocje dla stalych klientow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolinia
link | zgłoś
2020-01-21
*.162.229.*
Ogromny plus za wspaniałą i przemiłą usługę!
pozdrowienia dla Pani ANNY :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2020-01-21
*.232.21.*
jestem stałym klientem od kilku lat i uważam, że firma działa bez żadnych zarzutów, polecam ich usługi
wyoski standard usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rtd2
link | zgłoś
2020-01-21
*.64.127.*
swietna jakosc portalu https://abc.prawo.link/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GRELO
link | zgłoś
2020-01-21
*.99.144.*
POLECAM SERDECZNIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
poala88
link | zgłoś
2020-01-16
*.8.176.*
serdecznie polecam, korzystam od roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-01-16
*.174.232.*
Dziękuję serdecznie za pomoc Pani Justynie, która pomogła mi w rozwiązaniu mojego problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-01-16
*.77.103.*
W ostatnie wakacje, robiłem w firmie praktyki w dziale redakcji. Jestem z nich bardzo zadowolony, nauczyłem się wielu nowych rzeczy. Pozdrowienia dla całego działu :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-01-16
*.76.69.*
Serdecznie polecam Serwis Informacyjny Polskiego Prawa, eksperci w swojej dziedzinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monia
link | zgłoś
2020-01-16
*.238.248.*
wysoka jakosc swiadczonych uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
...
link | zgłoś
2020-01-16
*.58.16.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2020-01-16
*.102.224.*
Dzień dobry. Z firmą współpracuję praktycznie od samego początku ich działalności i mogę z czystym sumieniem polecić ich usługi. Wraz z każdym rokiem, firma coraz mocniej się rozwija, zarówno zawartość portalu jak i szata graficzna itp. POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANTENN
link | zgłoś
2020-01-16
*.199.159.*
Ze szkolenia korzystałem zarówno ja jak i inni pracownicy w firmie i bylismy zadowoleni z tego jak ono przebiegło
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-01-16
*.232.34.*
Serwis informacyjny polskiego prawa oferuje portal prawno biznesowy oraz szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
opiniotwórczy
link | zgłoś
2020-01-16
*.75.186.*
Firma sprawdzona. Korzystam z ich usług od 4 lat i nie miałam żadnych problemów, wszystko przebiega tak jak powinno. Wysoka jakość i obsługa klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-01-16
*.209.97.*
Nie do końca podoba mi się wersja mobilna firmy, wole korzystać z komputera, ale tak to wszystko w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
colo
link | zgłoś
2020-01-16
*.204.128.*
Najlepszy portal na rynku, serdecznie polecam!
porady ekspertów online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
micha
link | zgłoś
2020-01-16
*.77.186.*
Zadzowniła do mnie Pani Kasia z bardzo dobrą ofertą na portal i skorzystałem z subskrypcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władek
link | zgłoś
2020-01-16
*.242.14.*
Witam, skorzystałem z promocji noworocznej portal jest okej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAJelka
link | zgłoś
2020-01-15
*.7.176.*
z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy, mam zaró∑no wykupiony portal jak i przeprowadziłam już parę szkoleń między innymi z RODO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2020-01-15
*.119.204.*
Pełen profesjonalizm! Portal już wiele razy pomógł mi w rozwiązaniu problemów z pracownikami! Poza pomocą można naprawdę sporo się nauczyć czy dowiedzieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-01-15
*.106.32.*
WSZYSTKO OKEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luna
link | zgłoś
2020-01-15
*.75.46.*
Polecam skorzystać z promocji, Pani, która do mnie dzowniła mowiła, że jeszcze ona obowiązuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kijek
link | zgłoś
2020-01-15
*.43.77.*
Czy ktoś korzystał z promocji? Proszę o info
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
werna
link | zgłoś
2020-01-15
*:4faf:a878:*
Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgosia
link | zgłoś
2020-01-15
*.0.25.*
SKontaktował się ze mną Pan na początku tego roku i zaproponował mi dostęp do portalu w promocyjnej cenie z okazji nowego roku. Mija już drugi tydzień odkąd mam subskrypcję i jestem w pełni zadowolona z portalu
przejrzysta strona
nie mogłam się raz dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2020-01-15
*.98.228.*
Dopiero rozpocząłem swoją przygodę z portalem, nie wiem jeszcze parę rzeczy jak z niego korzystać, ale uczę się :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justin
link | zgłoś
2020-01-15
*.98.233.*
GORĄCO POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAREK
link | zgłoś
2020-01-15
*.23.144.*
Współpracuje z firmą już od kilku lat i jestem bardzo zadowolony ze współpracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-01-15
*.165.24.*
W portalu znajdziemy wszystkie niezbędne informację jakie powinien posiadać przedsiębiorca. Na bieżąco aktualizowane zmiany w prawie
zmiany w prawie aktualizowane
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kempa
link | zgłoś
2020-01-15
*.32.136.*
Polecam szkolenia online- wysoka jakość. Po skończeniu, otrzymujemy certyfikat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłoszewski Jan
link | zgłoś
2020-01-15
*.91.31.*
Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko działa prawidłowo, tak jak powinno :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2020-01-15
*.165.136.*
trafiłam tutaj z fb z promocji noworocznej, pakiet próbny już mi się skończył i zdecydowałam się na całoroczny dostęp do portalu, serdecznie pozdrawiam Panią Justynę, która pomogła mi z subskrypcją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lelek
link | zgłoś
2020-01-15
*.79.19.*
Witam. Po okresie próbnym zdecydowałem się na wykupienie dostępu do portalu i tak dzisiaj mija mi kolejny rok od kiedy mam wykupiony abonament. Co roku dzwoni do mnie Pani i przypomina, że moja subskrypcja się kończy, więc jest to duży plus.
miła obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wavelolo
link | zgłoś
2020-01-15
*.202.5.*
Fajny portal za równie fajna cene , zdecydowanie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DARK
link | zgłoś
2020-01-15
*.1.41.*
Zdecydowanie polecam każdemu Korzystam od dawna i wszystko jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrula
link | zgłoś
2020-01-15
*.157.219.*
Polecam i pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-01-14
*:5ef7:a177:*
serdecznie polecam i pozdrawiam cieplutko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
termator
link | zgłoś
2020-01-14
*.216.35.*
Fajna jest możliwość wybrania pakietu jaki nas interesuje. JA wybrałem pakiet złoty i jestem zadowolony z rzeczy do których mam dostęp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aniusia
link | zgłoś
2020-01-14
*.79.98.*
Nie wiem czy jeszcze jest ta pormocja na nowy rok, ale jak tak to polecam z niej skorzystać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kinia
link | zgłoś
2020-01-14
*.94.192.*
Robiłam u nich szkolenie online z RODO-polecam!
fajne szkolenie
kolory na stronie nie przemawiają za mna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jogi
link | zgłoś
2020-01-14
*.162.229.*
Jak tylko zmienia się coś w ustawach lub rozporządzeniach to odrazu jest to w portalu aktualizowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikali
link | zgłoś
2020-01-14
*:9c3d:915c:*
Mam duże zaufanie do portalu, korzystam od dłuższego czasu i ani razu się nie zawiodłem. Najbardziej cenie sobie porady ekspertów.
porady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
juras
link | zgłoś
2020-01-14
*.235.142.*
POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aniania22
link | zgłoś
2020-01-14
*.95.109.*
Ja z promocji na nowy rok :) W ofercie oprócz portalu, mogę korzystać z innych dodatkowych usług :) Pozdrawiam Ania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Budimax
link | zgłoś
2020-01-14
*.95.109.*
serdecznie polecam, dzieki portalowi nie musze korzystac z uslug prawnikow, bo swoje problemy moge rozwiazac sam :)
czytelny, jasny, fajnie napisany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawello
link | zgłoś
2020-01-14
*.236.201.*
Dostęp do portalu wykupiłem po namowie przyjaciela, i tak właśnie mija już piąty rok odkąd z niego korzystam. Firma się rozwija, nowa szata graficzna, wersja mobilna.
stały klient
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka
link | zgłoś
2020-01-14
*.132.138.*
Duży plus dla firmy, że portal działa w wersji mobilnej, dzięki temu z łatwością możemy czytać artykuły :)
wersja mobilna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2020-01-14
*.37.255.*
Ja też z fejsbukowej promocji. Polecam osobom zabieganym takim jak ja :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
derek90
link | zgłoś
2020-01-14
*.37.255.*
kompleksowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolalojalna
link | zgłoś
2020-01-14
*.89.160.*
fachowa wiedza w jednym miejscu
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2020-01-14
*.89.160.*
Z firmą współpracuję już od 4 lat. Opłacam portal z góry za cały rok. Uważam, że jest to świetne rozwiązanie, ponieważ nie potrzebuję dodatkowo zatrudniać prawnika, kiedy potrzebuję zaczerpnać wiedzy prawnej
promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
opinia
link | zgłoś
2020-01-14
*.176.148.*
Moim zdaniem cena adekwatna di jakości, artykuły są dobrze napisane, zrozumiałym językiem. Skorzystałam z promocji
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalowska
link | zgłoś
2020-01-14
*.120.149.*
portal okej, wszystko tak jak w umowie
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
YankessUS
link | zgłoś
2020-01-13
*.99.123.*
witam korzystam z portalu, dobre żródło inforamcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
witkacy
link | zgłoś
2020-01-13
*.89.160.*
wszsytko ok, zgodnie z ustaleniami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaro888
link | zgłoś
2020-01-13
*.176.148.*
Kupiłem e-bok na facebooku o zmianach podatkowych w 2020 roku, wszystko ok, dużo komentarzy i przykladow praktycznych. Polecam Jarek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
qqqqq772
link | zgłoś
2020-01-13
*.239.87.*
Cześc wszystkim, zachęcam do korzystania z porad prawnych tej firmy. rzeczowo, konkretnie i na czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucjanrobotydorgowe
link | zgłoś
2020-01-13
*.120.149.*
Polecam aktualizacje przepisów tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maxxx
link | zgłoś
2020-01-13
*.58.44.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MaciekL.
link | zgłoś
2020-01-13
*.134.2.*
Zdecydowanie moge polecic każdemu uslugi tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr4190
link | zgłoś
2020-01-13
*.134.2.*
Czy jest tutaj ktoś z branży exportu do Tajlandii wyrobów medycznych? korzystaliście z pomocy te firmuy ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nicki554xa
link | zgłoś
2020-01-13
*.191.204.*
Polecam, promocja z facebooka z 3.01.2020!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pap
link | zgłoś
2020-01-13
*.191.204.*
korzystne warunki wspólpracy, warto skrzystac, do 31.01 mają noworoczna promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobisz
link | zgłoś
2020-01-13
*.59.94.*
Zadzwonili do mnie, z propozycja portalu, byłem na poczatku sceptyczny ale w praktyce faktycznie jest sporo miejsca do wspólpracy, szkolenia bhp pracowników - dobre rozwiazanie,
szkolenia bhp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wami442
link | zgłoś
2020-01-13
*.189.114.*
Warto :) 3 rok jesteśmy razem , bardzo wiele spraw pomogli mi państwo rozwiązać, dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wami442
link | zgłoś
2020-01-13
*.83.3.*
Warto :) 3 rok jesteśmy razem , bardzo wiele spraw pomogli mi państwo rozwiązać, dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2020-01-13
*.83.3.*
Cześć nie wiem jak pobrać pliki z działu z aktualizacjami , gdzie podaje sie ten kod promocyjny , poza tym portal ok,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aloi4432
link | zgłoś
2020-01-13
*.83.3.*
Promocja facebook, korzystam od tygodnia jest ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Orłoś
link | zgłoś
2020-01-13
*.58.46.*
Ja akurat korzystam z portalu internetowego z aktualizacjami, plus jest taki ze na 1 licencji może korzystac kilka osób w firmie, czego nie ma u konkurencji, tzn jest ale trzeba dopłacić
wygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonimowy
link | zgłoś
2020-01-13
*.216.35.*
A jak jest po roku czas? Terazm całkiem dobre warunki wynegocjowałem a wie kotś czy tez to po roku czasu tak bedzie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz,
link | zgłoś
2020-01-13
*.79.98.*
Widzę że sporo osób z facebooka :) też skorzystałem, polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niemczykbudownictwo
link | zgłoś
2020-01-13
*.94.192.*
Polecam, właśnie przedłużyłem subskrybcje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yyyyyy
link | zgłoś
2020-01-13
*.162.229.*
Ofertę doradztwa znalzałem an facebooku, pomoc uzyskałemw 48 godzin,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nus
link | zgłoś
2020-01-13
*.232.21.*
Polecam, szybkie weryfikacje spraw, dyskcja i profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JantarczykTransport
link | zgłoś
2020-01-13
*.64.127.*
Zostawiam komentarz, promocja facebook, licze na owocną współprce pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-01-13
*.64.127.*
Promocja Noworoczna, skorzystałem z usługi doradczej , ofetrta znaleziona na facebooku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mzp
link | zgłoś
2020-01-13
*.99.144.*
Polecam, szybka pomoc, profesjonalne podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2020-01-12
*.120.149.*
portal jest bardzo czytelny, każda artykuł jest przypisany do swojej kategorii
bardzo pomocna wyszukiwarka,, która znajduje nam zagadnienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martusia
link | zgłoś
2020-01-12
*.58.44.*
POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grolo
link | zgłoś
2020-01-12
*.134.2.*
Zdecydowałem się na wykupienie portalu z góry na cały rok z oferty noworocznej. Dostęp do portalu mam zarówno ja jak i moja księgowa, która uważa, że dzięki niemu praca może być zdecydowanie szybsza
wszystkie info pod ręką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiedzmin
link | zgłoś
2020-01-12
*.191.204.*
Zdecydowanie najlepszy portal biznesowy na rynku, z jakim miałem styczność
grono fachowców
firma nie jest otwarta w weekendy, nie można sie wtedy kontaktować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anika
link | zgłoś
2020-01-12
*:8e2c:479:*
z portalu korzystam już od 3, 5 roku, ostatnio nawet zdecydowałam się na wzięcie okresu próbnego w konkurencyjnej firmie, jednak ten firmy Serwis Informacyjny jest moim zdaniem zdecydowanie lepszy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
firma
link | zgłoś
2020-01-10
*.189.114.*
idealne rozwiązanie biznesowe dla firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Musiak
link | zgłoś
2020-01-10
*.102.16.*
Portal polecam osobom, które tak jak ja dopiero co zaczynają swoją przygodę z własnym biznesem. Dzięki portalowi, przeprowadzenie początkowych działań było dla mnie o wiele łatwiejsze, nie musiałem między innymi tracić czasu oraz pieniędzy na opłacanie prawników lub szukanie informacji, ponieważ w [rozwiń/zwiń]
porady online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kola
link | zgłoś
2020-01-10
*.83.3.*
gorąco polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornel
link | zgłoś
2020-01-10
*.58.46.*
Na początku tego roku zadzwonił do mnie konsultant z oferta dla mojej firmy, aktualnie pare osób z ma dostęp do portalu, cały czas go sprawdzamy, czy na pewno przyda się w naszej firmie, ale póki co jesteśmy na dobrej drodze, aby wykupić pełen roczny dostęp do portalu
artykuly, porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janowski
link | zgłoś
2020-01-10
*:80b3:25f3:*
korzystam juz od tygodnia z okresu próbnego i jestem niesamowicie zadowolony, można znaleźć tutaj zarówno porady prawne jak i artykuły o zmianach jakie wchodzą w nadchodzącym roku
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janicki
link | zgłoś
2020-01-10
*:bc0b:fceb:*
Serdecznie polecam!
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-01-10
*:bc0b:fceb:*
Wykupiłem dla swojej księgowej dostęp do tego portalu oraz do dwóch innych i uważa ona, że ten firmy Serwis Informacyjny jest najlepszy. Sam często czytam artykuły z prawa pracy i gospodarki, bo można się naprawde wiele dowiedzieć :)
dobre artykuły
jak narazie same zalety :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daro
link | zgłoś
2020-01-10
*:bc0b:fceb:*
Zadzwonili do mnie z oferta, ze jest teraz promocja na nowy rok, roczny dostep do portalu i szkolenie z rodo w nizszej cenie
jasny i przejrzysty portal
cos sie czasem nie laduje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-01-10
*.94.192.*
Jestem klientem firmy od ponad 3 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń, co do współpracy. Wszystko przebiega tak jak należy
plus za kontakt z klientem
zdarzylo mi sie ze nie odpisali mi na maila
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polecam
link | zgłoś
2020-01-10
*.162.229.*
Zadzwoniła do mnie pani na początku roku, że jest teraz oferta noworoczna, gdzie za fajną cenę i ponoc dluższy okres próbny można wykupić portal. Korzystam narazie od paru dni i uważam, że portal jest naprawde dobry. Znalazłem tu wiele przydatnych info z gospodarki. Polecam
fajny portal
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xyz
link | zgłoś
2020-01-10
*.95.109.*
Korzystałem z pomocy tej firmy przy rejestracji pracowników z poza unii europejskie, pomogli w całej procedurze. Polecam, choć tanio nie było, to było warto. Jestem świeżo po kontroli krzyżowej z urzędów, wszystko ok, a mam zatrudnione 30 osób z 4 państw z poza UE, Warto
wiedza doświadczenie
wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PawelTworkowski
link | zgłoś
2020-01-10
*.235.142.*
Skorzystałem z promocji noworocznej. Polecam, spotkanie z poleconym konsultantem odbyło się w ciągu 48h . Wszystko ok. Kryzys zażegnany :)
Dyskrecja Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mixmedia
link | zgłoś
2020-01-10
*.134.21.*
Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena Wilczyńska
link | zgłoś
2020-01-09
*:fe03:704d:*
Portal naprawdę w świetnej cenie, tym bardziej, że w ramach jednego abonamentu korzysta zarówno mój mąż, jako właściciel firmy i ja, jako kadrowa w dużej międzynarodowej firmie. Zarówno dla męża, jak i dla mnie serwis ten jest codziennym narzędziem w naszej pracy i nie wyobrażam sobie już go nie mie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2020-01-09
*:a6c5:c552:*
Znalazłem w serwisie wszystkie aktualizacje dotyczących mojej firmy przepisów na 2020 rok. Myślę, że zaoszczędziłem sporo czasu na niepotrzebnych wizytach w Urzędach, bo są też interpretacje urzędów. Temat, który mnie nurtował skonsultowałem i wyjaśniłem jeszcze z doradcą. Super sprawa, naprawdę pol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-01-09
*:6868:3800:*
Jako długoletnia księgowa mogę powiedzieć, że często zaglądam do tego portalu aby się wspomóc, czy skonsultować jakiś temat. Myślę, że mogę polecić portal. Dla mnie okazał się bardzo przydatny, więc przedłużyłam bez żadnego zastanowienia. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateus821
link | zgłoś
2020-01-09
*.162.229.*
Zadzowniła do mnie Pani celem udostępnienia portalu, przetestowałem i zdecydowałem się na zakup . Pozdrowienia dla Pani Joanny P :)
miła pani :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adsads
link | zgłoś
2020-01-09
*.232.21.*
Promocja Noworoczna na pakiet inforamcji + konsultant telefoniczny. Dobre warunki polecam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ArchitekciPL
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Aktualizacja 2020 przepisy budowlane . Polecam .
rzetelność informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JacekP33
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Polecam usługi tej firmy. Skorzystałem dziś z ich promocji na aktualizacje przepisów prawnych 2020 . Warto !!!
drukowane przepisy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Księgowość24Expert
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Odebrałam właśnie aktualizacje przepisów w formie drukowanej z którch nasze biuro korzysta od 2011 roku. Nie rozumiem opinii niektórych osób tutaj zgromadzonych. Czytajcie regulaminy zamiast wylewać swoje żale. Ja każdemu ze swojej strony mogę polecić Serwis Informacyjny Polskiego Prawa w kwestii [rozwiń/zwiń]
Stała współpraca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek1988
link | zgłoś
2020-01-09
*.99.144.*
Kupiłem w promocyjnej cenie wejście na konferencję dla biznesu. Jestem klientem firmy o 2017
dużo informacji , poziom obsługi, profesjonalne podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina Dyczak
link | zgłoś
2020-01-09
*.173.40.*
Firma pomogła mi w przejściu procedury zastrzeżenia znak towarowego. Szybki i sprawnie , za rozsądne pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomex
link | zgłoś
2020-01-09
*.1.90.*
Polecam dobry kontakt, szybka pomoc
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-01-08
*.0.125.*
Ja tak samo zostałem wrobiony i NIE byłem zainteresowany płatną usługą i Pani mówiła że nie będę płacił wysłali sms do mnie z aktywacją i nie wysłałem potwierdzenia Tak bo coś podejrzane było ale dzwoniła ta pani drugi raz czemu nie potwierdziłem sms i widocznie zrob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejna oszukana
link | zgłoś
2020-01-03
*.212.127.*
Ja zlozylam zawiadomienie do prokuratury, zachecam wszystkich do tego samego. Nie mozna w tak nieuczciwy sposob wyludzac od ludzi pieniadze. Zachecam tez do kozystania z grupy na fb poszkodowanych (Poszkodowani przez Serwis Informacyjny Polskiego Prawa oraz ABC.prawo.link). Sa tam informacje jak z n [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miro1606
link | zgłoś
2020-01-03
*.173.161.*
UWAGA!! Zwykłe oszustwo i naciaganie klienta. Rozmowa z konsultantem - 2 tygodnie bezplaatnego okresu probnego. Na pytanie o koszty i przedluzenie umowy konsultant odpowiedzial ze bedzie sie ktos ze mna kontaktował po czym nie logowalem sie i dzwoni do mnie b niemila pani i na wstepje mnie zakrzyku [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZUZA
link | zgłoś
2019-12-20
*.23.110.*
W ubiegłym roku dostałam też taką wysoką fakturę. Po mojej interwencji zjechali z ceną do połowy i złożyłam rezygnację z portalu. Zapłaciłam tę połowę, ale z portalu już nie korzystałam. Jakież było moje zdziwienie, gdy dostałam teraz (po roku od rezygnacji) z Działu Windykacji przypomnienie o płat [rozwiń/zwiń]
Przedłużają automatycznie płatny dostęp do serwisu, bez zadnej wcześniejszej informacji, że kończy się okres abonamentu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolejny poszkodowany
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Uważajcie ! Firma oszukuje i naciąga poprzez darmowy okres próbny, a tak na prawdę później chce zapłaty ! Poszukajcie grupy na facebooku, jest na prawdę sporo poszkodowanych
brak
celowe oszustwo przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomocy
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Portal nie informuje o kosztach, a podobno oferuje nie wiążące 14 dni darmowego okresu na próbę, których nie mamy bo wiadomości trafiają do spamu, a po 14 dniach przychodzi już normalnie faktura + telefon o zaleganiu w płatności. Wszystkie instytucje wzywające do zapłaty czy straszące was wpisem do [rozwiń/zwiń]
BRAK, oszukują wszystkich
celowe działanie na szkodę przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szukam pomocy
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Poszkodowani dołączcie do grupy : https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-Serwis-Informacyjny-Polskiego-Prawa-oraz-ABCprawolink-103671667742267/ Mają sposób jak uporać się z ich nachalnym zastraszaniem
brak, oszukują mówią o mailach przypominających, których nigdy nie wysłali potwierdzają to wszyscy poszkodowani
oszukują, ważne maile trafiają do spamu, a faktury docierają normalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2019-12-18
*.96.55.*
Poszkodowani zapoznajcie się z tematem poniżej ! Witam, na wstępie chciałbym poinformować, że wszystkie pozytywne komentarze wypisują tylko pracownicy tej firmy, a firma nie oferuje tak na prawdę żadnych usług, poza naciąganiem osób na darmowy okres, który tak na prawdę jest płatny, a wszystko s [rozwiń/zwiń]
BRAK, nie etyczne praktyki, zero informacji o możliwych kosztach, czy o automatycznym włączeniu okresu płatnego
wiadomości o aktywacji usługi wpadają do spamu wszystkich, faktury dochodzą normalnie - celowy zabieg, aby nas wszystkich oszukać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
E
link | zgłoś
2019-12-17
*.183.157.*
Gdyby firma chciała być uczciwa i przyciągnąć do siebie klientów zawartością merytoryczną serwisu to regulamin nie zostałby sformułowany jak pułapka na nieuważnych. Pierwszy raz widzę serwis internetowy z którego nie można zrezygnować w dowolnym momencie i w którym windykacja zaczyna nękać zanim min [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2019-12-17
*.182.196.*
CHETNIE PRZYLACZE SIE DO POZWU ZBIOROWEGO. Zostałem oszukany dokładnie tak samo jak Wy. Nikt wczesniej nie przedstawił mi ceny 1600zł po 14 dni darmowych. Nie chca udostepnic mi nagrania telefonicznego zasłaniajac sie RODO.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Starosolski
link | zgłoś
2019-12-17
*.252.77.*
Oszuści i naciągacze - probują wyłudzić 1600 zł za usługę, której nie chciałem. Uważajcie i nie dajcie się nabrać! Ich telemarketerzy potrafią tylko krzyczeć i próbować wymusić zapłatę.
szuści i naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lemoniada
link | zgłoś
2019-12-16
*.226.236.*
Czy ktoś składał zawiadomienie do prokuratury? Też otrzymałam telefon z propozycją 14 dniowego okresu próbnego, po którym konsultant miał się kontaktować ze mną, aby zaproponować płatny abonament. Dostałam maila w którym miałam potwierdzić chęć skorzystania z okresu próbnego. Jednak tego nie potwier [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Róż
link | zgłoś
2019-12-12
*.173.32.*
Skorzystałem z promocji black friday na aktualizacje, 10% oszczedności w skali roku wyszło, jakby ktoś chciał to w tej cenie do świąt mają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ddana
link | zgłoś
2019-12-11
*.47.38.*
Państwo w Państwie! A od kiedy to się dni kalendarzowe liczy od dnia i godziny ? Otworz kalkulator i przelicz jeszcze raz. I kto wystawia fakture nie informując klienta o cenie? Złodzieje! Do rzekomej Pani windykator która krzyczy aby płacić- otóż ja też nagrywam rozmowy i będę się bronić jak będz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2019-12-11
*.179.33.*
Dzień dobry, ponieważ zajmuję się reklamą i marketingiem to doszedłem do wniosku, iż należy ten portal wesprzeć. Chciał bym aby cała Polska lub przynajmniej jej znacząca cześć dowiedziała się o "osiągnięciach" tegoż portalu. Aby dotrzeć do grupy docelowej przedsiębiorców z dużych miast przeanalizowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ka_ja
link | zgłoś
2019-12-11
*.193.243.*
Ludzie przecież macie mózgi - skoro portal działa od lat to znaczy, że wszystko prawnie ok i to nie wina portalu, że nie słuchacie, nie czytacie, nie rozumiecie co ktoś Wam tłumaczy i na co się decydujecie. Może zamiast wypisywać żale i siebie ośmieszać to korzystajcie z tego za co zapłaciliście.
dostęp do specjalistów i dokumentów, druków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-12-11
*.65.117.*
Otrzymałem sms do aktywacji portalu, ale zanim to zrobiłem przeczytałem wasze opinie i dzięki temu nie wysłałem potwierdzenia. Mam nadzieje że na podstawie samej rozmowy, której treści nie pamiętam i chęci skorzystania nie mogą zawrzeć umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-12-11
*.1.90.*
Kożystam z usług tej firmy od 2007 roku, wiele spraw pomogli mi rozwiązać, nie rozumiem skąd negatywne opinie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-12-10
*.133.74.*
NACIĄGACZE - Wystawili mi fakturę przed upływem 14 dni okresu próbnego. Próbują wyłudzić pieniądze i tyle. Konto zdeaktywowałem w terminie, a co chwilę dostaję od nich maile o dokonaniu płatności mimo, że zapewniano mnie, że jest to w 100% darmowe i nie poniosę za to żadnych kosztów. Zadzwonili do m [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Otrzymałam telefon z firmy w dniu wczorajszym, ale z tego co pamiętam, wyraźnie miałam zaznaczone, w razie braku chęć korzystania po teście, powinnam sama zrezygnować. To też przeczytałam w regulaminie, z którym się od razu zapoznałam. Nie widzę tu żadnego oszustwa.. Jeszcze nie przejrzałam wszystki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izydor
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Ja ogólnie jestem zadowolony ze współpracy. Też miałem możliwość dwutygodniowego testu, ale, że świadomie rozmawiałem z konsultantką, wiedziałem, że powinienem się choć raz zalogować, przejrzeć i ewentualnie zrezygnować. Zalogowałem się, sprawdziłem i podjąłem decyzję, że to mi się przyda. Pozdrawia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-12-10
*.146.228.*
jedno wielkie oszustwo. Chętnie przyłącze się do zbiorowego pozwu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KUBA
link | zgłoś
2019-12-09
*.41.30.*
Dokładnie NACIĄGACZE!!!! dostałem fakturę. Pani dopadła mnie w momencie kiedy byłem przepraszam za wyrażenie "rozkojarzony" później zapomniałem o tej rozmowie. Na portal nie logowałem się ani razu!!!!. Okazuje się, że wystarczyło wysłać sms z potwierdzeniem Tak i ruszyła lawina z której nie da się n [rozwiń/zwiń]
brak
wabienie klientów ewidentnie w nieuczciwy sposób
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-12-09
*.146.101.*
Zostałam oszukana dokładnie w ten sam sposób co Państwo. Jako początkujący przedsiębiorca nie stać mnie na zapłatę tak wysokiej faktury. Może jakieś połączenie sił? Wspólny wniosek do prokuratury bądź UOKiK? Czekam na jakiś odzew
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-12-09
*.45.69.*
Też zostałem naciągnięty podczas rozmowy telefonicznej; pierwszy raz dałem tak się nabrać wysyłając sms o treści TAK!!! W ubiegły piatek, tj. 06.12.2019 r. minął termin 14 dni; przypomniało mi się o tej rozmowie dzisiaj i nei wiem jak wybrnąć z konieczności zapłaty za fakturę, która pewnie zaraz prz [rozwiń/zwiń]
NACIĄGACZE!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie dajcie się nabrać
link | zgłoś
2019-12-06
*.190.9.*
Jak każdy inteligetny sprawdzi nr pozytywnych komentarzy poweilają się nr *:5816:f83:**.133.157.**:bcf9:c4b:**:cb6:9f52:**.47.125.* czyli sa wysylane z tego samego komputera nawet w ten sam dzień przez pracowników portalu więc są NIE PRAWDZIWE, NIE RZETELNE I FIKCYJNE.
Nauczka na całe życie że każdy czyha na twoje pieniądze byle się nie narobić i przy tym wmawiać sobie że jest to ok bo w końcu miał termin by się zapoznać - pomijając utrudnienia i manipulacje.
Wszystko - przydał by się sądowny zakaz prowadzenia działalności oraz zasiadania w w ich stanowiskach kierowniczych, doradczych czy innych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Depeszka
link | zgłoś
2019-12-04
*.25.246.*
Tez zostałam nabita w butelkę, może powinnismy coś razem zrobić, a może ktoś z was jest prawnikiem i może nam pomoc. Żyjemy w Państwie prawa i co .... takie procedury uchodzą na sucho?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2019-12-04
*.55.66.*
Proszę omijać Serwis Informacyjny polskiego prawa, abc itd. Naciągają firmy, działalności jedno osobowe, obiecują darmowy dostęp a za 2 tyg przychodzi faktura za 1600 zł. Wypowiedzenie po okresie 2 tyg można złożyć niby po roku haha, a jeszcze jest kara 2 miesiące. Na informacji straszą artykułami z [rozwiń/zwiń]
0
OMIJAĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-12-03
*.133.157.*
Te wszystkie pozytywne opinie to jedna wielka ściema. Omijać. Zgłaszać do prokuratury.
Kłopoty z wysoką fakturą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian Pochroń
link | zgłoś
2019-12-03
*.133.157.*
Proszę omijać Serwis Informacyjny polskiego prawa, abc itd. Naciągają świeżo założone firmy, działalności jedno osobowe, obiecują darmowy dostęp a za 2 tyg przychodzi faktura za 1600 zł. Wypowiedzenie po okresie 2 tyg można złożyć niby po roku haha Takich trików jeszcze nie widziałem. Ciężko przes [rozwiń/zwiń]
Brak
Koszty, problemy i niekończąca się historia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-12-02
*:ed5a:7c86:*
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i jestem pod wrażeniem wiedzy osób które go tworzą. Na pewno przedłużę na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK06
link | zgłoś
2019-12-02
*.49.150.*
To naciągacze-absolutnie nie polecam
brak
nieprzydatne,nie biorą odpowiedzialności za zamieszczane treści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Ja swój dzień pracy rozpoczynam od przeglądnięcia portalu. Co dzień nowe mam aktualne informacje, jak coś przeoczę dostaję informację na Newsletterze, więc jestem na bieżąco. Planuję w najbliższej przyszłości skorzystać ze szkoleń, bo też widzę tu taką mozliwość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Mogę polecić wszystkim ten portal, ponieważ uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja na pewno będę z niego korzystać tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Odkąd korzystam z reklamy na portalu nawiązałem wiele nowych kontaktów biznesowych. Sporo informacji na temat Vat-u, ubezpieczeń, podatków i finansów. Jeśli mam jakiekolwiek pytanie do eksperta to zawsze uzyskuję pełną, profesjonalną odpowiedź. Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero rozpoczynają działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Bardzo profesjonalny portal, wszystko jest przejrzyste i czytelne, a przede wszystkim zawiera rzetelne informacje. Naprawdę portal godny polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Portal bardzo profesjonalny. Często korzystam z porad prawnych. W sprawie którą akurat przeprowadzałem nie zatrudniałem już dodatkowo prawnika, polegałem na prawnikach z portalu i opłaciło się. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2019-11-27
*.133.49.*
tragedia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adr
link | zgłoś
2019-11-26
*.11.37.*
SPRAWDŹCIE CZY TO NIE SĄ OSZUŚCI!!! TYLE TYLKO MOGE NAPISAĆ.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleg
link | zgłoś
2019-11-25
*:f521:bff7:*
Otworzyłem firmę ponad rok temu i jako cudzoziemiec myślałem, że nie będzie mi łatwo. Pomimo tego, że zatrudniłem księgową, nie czułem się pewnie. Skorzystałem z oferty telefonicznej próby portalu i powiem szczerze, że od tej pory z pomocą ekspertów zacząłem rozwijać skrzydła. Wiele decyzji tu konsu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol W.
link | zgłoś
2019-11-24
*:b00c:70c1:*
Moim zdaniem portal ciekawy, szczególnie opcja porad prawnych. Skorzystałem już kilka razy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miek
link | zgłoś
2019-11-23
*:ea9f:9535:*
Znalazłem ten portal w sieci sam, nikt do mnie nie dzwonił, a szkoda, bo szukałem czegoś takiego już wcześniej. Założyłem konto przez internet, wcześniej zapoznawszy się z regulaminem. Wszystkie warunki tam są, więc uważam, że po prostu wystarczy to przeczytać, żeby nie było zaskoczenia. Mi się port [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Bardzo dobry portal prawny, z fachową obsługą, konkretnymi informacjami i poradami, zarówno w zakresie prawa, jak i inwestycji. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Posiadam ten portal od dwóch lat i przyznam, że jestem bardzo zadowolona. Przed tym, jak zdecydowałam się na zakup przeczytałam też dokładnie regulamin, gdzie wszystkie zasady współpracy są dokładnie opisane. Jestem zadowolona zarówno z usług, które oferuje serwis, jak również z kontaktu z firmą, na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Obecnie testuję serwis, chyba od tygodnia. W trakcie rozmowy telefonicznej zostałem zaproszony na stronę portalu i sam wypełniałem formularz zgłoszeniowy. Zostałem też poinformowany o fakcie, że w razie jeśli nie byłbym zainteresowany abonamentem, trzeba zrezygnować w okresie testu. Nie wydaje mi si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Do mnie zadzwonił konsultant z informacją o możliwości bezpłatnego dwutygodniowego przetestowania tego portalu. Zostałem poinformowany również o tym, że jeśli nie będę chciał korzystać po tym okresie, muszę z trakcie tych dwóch tygodni sam zrezygnować. Konsultant powtarzał to chyba ze trzy razy. Ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jola
link | zgłoś
2019-11-15
*.30.32.*
portal to jeden wielki przekręt, oszukuje wprowadza ludzi w błąd , naciąga na kasę uwaga na każdy telefon który oferuje darmowy dostęp, faktura jest później bardzo wysoka, obsługa niemiła, złodzieje
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2019-11-15
*.30.32.*
działania nieetyczne, oszuści i naciągacze http://abc.prawo.link/
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prawnik
link | zgłoś
2019-11-13
*.249.148.*
Beznadziejny portal,naciagaja na kase,nie placic tylko zebrac sie i to zbiorowo mozna zglosic do Urzedu ochrony Konkurencji i Konsumentow to sie nimi zainteresuja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rado
link | zgłoś
2019-11-07
*.47.39.*
Portal ze słabą zawartością merytoryczną, bardzo drogi abonament, uwiązanie człowieka do usług bez możliwości wcześniejszego rozwiązania umowy, nachalni telemarketerzy wydzwaniają po kilka razy dziennie, niemiła obsługa telefoniczna. Generalnie wystrzegajcie się tego typu portali. Gorąco nie polecam [rozwiń/zwiń]
brak
za dużo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mka filtry
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
Uwaga banda naciągaczy!
Nie
Tak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZGKIM
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
Nie spotkaliśmy się jeszcze z tak przykrą firmą, nie można odstąpić od okresu próbnego koszty 1700zł za serwis który nic nie wnosi, artykuł beznadziejne i przestarzałe. W internecie roi się od wpisów że to oszuści!
nie ma zalet
Przykre że tacy ludzie żyją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wienkra
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
Bardzo słaba platforma, ukryte koszty i naciąganie.NIE POLECAMY!
BRAK
SIPP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PPUH
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
SIPP,czy ABC Serwis informacyjny Polskiego Prawa to zwykli internetowi oszuści, naciągacze i złodzieje! Wcześniej znani jako DJT z Krakowa. WSZYSTKIE POZYTYWNE KOMENTARZE NA ICH TEMAT SĄ WYPISYWANE PRZEZ ICH JEDNEGO PRACOWNIKA POD RÓŻNYMI LOGINAMI!
BRAK
Oszustwo internetowe!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
QQ
link | zgłoś
2019-10-23
*.190.69.*
Powyższe opinie wystawione przez pracowników portalu. A jest to zwykłe wyłudzanie wystarczy sprawdzić regulamin na ich stronie. Na dzień dobry dostaniecie do zapłaty 1699zł za dostęp do forum z którego nawet nie możecie skorzystać bo nie ponoszą odpowiedzialności za treści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaka
link | zgłoś
2019-07-12
*:::*
Korzystam z portalu, który oferuje Serwis Informacyjny Polskiego Prawa. Wiele ciekawych artykułów, przydatne informacje
dobry kontakt z klientem
firma nie jest otwarta w weekendy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-07-09
*.139.30.*
Serdecznie polecam, wysoka jakość świadczonych usług
atrakcyjna cena, ciekawe artykuły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sipp
link | zgłoś
2019-06-27
*:2696:52f3:*
ABC to jeden z najlepszych portali informacji fachowej w Polsce. Dostarczamy informacji prawno-finansowych dla różnych grup zawodowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie