Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kmimchi Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-03-04
*.149.255.*
Portal bardzo sprawdza się podczas zakładania własnej działalności gospodarczej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amadeusz KaliK
link | zgłoś
2021-03-04
*.141.162.*
Przejrzysty portal, jasne interpretacje, nie mam żadnych uwag.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dom Baski Sp. z o.o.
link | zgłoś
2021-03-04
*.176.86.*
Z ciekawości sprawdziliśmy zawartość w okresie darmowym, testowym. Mogę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, ponieważ jest to naprawdę dobry portal doradczy. Jak najbardziej polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
glk13
link | zgłoś
2021-03-04
*.176.84.*
Korzystam obecnie z okresu próbnego, ale myśle, że zdecyduję się na dłuższe wykupienie dostępu do portalu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matys 143
link | zgłoś
2021-03-04
*.187.162.*
prowadzę własną działalność gospodarczą, dlatego portal, który oferuję firma przydaje mi się na każdym kroku
przydatny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena M
link | zgłoś
2021-03-04
*.146.59.*
Profesjonalne informacje i doradztwo,. Mam portal od miesiąca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga_cja
link | zgłoś
2021-03-03
*.123.181.*
UWAGA OSZUŚCI. Stanowczo odradzam jakąkolwiek współpracę z portalem. Firma balansując na granicy prawa zachęca do złożenia zamówienia na dostęp do portalu. Darmowy dostęp przedłuża się automatycznie po 14 dniach i wypowiedzenie umowy jest obwarowane takimi obostrzeniami, że prawie niemożliwe. Doda [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CE
link | zgłoś
2021-02-17
*.248.62.*
Nie daj się naciągnąć. Dokładnie czytaj regulamin, ja tego nie zrobiłem, bo nie starczyło mi czasu i mam teraz poważny problem. Jeżeli się zgodziłaś/zgodziłeś to zrezygnuj przed upływem 2 tygodni. Jeżeli nie tego nie zrobisz, to czekają niebotyczne faktury.
0
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-02-13
*.146.228.*
ZAPRASZAM na grupę - dużo informacji o tej firmie się tam znajduje https://www.facebook.com/Poszkodowani-przez-SIPPBusiness-ManagementCentrum-Innowacji-Dla-Biznesu-103671667742267
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J. Jakubczak
link | zgłoś
2021-01-25
*.1.90.*
Doradztwo prawne na dobrym poziomie, bardziej się opłaca abc.link niż prawnik na etacie, polecam
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie