Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maria Podolska
link | zgłoś
2020-02-04
*.47.121.*
Skorzystałam z okresu testowego portalu i jestem pod wrażeniem. Bardzo przydały mi się porady prawne on-line. Mam zamiar przejść na abonament. Znalazłam pod abc.prawo.link.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek Skowron
link | zgłoś
2020-02-04
*.165.24.*
Po skorzystaniu z dwutygodniowego okresu testowego zdecydowałem się na korzystanie z formy abonamentu, dodam że niewielkiego :) Bardzo ciekawy portal doradczy z wielką ilością przydatnych informacji i funkcji. Moim zdaniem bardzo ciekawa forma doradztwa on-line.
Korzystna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-02-04
*.32.136.*
Mam podobny portal ale dużo droższy :/ Jeśli ten jest tak profesjonalny jak tu piszą - zdecydowanie zmieniam, nie widzę powodu aby przepłacać, tym bardziej, że ten, który posiadam pozostawia wiele do życzenia.
Dobra cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julek
link | zgłoś
2020-02-04
*.110.136.*
Ja bardzo skorzystałam z informacji dotyczących podatków naszej firmy, szczególnie w kwestiach CIT i VAT. Dokładnie wyjaśnione wszystkie problemowe kwestie. Znalazłem go na: https://www.facebook.com/SerwisInformacyjnyPolskiegoPrawa/
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joaśka
link | zgłoś
2020-02-04
*.101.151.*
Korzystam od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2020-02-04
*:4a13:46a:*
Polecam wszystkim, bardzo fajny portal w przystępnej cenie. Cenowo ten wypada najkorzystniej i pod kątem ceny i obsługi.
Cena
Nie ma szkolenia które mnie interesowało
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Celina Kamińska
link | zgłoś
2020-02-04
*.169.65.*
Na portalu jest możliwość wyboru odpowiedniego pakietu dla siebie, o różnym zakresie. Można wybrać optymalny dla siebie.
Mozliwość wyboru pakietu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgośka
link | zgłoś
2020-02-04
*.170.200.*
Do mnie zadzwoniła konsultantka z ofertą testu i informacją, że muszę zrezygnować sama w tym okresie, jeśli uznam, że portal mi się nie podoba. Uznałam, że mi się przyda, więc rezygnować nie będę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-02-04
*.202.5.*
Moim zdaniem bardzo fajna rzecz. Zaglądam tu dość często, kilka razy korzystałam z porady prawnej i jak na razie nie zawiodłam się.
Nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr L.
link | zgłoś
2020-02-04
*.110.136.*
Moim zdaniem jeden z lepszych serwisów doradczych na naszym rynku. Miałem inne, podobne, ten natomiast chyba najbardziej funkcjonalny, wszystko czytelne . Myślę, że będę z niego korzystał przez dłuższy czas.
Jest ok.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie