Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 597
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michalik, Niżne
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.228.*
często tu zaglądam, jak tylko mam chwilę. Bardzo dużo dowiedziałem się na temat tarczy antykryzysowej. Dowiedziełem jak powysyłać wnioski i pieniądze na koncie po kilku dniach. Tak, że super, polecam!
informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karusel36
link | zgłoś
2020-12-21
*.32.136.*
kilka szkoleń w abonamencie, bardzo dobry pomysł, że nie trzeba płacić za każde z osobna i można przeszkolić wiele osób. Przy dużej liczbie pracowników jest to naprawdę duża oszczędność
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamczyk
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.255.*
Uważam, że jakościowo portal bardzo interesujący. Cenowo tez wydaje mi się atrakcyjnie, w porównaniu do innych. W zakres wchodzi kilka bardzo ciekawych usług. Moge śmiało polecić potrzebującym doradztwa przedsiębiorcom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jmtech, Wilczyce
link | zgłoś
2020-12-21
*.98.244.*
polecam szkolenia, ciekawa forma. na koniec otrzymaliśmy certyfikat ukończenia. Na pewno zrobimy sobie jeszcze pozostałe, tym bardziej, ze wszystkie w abonamencie. Szkolimy wszystkich pracowników
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kronoszek
link | zgłoś
2020-12-21
*.91.31.*
interesujące rozwiązanie prawne. Myslę, że warto za ta cenę mieć coś takiego w firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domus, Rzeszów
link | zgłoś
2020-12-21
*.149.253.*
Korzystam z informacji na Sipp.pl i wydaje mi się, że przy tej ilości funkcji i możliwości jakie ten portal oferuje, cena jest bardzo atrakcyjna. Inne portale, które przeglądałem są zdecydowanie droższe, więc nie widzę powodu, żeby tam przepłącać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna K
link | zgłoś
2020-12-21
*.141.162.*
Jeśli odwieszę działalność w przyszłym roku to skorzystam z abonamentu. Widzę że jest sporo chwalących sobie ten portal klientów. W zasadzie przy tej cenie, to się nie dziwię, bo tez jestem na tak
ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Januszycki
link | zgłoś
2020-12-21
*.1.90.*
Pomoc prawna, którą tu otrzymałem okazała się skuteczna, więc w przyszłości jeśli będzie trzeba, też tu będę się doradzał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamis134
link | zgłoś
2020-11-16
*.99.123.*
Dobre usługi on - line w dobrej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z. Boniecki
link | zgłoś
2020-11-16
*.89.160.*
Obecnie testuję i wydaje mi się że warto wziąć na abonament bo jest bardzo dużo usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie