Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
uzk1
link | zgłoś
2020-07-23
*.58.46.*
Na chwilę obecną jestem na etapie testowana serwisu. Za te pieniądze, myślę, że jednak warto coś takiego mieć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barach
link | zgłoś
2020-07-23
*.216.35.*
Polecam ten profesjonalny serwis biznesowy każdemu przedsiębiorcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bloom
link | zgłoś
2020-07-23
*.235.142.*
Bardzo ciekawy i przydatny do pracy serwis informacyjny. Sporo informacji i wyjaśnień przeróżnych zagadnień, w tym też prawnych.
w porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cyprian , kielce
link | zgłoś
2020-07-23
*.134.2.*
Dobre rozwiązanie jak dla mnie- pomoc on -line w każdej kwestii. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek Wliczek
link | zgłoś
2020-07-23
*.59.56.*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą. Mam ten serwis od dwóch miesięcy i zaglądam tu codziennie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Buzyk
link | zgłoś
2020-07-23
*.99.123.*
Zakupiłem portal w ubiegłym tygodniu i jestem pod dużym wrażeniem. Na pewno się przyda, bo jest tu wszystko co jest mi potrzebne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dora zab
link | zgłoś
2020-07-23
*.189.114.*
Jako właścicielka nowo powstałej firmy zrobiłam sobie szkolenie BHP i inne korzystając z takiej możliwości na portalu. Oszczędność czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam4
link | zgłoś
2020-07-23
*.89.160.*
Bardzo pomogły nam wyjaśnienia ekspertów on - line w zakresie prawa podatkowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olaa01
link | zgłoś
2020-07-23
*.58.44.*
Moja opinia o tym serwisie jest bardzo pozytywna Myślę, że jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marko15
link | zgłoś
2020-07-23
*.81.208.*
Bardzo dobra zawartość tego portalu wraz z atrakcyjna ceną. Można wiele z tego wynieść, porady, szkolenia i sporo innych jeszcze możliwości.
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie