Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adrian
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Bardzo profesjonalny portal, wszystko jest przejrzyste i czytelne, a przede wszystkim zawiera rzetelne informacje. Naprawdę portal godny polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Portal bardzo profesjonalny. Często korzystam z porad prawnych. W sprawie którą akurat przeprowadzałem nie zatrudniałem już dodatkowo prawnika, polegałem na prawnikach z portalu i opłaciło się. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2019-11-27
*.133.49.*
tragedia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adr
link | zgłoś
2019-11-26
*.11.37.*
SPRAWDŹCIE CZY TO NIE SĄ OSZUŚCI!!! TYLE TYLKO MOGE NAPISAĆ.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleg
link | zgłoś
2019-11-25
*:f521:bff7:*
Otworzyłem firmę ponad rok temu i jako cudzoziemiec myślałem, że nie będzie mi łatwo. Pomimo tego, że zatrudniłem księgową, nie czułem się pewnie. Skorzystałem z oferty telefonicznej próby portalu i powiem szczerze, że od tej pory z pomocą ekspertów zacząłem rozwijać skrzydła. Wiele decyzji tu konsu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol W.
link | zgłoś
2019-11-24
*:b00c:70c1:*
Moim zdaniem portal ciekawy, szczególnie opcja porad prawnych. Skorzystałem już kilka razy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miek
link | zgłoś
2019-11-23
*:ea9f:9535:*
Znalazłem ten portal w sieci sam, nikt do mnie nie dzwonił, a szkoda, bo szukałem czegoś takiego już wcześniej. Założyłem konto przez internet, wcześniej zapoznawszy się z regulaminem. Wszystkie warunki tam są, więc uważam, że po prostu wystarczy to przeczytać, żeby nie było zaskoczenia. Mi się port [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Bardzo dobry portal prawny, z fachową obsługą, konkretnymi informacjami i poradami, zarówno w zakresie prawa, jak i inwestycji. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Posiadam ten portal od dwóch lat i przyznam, że jestem bardzo zadowolona. Przed tym, jak zdecydowałam się na zakup przeczytałam też dokładnie regulamin, gdzie wszystkie zasady współpracy są dokładnie opisane. Jestem zadowolona zarówno z usług, które oferuje serwis, jak również z kontaktu z firmą, na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Obecnie testuję serwis, chyba od tygodnia. W trakcie rozmowy telefonicznej zostałem zaproszony na stronę portalu i sam wypełniałem formularz zgłoszeniowy. Zostałem też poinformowany o fakcie, że w razie jeśli nie byłbym zainteresowany abonamentem, trzeba zrezygnować w okresie testu. Nie wydaje mi si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Do mnie zadzwonił konsultant z informacją o możliwości bezpłatnego dwutygodniowego przetestowania tego portalu. Zostałem poinformowany również o tym, że jeśli nie będę chciał korzystać po tym okresie, muszę z trakcie tych dwóch tygodni sam zrezygnować. Konsultant powtarzał to chyba ze trzy razy. Ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jola
link | zgłoś
2019-11-15
*.30.32.*
portal to jeden wielki przekręt, oszukuje wprowadza ludzi w błąd , naciąga na kasę uwaga na każdy telefon który oferuje darmowy dostęp, faktura jest później bardzo wysoka, obsługa niemiła, złodzieje
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena
link | zgłoś
2019-11-15
*.30.32.*
działania nieetyczne, oszuści i naciągacze http://abc.prawo.link/
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prawnik
link | zgłoś
2019-11-13
*.249.148.*
Beznadziejny portal,naciagaja na kase,nie placic tylko zebrac sie i to zbiorowo mozna zglosic do Urzedu ochrony Konkurencji i Konsumentow to sie nimi zainteresuja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rado
link | zgłoś
2019-11-07
*.47.39.*
Portal ze słabą zawartością merytoryczną, bardzo drogi abonament, uwiązanie człowieka do usług bez możliwości wcześniejszego rozwiązania umowy, nachalni telemarketerzy wydzwaniają po kilka razy dziennie, niemiła obsługa telefoniczna. Generalnie wystrzegajcie się tego typu portali. Gorąco nie polecam [rozwiń/zwiń]
brak
za dużo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mka filtry
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
Uwaga banda naciągaczy!
Nie
Tak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZGKIM
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
Nie spotkaliśmy się jeszcze z tak przykrą firmą, nie można odstąpić od okresu próbnego koszty 1700zł za serwis który nic nie wnosi, artykuł beznadziejne i przestarzałe. W internecie roi się od wpisów że to oszuści!
nie ma zalet
Przykre że tacy ludzie żyją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wienkra
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
Bardzo słaba platforma, ukryte koszty i naciąganie.NIE POLECAMY!
BRAK
SIPP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PPUH
link | zgłoś
2019-10-24
*.173.73.*
SIPP,czy ABC Serwis informacyjny Polskiego Prawa to zwykli internetowi oszuści, naciągacze i złodzieje! Wcześniej znani jako DJT z Krakowa. WSZYSTKIE POZYTYWNE KOMENTARZE NA ICH TEMAT SĄ WYPISYWANE PRZEZ ICH JEDNEGO PRACOWNIKA POD RÓŻNYMI LOGINAMI!
BRAK
Oszustwo internetowe!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
QQ
link | zgłoś
2019-10-23
*.190.69.*
Powyższe opinie wystawione przez pracowników portalu. A jest to zwykłe wyłudzanie wystarczy sprawdzić regulamin na ich stronie. Na dzień dobry dostaniecie do zapłaty 1699zł za dostęp do forum z którego nawet nie możecie skorzystać bo nie ponoszą odpowiedzialności za treści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie