Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anonim
link | zgłoś
2022-04-22
*.142.193.*
Oszuści. Telemarketer poleca bezpłatny portal na 14 dni, po tym okresie człowiek dostaje fakturę na 2000 zł za 12 miesięczny dostęp do portalu, bo w ciągu 14 dni mógł zrezygnować z .... tu pytanie z czego, jak się do niczego nie zobowiązał. Naciągactwo, wiele negatywnych opinii w sieci, dziennikarz [rozwiń/zwiń]
Oszuści, naciągacze, żerują na ludzkiej nieuważności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zły
link | zgłoś
2022-04-20
*.173.147.*
OSZUŚCI.. Uważajcie, wymagają dużych kwot abonametowych, za ogólnodostępną wiedzę w internecie. Bardzo wielki problem z wypowiedzeniem umowy. Firma nie współpracuje jedynie chce pieniedzy..
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maj
link | zgłoś
2022-03-31
*.146.59.*
Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
El.
link | zgłoś
2022-03-31
*.28.188.*
Portal bardzo przydał mi się podczas zakładania własnej działalności gospodarczej, kiedy nie wiedziałem za wiele o prowadzeniu biznesu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ren
link | zgłoś
2022-03-28
*.47.239.*
udzielają prawa sami działają na zasadzie telemarketerów łapiących frajerów. Dzwonią z informacją ,że po 2 tygodniach oddzwoni,czy podoba się,nie informując ,że te 2 tyg to czas na rezygnację samemu,nie zrobisz płacisz ponad 1tys mc. Wstyd panowie prawnicy udzielacie porad sami nie umiecie posprząta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2022-03-22
*.173.112.*
Treść przesłanego regulaminu i deklaracji telemarketera co do sposobu rozwiązania umowy i okresu próbnego są rozbieżne. Naciąganie naiwnych :-(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-01-13
*:f6e:1bbe:*
Korzystam z usług firmy od 2018, bardzo dużo wiedzy i informacji, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tar4
link | zgłoś
2021-11-04
*.235.142.*
Jestem stałym klientem i jak najbardziej polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patrycja
link | zgłoś
2021-11-04
*.95.109.*
korzystam z różnych produktów, ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2021-11-04
*.68.44.*
Często korzystam z porad prawnych, które mam w cenie, finansowo wychodzi super. Nie mam uwag.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mir.
link | zgłoś
2021-11-04
*.68.32.*
plus za kontakt z klientem, oferty dopasowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-11-04
*.89.163.*
Pracuję w większej firmie, u nas się to sprawdza. Księgowe i kadrowe też zadowolone:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2021-11-04
*.102.16.*
Jestem zadowolony, fajne usługi, dużo oferują w formie jednego abonamentu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jai Mai
link | zgłoś
2021-10-14
*.47.3.*
WIDAĆ że opinie pisane na zamówienie UWAGA na ten PORTAL SERWIS INFORMACYJNY POLSKIEGO PRAWA. OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jai Mai
link | zgłoś
2021-10-14
*.47.3.*
UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnie to zwykli naciągacze. Co innego obiecywali przez telefon potem przesłali maile o zupełnie innej treści. Minął okres testowy i przeszedł od razu na 1 rok bez możliwości rezygnacji. Po próbie wyjaśnienia mam do zapłaty prawie 2000 PLN bez możliwości żadne [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2021-09-21
*.148.72.*
Dla mnie jako kadrowej portal bardzo się przydaje, często tu sięgam, zarówno po aktualne przepisy, jak i różnego rodzaju druki. Poleciłam też znajomym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ty
link | zgłoś
2021-09-21
*.238.178.*
Skorzystałem z okresu testowego portalu i jestem pod wrażeniem. Bardzo przydały mi się porady prawne on-line. Mam zamiar przejść na abnonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
L.L.
link | zgłoś
2021-09-21
*.209.51.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero stawiających nowe kroki w biznesie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2021-09-21
*.235.142.*
Z ciekawości sprawdziłam zawartość w okresie darmowym, testowym. Mogę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, ponieważ jest to naprawdę dobry portal doradczy. Jak najbardziej polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-09-21
*.103.98.*
Należę do grona stałych klientów. Jestem w 100% zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno. Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie