Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Amandaa
link | zgłoś
2020-02-13
*.110.136.*
Też mam kłopot z jednym płatnikiem, więc pewnie sprawdzę co mi poradzą.. Jeśli można sobie sprawdzić przez dwa tygodnie. Może akurat i mi cos dobrego doradzą. Płatnik niestety za granicą, ale może się jakoś uda z nim dogadać, polubownie bądź nie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołj
link | zgłoś
2020-02-13
*.165.24.*
Miałem problem z kontrahentem, portalu nie posiadam. Znajomy podpytał u siebie, on go ma. Zrobiłem tak jak mu poradzili i pieniądze na koncie już mam :)
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2020-02-13
*:fd5:e96:*
witam korzystam z portalu, dobre żródło inforamcji. Cenowo jest bardzo w porządku.
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-02-13
*.134.2.*
Warto sobie sprawdzić przez okres testowy. Jest darmowy, więc super sprawa. Jak się sprawdzi i zobaczy można przemyśleć czy brać.
Darmowy test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati3
link | zgłoś
2020-02-13
*.238.178.*
Zadzwoniła do mnie Pani celem aktywacji portalu, przetestowałem i zdecydowałem się na zakup na razie na pół roku, zobaczę jak bdzie wyglądała współpraca . Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad Grzyb
link | zgłoś
2020-02-13
*:ea3c:3e9:*
Polecam, szybka pomoc, fachowe podejście, a przede wszystkim bardzo dobrzy doradcy. Mam go już 3 lata.
Dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2020-02-13
*:ea3c:3e9:*
Skorzystałem z usługi doradczej , oferta znaleziona na facebooku. Przyda się na pewno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-02-13
*:61a:4181:*
Moim zdaniem cena adekwatna do jakości, artykuły są dobrze napisane, zrozumiałym językiem. Skorzystałam z promocji, cenowo bardzo korzystanie.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłka
link | zgłoś
2020-02-13
*:7be5:a1a:*
Ten portal miałam już kiedyś i pamiętam, że w razie wątpliwości doradzałam się tam w różnych tematach. Teraz założyłam nową działalność i myślę o ponownym uruchomieniu sobie tego, bo działam na terenie Ukrainy i może mi się przydać :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-02-13
*:7be5:a1a:*
Ja jestem księgową w dość dużej firmie, obsługujemy tez zagranicznych kontrahentów. Często konsultuję różne zagadnienia z doradcami tutaj, jak do tej pory nie miałam zastrzeżeń. Moge go polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie