Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej Połciński
link | zgłoś
2020-05-06
*.238.178.*
bardzo dobra pomoc ekspertów, doradców oraz prawników.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2020-05-06
*.37.255.*
Firma oferujące portale prawne oraz szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kola
link | zgłoś
2020-05-04
*.132.116.*
Wykupiłem portal dla swoich pracowników z działu kadr oraz księgowości, są zadowoleni :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Abram
link | zgłoś
2020-04-30
*.79.98.*
Sprawdzona firma, oferująca profesjonalny portal prawny. Korzystam od niedawna i jestem bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Wolski
link | zgłoś
2020-04-30
*.94.192.*
Już w najniższym pakiecie można znaleźć szkolenia. Polecam firmę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-30
*.162.229.*
Portal nam sie faktycznie przydaje i mogliśmy też liczyć na pomoc prawną, udana współpraca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WKURZONA
link | zgłoś
2020-04-30
*.69.218.*
Oszuści i naciągacze, po rozmowie z konsultantem i zgodzie na 14 dniowy okres próbny nigdy nie otrzymaliśmy meila z danymi do aktywacji konta/logowania, za to dostaliśmy fakturę do zapłaty za coś z czego nigdy nie skorzystaliśmy. Bardzo odradzam, dużo problemów, najprawdopodobniej będziemy musieli s [rozwiń/zwiń]
OSZUSTWO
WYŁUDZANIE PIENIĘDZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-04-30
*.120.149.*
dobra propozycja portalu dla firm, sprawdziłem i zdecydowałem się na jakiś czas na abonament. Też polecam.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2020-04-30
*.239.87.*
mam serwis od kilku miesięcy i mogę go polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej K
link | zgłoś
2020-04-30
*.176.148.*
Na jednym koncie może logować się kilka osób, super bo żona też tu czasem szuka czegoś pod swoją działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolek Tarnów
link | zgłoś
2020-04-30
*.99.123.*
Korzystam z portalu, jest to dobre źródło informacji. Cena jest też w porządku, niższa niż u konkurencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2020-04-30
*.37.255.*
Kontakt z firma mam bardzo dobry. Na wszystkie maile odpowiadają sprawnie
dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna L.
link | zgłoś
2020-04-29
*.239.87.*
Korzystam obecnie z bezpłatnego okresu testowego i jestem zaskoczona jego zawartością, dużo informacji jak też wsparcia on-line.
porady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-04-29
*:51:691a:*
Dobre porady dla przedsiębiorcy, pomocni eksperci. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Kokotek
link | zgłoś
2020-04-29
*.239.87.*
Korzystam obecnie z bezpłatnego okresu testowego, duży zakres informacji jak też wsparcia on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek Gnik
link | zgłoś
2020-04-29
*.232.21.*
Korzystam obecnie z bezpłatnego okresu testowego, duży zakres informacji i wsparcia on-line.
Informacje o ulgach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Calka
link | zgłoś
2020-04-29
*:ef4:8390:*
Należę do grona stałych klientów portalu Jestem zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gala
link | zgłoś
2020-04-29
*.64.127.*
Należę do grona stałych klientów portalu Jestem zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena Podolska
link | zgłoś
2020-04-29
*.99.144.*
Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Uważam, że wszytko zrobione jest profesjonalnie i czytelnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiki
link | zgłoś
2020-04-28
*:165::*
Krutki ale prawdziwy reportaz na ich temat https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
Nów wymyslone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie