Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 636
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Polecam
link | zgłoś
2020-01-10
*.162.229.*
Zadzwoniła do mnie pani na początku roku, że jest teraz oferta noworoczna, gdzie za fajną cenę i ponoc dluższy okres próbny można wykupić portal. Korzystam narazie od paru dni i uważam, że portal jest naprawde dobry. Znalazłem tu wiele przydatnych info z gospodarki. Polecam
fajny portal
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xyz
link | zgłoś
2020-01-10
*.95.109.*
Korzystałem z pomocy tej firmy przy rejestracji pracowników z poza unii europejskie, pomogli w całej procedurze. Polecam, choć tanio nie było, to było warto. Jestem świeżo po kontroli krzyżowej z urzędów, wszystko ok, a mam zatrudnione 30 osób z 4 państw z poza UE, Warto
wiedza doświadczenie
wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PawelTworkowski
link | zgłoś
2020-01-10
*.235.142.*
Skorzystałem z promocji noworocznej. Polecam, spotkanie z poleconym konsultantem odbyło się w ciągu 48h . Wszystko ok. Kryzys zażegnany :)
Dyskrecja Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mixmedia
link | zgłoś
2020-01-10
*.134.21.*
Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena Wilczyńska
link | zgłoś
2020-01-09
*:fe03:704d:*
Portal naprawdę w świetnej cenie, tym bardziej, że w ramach jednego abonamentu korzysta zarówno mój mąż, jako właściciel firmy i ja, jako kadrowa w dużej międzynarodowej firmie. Zarówno dla męża, jak i dla mnie serwis ten jest codziennym narzędziem w naszej pracy i nie wyobrażam sobie już go nie mie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2020-01-09
*:a6c5:c552:*
Znalazłem w serwisie wszystkie aktualizacje dotyczących mojej firmy przepisów na 2020 rok. Myślę, że zaoszczędziłem sporo czasu na niepotrzebnych wizytach w Urzędach, bo są też interpretacje urzędów. Temat, który mnie nurtował skonsultowałem i wyjaśniłem jeszcze z doradcą. Super sprawa, naprawdę pol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-01-09
*:6868:3800:*
Jako długoletnia księgowa mogę powiedzieć, że często zaglądam do tego portalu aby się wspomóc, czy skonsultować jakiś temat. Myślę, że mogę polecić portal. Dla mnie okazał się bardzo przydatny, więc przedłużyłam bez żadnego zastanowienia. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateus821
link | zgłoś
2020-01-09
*.162.229.*
Zadzowniła do mnie Pani celem udostępnienia portalu, przetestowałem i zdecydowałem się na zakup . Pozdrowienia dla Pani Joanny P :)
miła pani :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adsads
link | zgłoś
2020-01-09
*.232.21.*
Promocja Noworoczna na pakiet inforamcji + konsultant telefoniczny. Dobre warunki polecam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JacekP33
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Polecam usługi tej firmy. Skorzystałem dziś z ich promocji na aktualizacje przepisów prawnych 2020 . Warto !!!
drukowane przepisy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Księgowość24Expert
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Odebrałam właśnie aktualizacje przepisów w formie drukowanej z którch nasze biuro korzysta od 2011 roku. Nie rozumiem opinii niektórych osób tutaj zgromadzonych. Czytajcie regulaminy zamiast wylewać swoje żale. Ja każdemu ze swojej strony mogę polecić Serwis Informacyjny Polskiego Prawa w kwestii [rozwiń/zwiń]
Stała współpraca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek1988
link | zgłoś
2020-01-09
*.99.144.*
Kupiłem w promocyjnej cenie wejście na konferencję dla biznesu. Jestem klientem firmy o 2017
dużo informacji , poziom obsługi, profesjonalne podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina Dyczak
link | zgłoś
2020-01-09
*.173.40.*
Firma pomogła mi w przejściu procedury zastrzeżenia znak towarowego. Szybki i sprawnie , za rozsądne pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomex
link | zgłoś
2020-01-09
*.1.90.*
Polecam dobry kontakt, szybka pomoc
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Róż
link | zgłoś
2019-12-12
*.173.32.*
Skorzystałem z promocji black friday na aktualizacje, 10% oszczedności w skali roku wyszło, jakby ktoś chciał to w tej cenie do świąt mają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ka_ja
link | zgłoś
2019-12-11
*.193.243.*
Ludzie przecież macie mózgi - skoro portal działa od lat to znaczy, że wszystko prawnie ok i to nie wina portalu, że nie słuchacie, nie czytacie, nie rozumiecie co ktoś Wam tłumaczy i na co się decydujecie. Może zamiast wypisywać żale i siebie ośmieszać to korzystajcie z tego za co zapłaciliście.
dostęp do specjalistów i dokumentów, druków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-12-11
*.1.90.*
Kożystam z usług tej firmy od 2007 roku, wiele spraw pomogli mi rozwiązać, nie rozumiem skąd negatywne opinie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Otrzymałam telefon z firmy w dniu wczorajszym, ale z tego co pamiętam, wyraźnie miałam zaznaczone, w razie braku chęć korzystania po teście, powinnam sama zrezygnować. To też przeczytałam w regulaminie, z którym się od razu zapoznałam. Nie widzę tu żadnego oszustwa.. Jeszcze nie przejrzałam wszystki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izydor
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Ja ogólnie jestem zadowolony ze współpracy. Też miałem możliwość dwutygodniowego testu, ale, że świadomie rozmawiałem z konsultantką, wiedziałem, że powinienem się choć raz zalogować, przejrzeć i ewentualnie zrezygnować. Zalogowałem się, sprawdziłem i podjąłem decyzję, że to mi się przyda. Pozdrawia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-12-02
*:ed5a:7c86:*
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i jestem pod wrażeniem wiedzy osób które go tworzą. Na pewno przedłużę na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Ja swój dzień pracy rozpoczynam od przeglądnięcia portalu. Co dzień nowe mam aktualne informacje, jak coś przeoczę dostaję informację na Newsletterze, więc jestem na bieżąco. Planuję w najbliższej przyszłości skorzystać ze szkoleń, bo też widzę tu taką mozliwość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Mogę polecić wszystkim ten portal, ponieważ uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja na pewno będę z niego korzystać tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Odkąd korzystam z reklamy na portalu nawiązałem wiele nowych kontaktów biznesowych. Sporo informacji na temat Vat-u, ubezpieczeń, podatków i finansów. Jeśli mam jakiekolwiek pytanie do eksperta to zawsze uzyskuję pełną, profesjonalną odpowiedź. Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero rozpoczynają działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Bardzo profesjonalny portal, wszystko jest przejrzyste i czytelne, a przede wszystkim zawiera rzetelne informacje. Naprawdę portal godny polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Portal bardzo profesjonalny. Często korzystam z porad prawnych. W sprawie którą akurat przeprowadzałem nie zatrudniałem już dodatkowo prawnika, polegałem na prawnikach z portalu i opłaciło się. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleg
link | zgłoś
2019-11-25
*:f521:bff7:*
Otworzyłem firmę ponad rok temu i jako cudzoziemiec myślałem, że nie będzie mi łatwo. Pomimo tego, że zatrudniłem księgową, nie czułem się pewnie. Skorzystałem z oferty telefonicznej próby portalu i powiem szczerze, że od tej pory z pomocą ekspertów zacząłem rozwijać skrzydła. Wiele decyzji tu konsu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol W.
link | zgłoś
2019-11-24
*:b00c:70c1:*
Moim zdaniem portal ciekawy, szczególnie opcja porad prawnych. Skorzystałem już kilka razy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miek
link | zgłoś
2019-11-23
*:ea9f:9535:*
Znalazłem ten portal w sieci sam, nikt do mnie nie dzwonił, a szkoda, bo szukałem czegoś takiego już wcześniej. Założyłem konto przez internet, wcześniej zapoznawszy się z regulaminem. Wszystkie warunki tam są, więc uważam, że po prostu wystarczy to przeczytać, żeby nie było zaskoczenia. Mi się port [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Bardzo dobry portal prawny, z fachową obsługą, konkretnymi informacjami i poradami, zarówno w zakresie prawa, jak i inwestycji. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Posiadam ten portal od dwóch lat i przyznam, że jestem bardzo zadowolona. Przed tym, jak zdecydowałam się na zakup przeczytałam też dokładnie regulamin, gdzie wszystkie zasady współpracy są dokładnie opisane. Jestem zadowolona zarówno z usług, które oferuje serwis, jak również z kontaktu z firmą, na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Obecnie testuję serwis, chyba od tygodnia. W trakcie rozmowy telefonicznej zostałem zaproszony na stronę portalu i sam wypełniałem formularz zgłoszeniowy. Zostałem też poinformowany o fakcie, że w razie jeśli nie byłbym zainteresowany abonamentem, trzeba zrezygnować w okresie testu. Nie wydaje mi si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Do mnie zadzwonił konsultant z informacją o możliwości bezpłatnego dwutygodniowego przetestowania tego portalu. Zostałem poinformowany również o tym, że jeśli nie będę chciał korzystać po tym okresie, muszę z trakcie tych dwóch tygodni sam zrezygnować. Konsultant powtarzał to chyba ze trzy razy. Ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaka
link | zgłoś
2019-07-12
*:::*
Korzystam z portalu, który oferuje Serwis Informacyjny Polskiego Prawa. Wiele ciekawych artykułów, przydatne informacje
dobry kontakt z klientem
firma nie jest otwarta w weekendy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-07-09
*.139.30.*
Serdecznie polecam, wysoka jakość świadczonych usług
atrakcyjna cena, ciekawe artykuły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sipp
link | zgłoś
2019-06-27
*:2696:52f3:*
ABC to jeden z najlepszych portali informacji fachowej w Polsce. Dostarczamy informacji prawno-finansowych dla różnych grup zawodowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie