Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agata Wójcik
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.250.*
Bardzo dobre rozwiązanie dla przedsiębiorców, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kmimchi Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.255.*
Portal bardzo sprawdza się podczas zakładania własnej działalności gospodarczej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amadeusz KaliK
link | zgłoś
2021-03-04
*.141.162.*
Przejrzysty portal, jasne interpretacje, nie mam żadnych uwag.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dom Baski Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-03-04
*.176.86.*
Z ciekawości sprawdziliśmy zawartość w okresie darmowym, testowym. Mogę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, ponieważ jest to naprawdę dobry portal doradczy. Jak najbardziej polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga_cja
link | zgłoś
2021-03-03
*.123.181.*
UWAGA OSZUŚCI. Stanowczo odradzam jakąkolwiek współpracę z portalem. Firma balansując na granicy prawa zachęca do złożenia zamówienia na dostęp do portalu. Darmowy dostęp przedłuża się automatycznie po 14 dniach i wypowiedzenie umowy jest obwarowane takimi obostrzeniami, że prawie niemożliwe. Doda [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CE
link | zgłoś
2021-02-17
*.248.62.*
Nie daj się naciągnąć. Dokładnie czytaj regulamin, ja tego nie zrobiłem, bo nie starczyło mi czasu i mam teraz poważny problem. Jeżeli się zgodziłaś/zgodziłeś to zrezygnuj przed upływem 2 tygodni. Jeżeli nie tego nie zrobisz, to czekają niebotyczne faktury.
0
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-02-13
*.146.228.*
ZAPRASZAM na grupę - dużo informacji o tej firmie się tam znajduje https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
precz z oszustami
link | zgłoś
2021-01-25
*.31.155.*
oszuści, nie wysyłać żadnych sms-ów o tresci TAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J. Jakubczak
link | zgłoś
2021-01-25
*.1.90.*
Doradztwo prawne na dobrym poziomie, bardziej się opłaca abc.link niż prawnik na etacie, polecam
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Kawacka
link | zgłoś
2021-01-25
*.149.250.*
Nie raz już mi się przydał portal tej firmy, z pomocą porad księgowych sama sobie prowadzę rozliczenia.
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krt, Opole
link | zgłoś
2021-01-25
*.104.194.*
Nasza firma współpracuje z Sipp.pl już od początku roku i z pewnością ta współpraca będzie jeszcze trwała. Ogólnie serwis bardzo nam się przydaje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wach&Wach Sp. z.o o.
link | zgłoś
2021-01-25
*.98.228.*
Współpraca od kilku lat przebiega bez zarzutu. Dobry kontakt z firmą, brak uwag. Firma godna polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jula143
link | zgłoś
2021-01-25
*.32.136.*
Moja opinia o Serwis Informacyjny Polskiego Prawa jest bardzo pozytywna, polecam każdemu niezdecydowanemu!
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kwaki, Wałbrzych
link | zgłoś
2021-01-25
*.149.255.*
Korzystaliśmy w firmie ze szkoleń na abc.prawo.link. Przeszkoliłem siebie oraz kilku pracowników, polecam.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Imach, Gliwice
link | zgłoś
2021-01-25
*.98.244.*
dużo aktualnych informacji, są szkolenia i dobre porady inwestycyjne. Skłaniam się do przejścia na abonament.
porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalska
link | zgłoś
2021-01-25
*.91.31.*
Testowałam przez dwa tygodnie i uważam, że warto go mieć i ja też decyduję się na abonament, na pewno na rok.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
D. Paluch
link | zgłoś
2021-01-25
*.149.253.*
Dotychczas korzystałam z innego serwisu. Po zapoznaniu się z zawartością tego, mam plan zmienić swój na abc.prawo.link
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariolka
link | zgłoś
2021-01-09
*.173.8.*
Jak można w tak bezczelny sposób naciągać ciężko pracujących przedsiębiorców to wiedza tylko firmy: 1. Serwis Informacyjny Polskiego Prawa 2. Business Management 3. Centrum Innowacji Kierowane przez Pana Dariusza Rz. Nie mają nic do zaoferowania, nie mają pojęcia o prawie polskim, a każą sob [rozwiń/zwiń]
Brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Walory Michnik
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.250.*
Moja opinia o portalu jest pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo, przegladam bardzo często, jeśli mam możliwość, to codziennie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nicek49
link | zgłoś
2020-12-21
*.104.194.*
Jak najbardziej przychylam się do pozytywnej opinii na temat doradztwa prawnego. Bardzo dobrze rozwiązali temat.
prawnik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie