Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 963
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2020-07-23
*.49.142.*
Serwis Informacyjny Polskiego Prawa to firma, która buduje swój model biznesowy na wyłudzaniu pieniędzy. Przestrzegam przed wiązaniem się z tą firmą!!! Negatywna opcja przy zawieraniu kontraktu jest nieetyczna. Potem trudno jest rozwiązać umowę - nawet jeżeli zrobisz to zgodnie z ichniejszym regulam [rozwiń/zwiń]
negatywna opcja zawierania umowy / wyłudzanie pieniędzy ze strony SIPP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Werg
link | zgłoś
2020-07-23
*.225.19.*
Dobre rozwiązanie dla firm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
romanek
link | zgłoś
2020-07-23
*.102.16.*
Otrzymałam tu pomoc w uzyskaniu dotacji na moją inwestycję. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata. Kawka
link | zgłoś
2020-07-23
*.91.18.*
Ciekawe porady inwestycyjne. Szukałam właśnie doradcy, a znalazłam cały zespół doradców w tym zakresie w ramach jednego małego abonamentu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
uzk1
link | zgłoś
2020-07-23
*.58.46.*
Na chwilę obecną jestem na etapie testowana serwisu. Za te pieniądze, myślę, że jednak warto coś takiego mieć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barach
link | zgłoś
2020-07-23
*.216.35.*
Polecam ten profesjonalny serwis biznesowy każdemu przedsiębiorcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2020-07-23
*.173.9.*
Oszustwo. Omijać szerokim łukiem. Do tego farma trolli wstawiająca tutaj pozytywne oceny i komentarze.
Nic
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cyprian , kielce
link | zgłoś
2020-07-23
*.134.2.*
Dobre rozwiązanie jak dla mnie- pomoc on -line w każdej kwestii. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek Wliczek
link | zgłoś
2020-07-23
*.59.56.*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą. Mam ten serwis od dwóch miesięcy i zaglądam tu codziennie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dora zab
link | zgłoś
2020-07-23
*.189.114.*
Jako właścicielka nowo powstałej firmy zrobiłam sobie szkolenie BHP i inne korzystając z takiej możliwości na portalu. Oszczędność czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam4
link | zgłoś
2020-07-23
*.89.160.*
Bardzo pomogły nam wyjaśnienia ekspertów on - line w zakresie prawa podatkowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olaa01
link | zgłoś
2020-07-23
*.58.44.*
Moja opinia o tym serwisie jest bardzo pozytywna Myślę, że jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marko15
link | zgłoś
2020-07-23
*.81.208.*
Bardzo dobra zawartość tego portalu wraz z atrakcyjna ceną. Można wiele z tego wynieść, porady, szkolenia i sporo innych jeszcze możliwości.
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
izyk
link | zgłoś
2020-07-23
*.102.16.*
W mojej opinii Bardzo dobra rzecz. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Kuk
link | zgłoś
2020-07-23
*.91.18.*
Wiele ciekawych funkcji, łącznie ze szkoleniami i poradami. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Janik
link | zgłoś
2020-07-22
*.58.46.*
Świetne rozwiązanie dla firm, wszystkie przepisy prawne pod ręką.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamilak
link | zgłoś
2020-07-22
*.79.98.*
Tu znalazłam wszystko czego mi potrzeba, od możliwości konsultacji zagadnień, po aktualne wymogi, jak też sporo różnego rodzaju druków. Polecam ten portal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
david64
link | zgłoś
2020-07-22
*.94.192.*
informacje, które tu znalazłem są na czasie i dotyczą również firm działających poza granicami kraju.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda F.
link | zgłoś
2020-07-22
*.102.16.*
Z portalu doradczego firmy bardzo często korzystamy w naszej firmie. Szczególnie go chwali sobie nasza księgowa, która na c odzień z niego korzysta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bAd
link | zgłoś
2020-07-22
*.254.160.*
Jest to firma nastawiona na wyłudzenie płatnej subskrypcji licząc na niewypowiedzenie bezpłatnego okresu testowego. Polecam zobaczyć materiał: https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie