Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 597
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jacek Klimek
link | zgłoś
2020-03-05
*.32.136.*
Zdecydowanie najlepszy portal biznesowy na rynku, z jakim miałem styczność.
Najlepszy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka Balicka
link | zgłoś
2020-03-04
*:8776:75e4:*
Odkąd przekazałam mojej księgowej dostęp do portalu przestała mnie o wszystko podpytywać. Pewnie konsultuje się tutaj, ale na pewno jakoś sprawniej jej ta praca idzie. Myślę, że jej się przydaje, mi zresztą też. :) Polecam
dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-03-04
*.145.74.*
Na co dzień używamy tego serwisu w naszej firmie. Oprócz porad i szkoleń jest tam jeszcze dużo aktualnych przepisów i informacji, a my to musimy w naszej branży śledzić na bieżąco.
Aktualna informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-03-04
*:8776:75e4:*
Zobaczyłem ten serwis u znajomego, uzgadniał nawet moją sprawę z prawnikami. Stwierdziłem , że za tak niską opłatę, szkoda by samemu było go nie mieć. Kupiłem :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita Małka
link | zgłoś
2020-03-03
*.80.252.*
Duża ilość szkoleń w abonamencie. U nas sporo pracowników już przeszkolono, nic nie dopłacając. Super
Dużo ciekawych szkoleń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna J.
link | zgłoś
2020-03-03
*.56.202.*
Dzieki doradcy prawnemu z tej firmy wygrałam sprawę w sądzie, która ciągnęła się od dwóch lat. Super, dziekuję.
Fachowe poradnictwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Konieczny
link | zgłoś
2020-03-03
*.47.95.*
Miałem kiedyś podobny portal, ale pamiętam że dużo gorszy, na dodatek był sporo droższy. ten zdecydowanie bardziej się opłaca.
szeroki zakres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-03-03
*.222.104.*
Doradztwo profesjonalne. Bardzo wszechstronny serwis. Usług i możliwości bardzo dużo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin K.
link | zgłoś
2020-03-03
*.98.244.*
Najlepsze doradztwo jakie dotychczas miałem. szybko, sprawnie, konkretnie! polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2020-02-26
*:a7ab:75ac:*
Sprawdziłem sobie, jest niezły. Księgowa od razu kazała sobie dać hasło :) mam nadzieję, że przyda się i jej i mnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie