Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michalik, Niżne
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.228.*
często tu zaglądam, jak tylko mam chwilę. Bardzo dużo dowiedziałem się na temat tarczy antykryzysowej. Dowiedziełem jak powysyłać wnioski i pieniądze na koncie po kilku dniach. Tak, że super, polecam!
informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karusel36
link | zgłoś
2020-12-21
*.32.136.*
kilka szkoleń w abonamencie, bardzo dobry pomysł, że nie trzeba płacić za każde z osobna i można przeszkolić wiele osób. Przy dużej liczbie pracowników jest to naprawdę duża oszczędność
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamczyk
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.255.*
Uważam, że jakościowo portal bardzo interesujący. Cenowo tez wydaje mi się atrakcyjnie, w porównaniu do innych. W zakres wchodzi kilka bardzo ciekawych usług. Moge śmiało polecić potrzebującym doradztwa przedsiębiorcom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jmtech, Wilczyce
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.244.*
polecam szkolenia, ciekawa forma. na koniec otrzymaliśmy certyfikat ukończenia. Na pewno zrobimy sobie jeszcze pozostałe, tym bardziej, ze wszystkie w abonamencie. Szkolimy wszystkich pracowników
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domus, Rzeszów
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.253.*
Korzystam z informacji na Sipp.pl i wydaje mi się, że przy tej ilości funkcji i możliwości jakie ten portal oferuje, cena jest bardzo atrakcyjna. Inne portale, które przeglądałem są zdecydowanie droższe, więc nie widzę powodu, żeby tam przepłącać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna K
link | zgłoś
2020-12-21
*.141.162.*
Jeśli odwieszę działalność w przyszłym roku to skorzystam z abonamentu. Widzę że jest sporo chwalących sobie ten portal klientów. W zasadzie przy tej cenie, to się nie dziwię, bo tez jestem na tak
ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Januszycki
link | zgłoś
2020-12-21
*.1.90.*
Pomoc prawna, którą tu otrzymałem okazała się skuteczna, więc w przyszłości jeśli będzie trzeba, też tu będę się doradzał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sekcja kontroli
link | zgłoś
2020-12-16
*:54a1:a07b:*
Pracodawco, pamiętaj że nasz administrator weryfikuje wszystkie twoje działania. W przypadku zarchiwizowania wpisu zgodnego z regulaminem zostanie on przywrócony. Zgodnie z umową w przypadku zbyt częstego nadużywania tej funkcjonalności, dostęp do konta zostanie zablokowany. Nasze doświadczenie dowo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamis134
link | zgłoś
2020-11-16
*.99.123.*
Dobre usługi on - line w dobrej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z. Boniecki
link | zgłoś
2020-11-16
*.89.160.*
Obecnie testuję i wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kropla B
link | zgłoś
2020-11-16
*.91.18.*
Bardzo fajna promocja serwisu pod abc.prawo.link, super cena.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mundek
link | zgłoś
2020-11-16
*.79.98.*
portal działa szybko sprawnie, jest przejrzysty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaa
link | zgłoś
2020-11-16
*.239.222.*
Portal zdecydowanie ułatwia prowadzenie swojej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krimik
link | zgłoś
2020-11-16
*.94.192.*
Myślę, że każdy przedsiębiorca może tu znaleźć coś dla siebie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wachowski
link | zgłoś
2020-11-16
*.162.229.*
osobiście polecam szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldi&Waldi
link | zgłoś
2020-11-16
*.232.21.*
naprawdę fajny portal, nie mam żadnych zarzutów co do jego funkcjonowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek K
link | zgłoś
2020-11-16
*.81.208.*
Zdecydowałem, że sprawdzę sobie to.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAŁGORZATA
link | zgłoś
2020-11-16
*.206.244.*
Masakra!!!! Wielkie oszustwo finansowe!!! A wszystko w majestacie prawa. I jeszcze te opinie..... Wszystkie super, ciekawe kto je pisał.
brak
DROGO!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamila988
link | zgłoś
2020-11-12
*.192.243.*
Korzystam właśnie z wersji próbnej i jestem bardzo zadowolony polecam z czystym sumieniem, za kilka dni kończy mi się okres próbny i na pewno nawiąże dalszą współprace z nimi https://sipp.pl/
tani
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Migas
link | zgłoś
2020-10-20
*.132.116.*
jeśli mam jakiekolwiek pytanie, zawsze uzyskuję szczegółową odpowiedź. Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie