Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kolo
link | zgłoś
2020-02-06
*.110.136.*
Stronę tego serwisu znalazłem przeszukując sieć w poszukiwaniu fachowych porad prawnych. Ponieważ była możliwość darmowego przetestowania, zdecydowałem się spróbować. Polecam poszukać na: https://www.facebook.com/SerwisInformacyjnyPolskiegoPrawa/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta L.
link | zgłoś
2020-02-06
*:a963:fbe0:*
Warto sobie sprawdzić przez okres testowy. Jest darmowy, więc super opcja. Polecam każdemu sprawdzić i samemu podjąć decyzję, czy mu się przyda, czy nie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał M.
link | zgłoś
2020-02-05
*.58.46.*
Jeden z bardziej profesjonalnych portali biznesowych, z których miałam sposobność korzystać. Jest wszystko co potrzebne przedsiębiorcy do prowadzenia firmy. Super sprawa, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada Synowiec
link | zgłoś
2020-02-05
*.216.35.*
Polecam, dobry kontakt z klientem zarówno telefoniczny jak i mailowy. Na zadane pytania bardzo szybko otrzymuję odpowiedzi i wyjaśnienia.
Fachowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika K.
link | zgłoś
2020-02-05
*.232.21.*
Jestem obecnie na etapie testowania i wydaje się to dość ciekawe. przyłączam się do opinii innych użytkowników - przydaje się.
Przydatny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kondi
link | zgłoś
2020-02-05
*:1803:31:*
Przepisy, ustawy, szkolenia, porady, e booki itd. wszystko w jednym miejscu. Naprawdę super!
Dobra treść, dobra cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-02-05
*.64.127.*
U nas w firmie portal bardzo się sprawdził, zarówno w księgowości jak i w kadrach. Pomoc ekspertów, formularze, bieżące informacje. Sporo tego za niewielkie pieniądze. Dobra cena pod linkiem: abc.prawo.link.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej B.
link | zgłoś
2020-02-04
*.47.121.*
Znalazłam tu wiele przydatnych informacji i wyjaśnień w zakresie ubezpieczenia naszej firmy oraz pracowników.
W porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil J.
link | zgłoś
2020-02-04
*.102.58.*
Skorzystałem z możliwości przeszkolenia swoich pracowników już w najniższym pakiecie. Duża oszczędność mając na uwadze tak niską kwotę abonamentu za miesiąc.
Nie wszystkie szkolenia które chciałbym zrobić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Maslak
link | zgłoś
2020-02-04
*.17.94.*
Jeden z bardziej profesjonalnych portali biznesowych, z których miałam sposobność korzystać. Jest wszystko co potrzebne przedsiębiorcy aby dobrze prowadzić swoją firmę. Super sprawa, polecam.
Dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie