Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Konrad Mic
link | zgłoś
2020-03-13
*.125.169.*
Jeden z bardziej profesjonalnych portali biznesowych, z których miałam sposobność korzystać. Jest wszystko co potrzebne przedsiębiorcy do prowadzenia firmy. Super sprawa, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-03-13
*.185.82.*
W razie pytań, czy wątpliwości zawsze mogę liczyć na konsultację i zawsze uzyskuję pomoc. Polecam.
Wszechstronny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata Pas
link | zgłoś
2020-03-13
*.68.44.*
Z portalu korzystam od niecałego roku. Korzystam na codzień, bo aktualnych informacji wymaga mój zawód. Wszystkie potrzebne i niezbędne dla mnie informacje tu mam na bieżąco. Polecam
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-13
*.235.53.*
Do zakupu abonamentu przede wszystkim zachęciły mnie ceny portalu, są naprawdę niewielkie, za tak bogatą zawartość merytoryczną. Współpraca z firmą dobrze się układa.
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2020-03-13
*.7.63.*
Moim zdaniem jeden z lepszych serwisów doradczych na naszym rynku. Ten serwis jest najbardziej funkcjonalny, wszystko czytelne. Na pewno będę z niego korzystał przez dłuższy czas.
Dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila C.
link | zgłoś
2020-03-13
*.7.63.*
Na portalu jest możliwość wyboru odpowiedniego pakietu dla siebie, o różnym zakresie. Można wybrać najlepszy dla siebie.
Różne pakiety
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna W.
link | zgłoś
2020-03-13
*.235.53.*
Korzystam od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Serdecznie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Malik
link | zgłoś
2020-03-13
*.43.184.*
z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy, mam zaró∑no wykupiony portal jak i przeprowadziłam już parę szkoleń.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-03-13
*.78.0.*
Firma sprawdzona. Korzystam z ich usług od 4 lat i nie miałam żadnych problemów, wszystko przebiega tak jak powinno. Wysoka jakość i obsługa klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek L
link | zgłoś
2020-03-09
*.154.235.*
Fachowe narzędzie zarówno dla firm nowopowstałych jak i tych z dłuższą historią. Ja ten serwis posiadam od początku działania mojej firmy i tak już trwa to kilka lat. Jest naprawdę świetny. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie