Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
AGATA
link | zgłoś
2022-10-17
*.28.188.*
JESTEM ZADOWOLONA Z ICH USŁUG, WIELOKROTNIE POMOGLI MI W ROZWIĄZANIU KILKU SPRAW BIZNESOWYCH, POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jozef
link | zgłoś
2022-10-07
*.30.123.*
Uwaga naciągają na abonament. Nie dajcie się i walczcie o swoje. Prawnicy od siedmiu boleści ludzi chcą okradac w majetacie prawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-10-06
*:3f71:8ed6:*
Witam, czy komuś udało się uniknąć tej przeklętej płatności faktury jaką wystawili? Co zrobić żeby uniknąć płatności i żeby nie było problemów sądowych? Proszę o kontakt 661330806 lub [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2022-10-06
*.221.151.*
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-09-29
*.171.83.*
Ponownie piszę o negatywnej opinii co do Serwisu Informacyjnego Polskiego Prawa. Dostaliśmy f-rę na kwotę 2000 zł +40 koszty windykacyjne ale to już w Euro;-)) na przedsądowym wezwaniu do zapłaty. ??? O co chodzi?, po czym ktoś dzwonił że zmniejszył kwotę na 1100 zł tylko nie wiem za co? Nikt nie po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2022-09-27
*.239.49.*
NIE MAM UWAG WSZYSTKO OKEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela Żur
link | zgłoś
2022-09-27
*.175.111.*
UWAGA OSZUŚCI NACIĄGACZE. WYŁUDZAJĄ PIENIĄDZE!!! NIE KORZYSTALIŚMY Z ICH USŁUG ANI NIE LOGOWALIŚMY SIĘ NA ICH PORTALU. WYSŁALI FAKTURĘ NA 2000ZŁ. NIE ZAPŁACĘ TEGO. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ. DOŁĄCZAM SIĘ DO POZWU ZBIOROWEGO. TEL 790430357
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2022-09-26
*.171.83.*
Jak może TELEFONICZNIE podpisać umowę osoba nie będąca właścicielem firmy i nie upoważniona do tego? Dla mediów, policji i prokuratury będzie to idealny temat. Pozostawiam nr telefonu do pozwu zbiorowego 505453683.
Żadne
naciągacze,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2022-09-23
*.204.68.*
Nie pozwólmy się tak traktować oszustom i bezwzględnym ludziom. Trzeba zainteresować media o hienach żerujących na uczciwych ludziach.
Perfidni , bezwzględni, z tupetem
Oszuści, naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jzek
link | zgłoś
2022-09-21
*.30.109.*
Ludzie nie dajcie się naciągnąć to zwykły kant będę chcieli wyłudzić 2000
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alek
link | zgłoś
2022-09-14
*.239.49.*
Serwis bardzo przydaje mi się na co dzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henio
link | zgłoś
2022-09-14
*.28.188.*
jestem zadowolony z usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frank
link | zgłoś
2022-09-11
*.30.110.*
Uwaga ludzie. Nie dajcie się naciągnąć na żadne usługi z ich strony. Oni tylko chcą wyłudzić kasę.To oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2022-09-09
*.0.39.*
Działanie daleko odbiegające od jakichkolwiek standardów. Przeciwko firmie idze już pozew zbiorowy o oszustwo, stalking oraz groźby karalne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-08-31
*:64dc:51ce:*
Ciekawe szkolenia udzielają pomocy prawnej przygotowali pismo sądowe
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-31
*:64dc:51ce:*
Portal przydatny wskaźniki kalkulatory kursy pomoc prawna
Dobre źródło informacji
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-08-28
*:9de5:eabc:*
Ciekawy portal przydatne źródło informacji
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-28
*:9de5:eabc:*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy
Profesjonalizm
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-08-27
*:af75:50a5:*
Fajny portal pomógł mi rozwiązać sprawę prawną
Profesjonalizm
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-08-27
*:af75:50a5:*
Portal spełnia moje oczekiwania otrzymałem dotacje dla firmy przeszkoliłem pracowników
Profesjonalizm
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie