Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paulina Młyńska
link | zgłoś
2020-02-25
*.47.81.*
Polecam portal. Już w bezpłatnym okresie testowym przeszkoliłem część załogi oraz otrzymałem wiele korzystnych informacji z zakresu doradztwa. Przedłużyłem na abonament i nadal cały czas z niego korzystam.
Bardzo dużo informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-02-25
*.79.19.*
Jako księgowa z długoletnim stażem lubię się dodatkowo wspierać nową wiedzą. Tu znalazłam wszystko czego mi potrzeba, od możliwości konsultacji zagadnień, po aktualne wymogi, jak też sporo różnego rodzaju druków. Polecam ten portal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2020-02-25
*.47.81.*
Polecam ten. Już w bezpłatnym okresie testowym przeszkoliłem część załogi oraz otrzymałem wiele korzystnych informacji z zakresu doradztwa. Przedłużyłem na abonament i nadal cały czas z niego korzystam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pozew zbiorowy
link | zgłoś
2020-02-24
*:55c6:dc81:*
Wszystkich zainteresowanych pozwem zbiorowym proszę o kontakt mail [email protected] Jestem w stanie wykazać nieprawidłowości w procesie zawierania umowy.
brak
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wika
link | zgłoś
2020-02-24
*:5398:4e05:*
Bardzo jestem zadowolona z usług jakie są oferowane przez firmę, naprawdę dobry portal.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-02-24
*:5398:4e05:*
Moja firma ma siedzibę za granicą, więc nie podejrzewałem, że taki portal może mi w czymś pomóc, bo w każdym kraju inne przepisy. Otóż okazało się, że się myliłem, bo informacje, które tu znalazłem są na czasie i dotyczą również firm działających poza granicami kraju.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek Walach
link | zgłoś
2020-02-24
*.23.144.*
Do skorzystania przede wszystkim zachęciły mnie ceny które oferują dla małych firm i rzeczywiście nasza współpraca dobrze sie układa.
Niedrogi, dobry
Nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2020-02-24
*.165.24.*
Myślę, że za tak niewielką cenę warto się zdecydować na takie usługi świadczone drogą on-line. Miesięczny abonament tego serwisu kosztuje dużo mniej niż jedna porada prawna mojego dotychczasowego prawnika.
Dobry i tani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad W. Wrocław
link | zgłoś
2020-02-24
*.98.244.*
Jak najbardziej polecam serwis. Rzetelne informacje na czasie, które można wdrożyć. U nas się to sprawdziło. Ostatnio zmieniliśmy abonament na ten najbardziej obszerny, warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek K.
link | zgłoś
2020-02-24
*.91.31.*
Przeczytałem sporo pozytywnych opinii o tej firmie, serwis przeglądnąłem i decyduję się na niego, myślę, że się opłaca.
Podoba mi się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria Piotrowska
link | zgłoś
2020-02-24
*.165.136.*
Moje biuro korzysta już od pół roku z usług i na pewno chętnie taką owocną współprace przedłużymy. Polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Krajecka
link | zgłoś
2020-02-24
*:5398:4e05:*
Dobra firma, nie mam żadnych zastrzeżeń co do usług, które oferuje firma. Bardzo dobry, czytelny i rzetelny portal. Myślę, że na informacjach zawartych na nim można bez obaw polegać, sama już wiele razy to wypróbowałam.
Profesjonalny, rozbudowany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Olkusz
link | zgłoś
2020-02-24
*:5398:4e05:*
Fachowy portal prowadzony przez profesjonalistów. Pomoc na każdym kroku, w każdej, nawet bardzo trudnej sprawie. Polecam.
Dobre informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2020-02-22
*.136.137.*
Uwaga. To oszustwo!!!!
Brak
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerry
link | zgłoś
2020-02-22
*.26.209.*
Oszuści! Przeczytajcie to: https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/531315,udawany-prawnik-z-internetu.html
brak
mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerry
link | zgłoś
2020-02-22
*:6f4b:9cb4:*
UWAGA UWAGA UWAGA NA OSZUSTÓW !!!! Typowi naciągacze. Na stronie nic wartościowego nie ma a wszystko co tam jest można bezpłatnie wyguglować w necie za darmo. 2 dyg darmowego dostępu a jak zapomnicie wypowiedzieć umowy to 1600 ale można nie płacić i później iść na ugodę to zmniejszają około 30% N [rozwiń/zwiń]
brak
całe mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaa
link | zgłoś
2020-02-21
*.173.64.*
Metoda naganiania na abonament jest typowa dla naciagaczy . Daja 2 - tyg darmowy dostep a jak nie anulujesz w tym czasie wrzucaja klienta na maksymalny pakiet 1600 pln . Malo tego jak juz zlapali naiwnego to jezeli chcesz zrezygnowac to każa ponownie zaplacic :-) Tresc bez rewelacji , typowe lap [rozwiń/zwiń]
Brak
Zawyzona cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alek
link | zgłoś
2020-02-18
*:f8c:51b9:*
Myślę, że ten serwis jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Bezkonkurencyjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad Janicki
link | zgłoś
2020-02-18
*.47.120.*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą. Mam ten serwis od dwóch miesięcy i zaglądam tu już codziennie.
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota Chojnacka
link | zgłoś
2020-02-18
*.47.120.*
Portal godny polecenia. Ja korzystam na co dzień. Szkolenia, porady prawne i inne informacje, zawsze na bieżąco i profesjonalnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie