Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Damian L.
link | zgłoś
2020-02-18
*.24.61.*
Portal bardzo profesjonalny, korzystam głównie z porad prawnych. W sprawie którą akurat przeprowadzałem polegałem na prawnikach z portalu i jak się okazało było warto. Polecam
Dobry prawnik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach
link | zgłoś
2020-02-18
*.165.24.*
Na portal doradczy tej firmy natknąłem się przypadkowo i zdecydowałem się go przetestować. Test wypadł pomyślnie, zdecydowałem się na abonament na ten moment najniższy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamek
link | zgłoś
2020-02-18
*.98.228.*
Serwis ten to zdecydowanie najlepszy serwis doradczy jaki miałem. Zdecydowanie go polecam.
Porady inwestycyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-02-17
*.32.136.*
Do zakupu abonamentu przede wszystkim zachęciła mnie cena. Bogata zawartość merytoryczną. Współpraca dobra.
Cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2020-02-17
*.98.244.*
Cena niewielka, a zakres usług spory.
Duża zawartość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzichu
link | zgłoś
2020-02-17
*.91.31.*
Jakościowo bardzo dobry serwis, mogę polecić bo już kilkakrotnie się wspomagałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2020-02-17
*.165.136.*
Super szkolenia już w najniższym abonamencie. youtube.com/channel/UCnKAlwFyfSEokZRK4bF7oRA/?guided_help_flow=5
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2020-02-17
*.202.5.*
Jestem nową użytkowniczką portalu i naprawdę zadowoloną. Polecam serwis fachowy
Fachowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-02-17
*.89.200.*
UWAGA!!! Serwis oszukuje nie dajcie się nabrać. Wyciągają ogromne pieniądze. Szkoda czasu na współprace z nimi.
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-02-17
*.221.122.*
UWAGA!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCI DZWONIĄ I PROPONUJĄ ZAŁOŻENIE DARMOWEGO KONTA NA ICH PORTALU KTÓRE W RZECZYWISTOŚCI JEST DARMOWE TYLKO PRZEZ 14 DNI. PO TYCH 14 DNIACH NALICZAJĄ OPŁATĘ 1600 ZŁ I DOMAGAJĄ SIĘ ZAPŁATY. https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/531315,udawany-prawnik-z-internetu.html POWYŻ [rozwiń/zwiń]
OSZUŚCI I NACIĄGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta Adamek
link | zgłoś
2020-02-14
*.23.144.*
korzystne warunki współpracy, warto skorzystać z promocji na FB. facebook.com/Serwis-Informacyjny-Polskiego-Prawa-101543208014607/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wójcicki, Opole
link | zgłoś
2020-02-14
*.202.5.*
Znalazłem ten portal przez facebook. cena niewielka, a jest to bardzo dobra rzecz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapral
link | zgłoś
2020-02-14
*.110.136.*
Dobra cena. Polecam
Dobra cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Młynek M.
link | zgłoś
2020-02-14
*:8cad:ffe9:*
Współpracuje z firmą już od kilku lat i ogólnie jest w porządku.
Jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amandaa
link | zgłoś
2020-02-13
*.110.136.*
Też mam kłopot z jednym płatnikiem, więc pewnie sprawdzę co mi poradzą.. Jeśli można sobie sprawdzić przez dwa tygodnie. Może akurat i mi cos dobrego doradzą. Płatnik niestety za granicą, ale może się jakoś uda z nim dogadać, polubownie bądź nie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2020-02-13
*:fd5:e96:*
Miałem problem z moim kontrahentem, portalu nie posiadam. Znajomy podyptał o moją sprawę na swoim, który ma. Zrobiłem tak jak mu poradzili i pieniądze na koncie już mam :)
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2020-02-13
*:fd5:e96:*
witam korzystam z portalu, dobre żródło inforamcji. Cenowo jest bardzo w porządku.
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-02-13
*.134.2.*
Warto sobie sprawdzić przez okres testowy. Jest darmowy, więc super sprawa. Jak się sprawdzi i zobaczy można przemyśleć czy brać.
Darmowy test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati3
link | zgłoś
2020-02-13
*.238.178.*
Zadzwoniła do mnie Pani celem aktywacji portalu, przetestowałem i zdecydowałem się na zakup na razie na pół roku, zobaczę jak bdzie wyglądała współpraca . Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad Grzyb
link | zgłoś
2020-02-13
*:ea3c:3e9:*
Polecam, szybka pomoc, fachowe podejście, a przede wszystkim bardzo dobrzy doradcy. Mam go już 3 lata.
Dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie