Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mertek, Połonice Górne
link | zgłoś
2020-06-24
*.79.98.*
Cena adekwatna do jakości, plus za możliwość wyboru pakietu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adriana30
link | zgłoś
2020-06-24
*.94.192.*
Z Sipp.pl współpracuję już kilka lat i nie mam żadnych zarzutów, współpraca układa się bardzo dobre. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wierych
link | zgłoś
2020-06-24
*.162.229.*
Na portalu znajdziemy wszystkie informacje ktore kazdy przedsiebiorca poszukuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta, Kazimierz
link | zgłoś
2020-06-24
*.232.21.*
Super rozwiązanie z możliwością wyboru pakietu. Dzieki temu płacimy za takie usługi jakie chcemy otrzymywać, jakie potrzebujemy
pakiety
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kronosko, Tychy
link | zgłoś
2020-06-24
*.64.127.*
Portal stworzony z myślą o przedsiębiorcach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Idek Ka
link | zgłoś
2020-06-24
*.180.174.*
Na portalu znalazlem wszystkie najważniejsze informacje na temat koronawirusa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LiL
link | zgłoś
2020-06-19
*.79.98.*
Świetne rozwiązanie dla przedsiębiorców!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2020-06-19
*.94.192.*
Bardzo dobry portal dla osób prowadzących własną działalność gospodarczą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-06-19
*.146.104.*
Ludzie przestańcie pisac te bzdury! To OSZUŚCI! Nękają ludzi telefonami, mailami, SMS-ami, to ludzie bez sumienia i bez zasad! Są bezczelni w tym co robią! ale już niebawem nastąpi ich koniec. Tych, którzy zostawiają prawdziwe informacje na temat tej firmy i są poszkodowanymi zapraszam do kontaktu: [rozwiń/zwiń]
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luki
link | zgłoś
2020-06-14
*:589d:5580:*
Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, Al. 29 Listopada 130/208 (https://abc.prawo.link/) to po prostu prostaccy oszuści. Radzę z daleka trzymać się od ich usług.
Brak
Oszuści, którzy wykorzystują nieuwagę klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koniecpolski
link | zgłoś
2020-06-12
*.165.138.*
Niedawno otworzyłam firmę i pierwsze kroki stawiałam wraz z portalem. Jak na razie wszystko idzie po mojej myśli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej W.
link | zgłoś
2020-06-12
*:7320:d67e:*
Przepisy, ustawy, szkolenia, porady, e booki itd. wszystko w jednym miejscu. Jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
123komo
link | zgłoś
2020-06-12
*.181.235.*
Świetny portal prawny, wszystkie przepisy pod ręką, idealne rozwiązanie dla osób posiadających swój biznes.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania Polok
link | zgłoś
2020-06-12
*:7320:d67e:*
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystkim ten portal. Uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja będę korzystać z niego tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hyik18
link | zgłoś
2020-06-12
*.141.162.*
Można wybrać odpowiedni pakiet z trzech różnych z różnymi możliwościami i funkcjami. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pamka < Opole
link | zgłoś
2020-06-12
*.149.250.*
Serwis okazał się dla nas niezbędny. Korzystamy z porad prawnych on-line oraz informacji na temat możliwości inwestycji
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wdward G.
link | zgłoś
2020-06-12
*.149.255.*
Portal niesamowicie pomógł mi podczas zakładania własnej działalności gosposarczej jak i później w kolejnych etapach.
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alamo, Rzeszów
link | zgłoś
2020-06-12
*.149.253.*
Wysoka jakość usług, mogę go polecić. Bardzo dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
makra139
link | zgłoś
2020-06-12
*.191.235.*
Korzystałam ze szkolenia oferowanego przez firmę, było bardzo profesjonalnie przeprowadzone. Jestem zadowolona. Korzystna cena, logując się przez Facebook.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wadecki M.
link | zgłoś
2020-06-05
*.79.98.*
Portal firmy abc jest jest jednym z lepszych narzędzi, z którymi się spotkałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie