Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hania Polok
link | zgłoś
2020-06-12
*:7320:d67e:*
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystkim ten portal. Uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja będę korzystać z niego tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hyik18
link | zgłoś
2020-06-12
*.141.162.*
Można wybrać odpowiedni pakiet z trzech różnych z różnymi możliwościami i funkcjami. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pamka < Opole
link | zgłoś
2020-06-12
*.149.250.*
Serwis okazał się dla nas niezbędny. Korzystamy z porad prawnych on-line oraz informacji na temat możliwości inwestycji
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wdward G.
link | zgłoś
2020-06-12
*.149.255.*
Portal niesamowicie pomógł mi podczas zakładania własnej działalności gosposarczej jak i później w kolejnych etapach.
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alamo, Rzeszów
link | zgłoś
2020-06-12
*.149.253.*
Wysoka jakość usług, mogę go polecić. Bardzo dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
makra139
link | zgłoś
2020-06-12
*.191.235.*
Korzystałam ze szkolenia oferowanego przez firmę, było bardzo profesjonalnie przeprowadzone. Jestem zadowolona. Korzystna cena, logując się przez Facebook.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konecka
link | zgłoś
2020-06-05
*.99.144.*
Można korzystać z tego narzędzia na wielu polach, szeroki zakres pomocy od pomocy prawnej, po oświatę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciechowski
link | zgłoś
2020-06-05
*:4fbd:ef90:*
Moim zdaniem bardzo profesjonalny portal biznesowy. Wiele ciekawych funkcji, łącznie ze szkoleniami i poradami. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-06-04
*.58.46.*
Bardzo fachowy portal, przeglądamy go codziennie z rana wraz z żoną :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksander
link | zgłoś
2020-06-04
*.216.35.*
Bardzo duza baza artykułow
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie