Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Stanisław
link | zgłoś
2020-02-07
*.64.127.*
Kupiliśmy do naszej firmy ten portal doradczy i nie żałujemy zakupu.
Bardzo dobry zakup
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2020-02-07
*:261b:60da:*
Portal taki miała moja znajoma i bardzo chwaliła. Jej się bardzo przydaje, więc ja również się zdecydowałam. Na razie rozpoczynam współpracę od szkoleń dla załogi.
Świetne szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart Nac
link | zgłoś
2020-02-07
*:261b:60da:*
Fachowy portal, fachowe informacje i obsługa. Jestem bardzo zadowolony.
Na plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek K.
link | zgłoś
2020-02-07
*.32.136.*
Dobrze, że serwis jest wielostanowiskowy. Na jednym koncie może logować się kilka osób, o czym też warto wiedzieć, bo może się przydać. Ja mam w pracy, żona w domu :)
Przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2020-02-07
*.98.244.*
Jestem aktualnie na etapie testowania tego serwisu, więc niewiele mogę powiedzieć, ale wydaje mi się być ciekawy. Jest dużo aktualnych informacji, są szkolenia i dobre porady inwestycyjne. Skłaniam się do przejścia na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina L.
link | zgłoś
2020-02-07
*.98.228.*
W promocji facebookowej na ten serwis udało mi się go wziąć po bardzo fajnej cenie. Na pewno się opłaca, bo taka pomoc z pewnością się przyda. Ja jestem bardzo zadowolona, bo mam od niedawna a skorzystałam już bardzo dużo. Polecam
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-02-07
*:f572:fb3f:*
Tego typu serwis doradczy przydaje się każdym etapie prowadzenia działalności. Bardzo pomocne okazały się dla mnie porady prawne i możliwość korzystania z nich bez żadnego limitu, więc często z tego korzystam. Do tego zawsze aktualne informacje. Jest naprawdę dobry. Polecam.
Dużo możliwości i funkcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krotoszyn W.
link | zgłoś
2020-02-06
*:50d9:7640:*
Z portalu korzystam od niecałego roku. Korzystam na codzień, bo aktualnych informacji wymaga moja profesja. Wszystkie potrzebne i niezbędne dla mnie informacje tu mam na bieżąco. Polecam
Bardzo fajny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2020-02-06
*.131.178.*
W razie jakichkolwiek pytań, czy wątpliwości zawsze mogę liczyć na konsultację i zawsze uzyskuję pomoc. Polecam
Dobra pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef Kocek
link | zgłoś
2020-02-06
*:a963:fbe0:*
Na tym portalu właśnie otrzymałem satysfakcjonujące wyjaśnienia i dokładne odpowiedzi, generalnie znalazłem wszystko czego szukałem w kwestii mojej branży. Polecam.
Dużo informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie