Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
izyk
link | zgłoś
2020-07-23
*.102.16.*
W mojej opinii Bardzo dobra rzecz. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Kuk
link | zgłoś
2020-07-23
*.91.18.*
Wiele ciekawych funkcji, łącznie ze szkoleniami i poradami. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karolikm
link | zgłoś
2020-07-22
*:51e:2cf:*
Mogę polecić ten serwis wszystkim zainteresowanym, ponieważ ja sam bardzo skorzystałem. Szczególnie pomoc prawna bardzo mnie wspomogła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Janik
link | zgłoś
2020-07-22
*.58.46.*
Świetne rozwiązanie dla firm, wszystkie przepisy prawne pod ręką.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
P.J
link | zgłoś
2020-07-22
*.216.35.*
Bardzo ciekawe artykuły dotyczące inwestycji. Mogą wiele pomóc, ja już mam plan w co zainwestować. Miałem z tym problem, ale tu znalazłem podpowiedż.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamilak
link | zgłoś
2020-07-22
*.79.98.*
Tu znalazłam wszystko czego mi potrzeba, od możliwości konsultacji zagadnień, po aktualne wymogi, jak też sporo różnego rodzaju druków. Polecam ten portal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
david64
link | zgłoś
2020-07-22
*.94.192.*
informacje, które tu znalazłem są na czasie i dotyczą również firm działających poza granicami kraju.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda F.
link | zgłoś
2020-07-22
*.102.16.*
Z portalu doradczego firmy bardzo często korzystamy w naszej firmie. Szczególnie go chwali sobie nasza księgowa, która na c odzień z niego korzysta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bobrek
link | zgłoś
2020-07-09
*.102.16.*
Dużo ważnych i potrzebnych przedsiębiorcy informacji. Wszystko na bieżąco aktualizowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda
link | zgłoś
2020-07-09
*.83.3.*
z serwisu można wiele wynieść, informacji i interpretacji przepisów. jak dla mnie super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie