Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
AGA
link | zgłoś
2023-09-13
*.11.254.*
CHĘTNIE DOŁĄCZE SIĘ DO POZWU ZBIOROWEGO TEL. 721318543
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2023-09-13
*.215.104.*
Prosze o dodanie mnie do pozwu zbiorowego tel 502788345
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2023-09-12
*.248.171.*
Również otrzymałem od nich fakturę pomimo braku chęci na podpisanie jakiejkolwiek umowy. Nie dokonywałem żadnego logowania. Przyłączam się do pozwu zbiorowego. 798521809
Brak
Wprowadzanie w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2023-09-11
*.0.91.*
Witajcie, dołączam do grona, które opisywana firma próbuje oszukać :) Chętnie wezmę udział w pozwie zbiorowym. Z kim się kontaktować? Tel do mnie: 509578466
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2023-09-01
*.157.113.*
Zwykli oszuści - absolutnie nie płacić - brak podstaw prawnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PP
link | zgłoś
2023-08-31
*.177.150.*
Proszę o dodanie również mojej sprawy. 510 465 505
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anastazja
link | zgłoś
2023-08-30
*.147.108.*
Z kim się skontaktować, aby dołączyć do pozwu zbiorowego ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2023-08-19
*.147.13.*
Wystarczy napisać pismo takie jak tutaj https://radcaprawnybochnia.pl/wprowadzenie-w-blad-przez-telemarketera-co-robic/ i przysyłają korektę faktury na 0 zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sprawiedliwość
link | zgłoś
2023-08-18
*:b7b7:cc81:*
Ludzie po co te płaczę i jęki. Napiszcie razem do MSW list z opisem jak się pieniądze zarabia w Polsce i to w majestacie prawa. Jesteśmy przed wyborami to pomoże. Może Pan były funkcjonariusz MO zacznie się bać bo to on jest szefem tego kretu. Czuwaj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2023-08-11
*.12.99.*
https://doradztwoprawne.org/2023/03/praktyki-sipp-epir-pl-czyli-o-tym-jak-przez-nieuwage-mozna-poniesc-niechciane-oplaty/#more-651
brak
wyłudzenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola
link | zgłoś
2023-08-11
*.1.90.*
Proszę dołączyć mnie do pozwu albo udzielić pomocy jak się z nimi rozprawić. 576268253
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2023-08-08
*.36.242.*
Dzień dobry ,chętnie przystąpię do pozwu zbiorowego tel 502741780
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikodem
link | zgłoś
2023-08-07
*.73.6.*
Witam, też miałem problem z tą firmą. Podobnie jak wszyscy zgodziłem się na okres testowy, a potem, po jakimś czasie dostałem fakturę. Nie płaćcie. Ja skontaktowałem się z prawnikiem i napisał dla mnie pismo i po tygodniu od wysłania im tego pisma dostałem od nich korektę faktury. Zainteresowa [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IRENEUSZ
link | zgłoś
2023-07-31
*.29.84.*
CHĘTNIE DOŁĄCZE DO POZWU ZBIOROWEGO NR.TEL.600021454
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2023-07-31
*.116.216.*
Bardzo chętnie dołączę się do pozwu zbiorowego przeciwko tej firmie oszustów mój nr tel 784393554
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WALDEMAR
link | zgłoś
2023-07-30
*.33.232.*
chce dołaczyc do pozwu zbiorowego 501687700
zadne
tylko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aduro
link | zgłoś
2023-07-30
*.238.132.*
Witam pozew zbiorowy przeciwko firmie Epir POLSKIE PRAWO chce złozyc kolejny prosze o info. jezeli ktos chce dołączyc i nie płacic za oszustwo 668147742
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2023-07-30
*:4783:ec66:*
Firma byłego policjanta. Wpisujcie się na ich stronie w Google opinie. Żeby przestrzec ludzi. Bo takie praktyki w kraju Prawa i Sprawiedliwości nie mogą mieć miejsca. Mam nadzieję, że Pan Ziobro zrobi porządek z tymi ludźmi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stusba
link | zgłoś
2023-07-25
*:46:c2bb:*
Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego 600224843
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Volha
link | zgłoś
2023-07-25
*.5.210.*
Równie dostałam w tym roku fakturę i opłaciłam. Ale przez rok znów otrzymałam fakturę za 3 miesięczny okres wypowiedzenia. Poproszę dołożyć się do pozwu zbiorowego. Moj nr tel. 577 628 491
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie