Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Antoni, Gdańsk
link | zgłoś
2020-02-24
*.202.5.*
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i stwierdzam, że jest bardzo dobry. Przedłużam na abonament.
Dobra cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Krajecka
link | zgłoś
2020-02-24
*:5398:4e05:*
Dobra firma, nie mam żadnych zastrzeżeń co do usług, które oferuje firma. Bardzo dobry, czytelny i rzetelny portal. Myślę, że na informacjach zawartych na nim można bez obaw polegać, sama już wiele razy to wypróbowałam.
Profesjonalny, rozbudowany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Olkusz
link | zgłoś
2020-02-24
*:5398:4e05:*
Fachowy portal prowadzony przez profesjonalistów. Pomoc na każdym kroku, w każdej, nawet bardzo trudnej sprawie. Polecam.
Dobre informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alek
link | zgłoś
2020-02-18
*:f8c:51b9:*
Myślę, że ten serwis jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Bezkonkurencyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad Janicki
link | zgłoś
2020-02-18
*.47.120.*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą. Mam ten serwis od dwóch miesięcy i zaglądam tu już codziennie.
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota Chojnacka
link | zgłoś
2020-02-18
*.47.120.*
Portal godny polecenia. Ja korzystam na co dzień. Szkolenia, porady prawne i inne informacje, zawsze na bieżąco i profesjonalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian L.
link | zgłoś
2020-02-18
*.24.61.*
Portal bardzo profesjonalny, korzystam głównie z porad prawnych. W sprawie którą akurat przeprowadzałem polegałem na prawnikach z portalu i jak się okazało było warto. Polecam
Dobry prawnik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stach
link | zgłoś
2020-02-18
*.165.24.*
Na portal doradczy tej firmy natknąłem się przypadkowo i zdecydowałem się go przetestować. Test wypadł pomyślnie, zdecydowałem się na abonament na ten moment najniższy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamek
link | zgłoś
2020-02-18
*.98.228.*
Serwis ten to zdecydowanie najlepszy serwis doradczy jaki miałem. Zdecydowanie go polecam.
Porady inwestycyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiolka
link | zgłoś
2020-02-18
*.32.136.*
Korzystam od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje firma. Serdecznie polecam.
Duża zawartość tematyczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie